Spring naar bijdragen

cubefish00

Users
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

2 Volgers

Over cubefish00

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 17 januari

Contact Methods

 • Minecraft naam
  cubefish00

Profile Information

 • Interesse's
  minecraft, factorio, spore, gaming
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

106 profielweergaven
 1. MineCon Earth 2017

  oh en nog één dingetje: water word VEEL realistischer, het stroomt nu ook door blokken waar het doorheen zou moeten stromen: bijvoorbeeld hekken, deuren, trappen, slabs.... waarschijnlijk houden ze het er wel in dat signs water tegenhouden. gelukkig maar!
 2. MineCon Earth 2017

  we wachten nog op meer nieuws maar nu de mist rond MineCon wegtrekt is zeker bekend dat de Updat Aquatic een grote gaat worden! Bert, als je nog meer nieuwtjes hebt horen we die graag! sorry! niet aan gedacht!
 3. MineCon Earth 2017

  punt 4: de zeebodem..... dit is het grootste "vlaggenschip" van de update Aquatic. de zeebodem wordt een stuk levendiger! de vissen de je vangt met een hengel zie je nu ook ECHT rondzwemmen! ook kun je ze vangen met een emmer om er een aquarium mee te maken! verder groeit er nu koraal op de zeebodem en zul je kelp vinden in de oceaan. daarnaast zijn er ook de "bubble coloms" deze bubbels worden gegenereerd door magmablokken en zinken je boot! nu nog wachten tot ze het reddingsvest ook introduceren....
 4. MineCon Earth 2017

  bedankt voor de tip!
 5. MineCon Earth 2017

  ooh dat wist ik niet bert!
 6. MineCon Earth 2017

  punt 3: The Monster of the Night Sky. BOE! dit monster spawnt hoog in de lucht (s'nachts) waar het rondvliegt tot het een speler vind die (gruwel) NIET SPLAAPT! eng toch? dan DUIKT het naar beneden een vermoord je... waarom zit dit eigenlijk in de game? bovendien lijkt hij op een manta-rog...
 7. MineCon Earth 2017

  juist bert! daar ko ik zo op.
 8. MineCon Earth 2017

  punt twee: DOLFIJNEN!!!!!!! Ja mensen ze komen eraan! de dolfijnen zijn hier! dit is het feature waar we het minst over weten maar, in de paar foto's die we zagen kunnen ze in ieder geval uit het water springen!
 9. MineCon Earth 2017

  punt 1: de "Trident" dit nieuwe wapen is de schrik vaan iedereen die je onderwater tegenkomt.... de Trident is niet alleen een mélee wapen, het kan ook gegooid worden, het is nog wel een WIP maar wat we wel al weten is dat dit wapen alleen werkt onder water, of in de regen natuurlijk!
 10. MineCon Earth 2017

  Dit is een forum over nieuws van MineCon EARTH 2017! ga de discussie aan een wees op de hoogte van al het MineCon update nieuws!
 11. Screenshot competitie (upload)

  die creeper deed heel lang pijn....
 12. Screenshot competitie (upload)

  *maakt screenshot oh kak...
 13. hay robin,

  ik wilde even zeggen dat ik IVM vakantie en vermoeidheid de komende tijd wat minder op de server zal zijn. 

  groetjes

  cubefish00, leidinggevende BV afdeling torch city.

 14. Alle kisten zijn weg

  sorry, maar volgens mij is hij beroofd
 15. minecraft updates

  ooh! pudding!
×