Spring naar bijdragen

Jenssss

Users
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Jenssss

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 19 december

Contact Methods

 • Minecraft naam
  JensDutchGaming

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

476 profielweergaven
 1. Survival1 Giveaway! *Gesloten*

  hey @Armenia380. Wat een te gekke winactie, Ik doe ook graag mee, ik ben geabonneerd en ik hoop dat je de 110 abonnees haalt. Alvast gefeliciteerd🎉 Ik zou graag 1 van de prijzen winnen omdat ik sinds kort op survival1 speel en ik kan wel wat extra coins etc gebruiken om een mooie base te maken!🙃😉 (Ik hoop dat ik nog mee kan doen maar die abonnee verdien je haha)😝 Groetjes Jens (JensDutchGaming)
 2. gegriefd plot op creative

  Ik vind zelf ook dat griefen eigenlijk strafbaar moet zijn maar griefen is niet te controleren op plots waar meerdere mensen add / trust hebben dus waarschijnlijk is dat een van de redenen dat het niet strafbaar is.. Overigens vind ik het heel erg voor @xDSvennyGamesxD
 3. Skinbattle

  Super leuk idee! Ik sta er ook tussen dus maak kans.. Moet ik er nog wat voor doen? Groetjes CaramelSnoepje
 4. EVEN OPGELET!

  Oke! Thx
 5. EVEN OPGELET!

  hallo allemaal, Ik en o.a. helemaalgeweldig hebben op Prison te maken gehad met WAARSCHIJNLIJK een HACKER, bij mij verdween mijn Monk_NL skull en wat ores en bij hem zover hij weet een erg goed zwaard uit zijn invetory, dus aan jullie het bericht LET GOED OP, en heb jij hier ook last van, reageer dan! Dit bericht is puur om jullie te waarschuwen! Ik heb trouwens ook al een ticket gestuurd.
 6. SkullHunt

  Super leuk! heb ze allemaal gevonden en in totaal 130 coins gewonnen!
 7. Gesloten

  Winactie GESLOTEN!
 8. WINACTIE GESLOTEN!

  Winactie VOORBIJ/GESLOTEN! SORRY!
 9. 75k giveaway prison

  Jens (GetrektByKip) AziefrikaMeRopa (De Werelddelen)
 10. remco`s plot winkel

  Super leuk idee Remco! k ben aan t minen...! K heet op dit moment trouwens GetRektByKip
 11. Build Battle

  Heyyy Ik doe ook mee... Met NotNow_, (ik heet voortaan getrektbykip i.p.v. jenske1912) Het is op mijn 1e plot en mijn 2e plot en op het 16e plot van smileyman03 (achter die 2 andere plots van mij xD)
 12. Heyy TorchCrafters, vandaag wou ik mijn naam veranderen... Maar kan nu niet meer inloggen op Mojang, Minecraft en de Minecraft Launcher. Hebben jullie ideeen/tips meld dat dan wat misschien kan ik er iets mee. Als ik niet meer op MineCraft kan, betekent dat helaas wel dat ik geen nieuw account mag dus kom ik niet meer terug helaas... P.S. Als je op Prison/Creative komt willen jullie dan even vertellen waarom ik niet meer online zou kunnen komen... Alvast bedankt voor jullie medewerking en hopelijk zien we elkaar weer een keer op minecraft.. Bye Bye
×