Spring naar bijdragen

alwaysrobin

Godlike
 • Aantal bijdragen

  82
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over alwaysrobin

Contact Methods

 • Discord
  op aanvraag
 • Minecraft naam
  alwaysrobin

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2070 profielweergaven
 1. alwaysrobin

  Prison Herinneringen

  ik heb nog alle items die we kregen uit de adventkalender 2017 2018 en 2019 nog op de claim staan. dus als daar nog wat tussen zit mag je het plaatsen in het museum?
 2. En de winnaar is: @Mappors gefeliciteerd vanaf 2 jan 2021 ligt jouw cadeau te wachten op het event terrein. Ik wil namens de organisatie bedankt voor jullie bezoek aan Nationale vuurwerkshow 2020-2021 en hopen jullie weer te zien bij Nationale vuurwerkshow 2021-2022 en natuurlijk onze sponsoren: @Gigakoos @[email protected] @aardappel_ei en natuurlijk de staff van survival zonder jullie hadden we dit event niet kunnen organiseren
 3. bedankt, we hopen je weet te zien bij de vuurwerkshow 2020-2021
 4. Alwaysrobin Ik wil winnen omdat ik bijna nooit iets wint zelf met staatloten verlies ik 😭😭
 5. bedankt voor je tip we nemen dit mee met onze vergadering
 6. alwaysrobin

  userdrop is back op s1

  Hey,Torchcrafters Vandaag gaan we jullie uitleg geven over het nieuwe userdorp op survival1. Geschreven door userdorp hulpteam. Iedereen kent het wel userdorp en super gezellig handig en leuk! Op survival2 kenden we het natuurlijk ook en dan vooral Alwaysrobin die voor 2 userdorpen heeft gezorgt en veel users geholpen heeft. TDP06 wou het ook op survival1 een dorp voor Itzkatelynn. Daar is aan begonnen later vroeg hij aan Alwaysrobin of hij mee wou helpen met het dorp. Later had sida interesse om een shop te maken daarna ging hij verder met het gemeentehuis bouwen.TDP06 vertelde er op discord over aan P2Paul en hij wou een handje helpen met paden van newestregionplalen naar het dorp te maken. En terwijl is Itzkatelynn de hele tijd blijven users helpen. Userdorpteam: [burgemeester] @alwaysrobin [regellaar]@TDP06 [bouwer]@sida8 [helper]@itzkatelynn [helper] @P2Paul Graag zouden wij ook willen dat er met respect word omgegaan met userdorp. We hebben gezien dat iemand het nieuwe pad waar TDP06 veel werk heeft aan gehad kapot heeft gemaakt. Dat zouden we niet willen dat dat weer gebeurt heb respect voor userdorp! Bedenk is zelf als iets van jouw kapot word gemaakt dat zou ook niet leuk zijn hé? De soort van dorp warps die we hebben zijn: Ijsopslag:niks te doen gewoon mooi Xpfarm:gratis te gebruiken voorzien door @TDP06 zijn spawners Dorpsmine:mine voor heel het dorp spring in het gat naar y:11 en mine verder nog niet tip top word aan gewerkt. Sidawinkel:de eerste winkel voorzien door sida8. Gemeentehuis:komt claim uitleg, dorosvergadering, hulpbureau en meer! (is op dit moment nog niet af) Dorpsfarm:voorlopig klein een farm voor iedereen! Boerderij:is voorzien door Itzkatelynn en kan je komen werken als je een mailtje naar haar stuurt. Spawn:voorlopig nog niet af word nog aan gewerkt. Beveiligingskantoor:dit is her nieuwste gebouw en heeft cellen voor de stoute spelers Later kan je naar het dorp komen door /userdorp voorlopig niet. Wil je wat doneren voor userdorp? Dat kan bij /w doneren. Wil je het dorp helpen dat kan door naar TDP06 een bericht te sturen via discord of de website van torchcraft dan houd hij het bij. Je kan bv. Bouwer of helper worden. Om het dorp nog beter te maken!bedankt om te lezen laat weten wat je er van vind en tot in userdorp! Groeten het userdorphulpteam!
 7. A E T = Always Evenemeten Team En over beveiligen je was met cubefish00 die kan je tp op het podium dus ja
 8. Net als vorig jaar Is er dit jaar weer vuurwerkshow
 9. alwaysrobin

  Chimp Voor Admin

  Gefeliciteerd met je promotie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...