Ryancrafter

Members
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ryancrafter

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 09-01-06

Profile Information

 • Woonplaats Limburg
 • Interesse's In een Vulkaan een Sneeuwballen gevecht houden!
 • Geslacht Man

Contact Methods

 • Skype Sirieus ik ben mijn naam vergeten XD
 • Speelt vooral Prison
 • Minecraft naam Ryancrafter

Recente profielbezoeken

483 profielweergaven
 1. Dankje funny_men!
 2. Thxxx
 3. Hallo allemaal! Na de Meivakantie ben ik sowieso minder online. Omdat ik een Examen heb. Ik ben 11 dus nu denk je: Exame?? HUH? Nou in groep 7 doe ik mijn fietsexamen. En die moet ik gaan oefenen. Rondje door Sittard fietsen en hop geslaagd denk ik. Maar het wordt veel moeilijker. Bedankt voor jullie begrip! Fijne vakantie
 4. Pixiio? Zal ik miss whitelist mogen op parcour? Ik wil helpen met testen enzo :D 

  Ik help graag mensen en vooral jullie! Dus daarom vraag ik dit ;)

 5. Attentie allemaal. Ik ben komende TWEE weken beetje inactief. Omdat ik voor een YouTube kanaal een superleuke film ga maken. Klinkt raar maar ik vind Thomas de Trein geweldig! Dus ik ga een nieuwe film maken op mijn Thomas-kanaal. (34 subs) De film heet: `De Grote Redding!` Als je wilt weten hoe het kanaal heet stuur ik je wel een privè berichtje. Bedankt allemaal! Fijne vakantie TorchCrafters ;)

 6. Pixiio? Zal ik whitelist mogen hebben op parcour? Ik weet niet hoe ik dat vraag :/ (Mailen gaat niet dus daarom maar via hier) ;)
 7. Thx allemaal! En vooral Pixiio
 8. Ik heb leuke gamemodes gezien en gehoord op TorchCraft en op het Forum. Maar ik heb wat vragen: 1. Wanneer komt parcour terug? 2. Gaat terra van de whitelist af? Zoja: Wanneer?) 3. In welke maand komt zandbak (welke maand omdat jullie anders TEveel verklappen) Antwoord zal fijn zijn want parcour heb ik zin om te doen -_-. Fijne jaren TorchCrafters!
 9. Ik en smileyman03 organiseren op Creative een BuildBattle! Het Thema = Grieks Romeins! Wil jij meedoen? Bouw op je plot een Grieks/Romeins gebouw ofzo! De prijzen komen later! Doe je mee? Zet het HIER in de reacties! Fijne week TorchCrafters!
 10. Monk?

   

  1. Ryancrafter

   Ryancrafter

   Ik was op Crea en MesmerZI_NL maakte reclame voor zijn eigen server! Via mail lukt het niet en foto krijg ik niet. Dat is echt raar maar ik probeer wel gwn 

  2. Monk_NL

   Monk_NL

   Thanks voor het melden, maar je kan dit het beste doen via een email naar [email protected] Hier wordt het niet behandeld :)

 11. ...... ja connor.....
 12. Ik heb een idee dat veel mensen bepaalde logboeken lezen zoals: `Dagboek van een Muts' of `Het leven van een Loser'. Dus ik dacht, laat ik een boek over mijn leven schrijven! Dat zou ik zelf leuk vinden. Bij mij valt het ook niet altijd mee hoor! Dus ik wil een eigen logboek maken, zou dat mogen misschien? Zou echt cool zijn! #BerthaMijnBuurvrouw(InMijnDromen)
 13. OMG mijn favoriete GM`s zijn: Prison & Crea @XDPOWER omdat EmeraldSword dat ook zei!
 14. Monk op het moment heb ik te veel pvp gespeelt, dus op het moment heb ik rode sokken van mijn bloed, wacht ik doe schone aan. Oke. Die zijn verbrand #HateForFireArrows!