Spring naar bijdragen

NLMrDoner77

Users
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over NLMrDoner77

Contact Methods

 • Discord
  discord is NLMrDoner77 #9140
 • Minecraft naam
  NLMrDoner77

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

NLMrDoner77's Achievements

 1. Happy Birthday to you, Happy Birthday to you! Happy Birthday Dir NLMrDoner77... Happy Birthday to you! 

  e89b5143dc2fd8d0affbb692a9907823.jpg

 2. gefeliciteerd met je verjaardag

  hartelijk-gefeliciteerd-met-je-verjaardag.jpg

  1. xItsMeBlue

   xItsMeBlue

   Je bent te neutraal Robin

 3. beste @ReznoV_Vazileski Daar heb je wel een punt maar hoe dan ook ik stop met tc en tc kritiek na dit anders zorgt staff er wel voor :p. maar nog iets ik vind is dat tss af en toe wat meer deed dan staff zelf (het is hoe ik het zelf meemaak).
 4. NLMrDoner77

  Weer over tc..

  Dit is is niet als zwaar gescheld op tc bedoeld ik noem gewoon feiten en meningen
 5. Helpers helpen meer en zijn actiever op de gamemode zelf dus ben er niet helemaal mee een. Groet. Een oud tc speler
 6. Ja @FireBoy_02 jij weet alles van staff respecteren he je gaat isastyle bedrijgen om op het forum asn te geven als slechte staff omdat ze je geen dia pickaxe gaf
 7. NLMrDoner77

  Weer over tc..

  Daar gaan we weer over het albekende onderwerp. Je weet zelf al wat ik bedoel. Ik heb het laatst wat op het forum rondgeneusd en toen kwam ik @TCExposed of @TCXposed(een van die) tegen. wat hij zei kwam mij bekend voor en was ik het helemaal mee eens. Ik begon ooit met tc toen er volgens mij alleen survival was (weet het niet zeker) dat was ongeveer toen ik 10/11 was. nu 5 jaar later is alles veranderd waaronder wat derp staff/afk staff. Ik had volgens mij vorig jaar of 2 jaar geleden ooit gesolliciteerd voor helper in prison waar ik aardig mee opschoot. Ik had een redelijk goede band met @Saizis en de andere helpers had ik alleen "wel is gesproken" en ik was aardig vaak online. Later werd er helemaal niks met de sollicitatie gedaan erwerd niet op gereageerd ofwat dan ook. Ik heb dus niks weer gehoord. Ze hadden me ook gewoon een mail kunnen sturen op mn mail of ingame mail. Na een stuk of wat maanden heb ben ik gestopt met tc. Toen begon ik me te vervelen dus na een jaar begon ik opnieuw met prison. Toen hoorde ik van @tstijmen oftewel eTijmen dat er een stream was van spectifity over terra (koth) dus ging ik die kijken want ik had toch niks te doen. Er werden invites weggeven dus ging ik gelijk invites proberen te winnen 2keer had ik bijna de invite en een keer had iemand het al! Bij De allerlaatste onverwachte invite door !invite had ik eindelijk gewonnen. Ik was best gehyped en blij ofc. Toen ik joinde snapte ik er gaan zak van omdat er bijna niemand on was gelukkig hielp @skykill4 mij. En er waren weinig mensen on (caly was toen dood zoals heel terra nu). Ik begon terra aardig leuk te vonden uiteindelijk. Ik werd er redelijk actief en goed in. Intussen werden er nieuwe invites gegeven en wou ik weer proberen helper te worden. Ik had een mooie sollicitatie inelkaar geflanst en hij werd opgeslagen. Terra werd dooier en dooier want deze terrs is namelijk saaier dan eerst dat wel een goede factions vervanging was (dat was soort kingdoms/survival/factions). het duurde nog een maand zolang ik nog speelde (weer geen reactie op mn sollicitatie). Terra is op het moment echt dood maximaal 2mensen op een dag (met geluk) ik zie terra nog wel weggaan net zoals factions. Ik had @Skycrypt me zooi gegeven dat ik had en dat was redelijk goede stuff. Toen ik nog terra speelde waren er ook mensen zoals roodvuurtje_02 die op freefriisti ofzo begon te lijken. Het werd echt waardeloos dus. Ik speelde daarna nog ff skyblock maar dat begon ook saai te worden. en ik ben het met tc exposed ook eens over de staff dat niet veel doet. Hierbij stop ik met @TorchCraft @Pixiio ik hoop dat je dit snapt en dat ik het duidelijkvoor je hebt uitgelegd. Dus hierbij ben ik het mee eens met tc exposed en stop ik hier als iemand nog vragen heeft stel ze gerust? groet Mike Baars NLMrDoner77
 8. hallo iedereen, ik heb de uitslag van terra bekend als jullie 13:00 online kunnen komen geef ik @Spaghettisliert3 die als eerste de prijsvraag goed had 4 dia blocks+ nog een cadeautje. en voor de randomizer heeft @Claudia_TFV ook 4 dia blocks+ een ceaudautje. eigenlijk had @basvdsterre gewonnen met de randomizer alleen die zat antwoorden te spammen dus die heb ik overgeslagen. als dus @Claudia_TFV en @Spaghettisliert3 13:00 online op terra kunnen komen zou ik jullie alles geven groet Mike (NLMrDoner77)
 9. NLMrDoner77

  terra diamond

  nee mensen het is geen friet iemand heeft het geraden maar je hebt nog tijd tot zaterdag de eerste die het heeft geraden gaat 3 keer in de randomizer de randomizer voor namen is een andere!
 10. NLMrDoner77

  terra diamond

  de loterij is er dit weekend help me herinneren
 11. NLMrDoner77

  terra diamond

  Hallo iedereen, hebben jullie dia te kort in terra geen probleem hier is een prijsvraag goed voor 8 dia blocks in totaal. de prijsvraag is: wat is mijn favoriete eten. 4 dia blocks. de loterij werkt als volgt je laat een random bericht in de reacties achter en ik laat de randomizer iets kiezen. 4 dia blocks. veel geluk iedereen. (je moet wel in terra kunnen en wel is terra spelen) gr mike (NLMrDoner77)
 12. dit is niet echt een weggeef actie maar goed.
 13. NLMrDoner77

  T.S.S

  ik heb nog 1 vraag kan je helper plus tss zijn? +kan je prison komen dan msg ik je mijn discord naam
×
×
 • Nieuwe aanmaken...