Spring naar bijdragen

Mon_solo

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

2 Volgers

Over Mon_solo

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 15-02-1989

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Mon_solo

Profile Information

 • Interesse's
  Muziek, minecraft en uhm lekker buiten zijn.
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

212 profielweergaven
 1. Ik kan Het Bouwen :D

  Hey Robin, zou jij mij willen helpen om Lake boro verder uit te breiden? Het is een heel leuk project, maar kan wel extra handjes gebruiken.
 2. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Oh, ik wist niet dat deze forum nog actief was.. heel erg bedankt strupty we doen ons uiterste best om er iets moois van te maken
 3. Met het koninklijk echtpaar op de foto

  Leuk moment op de server.. Wordt het binnenkort weer tijd voor een nieuwe grap?
 4. Middag of avond ?

  Inderdaad het moet wel een bijdrage aan het forum geven inplaats van loze berichten. Bedenk een leuke bijdrage Robin zoals een paar uur in paint!
 5. Ik verlaat TorchCraft...

  Jammer dat je weggaat en misschien zien we elkaar op een later moment weer. In ieder geval het beste toegewenst.
 6. VIP++

  VIP++ is de eerste rank die ook echt de zuurverdiende euro's waard is. Als je wilt gaan vliegen, super snel hakken of in een monster veranderen is VIP++ een aanrader!
 7. Mijn mening over TorchCraft.

  Ik vind het een heel gezellige server die voor iedereen toegangelijk is. Jammer genoeg lijkt het aantal spelers op de server vrij laag. Zijn er mensen met idee├źn hierover?
 8. Hoe ik Monk altijd zie.

  Haha, super grappige foto's
 9. Build Battle

  Hallo Svenny, IK heb toch en aantal vragen waar ik graag een antwoord op weet. * In welke gamemode vind deze battle plaats? * Hoe geef je aan dat je deelneemt en zorg je dat jouw build uiteindelijk beoordeel wordt? * Zijn er enkele punten waarop jij beoordeeld en ben jij de enige die beoordeel? Er zullen vast meer vragen volgens, maar ik hoor graag zo snel mogelijk van jou terug. Met vriendelijke groet, Mon
 10. Build Battle

  Klinkt leuk snoep, Ik bouw met jou mee! Groetjes mon.
 11. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Ja, je leest het goed deze architecten blijven maar doorgaan. Wij weten dus echt van geen ophouden! Het is nog eventjes wachten, maar dan kan je bij ons in de shop de spullen vinden die je nodig heb. Tot snel op /w lake_boro! Groetjes Mon.
 12. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Heel erg bedankt Dutch, we zijn er trots op en bouwen voortvarend door.
 13. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Het is zo ver het bouwteam is uitgebreid. En jawel door de geweldige speler Sander2606 bij deze heten wij hem van harte welkom. Jullie toch ook? Liefs Mon
 14. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Ondertussen word er aan de andere kant nu ook een vuurtoren en huisje gebouwd. Het leuke is dat er ook een ondergronds dorpje gebouwd wordt! Komt eens langs om te kijken je bent van harte welkom. Tot snel!
 15. Mooi bouwen en niet klagen over het sjouwen

  Welkom welkom allemaal, Kom gewoon eens gezellig langs je bent van harte welkom en we zien jullie graag. In goede hoop hebben wij binnenkort een warp waar jullie naartoe kunnen warpen. Zou in ieder geval super gezellig zijn. Dus bij deze tot zo snel als mogelijk. Liefs Mon.
×