Spring naar bijdragen

thomas de vos

Users
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over thomas de vos

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 14-11-2000

Contact Methods

 • Discord
  Firewalker0
 • Minecraft naam
  _xXvoskenXx_

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

199 profielweergaven
 1. Torchcraft DAG

  Beste, ik weet niet of deze al bestaat maar als het niet zo is zou het niet leuk zijn dat er een dag [torchcraft DAG] is BV: wanneer torchcraft uitkwam dat er dan spelletjes worden gedaan met waarbij je cadeaus kunt verdienen ik hoop dat deze tip handig is met vriendelijke groetjes De Vos Thomas
 2. als je spullen nodig hebt kun je ze altijd kopen in /warp shops bezoek zeker mijn shop Shop 1 !
 3. Zeker om de 12uur voten !

  Beste, Waarom zou je niet voten als je altijd een token krijgt voor elke vote. je kan er claim blocks mee kopen. je kan er geld mee kopen. en je hebt ook nog speciale blocks . deze kan je dan ook vinden in /tshop. dus vote zeker om de 12 uur alvast bedank. groetjes Thomas De Vos.
 4. Geld

  Beste, JustToob_ je kan altijd een hogere rank kopen zoals godlike want bij godlike kan je een shop huren in /warp shops. wat je ook kan doen is nog een hogere rank zoals ultragod dan kan je gewoon op je claim een shop bouwen en kan je een /warp neer zetten. ik hoop dat dit geholpen heeft alvast succes. vriendelijke groetjes Thomas De Vos.
 5. Wat heb je zo al gebouwd ?

  beste, Wat heb je zo al gebouwd, even er bij ik vind het zo leuk om mensen hun kunstwerken te zien hun fantasie in die gebouwen, dus laat zeker zien wat je gemaakt hebt alles is een kunst !!Do not be ashamed!!
 6. EXAMEN !

  Beste' Ik zit nu in het examen periode maar ik zou graag weten wie ook in die periode zit. PS: niet beginnen wenen he
 7. hoelang speel je al op torchcraft ?

  beste kijker's hey De Vos Thomas weer ik zou graag weten hoelang jullie players al spelen op torchcraft ik persoonlijk speel al van 2014 maar ik heb wel een jaar niet meer gespeeld tijd om dat jaar in te halen!
 8. kijk wat ik nou terug vond #2014

  beste, ik vond deze video terug dat ik maakte op 2014 #Harlem shake
 9. hey ik zal mij als 1ste ook eens voorstellen ik ben Thomas De Vos mijn player naam is _xXvoskenXx_ je zult mij vooral vinden op survival1, ik ben nu 16 mijn geboorte datum is 14/11/2000 speel jij ook survival1 zet even je player naam hier onder en miss kunnen we samen iets leuk bouwen.

  met vriendelijke groetjes De Vos Thomas

   

   

   

 10. Wat vind je zo leuk aan Torchcraft ?

  Hallo iedereen ik ben De Vos Thomas en ik zou graag weten wat jullie van torchcraft vinden ? zet zeker eens je mening alles mag alvast bedankt voor je mening groetjes Thomas De Vos [ _xXvoskenXx_ ]
×