Spring naar bijdragen

cubefish00

Godlike
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over cubefish00

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 17 januari

Contact Methods

 • Minecraft naam
  cubefish00

Profile Information

 • Interesse's
  Factorio, kleine Minecraft-paradijsjes bouwen, Letterlijk iedere game die van Paradox komt spelen, Gaming, tekenen.
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

445 profielweergaven
 1. Ik stel me even voor

  Goed je te ontmoeten Lander, welkom! Maar als je 13 bent, wie is dan die gast op de foto?
 2. Minecon Earth 2018

  De bamboe, de panda's en katten komen in 1.14, in winter dit jaar. De kruisbogen en het grootste deel van de besproken features komen in 1.15, in lente volgend jaar!
 3. Minecon Earth 2018

  Dit is wel zijn eigen bericht waard: de volgende update wordt... gesplitst! Nog vóór de feestdagen komt de eerste uit, Deze zal includeren: Bamboe in de jungles, steigers gemaakt van bamboe REUZENPANDA'S (YES!) en... 9 nieuwe skins voor katten, 8 al bepaald en eentje wordt gekozen uit kattenfotos ingezonden door het publiek! ook zullen dorpen voortaan zwerfkatten huizen, die je cadeautjes brengen in ruil voor voedsel...over dorpen gesproken; deel twee! De grotere update zal volgend jaar lente uitkomen en heet "Village en Pillage" in deze update worden dorpen geupdate zodat niet alleen de materialen, maar ook de bouwstijl van de dorpen veranderd per biotoop. Daarnaast krijgen villagers ook echt uniforms afgaande op wat ze doen, en dagschema's! Zoals s'morgens: naar het veld om te oogsten, s'middags: lunch; en s'avonds: naar huis, diner! Maar het "Pilage" dan? Voortaan spawnen er groepen mobs in de omgeving van dorpen, de "pillagers" zij zullen met behulp van een soort groot uitgevallen koe dorpen aanvallen, de oogst verwoesten, de dorpelingen vermoorden en zelfs het dorp plat te branden! De wapens die deze wezens hanteren zijn kruisbogen, krachtiger dan normale bogen, maar met verdubbelde herlaad-tijd. Verder hebben deze dingen de curieuze mogelijkheid om vuurpijlen af te schieten... leuk voor oudejaarsavond, en om die vervelende elytra's neer te schieten! Dit was Minecon 2018 kort samengevat, comment als ik iets vergeten ben, en tot volgend jaar! Cubefish00, P.S. ik was vergeten dat katten nu ook Phantoms verjagen, en dat dorpen voortaan hooi, hout en zelfs dieren zullen bevatten! (al dan niet in een stal of wei) Goedenacht!
 4. Minecon Earth 2018

  Eerste bericht: Mojang werkt aan een nieuwe game! Hij heet 'Minecraft Dungeons' en is een soort minecraft, maar 'beperkt' tot een onderaardse grot. Het doel van de game is onderaards vechten tegen mobs en bosses, meer weten we niet, helaas. Update: Taiga gaat op eerste plaats in de poll! Tweede bericht: Woestijn is geëlimineerd! Alleen taiga en savanne zijn nog over! Derde bericht: Taiga heeft gewonnen! Taiga FTW!
 5. Minecon Earth 2018

  Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten, is het weer tijd voor Minecon Earth! Vanavond, 17:30 precies begint de stream. Net zoals vorig jaar kun je dit jaar weer stemmen, dit keer op de biotoop die je graag ge-update wilt zien, in tegenstelling tot vorig jaar echter, gaat het er dit jaar om welke biome als eerste een update krijgt! Hieronder de opties nog eens op een rijtje: -Woestijn: Palmbomen en schattige stokstaartjes! (oases zijn nog niet geconfirmeerd) -Taiga: Kampvuren (blok, een soort één keer gebruiken oven), bessenstruiken en vossen (passief of aggresief, ze stelen in ieder geval kippen) -Savanne: Ontbindende planten, termieten(heuvels), grote baobab-bomen en.... struisvogels! Dat is wat we weten, dus zorg dat je straks kijkt naar Minecon Earth 2018! Tot vanavond!
 6. Een nieuwe command voor de survival rank

  Superhandig!
 7. Torchcraft loopt leeg

  Mischien... een nieuwe Terra-gamemode maar compleet anders? met veel koninkrijken, grote veldslagen etc. beetje "kingdoms and castles" achtig.
 8. R.I.P. Avicii ◢ ◤

  Rest In Peace
 9. Rare Armor Stand Houding

  Zouden ze die tool niet op survival kunnen introduceren? leuke manier om B.V. een etalage te maken!
 10. Nieuwe gamemode: LostWorld

  Hmm, deze gamemode is niet bijzonder origineel. er zijn wel tientallen servers die dit soort gamemodes hebben! om eerlijk te zijn zal de tand des tijds moeten zeggen of dit wat wordt.
 11. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  YES YES YES YES!
 12. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Oh @DaniGamesNL in dat geval zal ik je moeten arresteren, in welke regio op suv2 woon je? (zodat ik je huis kan ingieten in beton).
 13. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  mijn fotoreportage: https://imgur.com/a/1Jbjg Hartelijk dank nog, alwaysrobin voor het geven van dat prachtige kerst-pak! "genade!" -mijn GPU. Getekend, cubefish00.
 14. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  ooh! ik ga een oliebollenkraam beginnen dan!
 15. MineCon Earth 2017

  update nieuws 1.13: 1.13 zal vooral veel bugfixes inhouden om de game klaar te stomen voor 1.14 (update Aquatic) maar hier zijn een aantal (kleine) dingetjes die wel echt de game beter maken: trapdoors, knoppen en pressure plates hebben nu hun eigen varianten (hangt af van welke soort hout) deze zien er ongeveer hetzelfde uit als de deuren van dat type. verder krijgen pompoenen opeens iets extra's: als je een uitgesneden pompoen wil (die niet oplicht) moet je de pompoen rechts-klikken met een schaar, vergeet niet om dit ook met de pompoen op een iron golem te doen!
×