Ryancrafter

Members
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Ryancrafter

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 09-01-06

Profile Information

 • Woonplaats Limburg
 • Interesse's In een Vulkaan een Sneeuwballen gevecht houden!
 • Geslacht Man

Contact Methods

 • Skype Sirieus ik ben mijn naam vergeten XD
 • Speelt vooral Prison
 • Minecraft naam Ryancrafter

Recente profielbezoeken

608 profielweergaven
 1. Als je staff bent, sure!
 2. Schrijf welk staff je wilt ;) (Cees, Pixiio of Saint reageren nieop me ;) xD)
 3. Beste TorchCrafters, ik ben Ryancrafter en ga 1 lid van de staff intervieuwen!! Veel plezier bij het lezen: Vraag 1: Welke gamemodes speelde je toen je NET nieuw was? Compelintje: Prison Vraag 2: Waarom wou je staff worden? Compelintje: Er waren toen veel helper sollicitaties (via het oude systeem) en ik hielp al veel mensen ik kwam online en werd meteen naar sollicitaties geduwd door Isastyle en Saizis En wilde graag Helper worden Vraag 3: Hoe vind je het hier? Compelintje: Super leuk Vraag 4: Kan je het met alle staff vinden? Compelintje: Zeer goed Vraag 5: Is er iets dat je minder vind aan de spelers of TorchCraft zelf? Compelintje: Spelers die vervelend doen en de sfeer verpesten. Vraag 6: Wil je nog iets bereiken op TorchCraft? Compelintje: Admin worden! Nee grapje, ik zit op me plek en leert ook veel van jullie! Vraag 7: Kan je het vinden met de meeste spelers? Compelintje: Met de meeste wel Ryancrafter: En met hoeveel procent kan je het niet vinden? Compelintje: 20% niet, maar ze komen bijna alleen maar klieren. Ryancrafter: Heel erg bedankt voor het meedoen! Compelintje: No problem! Ryancrafter: Ik zie jullie misschien bij het volgende stafflid! Tot later TorchCrafters!
 4. ik doe mee voor VIP++ op prisonnn
 5. Dankje funny_men!
 6. Thxxx
 7. Hallo allemaal! Na de Meivakantie ben ik sowieso minder online. Omdat ik een Examen heb. Ik ben 11 dus nu denk je: Exame?? HUH? Nou in groep 7 doe ik mijn fietsexamen. En die moet ik gaan oefenen. Rondje door Sittard fietsen en hop geslaagd denk ik. Maar het wordt veel moeilijker. Bedankt voor jullie begrip! Fijne vakantie
 8. Pixiio? Zal ik miss whitelist mogen op parcour? Ik wil helpen met testen enzo :D 

  Ik help graag mensen en vooral jullie! Dus daarom vraag ik dit ;)

 9. Attentie allemaal. Ik ben komende TWEE weken beetje inactief. Omdat ik voor een YouTube kanaal een superleuke film ga maken. Klinkt raar maar ik vind Thomas de Trein geweldig! Dus ik ga een nieuwe film maken op mijn Thomas-kanaal. (34 subs) De film heet: `De Grote Redding!` Als je wilt weten hoe het kanaal heet stuur ik je wel een privè berichtje. Bedankt allemaal! Fijne vakantie TorchCrafters ;)

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. meggypower

   meggypower

   good luck<3 ps GEBRUIK ER PiZZA IN :D

  3. FireBoy_02
  4. Ryancrafter

   Ryancrafter

   Thx allemaal! meggypower nee sorry xD

    

 10. Pixiio? Zal ik whitelist mogen hebben op parcour? Ik weet niet hoe ik dat vraag :/ (Mailen gaat niet dus daarom maar via hier) ;)
 11. Thx allemaal! En vooral Pixiio
 12. Ik heb leuke gamemodes gezien en gehoord op TorchCraft en op het Forum. Maar ik heb wat vragen: 1. Wanneer komt parcour terug? 2. Gaat terra van de whitelist af? Zoja: Wanneer?) 3. In welke maand komt zandbak (welke maand omdat jullie anders TEveel verklappen) Antwoord zal fijn zijn want parcour heb ik zin om te doen -_-. Fijne jaren TorchCrafters!
 13. Ik en smileyman03 organiseren op Creative een BuildBattle! Het Thema = Grieks Romeins! Wil jij meedoen? Bouw op je plot een Grieks/Romeins gebouw ofzo! De prijzen komen later! Doe je mee? Zet het HIER in de reacties! Fijne week TorchCrafters!
 14. Monk?

   

  1. Ryancrafter

   Ryancrafter

   Ik was op Crea en MesmerZI_NL maakte reclame voor zijn eigen server! Via mail lukt het niet en foto krijg ik niet. Dat is echt raar maar ik probeer wel gwn 

  2. Monk_NL

   Monk_NL

   Thanks voor het melden, maar je kan dit het beste doen via een email naar [email protected] Hier wordt het niet behandeld :)