Spring naar bijdragen

Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  516
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  52

Over Xoezer

 • Rang
  Trouw lid
 • Verjaardag 06-06-93

Contact Methods

 • Discord
  Xoezer
 • Minecraft naam
  Xoezer

Profile Information

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

5534 profielweergaven
 1. Hey Xoezer

  Ik wil graag het staff team komen vergezellen. Maar het blijft maar niet lukken. Heb jij een oplossing?

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. DivisionEscaper

   DivisionEscaper

   Nou ik denk dat ik er wel 25 heb nu :/

  3. Cilindertje
  4. DivisionEscaper

   DivisionEscaper

   Maar huh ik heb er veel meer gepost dan dat zoals gisteren heb ik ee een stuk of 10 geplaatst

    

 2. Welkom Sinterklaas!

  Na een lange overtocht is het gelukkig toch nog goed gekomen. Het leek er even op dat de wegwijspiet het stoomschip de verkeerde kant op stuurde. Gelukkig wist Skyblockpiet precies waar ze moesten zijn. Sinterklaas is aangekomen met zijn luchtschip en pieten. Het spawngebouw is omgetoverd tot grote pietenhuis. @xRobert010 en @SmexyCover hebben mij verteld dat in het ruim allemaal cadeutjes klaar liggen. Hopelijk zijn het er genoeg voor alle skyblockers... Maar daar komen we op 5 december achter!
 3. hoelang speel je al op torchcraft ?

  Mijn forum account komt van 7 april 2013, ik denk dat ik een weekje daarvoor ben gaan spelen
 4. Nieuwe moderator's

  Hi TorchCrafters! Het is tijd om 2 helpers te promoveren tot moderator! Deze twee toppers hebben zich de afgelopen tijd bewezen om het moderator schap aan te kunnen. Welkom xRobert010 en Saizis! We wensen deze twee kanjers veel succes de komende tijd. De moderator's zijn te herkennen aan hun rode [MOD] tag ingame! Heet ze van harte welkom. Pssst.. We zijn stiekem nog steeds opzoek naar helpers op diverse gamemodes! Nog niet gesolliciteerd? Probeer het dan nogmaals! Groet, - Het TorchCraft team
 5. Yo Xoezer, ik heb een klein vraagje.. Ik had namelijk de rank GodLike++ op Terra. Ik ben een tijdje niet online geweest op Minecraft, en opeens is de gamemode weg.. Ik heb het gevraagd aan aantal spelers.. en die zijden dat ik een mailtje moest sturen, kan jij misschien wat meer infomatie geven?

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Je moet idd een mail sturen naar [email protected] , daarin meld je je in-game naam en naar welke gamemode je graag wilt dat ze je rank naartoe doen! (Games is geloof ik een van de meest gekozen gamemodes)

  2. Xoezer
 6. Terra- EVENT (Zaterdag 16.00)

  Terra The final battle! Hi TorchCrafter's, Zoals jullie op de homepage hebben kunnen lezen stopt Terra er helaas mee. Hiermee komt er een eind aan de rijken van Modoria en Calydon. Wees er bij zaterdag 7 oktober 2017! De hele dag kun je pvpen tot je er bij neer valt, warp naar het andere rijk en laat zien wie de eindbaas is. Maar dat is nog niet alles, vanaf 16.00 gaat het los. De map wordt vrijgegeven en alle spelers krijgen beschikking over bouwrechten en natuurlijk TNT! Blaas de map op en maak voorgoed een einde aan de tegenstander. Wees er bij, en maak het af zaterdag 7 oktober vanaf 16.00. Tot dan! met vriendelijke groet, - Het Terra team Speciale dank aan: @ChimpGamer, @jeroen123, @skykill4, @Isastyle, @SlamBam 140, @Eddyy (eddyy_69NL), @funny_men300 en @age111
 7. Shop verbouwing [BACKSTAGE]

  Hahaha nice! @Trekboer goede oude tijd
 8. Hoi ik ben RayWay_

  Welkom op het forum!
 9. kijken hoeveel hi!\''s we kunnen krijgen

  Haaaaaaaaaaaai
 10. Nieuwe naam spel.

  Vuurjongen-twee
 11. Hi, Ik ben Starboy04 (beter bekent als Gijpa04)

  Welkom op het forum! Tot snel op skyblock!
 12. [Competitie] De Skyschool is zijn boeken kwijt!

  De uitslag is bekend, de (10!) winnaars hebben 1000 coins gekregen! Benieuwd wie het goed hadden? Bekijk de winnaars op de skyblock spawn. Er waren 11 boekjes verstopt op de spawn.
 13. Kattekwaad in warp a >:D

  Jup, het is je gelukt. De kat is inderdaad "KWAAD"
 14. Build Battle Afgelast

  @Ceesvogel (Gigakoos) @xDSvennyGamesxD Hiervoor kun je het best het een e-mailtje sturen naar [email protected] Daar kan de moderator die je heeft verbannen uitleg geven over de situatie.
 15. Hi TorchCrafters, De meeste skyblockers weten dat het soms aardig kan stormen op onze eilanden. Helaas ook op de eerste schooldag van de Skyschool. Monk, SmexyCover, xRobert en Hete_Panda zaten gezellig in het lokaal samen met onze enige echte minecraft juf! Door de gezelligheid steeg de temperatuur naar ongekende hoogte en werd het raam open gezet. Sjoeffff....... Alle boeken vlogen naar buiten. Wil jij onze juf helpen met het zoeken naar de boeken? Laat weten hoeveel boekenpakketten je hebt gevonden op de spawn en maak kans op een leuke prijs! Mee doen? Ga naar de skyblock spawn en loop door. Achter de portal (om naar je eiland te gaan) vind je de Skyschool, hier kun je ook jouw antwoorden inleveren. Zet dus geen antwoorden in dit topic! Succes De uitslag van deze competitie zal medio september bekend worden gemaakt.
×