Spring naar bijdragen

Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  536
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Over Xoezer

 • Rang
  Trouw lid
 • Verjaardag 6 juni

Contact Methods

 • Discord
  Xoezer
 • Minecraft naam
  Xoezer

Profile Information

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

6353 profielweergaven
 1. Eind examens

  He TorchCrafters, De eindexamens zijn weer begonnen! Voor de deelnemers heel veel succes! Hopelijk gaat het beter dan bij deze jongeman op de foto hieronder.
 2. Nieuwe Moderator!

  Hi TorchCrafters! Het is tijd om een helper te promoveren tot moderator! Dit keer heeft de Sky-Topper TheIdiotManiac bewezen gek genoeg te zijn om de taken van een moderator aan te kunnen. Je kunt deze fanatieke, enthousiaste, gezellige TorchCrafter vooral vinden op skyblock. ** Lees ook de aankondiging over de winkel, onder deze post. ** Pssst.. We zijn stiekem nog steeds opzoek naar helpers op diverse gamemodes! Nog niet gesolliciteerd? Probeer het dan nogmaals! Met vriendelijke groet, Ook namens het hele team Xoezer
 3. Hopper limiet

  Hi RooieJoris, Ik heb geen idee waar de melding dan vandaan kwam. Wij hebben namelijk niks op skyblock dat de hoppers limiteert. Maar fijn dat je weer lekker kan bouwen.
 4. Hopper limiet

  @RooieJoris Ben je misschien in de war met een andere server of gamemode? Stuur anders even een screen naar [email protected] dan kunnen we je wellicht helpen.
 5. Hopper limiet

  Fakenews. Nu zelfs op TorchCraft ..... Op skyblock is er (nog) geen hopper limiet.
 6. Gevonden!

  Whahahah naast helper ook hondenfluisteraar
 7. Skyblock glowstone nether mine

  Hi Xary, Bedankt voor de tip. Ik ga er meteen mee aan de slag. UPDATE: Nethermine aangepast! Nu ook met gravel en glowstone! Sticker met minimale prijzen hangt weer!
 8. Updates

  Skyblock 2 shops op spawn hebben plaatst gemaakt voor nieuwe portalen. Ga via spawn direct naar de nether of vlieg met luchtballon naar de XP grot. Op verzoek: Sticker met minimale prijzen weer toegevoegd in het shop gebouw. Op verzoek: Nethermine aangepast. Nu ook met gravel en glowstone! Limiet ingesteld op auctions. Je kunt nu de bod verhoging aanpassen tot 50 coins. Tijdelijke winter-shop toegevoegd! De Siberische Beer komt ook naar skyblock toe. Daarom eenmalig dit jaar de ijsbeer te koop in de shop op spawn! It giet oan! Water op spawn is bevroren.. brrrr zal de elf eilanden tocht dit jaar dan eindelijk doorgaan?
 9. Nieuwe moderator

  Hi TorchCrafters! Het is tijd om een helper te promoveren tot moderator! Deze topper heeft zich de afgelopen tijd bewezen om het moderator schap aan te kunnen. Ringo1978 komt het team versterken. Met zijn survival-skills weet Ringo zowel te overleven tussen de slijmerige moerassen als in de droge woestijn. Ringo is te herkennen aan zijn rode [MOD] tag ingame! Heet hem van harte welkom! Pssst.. We zijn stiekem nog steeds opzoek naar helpers op diverse gamemodes! Nog niet gesolliciteerd? Probeer het dan nogmaals! Met vriendelijke groet, Ook namens het hele team Xoezer
 10. Updates

  Skyblock Je kunt weer items veilen! Gebruik /auction om naar het menu te gaan, en /auction start om een veiling te starten. (Veilingen start je vanaf Godlike++!) De custom End staat online! Met dank aan de bouwers: @Hete_Panda, @xRobert010 en @SmexyCover Door de komst van de custom end zijn er weer Shulkers te sparen. Succes ;)
 11. Updates

  Skyblock [Bug] Probleem met spawners is opgelost! Bedankt Monk [Nieuw] Extra mobs toegevoegd aan de spawner changes functie voor UG spelers [Bug] Probleem met de shops op UG eiland opgelost. [Nieuw] Warp XP toegevoegd aan de server warps Bedankt voor het bouwen Smexycover en xRubbert010! [Nieuw] Mobshop toegevoegd aan de warpxp [Update] De scheikunde challenges is geüpdatet met een nieuwe reward. [Update] De sneeuw is gesmolten op spawn en er is een nieuwe marktkoopman neergestreken met andere items.
 12. Wisseling van de wacht

  Vandaag is de dag dat TorchCraft jarig is, voor mij een mooi moment om ook terug te blikken. De afgelopen jaren (3) heb ik mij met 120% ingezet voor de helpers. Een taak die ik leuk vond, maar enorm veel tijd koste. Daarom heb ik besloten dat ik mijn taken als HoofdHelper neer leg. Het is tijd dat iemand anders deze leuke uitdaging krijgt om met alle helpers in contact te mogen komen. Gesprekken te voeren en helpers te "helpen". Helaas heb ik niet meer voldoende tijd om dit goed uit te voeren. @compelintje neemt mijn taken over, we zullen deze week de overdracht doen. Ik zal de komende tijd nog wel aanblijven als admin en compelintje helpen waar nodig. Bedankt allemaal! En nog een hele fijne verjaardag!
 13. Updates

  Survival2 Winterspawn staat online! Bedankt voor het bouwen Phinelove, Reznov en ShadowWolfHunter! Tijdelijke shop actie! Huur een shop op spawn voor slechts 50 coins! Normaal 125 Tijdelijke Lama actie! Koop een lama spawn egg op spawn! Pas op, ze spugen. Tijdelijk een vuurwerkshopje! Ruil een dia in voor 5 mooie vuurpijlen! Heb je nog leuke ideeën voor survival2? Laat het ons weten op het survival2 forum, wie weet voeren we jouw ideeën wel uit!
 14. Updates

  Skyblock De advent kalender is live! De hele kerstvakantie +maandag, dat kwam mooier uit bij het bouwen kun je op skyblock iedere dag een kistje openen. Iedere dag een nieuw cadeautje! Daarnaast zit er in iedere chest een "KerstTorch". Deze Torch is betoverd en voorzien van een echte kerstgloed. Deze KerstTorch kun je omruilen voor leuke spullen (in de loop van de vakantie zullen er meer ruil items geplaatst worden). Ook kun je de Torch verzamelen als "collectes item"! ** Let op: Plaats de torch niet, hiermee verliest hij zijn betovering en dus ook zijn waarde! **
 15. Godlike op Prison

  Yo Gigakoos! Bedankt voor je berichtje. Fijn dat je blij bent met je rank. Veel plezier ingame! Groetjes!
×