Spring naar bijdragen

Cubefish00

Godlike
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

4 Volgers

Over Cubefish00

 • Rang
  Lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  cubefish00

Profile Information

 • Interesse's
  Factorio, kleine Minecraft-paradijsjes bouwen, Letterlijk iedere game die van Paradox komt spelen, Gaming, tekenen.
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

981 profielweergaven
 1. Cubefish00

  Paasevent 2019

  Yes! dat had ik niet verwacht!
 2. Cubefish00

  boem base kapot!

  aha, ok
 3. Cubefish00

  boem base kapot!

  Aha, koningsdag... even vergeten... Mischien een idee om alles maar zondag te doen?
 4. Cubefish00

  boem base kapot!

  Hehehe. BOEM! hehehe. (Ik kom zeker)
 5. Cubefish00

  Verhuizen naar Survival1

  " Torchraft: Een server zonder map resets" Is letterlijk zo'n beetje het motto van de server. 🤨 -Maar ik zou graag zien dat dieren op de een of andere manier worden overgezet.
 6. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Wordt de vuurwerkshow trouwens georganiseerd op 1.12.2 of op 1.13?
 7. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Okidoki! Dan zie ik je dan om.... 21:20?
 8. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Zal ik nog wat oliebollen van vorig jaar meenemen? ik heb nog een hele dubbele kist staan.
 9. Cubefish00

  Ik stel me even voor

  Lol
 10. Cubefish00

  Ik stel me even voor

  Goed je te ontmoeten Lander, welkom! Maar als je 13 bent, wie is dan die gast op de foto?
 11. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  De bamboe, de panda's en katten komen in 1.14, in winter dit jaar. De kruisbogen en het grootste deel van de besproken features komen in 1.15, in lente volgend jaar!
 12. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  Dit is wel zijn eigen bericht waard: de volgende update wordt... gesplitst! Nog vóór de feestdagen komt de eerste uit, Deze zal includeren: Bamboe in de jungles, steigers gemaakt van bamboe REUZENPANDA'S (YES!) en... 9 nieuwe skins voor katten, 8 al bepaald en eentje wordt gekozen uit kattenfotos ingezonden door het publiek! ook zullen dorpen voortaan zwerfkatten huizen, die je cadeautjes brengen in ruil voor voedsel...over dorpen gesproken; deel twee! De grotere update zal volgend jaar lente uitkomen en heet "Village en Pillage" in deze update worden dorpen geupdate zodat niet alleen de materialen, maar ook de bouwstijl van de dorpen veranderd per biotoop. Daarnaast krijgen villagers ook echt uniforms afgaande op wat ze doen, en dagschema's! Zoals s'morgens: naar het veld om te oogsten, s'middags: lunch; en s'avonds: naar huis, diner! Maar het "Pilage" dan? Voortaan spawnen er groepen mobs in de omgeving van dorpen, de "pillagers" zij zullen met behulp van een soort groot uitgevallen koe dorpen aanvallen, de oogst verwoesten, de dorpelingen vermoorden en zelfs het dorp plat te branden! De wapens die deze wezens hanteren zijn kruisbogen, krachtiger dan normale bogen, maar met verdubbelde herlaad-tijd. Verder hebben deze dingen de curieuze mogelijkheid om vuurpijlen af te schieten... leuk voor oudejaarsavond, en om die vervelende elytra's neer te schieten! Dit was Minecon 2018 kort samengevat, comment als ik iets vergeten ben, en tot volgend jaar! Cubefish00, P.S. ik was vergeten dat katten nu ook Phantoms verjagen, en dat dorpen voortaan hooi, hout en zelfs dieren zullen bevatten! (al dan niet in een stal of wei) Goedenacht!
 13. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  Eerste bericht: Mojang werkt aan een nieuwe game! Hij heet 'Minecraft Dungeons' en is een soort minecraft, maar 'beperkt' tot een onderaardse grot. Het doel van de game is onderaards vechten tegen mobs en bosses, meer weten we niet, helaas. Update: Taiga gaat op eerste plaats in de poll! Tweede bericht: Woestijn is geëlimineerd! Alleen taiga en savanne zijn nog over! Derde bericht: Taiga heeft gewonnen! Taiga FTW!
 14. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten, is het weer tijd voor Minecon Earth! Vanavond, 17:30 precies begint de stream. Net zoals vorig jaar kun je dit jaar weer stemmen, dit keer op de biotoop die je graag ge-update wilt zien, in tegenstelling tot vorig jaar echter, gaat het er dit jaar om welke biome als eerste een update krijgt! Hieronder de opties nog eens op een rijtje: -Woestijn: Palmbomen en schattige stokstaartjes! (oases zijn nog niet geconfirmeerd) -Taiga: Kampvuren (blok, een soort één keer gebruiken oven), bessenstruiken en vossen (passief of aggresief, ze stelen in ieder geval kippen) -Savanne: Ontbindende planten, termieten(heuvels), grote baobab-bomen en.... struisvogels! Dat is wat we weten, dus zorg dat je straks kijkt naar Minecon Earth 2018! Tot vanavond!
×