Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 16-05-19 in alle secties tonen

 1. 5 punten
  gameturk

  Nieuwe Speler op de Server!

  Beste mensen van Torchcraft, Ik ben GameTurk een YouTuber die van Minecraften wel kan waarderen, en wilde dus graag mijn kanaal delen met jullie. Voor nu staat er nog geen 70% minecraft op, maar die verhouding gaat snel veranderen! Mijn plannen zijn om lekker te survivalen op de server en misschien nog wel wat meer wie weet, de toekomst is groot! Voor nu wens ik jullie allen nog een fijne dag en geniet van het lekkere warme weer!
 2. 4 punten
  SirRohan

  Verrassingspakket Giveaway

  Hallo allemaal, Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik via het forum een giveaway heb gedaan, dus hier is er weer een! Dez keer geef ik aan één gelukkige winnaar het verrassingspakket weg uit de TorchCraft winkel (winkel.torchcraft.nl). Het enige wat jullie hoeven te doen is een comment achter laten met je in-game username en de reden dat jij wilt winnen. De winnaar wordt zaterdag 29 juni bekend gemaakt, en de winnaar wordt gekozen door een randomizer. Veel succes en geluk! -SirRohan
 3. 4 punten
  Nieuwe server installeren 😀 Op naar een lagvrij survival!
 4. 4 punten
  ChimpGamer

  Updates

  Survival Hopper systeem bijgewerkt. Ze zouden nu onderwater moeten functioneren. Ook zijn er wat duplication bugs gefixed en een probleem met de filter. Het zou kunnen dat je de filter opnieuw moet instellen! Een probleem met skulls opgelost. Een paar probleempjes met warps zouden zijn opgelost. Een probleem met de entity limiter is opgelost. De zand mine bij /warp zand is gefixed. Ik moet alleen nog kijken naar het probleem met de schep. Kamiel heeft een sjieke tokenshop gemaakt. Kleine probleempjes met de wool portals opgelost. Naast het oplossen van problemen hebben we ook geconstateerd dat de crashes van survival1 voornamelijk wordt veroorzaakt door de autopickup plugin. Hier wordt naar gekeken maar als we het niet kunnen oplossen zijn we helaas genoodzaakt om deze functie of zelfs de hele plugin uit te schakelen.
 5. 3 punten
  werken23

  gooi voorwerpen

  Beste Torchcrafters, Het wordt eens tijd voor een nieuw forum spel sinds deze al ruim 5 maanden niet meer gedaan worden. Dussss ik dacht, wat is er nou leuker dan met dingen gooien naar virtuele mensen die je niet kent? Niets natuurlijk! In dit spel is het de bedoeling om een random voorwerp (geen illegale voorwerpen) naar de persoon boven je te gooien, dit mag op wat voor manier dan ook (probeer origineel te zijn). even een paar voorbeeldjes: -*gooit kaas naar @werken23* -ik gooi een koelkast naar de persoon boven me Veel plezier met het gooien van voorwerpen naar personen! 😄
 6. 3 punten
  ChimpGamer

  Updates

  Survival Survival draait nu op 1.13.2. Heleboel veranderingen dus. Vanaf nu wordt dus ook de 1.13.2 client aangeraden om op deze server te spelen. De warp plugin heeft een grote update gehad. Sommige server warps zijn verdwenen maar die komen nog terug. Het kan zijn dat er nog wat problemen zijn met de plugin dus wees er nog voorzichting mee. De problemen met voten zijn opgelost. Het Hopper systeem dat lang geleden is beloofd is dan nu eindelijk hier! Je kan er al gebruik van maken. Uitleg hierover zal later hier op het forum volgen. Ook Survival draait nu op het nieuwe permission systeem. Nieuwe Anti-Cheat. Nieuwe TreeChop plugin met een cool effect. *Pas op! Daar gaat een boom vallen!* Er zijn ook een aantal dingen die niet meer werken: De sign portals werken niet meer. We hebben besloten dat deze worden vervangen door de wool portals dus je kan nu vanaf godlikeplus woolportals maken en users kunnen deze gewoon gebruiken. Het shout command werkt niet meer. We zijn nog bezig met een vervanger voor dit command. /pp voor particles werkt ook niet meer. We zoeken hier nog een vervanger voor. Kamiel kan geen Giveaway starten >:D
 7. 3 punten
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Veel spelers gaven aan dat ze graag hun dieren van s2 naar s1 wilden meenemen, helaas is dit niet mogelijk. We hebben echter besloten om jullie hiervoor toch te compenseren! ALLE spelers kunnen nu op survival eenmalig /kit s2dieren. Dit is het zelfde als kit dieren maar dan nog is Vanaf nu kunnen ook Moderators Giveaways starten! Meer gratis spullen voor iedereen
 8. 3 punten
  ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Het nieuwe permission systeem draait nu ook op SkyBlock. Als je problemen ondervindt met permissions meldt het dan even! /anvil command werkt weer. Nieuwe AntiCheat op SkyBlock. Paar problemen met tab-complete opgelost. Een aantal plugins bijgwerkt voor betere stabiliteit.
 9. 2 punten
  Jeroen123

  gooi voorwerpen

  *Gooit macaroni naar @Spaghettisliert3*
 10. 2 punten
  alwaysrobin

  userdrop is back op s1

  Hey,Torchcrafters Vandaag gaan we jullie uitleg geven over het nieuwe userdorp op survival1. Geschreven door userdorp hulpteam. Iedereen kent het wel userdorp en super gezellig handig en leuk! Op survival2 kenden we het natuurlijk ook en dan vooral Alwaysrobin die voor 2 userdorpen heeft gezorgt en veel users geholpen heeft. TDP06 wou het ook op survival1 een dorp voor Itzkatelynn. Daar is aan begonnen later vroeg hij aan Alwaysrobin of hij mee wou helpen met het dorp. Later had sida interesse om een shop te maken daarna ging hij verder met het gemeentehuis bouwen.TDP06 vertelde er op discord over aan P2Paul en hij wou een handje helpen met paden van newestregionplalen naar het dorp te maken. En terwijl is Itzkatelynn de hele tijd blijven users helpen. Userdorpteam: [burgemeester] @alwaysrobin [regellaar]@TDP06 [bouwer]@sida8 [helper]@itzkatelynn [helper] @P2Paul Graag zouden wij ook willen dat er met respect word omgegaan met userdorp. We hebben gezien dat iemand het nieuwe pad waar TDP06 veel werk heeft aan gehad kapot heeft gemaakt. Dat zouden we niet willen dat dat weer gebeurt heb respect voor userdorp! Bedenk is zelf als iets van jouw kapot word gemaakt dat zou ook niet leuk zijn hé? De soort van dorp warps die we hebben zijn: Ijsopslag:niks te doen gewoon mooi Xpfarm:gratis te gebruiken voorzien door @TDP06 zijn spawners Dorpsmine:mine voor heel het dorp spring in het gat naar y:11 en mine verder nog niet tip top word aan gewerkt. Sidawinkel:de eerste winkel voorzien door sida8. Gemeentehuis:komt claim uitleg, dorosvergadering, hulpbureau en meer! (is op dit moment nog niet af) Dorpsfarm:voorlopig klein een farm voor iedereen! Boerderij:is voorzien door Itzkatelynn en kan je komen werken als je een mailtje naar haar stuurt. Spawn:voorlopig nog niet af word nog aan gewerkt. Beveiligingskantoor:dit is her nieuwste gebouw en heeft cellen voor de stoute spelers Later kan je naar het dorp komen door /userdorp voorlopig niet. Wil je wat doneren voor userdorp? Dat kan bij /w doneren. Wil je het dorp helpen dat kan door naar TDP06 een bericht te sturen via discord of de website van torchcraft dan houd hij het bij. Je kan bv. Bouwer of helper worden. Om het dorp nog beter te maken!bedankt om te lezen laat weten wat je er van vind en tot in userdorp! Groeten het userdorphulpteam!
 11. 2 punten
  SirRodneyNL

  Survival Shulkers

 12. 1 punt
  Jeroen123

  Verrassingspakket Giveaway

  Jeroen123 de reden dat ik wil winnen is omdat ik je pas 10 cent had gedoneerd ingame😜
 13. 1 punt
  ChimpGamer

  Updates

  Survival Paar server settings aangepast waardoor de server iets smoother zou moeten lopen. We hebben Dagelijkse beloningen aan Survival toegevoegd. Je kunt je dagelijkse beloning ophalen bij spawn. Daar staat vanaf nu een NPC. De meeste weten het waarschijnlijk al maar AutoPickup is tijdelijk uitgeschakeld. Het bleef steeds crashes veroorzaken. We hebben AutoSmelt & AutoBlock wel nog ingeschakeld. Paar kleine probleempjes met het bekijken van 1.13 chunks op de dynmap opgelost.
 14. 1 punt
  smileyman03 ◢ ◤

  gooi voorwerpen

  *Gooit BitCoins naar @DaniPoesGames33*
 15. 1 punt
  MarlOtter

  gooi voorwerpen

  *gooit koekje naar @TDP06*
 16. 1 punt
  MarlOtter

  Nieuwe Speler op de Server!

  welkom bij torchcraft GameTurk. ik hoop het hier heel veel game plezier mag hebben.
 17. 1 punt
  Ringo1978

  Nieuwe Speler op de Server!

  Welkom en veel plezier op TorchCraft!
 18. 1 punt
  Jeroen123

  Nieuwe Speler op de Server!

  Welkom op torchcraft! hopelijk heb je hier een leuke tijd.
 19. 1 punt
  DaniPoesGames33

  Nieuwe Speler op de Server!

  leuk! +1 sub en like!
 20. 1 punt
  gameturk

  Nieuwe Speler op de Server!

  Dankuzeer TDP06 :)
 21. 1 punt
  Loop ik ingame rond met een skull op mijn hoofd, dan kan je mij dat best zeggen lol. Misschen heb ik hem mislegd of misschien is hij te koop. Vraag er maar naar.
 22. 1 punt
  ChimpGamer

  Updates

  Algemeen TorchCraft ondersteund vanaf vandaag de MineCraft 1.14.2. Paar probleempjes met voten opgelost. TokenSysteem verbeterd waardoor het een stuk sneller moet zijn (Scheelt eigenlijk maar zo'n 80 milliseconden :P). SkyBlock Bugs met stacker plugin geupdate. We hebben nu dagelijkse beloningen. Op de spawn staat een NPC waar je dagelijkse beloningen kunt claimen.
 23. 1 punt
  Spaghettisliert3

  Survival Shulkers

  Fijn dat we langzamerhand naar een oplossing kunnen werken 😊 Je zegt nu echter wel tegen Saint en Piele dat ze blijkbaar je bericht niet goed hebben gelezen, omdat zij zeggen dat ze een dagelijkse reset van the End/alle shulkers geen goed idee vinden, maar als ik je even mag citeren uit je eigen bericht: dus zij hebben jouw bericht prima gelezen, alleen ik denk dat jij dan hier iets hebt neergezet wat je blijkbaar anders bedoelde. Kan gebeuren.
 24. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Warps bug gefixed Warps prijzen logischer gemaakt Prijs van een warp goed gezet naar 2,5k coins zoals het hoort Prijzen van toevoegingen aan je warp logischer gemaakt Vanaf nu kun je vanaf UltraGod onbeperkt warps maken, maar je kunt er maximaal 3 op "public" hebben. De andere warps blijven "private" warps
 25. 1 punt
  Raoulh

  Stoppen

  dus om jij een fout begaat waarvan je donders goed weet dat dat niet mag ga je nou hier zielig doen of.. waarom doe je zo vreemd
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×