Spring naar bijdragen

BjertHa

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  SkyBlock
  Server bijgewerkt naar 1.16.4 Heleboel problemen met CoinFlip opgelost maar nu is de vraag, verlies je nog steeds geld? Laat het ons weten! Na de restart komende nacht zouden blazes weer moeten spawnen in de nether! Ignore in server chat werkt nu. Survival
  Chestshop items zouden na de restart komende nacht weer moeten werken. Iemand was zo leuk om AIR te verkopen. Haha lol
 2. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  SkyBlock
  /cartographytable command toegevoegd aan VIP++ (Klik hier voor meer info over cartographytable) /grindstone command toegevoegd aan Godlike (Klik hier voor meer info over grindstone) /smithingtable command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over smithingtable) /loom command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over loom) /stonecutter command toegevoegd aan Ultragod (Klik hier voor meer info over stonecutter) Survival
  1.16.3 clients worden nu toegelaten op de server. AntiCheat bijgewerkt vanwege problemen.
 3. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Lobby
  Je kan nu met beide muisknopper klikken op een NPC om de server te joinen. SkyBlock
  Twee nieuwe NPC's zijn op spawn geplaats. Kits & Warps. Vanaf 19-09-2020 zal het niet meer mogelijk zijn om compressed cobble stone te maken. Voor die tijd kun je de cobblestone terug zetten naar normale cobblestone. Na die datum wordt er een tradeshop opgezet waar je als nog je cobble stone kunt wisselen. Deze zal een tot twee maanden beschikbaar zijn. Creative
  Server bijgewerkt naar 1.16.3. BlockParticles kunnen weer gebruikt worden vanaf godlike.
 4. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Part 2
  SkyBlock
  Nieuw home systeem. Alle homes zijn omgezet naar dit nieuwe systeem. Het /homes command is qua layout hetzelfde geblezen maar functioneert nu beter. Bugfixes voor eiland biomes. Sellwands afkomstig van kits glitchen niet meer.
 5. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Part 1
  SkyBlock
  SkyBlock Levels systeem verbeterd. Skulls laden nu in /is top en je kunt zelfs meer statistieken van je eigen statistieken zien door op je eigen skull te klikken! SellWands hebben een nieuwe functie. Als je ermee op een container (kist, shulkerbox, etc) slaat zonder te shiften dan zie je hoeveel verkoopbare items erin zitten en hoeveel ze het in totaal waard is. MobCoins toegevoegd. Voor meer informatie zie: http://help.torchcraft.nl/skyblock2/mobcoins Nieuwe /warp warzone toegevoegd. Thx @Jeroen123. Er zijn nog een aantal problemen waar aan gewerkt wordt.
 6. Haha
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  SkyBlock
  /redeem command toegevoegd om mcmmo credits te verzilveren. McMMO credits kan je in de mobcoins shop kopen als ze daar beschikbaar zijn (Items in de mobcoin shop veranderen iedere 24 uur). /thru & /ptime toegevoegd aan Godlike++ 2x compressed cobblestone kun je nu ook ruilen in de winkel. Spawners op spawn functioneren weer als normaal.
 7. Verward
  BjertHa koppelde terug aan Cees in Prison, de stand van zaken (nieuws)   
  In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Prison, de stand van zaken.


  Beste prison spelers,
  Het zal jullie niet ontgaan zijn dat prison op het moment niet erg lekker meer loopt. Wij hebben gemerkt dat naast staffleden ook spelers dit erg aangaat (natuurlijk), vandaar hebben wij besloten dit bericht te maken om jullie op de hoogte te stellen van wijzigingen aan prison. In dit bericht vind je meer informatie.
  Om te beginnen en zonder er teveel omheen te draaien, delen we eerst het minder leuke nieuws. Er is besloten om prison volledig te resetten en de gamemode compleet opnieuw in te stellen en op te bouwen. Omdat dit ongetwijfeld vragen zal oproepen proberen wij in dit bericht het een en ander toe te lichten.
  Waarom?
  Prison is een van de oudste gamemodes van TC (na survival) en loopt inmiddels al 8 jaar. Sinds die tijd is de formule van prison weinig veranderd. Het is lange tijd succesvol geweest maar na het vertrek van Monk werd de gamemode voornamelijk gedragen door een kleine community van spelers. Deze spelers hebben inmiddels de gamemode al uitgespeeld en hebben hierdoor weinig motivatie om nog te spelen. Met een reset hopen wij onder andere dat deze spelers  weer plezier in de gamemode kunnen krijgen, en het aantrekkelijker te maken voor nieuwe spelers om te blijven.

  Tevens willen wij graag resetten gezien er nogal veel dingen zijn die volgens ons wel mogen veranderen. Zo verloopt het levelen en minen op prison traag, zijn er redelijk wat bugs en is de gamemode voor users lastig speelbaar. Ook vonden we plots wat klein. Om dit makkelijker te kunnen veranderen is een reset een goede optie. Daardoor hopen we dat we de gamemode ook weer wat frisser en nog leuker aanvoelt na een reset.
  De huidige prison
  Dit alles houd in dat de huidige prison geen updates meer krijgt. Prison blijft wel gewoon open om te spelen of herinneringen op te halen.
  Wat gebeurd er met de aankopen uit de winkel?
  Alle items en ranks waarvoor echt geld betaald is zullen blijven en aan het begin in je inventory verschijnen. Als je een elytra of skulls hebt gekocht met echt geld krijg je deze dus gewoon terug, geen paniek dus. Dit geldt alleen voor items uit de online winkel. Als je een item later overgekocht hebt in-game krijg je die NIET terug.
  Wat kunnen jullie verwachten?
  Na dat misschien wel minder leuke nieuws hebben wij dan ook het leuke nieuws.  Er is op dit moment nog geen datum waar wij de reset en update verwachten. We hopen in Q4 van dit jaar klaar te zijn (Liefst zo vroeg mogelijk ofc). Ten eerste komt er een compleet nieuwe map. Deze is al grotendeels gebouwd in de afgelopen maanden en nu zijn de bouwers druk bezig met de puntjes op de i te zetten.za
  Verder komen er grotere plots, quests met een verhaallijn, challenges, een herziene PvP, meer mine ranks, nieuwe percentages, nieuw chat ontwerp en meer. Ook is het idee om het mogelijk te maken sneller in ranks omhoog te gaan en dat users meer kansen krijgen. Ook zal de focus meer op baltop en andere ranks liggen waardoor de gamemode hopelijk meer een doel heeft voor spelers.
  Ondanks veel nieuwe elementen vinden wij het echter ook belangrijk dat bepaalde oude dingen van de huidige prison ook blijven bestaan. Verwacht daarom ook nog genoeg herkenbare elementen terug. En uiteraard mochten jullie nog suggesties, ideeën of vragen hebben, ze zijn altijd welkom via een ticket, discord of ingame. Probeer bij suggesties of ideeën wel te onderbouwen waarom dat zou moeten.
  Wij hopen dat dit bericht jullie voorlopig voldoende geïnformeerd heeft en dat jullie onze keuze begrijpen. Houd het forum in de gaten voor als we weer meer informatie hebben.
   
  Bedankt voor het lezen!
  Het prisonteam
 8. Haha
  BjertHa ontving een terugkoppeling van Tibo in Pumpkincitynieuws augustus!   
  sick, misschien tijd dat ik eens een prison kom maken
   
 9. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws augustus!   
  Een jaar geleden ben ik begonnen met het Pumpkincity nieuws, toen zag het er nog helemaal anders uit. Nu na een jaar zijn we al heel wat verder met de stad. Deze maand zijn er ook een heel aantal dingen te vertellen in dit 13de (zonder jaaroverzicht) Pumpkincity nieuws!
   
  Alle gebouwen in Pumpkincity na een jaar
  In deze video zet ik alle gebouwen tot nu toe in de stad op een rijtje met info over wat het is van wij en meer. Het kan zijn dat de video dingen mist want het is een week voor het online stond al aan begonnen.
   
   
  123kimanio event 
  Deze maand was er ook een event georganiseerd door @123kimanio en @Maleficum in samenwerking met het always evenementen team. Bij /w vuurwerkshow was er een loterij en drop party. Natuurlijk was ik weer weer met mijn camera, ofja mijn Minecraft poppetje 😂.

  fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/3vCUsjSkpN2iu64Y9
   
  Pumpkincity overzicht
  Sinds deze maand is er ook een pumpkincity overzicht daarin zie je alle nieuwsberichten, fotoalbums en meer handige dingetjes. Het topic wordt altijd geupdate dus ook nu nu dit nieuws online staat 😜.

  link: 
   
   
  Events Konisky
  Konisky organiseerde een aantal spelletjes bij zijn warp /w event. Je kon er een aantal spelletjes spelen zoals: Roulette, tablegame, rock-paper-scrissors en flowerguess. Van deze toffe avond het ik heel wat screenshots die je weer vind in een album waarvan het linkje hieronder staat.

  fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/rLnhMyTnuRbDVGDPA
   
  Pumpkincity
  Gebouw Gigakoos
   @Gigakoos is een van de mensen met een gebouw in de stad met een gebouw. Zijn shop /w g-shop is daar helemaal gerenoveerd.

   
  Gebouw creativers 
  In dit gebouw is ook al wat verandert bijvoorbeeld de verdieping van Lauranche. Binnenkort komt er ook op de benedenverdieping een toffe shop waar je wat kunt kopen.

   
  Gebouw R_mitchel
  R_mitchel heeft ook besloten een gebouw te bouwen in de stad. Zijn gebouw staat naast het gebouw van gigakoos en is ook in sandstone stijl gebouwd.

   
  Gebouw rebelpixel123
  @Rebelpixel123 is ook begonnen aan zijn gebouw in de stad namelijk de coinfabriek. Er komt in het egbouw een toffe shop en meer!

   
  Appartement jorg_033
   @jorg_033 heeft sinds deze maand een gezellig appartement in de stad. Hij heeft het appartement in het groene gebouw op de eerste verdieping gekozen. Mooi plekje toch?
   
  Nieuwe gebouwen
  Ik ben begonnen met nog meer nieuwe gebouwen in de stad. Deze gebouwen zijn ook voor spelers die niet zelf een gebouw willen bouwen. Het gebouw bestaat uit 4 hoge verdiepingen en is aan het einde van de straat.

   
  Shopgebouwen indeling
  Omdat er veel vraag was naar speler gebouwen ben ik aan de slag gegaan met dit gebouw.  Het gebouw is zo 3 keer hetzelfde zodat er 3 spelers een gebouw daar kunnen hebben. De 3 spelers die er wat leuks gaan beginnen zijn ruub_games, shadowsovereign4 en 123kimanio.

   
  Nieuwe bushalte
  Er was lange tijd geen halte voor de blauwe bus maar nu weer wel, de bus gaat binnenkort naar het nieuwe eiland van @creeperbaltus. 

   
  De komende maand is voor vele zoals ik school weer aan gang. Er komen komende maand nog nieuwe mensen met hun gebouw in de stad. Je kan al het nieuws nog bekijken via het pumpkincity overzicht.
   
  Overzicht:
   
 10. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan SaintSDevastatoR in Updates   
  Survival
  Nieuw command toegevoegd: /prijzen Dit command geeft je overzicht in de minimum- en richtprijzen Gebruik ook /mp en /rp voor een shortcut naar de minimum en de richtprijzen Bedankt voor je hulp hierbij @Jeroen123! Richtprijzen geupdate. Check help.torchcraft.nl Vervelende bugg weg gehaald dat je chat vol spamde bij het doen van aankopen in de admin shops. Tobjas in de jail gestopt Prison
  Spelletjes toegevoegd, vanaf nu kun je Coinflip, SteenPapierSchaar, Zeeslag, 4OpEenRij, BoterKaasenEieren en Uno spelen met /boardgames play en /boardgames playmoney. Fouten uit de Spelletjes gehaald. Vanaf godlikeplus kan je nu je plot time zetten met /plot flag set time (Tijdnummer). In de normale wereld werkt PvP weer 1.9. Enchanttables zijn er nu voor lvl 20 en lvl 30 op spawn. De scores werken weer. (Thx Chimp) Parkourjail toegevoegd. Problemen met antiboost verholpen. Enkele spelfouten in plugins weggehaald. Skyblock
  Vijf nieuwe challenges toegevoegd (wekelijks toegevoegd)! Warp UltraGod is geopend! /ugshop voor UltraGods toegevoegd! Tijdelijk challenge om kapotte hoppers om te ruilen toegevoegd. Paar bugfixes.
 11. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan SaintSDevastatoR in Updates   
  Survival: "De grote 1.15.2 update!"
  Algemeen:
  Survival is geupdate naar 1.15.2, alle minecraft functies van 1.15.2 werken nu ook op survival! We hebben een nieuwe core plugin met veel nieuwe functies! Deze plugin is sneller en overzichtelijker. Je kan vanaf nu op je homes klikken om er heen te gaan Doe rechtermuisknop op een bijenkorf om te zien hoeveel bijen en honing er in zitten! Nieuwe shop plugin toegevoegd, deze werkt veel fijner! 12 usershops toegevoegd op warp shops Nieuwe warp shops met grotere shops! Je kunt hopper suction aan en uit zetten! Level 5 hopper toegevoegd -> 32 items per tick Stickers op spawn gefixed Autopickup werkt niet meer bij spawners Nieuwe moblimits ingesteld. Check de helppagina voor meer informatie Spelers krijgen weer damage van vuur Alle playerheads in het warp menu aangepast naar grassblocken. Dit om performance te verbereren. Minecarts werken weer op de vanilla manier! Nieuwe regions toegevoegd bij /newestregion Nieuwe Admin shops toegevoegd en bepaalde prijzen aangepast. Tobjas in de jail gestopt Zoals je misschien al gemerkt hebt hebben we nu spleef! Bedankt @Backslide voor het instellen! (en natuurlijk alle bouwers van de spleef <3) We hebben 12314 villagers verwijderd van survival! (wowmegaveelomg) Heb je feedback over de survival update of kom je buggs tegen? Meld het dan bij ons via het ticket systeem! (mail naar [email protected]) Powertool staat tijdelijk uit Quests
  Een heus Questdorp is verschenen op survival! Bezoek het snel bij /warp quest Doe verschillende quests om 1.15.2 items te verdienen! Er zullen regelmatig nieuwe quests worden toegevoegd! NPC's met een muzieknoot boven hun hoofd hebben een Quest! Bedankt voor alle bouwers, instellers en meedenkers voor het helpen bij deze super vette toevoeging aan survival! User:
  Je kan een shop huren bij de usershops op /warp shops Je kan 5 shop kisten maken! Je kan nu dikgedrukte tekst op signs doen met &l VIP:
  Je krijgt vanaf nu een melding als je armor een tools bijna stuk gaan! Super handig! Je kan nu zien hoe snel je vliegt met je elytra "Wooooosh!" Je kunt vanaf nu de Coördinaten zien waar je dood bent gegaan. (gratis tip: Ga niet dood!) VIP++:
  Alle functies die VIP nieuw heeft gelden ook voor VIP++ Je kan bestaande bordjes editten met /signedit Je kan door snel dubbel te klikken op een stair er op zitten Godlike:
  Je kan nu /pointer, super handig om iets aan te wijzen! Godlike en hoger kan Geen usershop huren! Godlike++:
  Vanaf nu 125 homes (+25) Je kunt een shulkerbox die je in je inventory hebt openen zonder hem te plaatsen door shift+rechtermuisknop te doen. UltraGod:
  Je kan geen warps meer aan andere spelers geven. Dit omdat we merkten dat er teveel warps komen. Je kan nu /distance om te zien hoever een block van je vandaan is! Super handig tijdens het bouwen. UltraGod++:
  Vanaf nu 175 homes (+25) Prison:
  Elytra staat weer uit in PvP Fly en sellall in de tokenshop in prijs verlaagd Dammen toegevoegd Flint in koekiemonster gezet Timer aan sandmine toegevoegd Ook hier tobjas in de jail gestopt Skyblock
  Er zijn een aantal dingen toegevoegd aan de ultragodshop Er staan weer bruikbare anvils op warp xp Vanaf nu elke zondag (op voorbehoud van omstandigheden) 3 nieuwe challenges! Zat Tobjas al in de jail? Algemeen:
  WE HEBBEN EEN NIEUWE LOBBY!!! @Jeroen123 en @smileyman03 super bedankt voor jullie inzet! 1.16.1 support op alle gamemodes Nieuwe skullpakketten in de TorchCraft winkel toegevoegd! Strand Planten Nieuwe dieren Als proef kun je nu maximaal 2 skullpakketten van elk soort kopen. We gaan kijken wat voor effect dit heeft op de ingame handel in de skullpakketten.
 12. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan SaintSDevastatoR in Updates   
  Survival
  Onrechtmatige eigenaren van usershops weg gehaald Godlikes en hoger kunnen geen usershops meer huren Problemen waarbij spelers geen homes en/of geld hadden gefixed Je kan weer bouwen in je shop /heal gefixed Dagelijkse beloningen [Tip] uitgezet Veel meldingen vertaald Shop plugin vertaald (bedankt @Tobjas ) Warp melding in je beeld vertaald en onnodige warp meldingen uitgeschakeld Item pickup problemen zouden opgelost moten zijn Anti Afk gefixed Probleem dat spelers elkaars shop kisten konden openen verholpen Dynmap werkt weer. Meer optimizations voor beter server performance. Dailybonus werkt weer, maar is wel in BETA! Zie je fouten? Stuur dan een ticket! Lichtblauwe woolportals werken weer. Jail melding uitgezet als er iemand gejailed wordt @Tobjasin de jail gestopt SkyBlock
  Shout gefixed. /ugshop werkt nu. /warp shops werkt nu om bij de godlikeshops te komen. Bij de kits godlike, godlike++ en ultragod krijg je nu sellwands. 3 nieuwe challenges toegevoegd Prison
  Dynmap werkt weer. Creative
  Dynmap werkt weer. Lobby
  Anti AFK ingesteld op lobby. Paintball gun uitgezet Christmastree uitgezet
 13. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Creative
  Creative server geüpdate naar 1.16.1. Het Creative/Plot menu aangepast. Particles zullen hopelijk binnenkort beschikbaar zijn in het menu! Het home systeem is verbeterd. Het menu is qua uiterlijk niet veranderd maar wel is stabieler geworden.
 14. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Creative
  Creative server geüpdate naar 1.16.2. Schematics plakken werkt weer. ChatFormat is weer normaal dus je naam is niet meer wit. SkyBlock
  MobHeads droppen niet meer. De Handelaar NPC blijft nog een tijdje staan. Binnenkort komen we met iets nieuws en beter in de plaats voor dit.
 15. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws juli!   
  Welkom bij het pumpkincity nieuws Juli. Het is weer volop zomer en je kan lekker genieten van de zon. Hopelijk straalt het nieuws net zo hard als de zon 😝.
   
  Video lobby
  In deze nieuwe lobby gebouwd door @Jeroen123 met behulp van  @smileyman03 zijn er tal van toffe plekjes. Ik heb de 10 tofste uitgezocht en daar een video over gemaakt.
   
   
  Nieuwe over mij
  Het gedeelte *Over mij* bij mijn profiel is helemaal vernieuwd. Het oude klopte niet meer op sommige delen zoals mijn Minecraft naam 🤨. De nieuwe heeft nu ook een leuk plaatje, alle linkjes etc. (mijn bannerafbeelding is ook vernieuwd 😉)
  Link: https://torchcraft.nl/profile/11091-tibo/?tab=field_core_pfield_18
   
  Name minen
  Deze maand heb ik buiten pumpkincity ook een handje geholpen met het minen bij de base van Name_for_me. Met hulp van veel andere mensen is het stuk nu helemaal af 🙃. (Bedankt jcornelissen voor de 50k cb ❤️)
   
  Dropparty avond
  Zaterdag 25/07 kon je mee genieten van een toffe dropparty waar veel spullen werden gedropt bij /w event-hall. Zelf heb ik ook wat leuke dingetjes kunnen krijgen en zelfs een kamiel skull. Heb ook een fotoalbum over het event gemaakt die je kan bekijken door middel van het linkje hieronder.
  Fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/7cUiH4cHS3JJGKwo7
   
  Pumpkincity
  Verder afgewerkte gebouw
  Het houten gebouw van de vorige keer is nu afgemaakt. Het dak ligt bijvoorbeeld nu. Het is nu klaar voor iets in te komen maar wat dat zie je straks 😉.

   
  Verder afgewerkte hotel
  Het hotel gebouw is nu helemaal af alle blokken zijn er nu. Je kan het bezoeken maar ook zelfs huren voor 10 coins per maand zodat je toch wel een beetje betaald. Je kan het huren door mij een mail of msg te sturen.

   
  Vakken voor gebouwen
  Nu liggen er allemaal magenta vakken van gebouwen in de stad. Op die plekken kan er een nieuw gebouw komen. Dus stel jij wilt daar jouw winkel of iets anders stuur me een berichtje.

   
  Dakterras
  Op het dak van mijn gebouw is nu een gezellig dakterras met een bar, een zwembad ligstoelen en meer. Dus als je zin hebt kom maar op bezoek.

   
  Maleficum nieuwe eigenaar
  @Maleficum is de eigenaar van het nieuwe gebouw! In het nieuwe gebouw komen gezellige appartementen van de creative bende 😜. Als het af is laat ik het weten.
   
  Claimvergroting
  De claim waar de stad is had eerst meerdere claims errond. Nu is het zo goed als 1 grote claim van meer dan 300k+ claimblocks. 
   
  Wall of torchcrafters
  Op de zijkant van de gebouwen in de Jeroenstraat is er nu een mega muur: "wall of torchcrafters". Iedereen die wilt mag er een bordje zetten met een leuk tekstje op en wie weet is die ooit vol 🤪. 

  Wil je een bordje plaatsen stuur me dan een msg.
   
  Zand tussen straten en park
  Tussen de straten was er eerst gras nu ligt er zand voor de zomer. Het zand gaat waarschijnlijk weer in september of oktober vervangen worden.

   
  Anvils aan het water
  Dankzij @Name_For_Me is de zijkant helemaal af. De anvils zijn aangevuld waardoor dat ook weer van het lijstje geschrapt kan worden. Als je voorzichtig bent dan zul je niet in het water vallen.

   
  Nosaa gebouw
  @Nosaa is een van de mensen die ook een gebouw in de stad gaat beginnen. Er komt waarschijnlijk een toffe hema waar je spulletjes kunt kopen.

  Wil jij ook jouw gebouw in pumpkincity stuur een mailtje. /Mail send TiboDP
   
  Jcornelissen gebouw
  Jcornelissen gaat ook aan de slag voor zijn gebouw te hebben in de stad! Hij heeft al een deel van zijn gebouw ontworpen het resultaat zien we volgende maand.

  Wil jij ook jouw gebouw in pumpkincity stuur een mailtje. /Mail send TiboDP
   
  In dit nieuws zag je vele stad veranderingen waaronder  een dakterras en nieuwe bewoners. Maak er nog een fijne maand augustus van 😆.
   
  Maak je eigen gebouw voor in Pumpkincity!
  Had jij altijd al je eigen appartement, winkel of iets helemaal anders in de stad willen hebben. Dan kan dat stuur een berichtje naar Tibo#7136 op Discord en dan bekijk ik hoe we het doen.

   
 16. Verward
  BjertHa koppelde terug aan skyjade in AFK vis regeling   
  Deze regel is maar al te sterk, afk machines of enige van deze modpacks etc, zijn ook verboden op andere gamemodes, ik snapte al niet waarom het hier wel kon. Prima regeltje
   
 17. Verward
  BjertHa koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Skyblock
  Standaard Warp icoon is nu een Gras Blok inplaats van je eigen hood. Dit is om toekomstige problemen te voorkomen. Je kan weer experience ruilen via /trade maar niet meer in levels vanwege een bug. Je kunt nu nog maar 1 shop tegelijkertijd huren. Je kan end portals weer slopen met de speciale golden pickaxe. Vanaf morgen werken de statistieken bordjes weer.
 18. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan Mappors in Studio MAP   
  Goedemiddag Torchcrafters,
  Vanuit Studio MAP willen we graag ons eerste videoproject presenteren aan Torchcraft!

  Maar vooraf een kleine introductie.
  Wij van Studio MAP zijn sinds kort gevestigd in Prison op /plot v poenko 2 . Wij richten ons op zeer uiteenlopende projecten binnen het media/film vak. Zo zenden we regelmatig weerberichten uit, maken we sfeerimpressies van activiteiten binnen Prison en hebben we een geweldig mooie studio gebouwd.
  In deze studio vind je uiteraard de gebruikelijke faciliteiten zoals catering en een extra grote loading dock, geschikt voor trailers. Daarnaast beschikken we over maar liefst twee chromakey (greenscreen) studio's, een talkshow studio en een reality studio. Daarnaast zijn we momenteel bezig met de uitbreiding naar Studio 4, onze allergrootste studioruimte. Daarover later meer.

  Wees welkom, de koffie staat klaar! /plot v poenko 2
  En dan nu onze eerste sfeerimpressie:
   
  Graag tot ziens!

  Filmische groeten namens het Studio MAP team,
  Mappors


 19. Leuk
  BjertHa koppelde terug aan Tibo in Minecraft Dungeons   
  hey, Torchcrafters
  Iedereen heeft het waarschijnlijk al gehoord de nieuwe game van de makers van minecraft (mojang) is uit. De genaamd minecraft dungeons! Deze game heeft ongeveer de stijl als minecraft maar is zeer anders, zelf weet ik niet helemaal hoe want heb de game namelijk (nog) niet. Je kan de game in singelplayer en in multiplayer spelen op Windows, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Ik ben zeker en vast benieuwd wat jullie van de game vinden en of jullie het gaan spelen?
  bekijk alvast de trailer:
   
   
 20. Verward
  BjertHa koppelde terug aan ThijmenBlock in The Roast of Kamiel   
  Als je wilt joinen moet je op dit tijdstip 
  Naar /W Roast gaan
  En de discord call joinen 
  Het event is in survival!!! 
  Komen jullie ook?

 21. Leuk
  BjertHa ontving een terugkoppeling van Alex. in Koningsdag mine event   
  Hoi pvp kampioenen en noobs,
  Maandag 27 april is het Koningsdag. Op prison zal er dan om 20:00 in de avond een event zijn.
  Er is weer een mine, alleen dit keer is de mine beter dan de vorige en pvp staat aan en item drops staan aan!
  Tijdens dit event kun je in en uit de pvp gaan ookal zit je in combat, dit is zodat je de ores en blocks die je gemined hebt kan veilig stellen.
  Je kan ook buiten de mine blocks hakken en blocks plaatsen zodat je kan ontsnappen van andere boeven.
  je kan er heen met /warp pvpmine

  Veel succes tijdens het event,
  Groetjes het prison staffteam.

  tips/veel gevraagde dingen:
  Je kan in en uit de pvp zonder cooldown, buiten de pvp zone staan enderchesten waar je je stuff in kan doen wat je gemined hebt.
  Als je in combat zit kun je geen commands uitvoeren.
  buiten de mine zitten kistjes met armor en in de boogschuttertorens zitten kruisbogen bogen en pijlen.
  Je xp gaat niet weg als je dood gaat.
  PVP versie 1.8

   
 22. Leuk
  BjertHa ontving een terugkoppeling van RAIS13 in Koningsdag mine event   
  Hoi pvp kampioenen en noobs,
  Maandag 27 april is het Koningsdag. Op prison zal er dan om 20:00 in de avond een event zijn.
  Er is weer een mine, alleen dit keer is de mine beter dan de vorige en pvp staat aan en item drops staan aan!
  Tijdens dit event kun je in en uit de pvp gaan ookal zit je in combat, dit is zodat je de ores en blocks die je gemined hebt kan veilig stellen.
  Je kan ook buiten de mine blocks hakken en blocks plaatsen zodat je kan ontsnappen van andere boeven.
  je kan er heen met /warp pvpmine

  Veel succes tijdens het event,
  Groetjes het prison staffteam.

  tips/veel gevraagde dingen:
  Je kan in en uit de pvp zonder cooldown, buiten de pvp zone staan enderchesten waar je je stuff in kan doen wat je gemined hebt.
  Als je in combat zit kun je geen commands uitvoeren.
  buiten de mine zitten kistjes met armor en in de boogschuttertorens zitten kruisbogen bogen en pijlen.
  Je xp gaat niet weg als je dood gaat.
  PVP versie 1.8

   
 23. Leuk
  BjertHa ontving een terugkoppeling van age111 in Koningsdag mine event   
  Hoi pvp kampioenen en noobs,
  Maandag 27 april is het Koningsdag. Op prison zal er dan om 20:00 in de avond een event zijn.
  Er is weer een mine, alleen dit keer is de mine beter dan de vorige en pvp staat aan en item drops staan aan!
  Tijdens dit event kun je in en uit de pvp gaan ookal zit je in combat, dit is zodat je de ores en blocks die je gemined hebt kan veilig stellen.
  Je kan ook buiten de mine blocks hakken en blocks plaatsen zodat je kan ontsnappen van andere boeven.
  je kan er heen met /warp pvpmine

  Veel succes tijdens het event,
  Groetjes het prison staffteam.

  tips/veel gevraagde dingen:
  Je kan in en uit de pvp zonder cooldown, buiten de pvp zone staan enderchesten waar je je stuff in kan doen wat je gemined hebt.
  Als je in combat zit kun je geen commands uitvoeren.
  buiten de mine zitten kistjes met armor en in de boogschuttertorens zitten kruisbogen bogen en pijlen.
  Je xp gaat niet weg als je dood gaat.
  PVP versie 1.8

   
 24. Bedankt
  BjertHa ontving een terugkoppeling van lillrob in Koningsdag mine event   
  Hoi pvp kampioenen en noobs,
  Maandag 27 april is het Koningsdag. Op prison zal er dan om 20:00 in de avond een event zijn.
  Er is weer een mine, alleen dit keer is de mine beter dan de vorige en pvp staat aan en item drops staan aan!
  Tijdens dit event kun je in en uit de pvp gaan ookal zit je in combat, dit is zodat je de ores en blocks die je gemined hebt kan veilig stellen.
  Je kan ook buiten de mine blocks hakken en blocks plaatsen zodat je kan ontsnappen van andere boeven.
  je kan er heen met /warp pvpmine

  Veel succes tijdens het event,
  Groetjes het prison staffteam.

  tips/veel gevraagde dingen:
  Je kan in en uit de pvp zonder cooldown, buiten de pvp zone staan enderchesten waar je je stuff in kan doen wat je gemined hebt.
  Als je in combat zit kun je geen commands uitvoeren.
  buiten de mine zitten kistjes met armor en in de boogschuttertorens zitten kruisbogen bogen en pijlen.
  Je xp gaat niet weg als je dood gaat.
  PVP versie 1.8

   
 25. Leuk
  BjertHa ontving een terugkoppeling van Tibo in Koningsdag mine event   
  Hoi pvp kampioenen en noobs,
  Maandag 27 april is het Koningsdag. Op prison zal er dan om 20:00 in de avond een event zijn.
  Er is weer een mine, alleen dit keer is de mine beter dan de vorige en pvp staat aan en item drops staan aan!
  Tijdens dit event kun je in en uit de pvp gaan ookal zit je in combat, dit is zodat je de ores en blocks die je gemined hebt kan veilig stellen.
  Je kan ook buiten de mine blocks hakken en blocks plaatsen zodat je kan ontsnappen van andere boeven.
  je kan er heen met /warp pvpmine

  Veel succes tijdens het event,
  Groetjes het prison staffteam.

  tips/veel gevraagde dingen:
  Je kan in en uit de pvp zonder cooldown, buiten de pvp zone staan enderchesten waar je je stuff in kan doen wat je gemined hebt.
  Als je in combat zit kun je geen commands uitvoeren.
  buiten de mine zitten kistjes met armor en in de boogschuttertorens zitten kruisbogen bogen en pijlen.
  Je xp gaat niet weg als je dood gaat.
  PVP versie 1.8

   
×
×
 • Nieuwe aanmaken...