Spring naar bijdragen

Cubefish00

Godlike
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

4 Volgers

Over Cubefish00

 • Rang
  Lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Cubefish00

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft (duh), strategy-games, Hytale, Hitman, Oxygen not Included, Factorio
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1073 profielweergaven
 1. Cubefish00

  Zomerspelen 2019!

  Zal er ook een King-of-the-Hill onderdeel zijn?
 2. Beste torchcrafters, Afgelopen weken hebben TDP06 en ik, met behulp van een paar anderen, gewerkt aan een K.O.T.H arena. Wij willen deze natuurlijk graag uittesten! Op zondag 18 Augustus A.S. staat het toernooi gepland. Er is ruimte voor 9 deelnemers die meedingen met de hoofdprijs (de eer) en de laatste plaats (oneindige schaamte). Meer mensen kunnen natuurlijk meedoen, maar die doen dan niet mee in het klassement. PvP voor het plot staat aan, vliegen staat uit. Het is helaas niet mogelijk spelers in survival-modus te dwingen op een plot, dus hierbij vertrouwen we op uw eerlijkheid. Om mee te doen in het klassement staat er aan de rechterkant van de ingang een zeer geavanceerde machine in de vorm van een automatische armor-equiper. Iedereen die een officieel paars wedstrijdtenue aanheeft zit automatisch in het klassement. Bij het pak wordt ook een helm geleverd, deze mag je vervangen door een hoofddeksel naar keuze (geen ander soort armor), al kan dit nadelig zijn voor je eigen verdediging. Wij hopen zo veel mogelijk van jullie daar te zien! Vriendelijke groet, Cubefish00 + TDP06 Disclaimer, het is NIET toegestaan om; -Als deelnemer in het klassement een verplicht deel van de uitrusting uit te doen gedurende en na de wedstrijd. -Een officieel wedstrijdtenue proberen na te maken (dit zal aan het einde van de match gecontroleerd worden). -In creativemodus deel te nemen (wij vertrouwen op uw eerlijkheid) -Voordeelgevende potions te gebruiken (speed, resistance, etc), er is een beacon met jumpboost aawezig. -te vliegen (duh). -Alle bovenstaande valsspelerijen zullen worden bestraft met een onmiddelijke disqualificatie.
 3. Cubefish00

  Paasevent 2019

  Yes! dat had ik niet verwacht!
 4. Cubefish00

  boem base kapot!

  aha, ok
 5. Cubefish00

  boem base kapot!

  Aha, koningsdag... even vergeten... Mischien een idee om alles maar zondag te doen?
 6. Cubefish00

  boem base kapot!

  Hehehe. BOEM! hehehe. (Ik kom zeker)
 7. Cubefish00

  Verhuizen naar Survival1

  " Torchraft: Een server zonder map resets" Is letterlijk zo'n beetje het motto van de server. šŸ¤Ø -Maar ik zou graag zien dat dieren op de een of andere manier worden overgezet.
 8. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Wordt de vuurwerkshow trouwens georganiseerd op 1.12.2 of op 1.13?
 9. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Okidoki! Dan zie ik je dan om.... 21:20?
 10. Cubefish00

  Nationale torchcraft vuurwerkshow 2018-2019

  Zal ik nog wat oliebollen van vorig jaar meenemen? ik heb nog een hele dubbele kist staan.
 11. Cubefish00

  Ik stel me even voor

  Lol
 12. Cubefish00

  Ik stel me even voor

  Goed je te ontmoeten Lander, welkom! Maar als je 13 bent, wie is dan die gast op de foto?
 13. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  De bamboe, de panda's en katten komen in 1.14, in winter dit jaar. De kruisbogen en het grootste deel van de besproken features komen in 1.15, in lente volgend jaar!
 14. Cubefish00

  Minecon Earth 2018

  Dit is wel zijn eigen bericht waard: de volgende update wordt... gesplitst! Nog vĆ³Ć³r de feestdagen komt de eerste uit, Deze zal includeren: Bamboe in de jungles, steigers gemaakt van bamboe REUZENPANDA'S (YES!) en... 9 nieuwe skins voor katten, 8 al bepaald en eentje wordt gekozen uit kattenfotos ingezonden door het publiek! ook zullen dorpen voortaan zwerfkatten huizen, die je cadeautjes brengen in ruil voor voedsel...over dorpen gesproken; deel twee! De grotere update zal volgend jaar lente uitkomen en heet "Village en Pillage" in deze update worden dorpen geupdate zodat niet alleen de materialen, maar ook de bouwstijl van de dorpen veranderd per biotoop. Daarnaast krijgen villagers ook echt uniforms afgaande op wat ze doen, en dagschema's! Zoals s'morgens: naar het veld om te oogsten, s'middags: lunch; en s'avonds: naar huis, diner! Maar het "Pilage" dan? Voortaan spawnen er groepen mobs in de omgeving van dorpen, de "pillagers" zij zullen met behulp van een soort groot uitgevallen koe dorpen aanvallen, de oogst verwoesten, de dorpelingen vermoorden en zelfs het dorp plat te branden! De wapens die deze wezens hanteren zijn kruisbogen, krachtiger dan normale bogen, maar met verdubbelde herlaad-tijd. Verder hebben deze dingen de curieuze mogelijkheid om vuurpijlen af te schieten... leuk voor oudejaarsavond, en om die vervelende elytra's neer te schieten! Dit was Minecon 2018 kort samengevat, comment als ik iets vergeten ben, en tot volgend jaar! Cubefish00, P.S. ik was vergeten dat katten nu ook Phantoms verjagen, en dat dorpen voortaan hooi, hout en zelfs dieren zullen bevatten! (al dan niet in een stal of wei) Goedenacht!
×