Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  482
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  42

Over Xoezer

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 06-06-93

Profile Information

 • Woonplaats 3de wolk rechts
 • Geslacht

Contact Methods

 • Speelt vooral Terra
  Skyblock
 • Minecraft naam Xoezer

Recente profielbezoeken

4815 profielweergaven
 1. Hoho, niemand kan de kip vervangen! @Vik de Kip
 2. @age111 super leuk dat je dit organiseert!
 3. Hi TorchCrafters, Het is eindelijk zo ver, Terra gaat open voor publiek! a.s. zondag (25-06-2017) rond de klok van 15.30 zal de whitelist er afgaan. Dit betekend dat de beta voor iedereen toegankelijk wordt. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de gamemode. Wat is Terra? Terra is een gamemode die zich afspeelt in de middeleeuwen, waar twee rijken tegen elkaar strijden. Wanneer je voor het eerst op terra komt kan je een rijk kiezen. Let op: dit rijk staat vast! Na het kiezen van het rijk spawn je in de troonzaal van jouw koning. Hier begint jouw avontuur. Wat kun je doen op Terra? Het gaat om de strijd tussen de twee rijken, daarom kun je over de hele map PvPen. Met uitzonderingen van het handelsgebied en de troonzaal, lees hier meer over op de help pagina. Naast het PvPen kun je levels behalen door questen te doen. Over de map verspreid staan NPC's (poppetjes) waarmee je kunt praten. En nog veel meer. Hieronder staat een opsomming van activiteiten die je kunt doen: Werken via /Jobs Duelleren via /Duel Questen doen om naar een verder level te komen KOTH (elke zaterdag om 20:00) Vechten tegen Bazen. Deze bazen zitten op verschillende plekken op de map en worden beschermd door huurlingen. De boss dropt een leuke loot. Let op: dit is een team game, alleen is erg lastig. Je kunt de bazen vinden op de dynmap Je tegenstander begluren via de dynmap! (hier zit een vertraging op van 10 seconden) Geld verdienen door te minen en te farmen Bouwen op je eigen plot! (dit kan vanaf level 2) De vlag van de vijand veroveren. Hierdoor blaas je de brug op van de tegenstander en kunnen ze geen gebruik meer maken van het spoor. Werken voor de regering en de koning. Deze zullen je belonen met een hogere status in het rijk. En nog veel meer.... Beta wat is dat? Een beta is een testperiode. Terra heeft een lange tijd een gesloten beta gehad waar je invites voor kon winnen / aanvragen. We hebben besloten om hier mee te stoppen en hem voor iedereen te openen. Mocht je bugs tegen komen meld het dan via [email protected] Opening event Ja, zorg dat je er bij bent a.s. zondag rond 15.30!
 4. Skyblock Monster opdracht aangepast. Je ontvangt vanaf nu ook een konijnen spawnegg! Diverse teksten aangepast Diverse vormgeving aangepast /Opdracht bijgewerkt
 5. Dat is cool! Heb je een warp of coords dat we je stadje kunnen bezoeken?
 6. [Add] Capture the flag (test) Verover de vlag en blaas een brug op van je tegenstander! Zowel in Modoria als in Calydon is een capature (verover) punt toegevoegd. Deze zitten naast de spoorlijk ter hoogte van een brug. Op de dynamp te herkennen aan een gebouw met een vlag. Wanneer je dit punt kaapt wordt de brug van de tegenstander kapot gemaakt. Wanneer je de vlag terug veroverd wordt de brug weer herstelt. Het veroveren duurt 30 seconden per vlag.
 7. Lol! Minecraft in 4k! Dat is zijn pas HD pixels
 8. Welkom op het forum Syuleey!
 9. Bedankt allemaal!
 10. Als ik het plot van @bert_POWER zie, ben ik kansloos. Ik sla deze keer over, succes met pixelen allemaal! @xDSvennyGamesxD leuk dat je dit organiseert!
 11. ^Bump Skyblockers jullie mening graag!
 12. Hi MrDonerNL, Er zijn twee dingen uit je bericht waar ik graag op wil reageren, puur omdat er dingen in een verkeerd daglicht worden gezet. Dat je feedback op iets wilt geven is goed, maar zorg dan wel voor verbeterpunten. Ik wil reageren op je klacht m.b.t. de helper sollicitatie en met de foto van de strawpoll. 1. Helper sollicitatie Ik citeer even het stukje van de pagina hulp.torchcraft.nl -> staff worden Voor dit systeem stuurde ik iedereen een persoonlijk bericht m.b.t. de sollicitatie. Dit koste mij zoveel tijd dat ik niet meer toe kwam aan tickets, de gamezelf en vooral het plezier maken. De sollicitatie's lezen en beoordelen kost nog steeds veel werk, maar inplaats van dat ik nu 5 minuten per bericht nodig om een berichtje te typen klik ik hem door naar de database in 5 seconden. Hopelijk begrijp je mijn keuze. 2. Foto van strawpoll. Er is inmiddels een groepje ontstaan die TC op verschillende manieren zwart probeert te maken. Deze spelers komen met gehackte minecraft accounts online, joinen met verschillende VPN (ip aderessen) verbindingen de server. Strawpoll is hiervoor niet beveiligd. Het zou dus zomaar kunnen dat die 55 mensen die zeggen "ik vind het slecht!" eigenlijk het groepje van 5 spelers zijn die ons al tijden lastig valt. Ik vind het jammer dat het kleine groepje, wat zich voordoet als wel '55' man jou mee trekt in je beoordeling. Dan maar nog te zwijgen dat TCexposed gewoon een exhelper was die nooit zijn onvrede bij mij heeft aangekaart. Toch raar als je TC van alles beschuldigd en alles kwalijk neemt. Voor nu sluit ik het topic, niet omdat ik vind dat je niet mag klagen. Maar omdat ik het gewoon niet tof vind dat spelers TC bewust zwart aan het maken zijn. Graag wil ik iedereen verzoeken om zijn feedback te mailen, we bouwen TC voor de spelers, en niet voor ons zelf. Anders hadden we de server wel op whiteliste gezet en waren we een privé server begonnen. Samen maken we TorchCraft, met de spelers, community en vrienden. Hopelijk nog een lange tijd, met veel plezier.
 13. Hi Skyblockers, Gister kregen we de vraag of er een Nether reset kon komen. Nu zijn SmexyCover, Hete_Panda en xRobert010 op expeditie geweest en zijn er achter gekomen dat er op weinig plekken nog spullen te vinden zijn. Nu is dus de vraag of jullie een nether reset willen? Laat het hieronder in een reactie weten.
 14. [Update] Vecht tegen vier verschillende bazen. Elke baas dropt leuke items. De bazen worden beschermd door huurlingen. De (eind)baas is de heerser van een bepaald gebied, zo zijn ze ook te herkenen op de dynamap. Boss Gruwel Boss Evil Boss Duvel Boss Spooky Bedankt @skykill4en @jeroen123 voor het ontwerp en de uitwerking.
 15. Skyblock Er is een nieuwe challenges toegevoegd: Alle ballen verzamelen! De spawn is 'gepimpt' door Hete_Panda en xRobert010 Er zijn nieuwe items toegevoegd in de servershop het aantal shops dat je kunt maken per rank is verdubbeld! Nieuwe aantal shops per rank: Godlike: 40 Godlike++: 70 Ultragod: 100