Spring naar bijdragen

Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  511
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  51

Over Xoezer

 • Rang
  Trouw lid
 • Verjaardag 06-06-93

Contact Methods

 • Discord
  Xoezer
 • Minecraft naam
  Xoezer

Profile Information

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

5354 profielweergaven
 1. Yo Xoezer, ik heb een klein vraagje.. Ik had namelijk de rank GodLike++ op Terra. Ik ben een tijdje niet online geweest op Minecraft, en opeens is de gamemode weg.. Ik heb het gevraagd aan aantal spelers.. en die zijden dat ik een mailtje moest sturen, kan jij misschien wat meer infomatie geven?

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Je moet idd een mail sturen naar [email protected] , daarin meld je je in-game naam en naar welke gamemode je graag wilt dat ze je rank naartoe doen! (Games is geloof ik een van de meest gekozen gamemodes)

  2. Xoezer
 2. Terra- EVENT (Zaterdag 16.00)

  Terra The final battle! Hi TorchCrafter's, Zoals jullie op de homepage hebben kunnen lezen stopt Terra er helaas mee. Hiermee komt er een eind aan de rijken van Modoria en Calydon. Wees er bij zaterdag 7 oktober 2017! De hele dag kun je pvpen tot je er bij neer valt, warp naar het andere rijk en laat zien wie de eindbaas is. Maar dat is nog niet alles, vanaf 16.00 gaat het los. De map wordt vrijgegeven en alle spelers krijgen beschikking over bouwrechten en natuurlijk TNT! Blaas de map op en maak voorgoed een einde aan de tegenstander. Wees er bij, en maak het af zaterdag 7 oktober vanaf 16.00. Tot dan! met vriendelijke groet, - Het Terra team Speciale dank aan: @ChimpGamer, @jeroen123, @skykill4, @Isastyle, @SlamBam 140, @Eddyy (eddyy_69NL), @funny_men300 en @age111
 3. Shop verbouwing [BACKSTAGE]

  Hahaha nice! @Trekboer goede oude tijd
 4. Hoi ik ben RayWay_

  Welkom op het forum!
 5. kijken hoeveel hi!\''s we kunnen krijgen

  Haaaaaaaaaaaai
 6. Nieuwe naam spel.

  Vuurjongen-twee
 7. Hi, Ik ben Starboy04 (beter bekent als Gijpa04)

  Welkom op het forum! Tot snel op skyblock!
 8. [Competitie] De Skyschool is zijn boeken kwijt!

  De uitslag is bekend, de (10!) winnaars hebben 1000 coins gekregen! Benieuwd wie het goed hadden? Bekijk de winnaars op de skyblock spawn. Er waren 11 boekjes verstopt op de spawn.
 9. Kattekwaad in warp a >:D

  Jup, het is je gelukt. De kat is inderdaad "KWAAD"
 10. Build Battle Afgelast

  @Ceesvogel (Gigakoos) @xDSvennyGamesxD Hiervoor kun je het best het een e-mailtje sturen naar [email protected] Daar kan de moderator die je heeft verbannen uitleg geven over de situatie.
 11. Hi TorchCrafters, De meeste skyblockers weten dat het soms aardig kan stormen op onze eilanden. Helaas ook op de eerste schooldag van de Skyschool. Monk, SmexyCover, xRobert en Hete_Panda zaten gezellig in het lokaal samen met onze enige echte minecraft juf! Door de gezelligheid steeg de temperatuur naar ongekende hoogte en werd het raam open gezet. Sjoeffff....... Alle boeken vlogen naar buiten. Wil jij onze juf helpen met het zoeken naar de boeken? Laat weten hoeveel boekenpakketten je hebt gevonden op de spawn en maak kans op een leuke prijs! Mee doen? Ga naar de skyblock spawn en loop door. Achter de portal (om naar je eiland te gaan) vind je de Skyschool, hier kun je ook jouw antwoorden inleveren. Zet dus geen antwoorden in dit topic! Succes De uitslag van deze competitie zal medio september bekend worden gemaakt.
 12. Wij zoeken jou!

  Hi TorchCrafters! Samen met de helpers, moderators en administrators maken wij TorchCraft elke dag een stukje beter. Daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken! Ben je 15 jaar of ouder? Vind je het leuk om nieuwe spelers welkom te heten en vragen te beantwoorden over jou favoriete gamemode? Ben je flexibel en kun je vaak online zijn? Dan is helper worden misschien wel iets voor jou! Direct solliciteren? Of wil je wat meer informatie bekijk deze pagina. Heb je het afgelopen jaar al gesolliciteerd? Dan hoef je niet opnieuw te solliciteren! Het mag natuurlijk wel. We hebben alle ingestuurde sollicitaties opgeslagen in onze database. Mochten wij op een gamemode versterking nodig hebben kijken we altijd naar alle eerder ingestuurde sollicitaties. Het kan dus zijn dat we je een maand of 2 later pas berichten. Mocht je vragen hebben, stel ze dan onder het bericht of vraag het aan een helper ingame! Je kunt een helper herkennen aan een coole groene helper tag. met vriendelijke groet, - Het TorchCraft team
 13. Updates

  Skyblock De nieuwe Nether is actief! Gebruik hiervoor de commando: /warp Nether. Psst... users neem ook een kijkje! ;) Alle warps inactief gemaakt. Warp eigenaren kunnen door de warp te bewerken hem weer actief maken. Hierdoor worden de warps van de inactieve spelers opgeschoond.
 14. Heyy ik heb een vraagje >:D waarom staat er bij'' welke dingen doe je graag: kitpvp etc.''

  geen creative? Ik speel namelijk heel veel creative en voor de rest alleen maar prison xD

   

 15. Leuke Skyblock foto's

  Mega selfie
×