Spring naar bijdragen

SpiekerJozef

Users
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over SpiekerJozef

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Spieker_Jozef

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

120 profielweergaven
 1. Vakantie

  Bedankt @Pixiio!
 2. Vakantie

  Hallo allemaal, Ik ga 1.5 week weg, je zult me dus ook niet IG zien. De mensen die s2 spelen kennen mij hoogstwaarschijnlijk wel, de rest denk ik niet :P. Tot dan!
 3. Youtube Rank

  Eerlijk gezegd zie ik het nut niet er zo van in.
 4. 31.920 blokken verder

  Update Daar zijn we dan weer! 2 dagen werk in totaal en dit is er van terecht gekomen: Meningen, reacties, etc zijn natuurlijk welkom!
 5. Disposal sign

  Het toevoegen van deze feature kan in mijn visie geen kwaad. Natuurlijk, er zijn altijd andere manieren om het zelfde te bereiken echter is dat met alles het geval.
 6. 31.920 blokken verder

  Update! Het is af! nouja... De grove delen zijn gesmeden! Nu nog een invulling geven aan de ruimte. Misschien een tuin helemaal onderaan met een aantal bomen? We zullien zien! Ik hoor graag jullie meningen Ps. Het is een hel om een spirale trap te maken! Geloof me maar .
 7. 31.920 blokken verder

  Update! Toch maar VIP++ gehaald voor Fly en SuperPickAxe! Het begint al aardig ergens op te lijken!
 8. Mijn Dorp

  Ziet er echt gaaf uit!
 9. Zeg iets leuks over de persoon boven je!

  Jij bent echt de extreemste wessel die ik ooit gezien heb!
 10. Disposal sign

  Ik snap dat het beschikbaar is in de form van een command voor UG++. Ik weet ook dat je het kan maken met redstone. Toch lijkt mij de simpliteit van een sign wel fijn. Je kan het overal neerzetten en weghalen. Kan een leuke toevoeging zijn aan een huis naar mijn idee.
 11. PlayerUnknown's BattleGround

  Ik speel niet zo vaak solo, idd vaak duo of squad
 12. Disposal sign

  Correct, maar die komt maar eens in de 5 minuten ofzo. En dan kan het redelijk irritant zijn als je spul op de grond gooit en het 10 seconden later weer perongeluk oppakt. Ook voor UG++ is de prullenbak feature vrij nieuw, zoals chimp zei heeft hij die zelf gemaakt dus dat is heel nieuw nogmaar. Hoe we dat vroeger in de goeie oude dagen deden was een hopper in een dropper wijzen en dan met een simpele comperator clock de dropper aan het schieten zetten in een bakje lava. Dit is misschien iets groter dan de sign maar heeft voor de rest dezelfde functie en heeft de server jaren een prima dienst verleend betreft lag beperking
 13. Zeg iets leuks over de persoon boven je!

  Robert word gewaardeerd omdat hij een helper is.
 14. Ctrl + V

 15. 31.920 blokken verder

  Zo ga je van klein huis, naar iets groter huis, naar een gat van 29x29. Allemaal met mijn diamond pickaxe en haste 2 beacon.
×