Mon_solo

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mon_solo

 • Rang
  Lid

Contact Methods

 • Speelt vooral Survival 1
 • Minecraft naam Mon_solo

Profile Information

 • Geslacht Man
 1. Ondertussen word er aan de andere kant nu ook een vuurtoren en huisje gebouwd. Het leuke is dat er ook een ondergronds dorpje gebouwd wordt! Komt eens langs om te kijken je bent van harte welkom. Tot snel!
 2. Welkom welkom allemaal, Kom gewoon eens gezellig langs je bent van harte welkom en we zien jullie graag. In goede hoop hebben wij binnenkort een warp waar jullie naartoe kunnen warpen. Zou in ieder geval super gezellig zijn. Dus bij deze tot zo snel als mogelijk. Liefs Mon.
 3. Hallo dragon, Het is een leuke video om te bekijken, maar ik heb nog wel opbouwende kritiek voor jou. In een volgend filmpje zou je het eindresultaat aan het begin kunnen laten zien. Hierdoor weten mensen wat voor moois jij gemaakt heb en kunnen ze misschien enkele tips en trics in jouw timelapse terug vinden. Op het moment begint het filmpje spontaan uit het niets heel erg snel. Zet de volgende keer de chat en de featherboard (/fbtoggle) uit. Dat is voor mij namelijk enigzins storend. Je draait leuke muziek en het tempo is als je het eenmaal door heb gewoon goed. Ga zo door en neem de tips in de chat mee. Groetjes Mon
 4. Kom eens gezellig bij ons langs Pinksound. Bij deze ben je van harte uitgenodigd
 5. Ik vind de gezelligheid, de vele speelmogelijkheden echt top aan torchcraft. Iedereen wordt gerespecteerd en er wordt rekening met elkaar gehouden. Dat zie je niet op elke server terug en ik vind dat torchcraft daarvoor geprezen mag worden.
 6. Naast het vele lopen en vliegen op minecraft doe ik ook nog eens aan hardlopen, fietsen en fitness. Allemaal leuk en goed te combineren hoor. Het houd je een beetje in vorm haha
 7. Hey, thanks idiot werd wel eens tijd vond ik. Leuk om je hier te zien. Hoe komen jullie toch aan die grote afbeeldingen?
 8. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen is de build waar lord_snoepie007, Saoera, RobinTheMooMoo en natuurlijk ikzelf druk mee bezig zijn. Mochten jullie plaatjes van de buidl willen zien laat gerust van je horen. We hebben op het moment een haven, een gevangenis/vuurtoren en zijn druk bezig met het bouwen van een stadje . Laat van je horen als je meer wilt weten of zien. Groetjes, Mon.
 9. Hey, dat klinkt als een goed idee. Ik ben wel benieuwd hoe dat er allemaal uit gaat zien en werken. Want het lijkt mij toch een net iets ander systeem op bijvoorbeeld pc, pocket editie en xbox. Hopelijk werkt het straks goed uit. Interessant en ik blijf het volgen!
 10. Hallo beste lezer, In dit berichtje zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mon_solo, maar ik word vaak mon genoemd. Ik ben veel op survival1 te vinden waar ik samen met anderen een groot project opgestart heb. Creatief bouwen op survival vind ik het leukst om te doen. Je kan volledig je gang gaan, maar toch moet je wel zorgen dat je de spullen heb. Ik speel graag met andere mensen en ik vind een gezellige sfeer op een server het allerbelangrijkste. Nu ik torchcraft wat beter ken, weet ik zeker dat dat hier te vinden. MOcht je even meer willen weten, kennismaken of je build willen showen laat het gerust even weten. Groetjes van Mon