Spring naar bijdragen

Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  526
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  56

Over Xoezer

 • Rang
  Trouw lid
 • Verjaardag 06-06-1993

Contact Methods

 • Discord
  Xoezer
 • Minecraft naam
  Xoezer

Profile Information

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

5963 profielweergaven
 1. Updates

  Skyblock Je kunt weer items veilen! Gebruik /auction om naar het menu te gaan, en /auction start om een veiling te starten. (Veilingen start je vanaf Godlike++!) De custom End staat online! Met dank aan de bouwers: @Hete_Panda, @xRobert010 en @SmexyCover Door de komst van de custom end zijn er weer Shulkers te sparen. Succes ;)
 2. Updates

  Skyblock [Bug] Probleem met spawners is opgelost! Bedankt Monk [Nieuw] Extra mobs toegevoegd aan de spawner changes functie voor UG spelers [Bug] Probleem met de shops op UG eiland opgelost. [Nieuw] Warp XP toegevoegd aan de server warps Bedankt voor het bouwen Smexycover en xRubbert010! [Nieuw] Mobshop toegevoegd aan de warpxp [Update] De scheikunde challenges is geüpdatet met een nieuwe reward. [Update] De sneeuw is gesmolten op spawn en er is een nieuwe marktkoopman neergestreken met andere items.
 3. Wisseling van de wacht

  Vandaag is de dag dat TorchCraft jarig is, voor mij een mooi moment om ook terug te blikken. De afgelopen jaren (3) heb ik mij met 120% ingezet voor de helpers. Een taak die ik leuk vond, maar enorm veel tijd koste. Daarom heb ik besloten dat ik mijn taken als HoofdHelper neer leg. Het is tijd dat iemand anders deze leuke uitdaging krijgt om met alle helpers in contact te mogen komen. Gesprekken te voeren en helpers te "helpen". Helaas heb ik niet meer voldoende tijd om dit goed uit te voeren. @compelintje neemt mijn taken over, we zullen deze week de overdracht doen. Ik zal de komende tijd nog wel aanblijven als admin en compelintje helpen waar nodig. Bedankt allemaal! En nog een hele fijne verjaardag!
 4. Updates

  Survival2 Winterspawn staat online! Bedankt voor het bouwen Phinelove, Reznov en ShadowWolfHunter! Tijdelijke shop actie! Huur een shop op spawn voor slechts 50 coins! Normaal 125 Tijdelijke Lama actie! Koop een lama spawn egg op spawn! Pas op, ze spugen. Tijdelijk een vuurwerkshopje! Ruil een dia in voor 5 mooie vuurpijlen! Heb je nog leuke ideeën voor survival2? Laat het ons weten op het survival2 forum, wie weet voeren we jouw ideeën wel uit!
 5. Updates

  Skyblock De advent kalender is live! De hele kerstvakantie +maandag, dat kwam mooier uit bij het bouwen kun je op skyblock iedere dag een kistje openen. Iedere dag een nieuw cadeautje! Daarnaast zit er in iedere chest een "KerstTorch". Deze Torch is betoverd en voorzien van een echte kerstgloed. Deze KerstTorch kun je omruilen voor leuke spullen (in de loop van de vakantie zullen er meer ruil items geplaatst worden). Ook kun je de Torch verzamelen als "collectes item"! ** Let op: Plaats de torch niet, hiermee verliest hij zijn betovering en dus ook zijn waarde! **
 6. Godlike op Prison

  Yo Gigakoos! Bedankt voor je berichtje. Fijn dat je blij bent met je rank. Veel plezier ingame! Groetjes!
 7. Updates

  Helpers Het is weer tijd voor een nieuwe generatie helpers. Hoor jij bij deze generatie of behoor jij tot de volgende? Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team. Voor nu welkom en succes: Kamiel - Survival1 Jale1 - Survival1 Waarom - Prison TheIdiotManiac - Skyblock
 8. Hey Xoezer

  Ik wil graag het staff team komen vergezellen. Maar het blijft maar niet lukken. Heb jij een oplossing?

  1. Toon vorige opmerkingen  2 meer
  2. Cilindertje
  3. DivisionEscaper

   DivisionEscaper

   Maar huh ik heb er veel meer gepost dan dat zoals gisteren heb ik ee een stuk of 10 geplaatst

    

  4. DivisionEscaper
 9. Welkom Sinterklaas!

  Na een lange overtocht is het gelukkig toch nog goed gekomen. Het leek er even op dat de wegwijspiet het stoomschip de verkeerde kant op stuurde. Gelukkig wist Skyblockpiet precies waar ze moesten zijn. Sinterklaas is aangekomen met zijn luchtschip en pieten. Het spawngebouw is omgetoverd tot grote pietenhuis. @xRobert010 en @SmexyCover hebben mij verteld dat in het ruim allemaal cadeutjes klaar liggen. Hopelijk zijn het er genoeg voor alle skyblockers... Maar daar komen we op 5 december achter!
 10. hoelang speel je al op torchcraft ?

  Mijn forum account komt van 7 april 2013, ik denk dat ik een weekje daarvoor ben gaan spelen
 11. Nieuwe moderator's

  Hi TorchCrafters! Het is tijd om 2 helpers te promoveren tot moderator! Deze twee toppers hebben zich de afgelopen tijd bewezen om het moderator schap aan te kunnen. Welkom xRobert010 en Saizis! We wensen deze twee kanjers veel succes de komende tijd. De moderator's zijn te herkennen aan hun rode [MOD] tag ingame! Heet ze van harte welkom. Pssst.. We zijn stiekem nog steeds opzoek naar helpers op diverse gamemodes! Nog niet gesolliciteerd? Probeer het dan nogmaals! Groet, - Het TorchCraft team
 12. Yo Xoezer, ik heb een klein vraagje.. Ik had namelijk de rank GodLike++ op Terra. Ik ben een tijdje niet online geweest op Minecraft, en opeens is de gamemode weg.. Ik heb het gevraagd aan aantal spelers.. en die zijden dat ik een mailtje moest sturen, kan jij misschien wat meer infomatie geven?

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Je moet idd een mail sturen naar [email protected] , daarin meld je je in-game naam en naar welke gamemode je graag wilt dat ze je rank naartoe doen! (Games is geloof ik een van de meest gekozen gamemodes)

  2. Xoezer
 13. Terra- EVENT (Zaterdag 16.00)

  Terra The final battle! Hi TorchCrafter's, Zoals jullie op de homepage hebben kunnen lezen stopt Terra er helaas mee. Hiermee komt er een eind aan de rijken van Modoria en Calydon. Wees er bij zaterdag 7 oktober 2017! De hele dag kun je pvpen tot je er bij neer valt, warp naar het andere rijk en laat zien wie de eindbaas is. Maar dat is nog niet alles, vanaf 16.00 gaat het los. De map wordt vrijgegeven en alle spelers krijgen beschikking over bouwrechten en natuurlijk TNT! Blaas de map op en maak voorgoed een einde aan de tegenstander. Wees er bij, en maak het af zaterdag 7 oktober vanaf 16.00. Tot dan! met vriendelijke groet, - Het Terra team Speciale dank aan: @ChimpGamer, @jeroen123, @skykill4, @Isastyle, @SlamBam 140, @Eddyy (eddyy_69NL), @funny_men300 en @age111
 14. Shop verbouwing [BACKSTAGE]

  Hahaha nice! @Trekboer goede oude tijd
 15. Hoi ik ben RayWay_

  Welkom op het forum!
×