Spring naar bijdragen

SenorFlamingo

Helper
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws juli!   
  Welkom bij het pumpkincity nieuws Juli. Het is weer volop zomer en je kan lekker genieten van de zon. Hopelijk straalt het nieuws net zo hard als de zon 😝.
   
  Video lobby
  In deze nieuwe lobby gebouwd door @Jeroen123 met behulp van  @smileyman03 zijn er tal van toffe plekjes. Ik heb de 10 tofste uitgezocht en daar een video over gemaakt.
   
   
  Nieuwe over mij
  Het gedeelte *Over mij* bij mijn profiel is helemaal vernieuwd. Het oude klopte niet meer op sommige delen zoals mijn Minecraft naam 🤨. De nieuwe heeft nu ook een leuk plaatje, alle linkjes etc. (mijn bannerafbeelding is ook vernieuwd 😉)
  Link: https://torchcraft.nl/profile/11091-tibo/?tab=field_core_pfield_18
   
  Name minen
  Deze maand heb ik buiten pumpkincity ook een handje geholpen met het minen bij de base van Name_for_me. Met hulp van veel andere mensen is het stuk nu helemaal af 🙃. (Bedankt jcornelissen voor de 50k cb ❤️)
   
  Dropparty avond
  Zaterdag 25/07 kon je mee genieten van een toffe dropparty waar veel spullen werden gedropt bij /w event-hall. Zelf heb ik ook wat leuke dingetjes kunnen krijgen en zelfs een kamiel skull. Heb ook een fotoalbum over het event gemaakt die je kan bekijken door middel van het linkje hieronder.
  Fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/7cUiH4cHS3JJGKwo7
   
  Pumpkincity
  Verder afgewerkte gebouw
  Het houten gebouw van de vorige keer is nu afgemaakt. Het dak ligt bijvoorbeeld nu. Het is nu klaar voor iets in te komen maar wat dat zie je straks 😉.

   
  Verder afgewerkte hotel
  Het hotel gebouw is nu helemaal af alle blokken zijn er nu. Je kan het bezoeken maar ook zelfs huren voor 10 coins per maand zodat je toch wel een beetje betaald. Je kan het huren door mij een mail of msg te sturen.

   
  Vakken voor gebouwen
  Nu liggen er allemaal magenta vakken van gebouwen in de stad. Op die plekken kan er een nieuw gebouw komen. Dus stel jij wilt daar jouw winkel of iets anders stuur me een berichtje.

   
  Dakterras
  Op het dak van mijn gebouw is nu een gezellig dakterras met een bar, een zwembad ligstoelen en meer. Dus als je zin hebt kom maar op bezoek.

   
  Maleficum nieuwe eigenaar
  @Maleficum is de eigenaar van het nieuwe gebouw! In het nieuwe gebouw komen gezellige appartementen van de creative bende 😜. Als het af is laat ik het weten.
   
  Claimvergroting
  De claim waar de stad is had eerst meerdere claims errond. Nu is het zo goed als 1 grote claim van meer dan 300k+ claimblocks. 
   
  Wall of torchcrafters
  Op de zijkant van de gebouwen in de Jeroenstraat is er nu een mega muur: "wall of torchcrafters". Iedereen die wilt mag er een bordje zetten met een leuk tekstje op en wie weet is die ooit vol 🤪. 

  Wil je een bordje plaatsen stuur me dan een msg.
   
  Zand tussen straten en park
  Tussen de straten was er eerst gras nu ligt er zand voor de zomer. Het zand gaat waarschijnlijk weer in september of oktober vervangen worden.

   
  Anvils aan het water
  Dankzij @Name_For_Me is de zijkant helemaal af. De anvils zijn aangevuld waardoor dat ook weer van het lijstje geschrapt kan worden. Als je voorzichtig bent dan zul je niet in het water vallen.

   
  Nosaa gebouw
  @Nosaa is een van de mensen die ook een gebouw in de stad gaat beginnen. Er komt waarschijnlijk een toffe hema waar je spulletjes kunt kopen.

  Wil jij ook jouw gebouw in pumpkincity stuur een mailtje. /Mail send TiboDP
   
  Jcornelissen gebouw
  Jcornelissen gaat ook aan de slag voor zijn gebouw te hebben in de stad! Hij heeft al een deel van zijn gebouw ontworpen het resultaat zien we volgende maand.

  Wil jij ook jouw gebouw in pumpkincity stuur een mailtje. /Mail send TiboDP
   
  In dit nieuws zag je vele stad veranderingen waaronder  een dakterras en nieuwe bewoners. Maak er nog een fijne maand augustus van 😆.
   
  Maak je eigen gebouw voor in Pumpkincity!
  Had jij altijd al je eigen appartement, winkel of iets helemaal anders in de stad willen hebben. Dan kan dat stuur een berichtje naar Tibo#7136 op Discord en dan bekijk ik hoe we het doen.

   
 2. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Bing012 in /w Museum   
  Hoi mede TorchCrafters,
  mijn naam is Bing en ik ben een actieve speler op Survival.
  Zelf ben ik nu ruim een jaar bezig met mijn project en ik heb besloten om dit open te stellen voor andere spelers door middel van /w Museum. Mijn project betreft een Medieval-ish dorp waarin ik een klein museum heb opgenomen vol met zeldzame items. Mocht men interesse hebben om een kijkje te nemen in het museum of in het dorp, voel je vrij om te warpen naar /w Museum.
  Mijn project is bij lange na nog niet af, en ik betwijfel of er ooit een eind al zal komen. Ik wil jullie daarom ook om begrip vragen als er enkele dingen nog niet af zijn, of als er grote lege plekken liggen. Ik ben met van alles en nog wat bezig, en verander/renoveer in het ''gebouwde deel'' ook nog wel is wat. Het hoeft van mij ook nog niet binnenkort af, ik vind het bouwen leuk en daar gaat het om.
  Mochten jullie nog een aanvulling hebben qua items voor in het museum? Dan heb ik daar natuurlijk interesse in en ben ik bereid er coins voor te betalen. Stuur mij een /msg als ik online ben, of een /mail als ik off ben en ik zal z.s.m. reageren.
  Ik hoop ook dat jullie mijn claim respecteren en begrip kunnen tonen door geen ''pestclaims'' te plaatsen net buiten mijn claim waardoor ik niet kan uitbreiden. Dit is voor mij en voor andere spelers die het wel leuk vinden om mijn dorp te bekijken niet zo leuk.
  Verder wens ik jullie veel Minecraft plezier op TorchCraft en misschien zien we elkaar in mijn dorp!
  PS. 
  Mocht een van jullie nou geïnspireerd worden door mijn dorp, en de motivatie krijgen door ook te gaan bouwen? Vergeet dan zeker niet je bouwblokken lekker goedkoop te kopen bij /w bouwblokken! 😉
  Tot op Survival, Bingetje.

 3. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tibo in Pumpkincity nieuws juni!   
  Welkom bij een gloednieuw Pumpkincitynieuws! Het is weer zomer en dat valt ook te merken in pumpkincity 😜. Er zijn een tal van nieuwtjes dat jullie zullen zien in dit Pumpkincitynieuws.
   
  1.15 survival
  De 1.15 update van survival is er na lang wachten. Er zijn een tal van nieuwe dingen dat we kunnen met de update. Over de verschillende nieuwtjes heb ik een video gemaakt die jullie kunnen bekijken. (Vergeet je ook niet te abonneren dan mis je niks, wie weet maak ik wel nog een interessante video over de nieuwe lobby😉)
   
   
  Vanilla survival
  Tijdens de update konden we genieten van vanilla survival dus zonder plugins, ranks etc. Ik zat namelijk bij een trapje want dat is toch gewoon veel handiger 😉. In ons team hadden we een kleine base en een end portal. Onze teamleden waren: Dubbeh_, name_for_me, Rick310, aardbijsnoep, senorflamingo en Tibo.

  Fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/2SeHUFUrp5Z5x8Gy8 Je kan ook zelf je foto’s toevoegen
   
  Dammen toernooi name & senor
  Zondag was er een groot dammen toernooi op survival georganiseerd door @Name_For_Me en @SenorFlamingo ! Het was een zeer drukke avond met leuke potjes dammen, zelf heb ik er ook één gedaan tegen @smileyman03 maar dat liep niet zo soepel. 

  Fotoalbum: https://photos.app.goo.gl/KyAxNanqmtuon3m1A Je kan ook zelf je foto’s toevoegen
   
  Eilanden creativers
  We zagen deze maand veel creativers op survival die hier ook hun bouwkunsten kwamen tonen. Ze bouwen aan heel wat leuke eilandjes waar bijvoorbeeld een zeer mooie huisjes staan. Daarnaast staat er ook een verdacht vulkaanachtig bouwwerk erbij. Als je nu zelf eens een kijkje wilt nemen dan stuur je maar een msg naar een van hen zoals bijvoorbeeld @Maleficum of @Lauranche.

   
  Pumpkincity
  Pumpkincity nieuws gebouw!
  Een van de nieuwe gebouwen in de stad is het gebouw van het pumpkincity nieuws geworden. Het is een modern gebouw waar je de geschiedenis van de stad kan zien en kan zien hoe het nieuws "zogezegd" gemaakt word.

   
  PKC gebouw benedenverdieping
  Op de benedenverdieping kan je je vragen stellen aan de balie en lekker in de zetels zitten en terwijl een babbeltje maken. 

   
  PKC gebouw eerste verdieping
  Op de eerste verdieping kan je de geschiedenis van Pumpkincity lezen. Je kan lezen over het begin van de stad, het idee van de naam en meer. (work in progress)

  PKC gebouw tweede verdieping
  Hier word het nieuws besproken voor het pumpkincity nieuws en is er een zitruimte. Maar vooor de rest is het niet zo interresant 😂.

  PKC gebouw derde verdieping
  Dit is een zeer belangrijke ruimte hier is nog een vergaderzaal en veel kantoorruimte. Er word hier bijvoorbeeld de afbeeldingen "gemaakt" en het nieuws "gepost".

   
  PKC gebouw vierde verdieping
  Maar waar wordt het nieuws dan gedrukt en waar worden die video's opgenomen 🤔. Dat gebeurt op deze verdieping hier is een greenroom en vele computers voor de video's te maken. Ook er er met dank aan @creeperbaltus een supermooie drukkerij.

   
  PKC gebouw vijfde verdieping
  Er is hier in het gebouw ook een restaurant voor de medewerkers en de bezoekers waar je iets kan eten. Voor de rest kan je ook genieten van het uitzicht al weet ik niet of het er is 😝.

   
  PKC gebouw zesde verdieping
  Op deze verdieping is er eigenlijk niet veel een podium en wat spullen in opslag. Wie weet is er in de toekomst iets te zien op het podium.

   
  2de nieuwe gebouw
  Er is ook nog aan een ander nieuw gebouw gewerkt. In dat gebouw zijn de muren en vloeren al gezet. Ook heeft @nosaa wat geholpen bedankt daarvoor!

   
  voetbalveld monbellieplein
  Er is een nieuwe sport die je kan beoefenen in pumpkincity! Je kan vanaf nu ook voetballen op een klein veldje. Het veldje staat naast die van de basketbal op het plein.

   
  ijsjes op plein
  Omdat de zomer begint hebben we de bomen op het plein vervangen door ijsjes. Klein detail niet eetbaar 😜.  (De ijsjes zie je ook op de voetbalveld afbeelding)
   
  Dit was het pumpkincitynieuws meer hieronder vind je nog iets leuks 😉. Hopelijk hebben jullie weer een fijne zomervakantie.
   
  Maak je eigen gebouw voor in Pumpkincity!
  Had jij altijd al je eigen appartement, winkel of iets helemaal anders in de stad willen hebben. Dan kan dat stuur een berichtje naar Tibo#7136 op Discord en dan bekijk ik hoe we het doen 😆 .

 4. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van Maleficum in BunnyBabez | Verzoeknummers indienen   
  OEHOE OEHOEREND HARD KWAMEN ZIE DOAR AANGESCHEURD
  https://www.youtube.com/watch?v=7Y_wUu99E7M
  https://open.spotify.com/track/3d8KtuxdO6kba5qzRcbqlk?si=_WHQ7sSmRXantY0BnrbwWg
 5. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Maleficum in BunnyBabez | Verzoeknummers indienen   
  https://open.spotify.com/track/7ozYT2gIHVbE9MBzFyzoIK?si=ZCo8O8lvRw6Hx697-5ca_A
   
  Beetje laat ermee, maar hey
 6. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van Spaghettisliert3 in BunnyBabez Event | "Interstellar"   
  ik vind dit mooi
 7. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van eviepevie in BunnyBabez Event | "Interstellar"   
  ik vind dit mooi
 8. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Spaghettisliert3 in BunnyBabez Event | "Interstellar"   
  BunnyBabez Event | "Interstellar"
  "Starships were meant to fly"
  ___/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\___
  40? 50? 60? Jammer genoeg hebben wij het zelf niet bijgehouden, maar wat waren jullie met véél de vorige keer! Nooit hadden wij erop gerekend dat er zo'n groot publiek naar ons eerste evenement zou komen! Gelukkig kwam deze onwijze drukte de gezelligheid ten goede, want wat hebben wij genoten. Hopelijk jullie ook! ❤️
  Zoals sommigen van jullie al goed geraden hebben, al helemaal na de verschillende teasers die we de afgelopen dagen in de Discord verspreid hebben, is er een tweede evenement op komst. De poster hierboven verraadde het thema natuurlijk al een beetje, maar voor ons tweede feestje reizen we af naar de ruimte: Interstellar. De letterlijke vertaling van dit woord is interstellair, ofwel "tussen de sterren". Een prachtig woord voor hopelijk een net zo prachtige avond!
  De meesten van jullie hebben inmiddels doorgekregen hoe onze evenementen eraan toegaan. We nodigen jullie allemaal uit om op een specifieke datum + tijd naar een plek te komen, en daar maken we er met zijn allen iets leuks van. Naast de live muziek die gedraaid wordt in de Discord call, zullen wij ook een quiz/trivia organiseren waar we leuke prijzen weggeven. De exacte info over de prijzen wordt later deze dagen bekendgemaakt, maar ga er maar vanuit dat er mooie dingen tussen zitten 💰
  Hieronder kan je de info vinden over ons tweede evenement: 
  Locatie: The BunnyBabez Cave
  Datum: Woensdag 20 mei 2020
  Tijd: 20:30
  Thema: Interstellar ("Tussen de sterren")
  Zoals vrijdag al naar buiten gebracht is, willen we deze keer jullie nog meer invloed geven op het evenement. Jullie krijgen vanaf deze keer de kans om je eigen verzoeknummer(s) in te zenden die wij misschien draaien tijdens het feestje. Voor meer info hierover, zie deze link: https://torchcraft.nl/forums/topic/7182-bunnybabez-verzoeknummers-indienen/
  Ook zal dit evenement een skinwedstrijd gehouden worden. Ook de info hiervoor volgt nog, maar ga alvast lekker een leuke skin googlen/ontwerpen die met dit thema te maken heeft! ⭐
  Vanaf de aankondiging van dit evenement zullen wij ook bezig gaan met het uitdelen van toegangskaartjes. Vraag één van de BunnyBabez hier gerust naar ingame. En... mocht je er nou geen weten te bemachtigen vóór woensdagavond, dan weet ik bijna zeker dat er nog wel een plek vrij is waardoor je alsnog naar binnen mag 😉 
   
  We hopen jullie allemaal te zien komende woensdagavond! Wij hebben er weer enorm veel zin in! Mocht je nog vragen hebben, contacteer ons dan via Discord of ingame!
   
  xoxo,
  The BunnyBabez 😘
  Spaghettisliert3, eviepevie & Amiraa
   
  -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
  Contactgevens Discord:
  Bunny Spagh: Spaghettisliert3#3369
  Babe Eva: Eva#5663
  Babe Amira: Amira#7438
 9. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan atrejoe06 in BunnyBabez | Verzoeknummers indienen   
  never gonna give you up van rick astley
 10. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Spaghettisliert3 in BunnyBabez | Verzoeknummers indienen   
  BunnyBabez | Verzoeknummers indienen
  Hii mensen,
  zoals velen van jullie al hebben gemerkt aan de posters die in de Discord gestuurd zijn, ligt er weer een BunnyBabez evenement op de loer. We gaan er proberen een net zo gezellige avond, dan wel nóg gezelligere avond van te maken vergeleken met vorige keer.
  De mensen die er vorige keer waren (ingame + in de TorchCraft Discord call) hebben toen ook gehoord dat wij een volledige playlist hebben afgespeeld voor ons event. De reacties hierover waren erg positief, en daarom willen we dit volgende keer nogmaals doen!
  Op het eind van het evenement hebben we jullie ook de kans gegeven om verzoeknummers aan te vragen. Omdat dit toch voor enige chaos zorgde en het ene verzoeknummer wel gedraaid en de andere niet, willen we het deze keer slimmer aanpakken. Vandaar dit topic. Jullie kunnen hier verzoeknummers aanvragen voor zowel het eerstvolgende event, als de events die daarna (hopelijk) nog komen gaan! De uitleg lezen jullie hieronder:
  Uitleg verzoeknummer aanvragen 🎼
  Wij draaien in principe muziek via Spotify, omdat we bij het testen gemerkt hebben dat audio streamen vanaf YouTube een minder mooie kwaliteit opleverde. Wellicht dat dit in de toekomst nog aangepast wordt, maar voor nu doen we het zo.
  1) Kies een nummer uit die jij erg leuk vindt. Hou er wel rekening mee dat er enige eisen zijn hieraan. Het liefste draaien wij nummers/genres die een groot deel van de mensen leuk vindt om naar te luisteren. Daarnaast is het natuurlijk een feestje, dus liever vrolijke liedjes dan depressieve, slome nummers.
  2) Controleer of het nummer op Spotify te vinden is. Veel covers/remixes van nummers zijn (helaas) niet te vinden op Spotify.
  3) Stuur de link van je nummer (YouTube-link) of naam + artiest als reactie in dit topic. (Voorkeur gaat uit naar link, dan kunnen mensen het meteen even horen namelijk). Let op: Stuur svp maar één nummer per bericht! (Zie stap 4) Uiteraard kan je zoveel berichten plaatsen als je wil! 😉
  4) Hierna kan iedereen die dit topic bekijkt de nummers gaan raten! Ben je het eens met een nummer die iemand heeft ingestuurd? Geef het dan een like!
  5) Wij zullen dit topic regelmatig in de gaten houden. Uiteindelijk zijn wij wel degene die beslissen welke nummers wel/niet in de playlist eindigen. Wij hopen aan het aantal likes op berichten te kunnen zien welke nummers jullie graag willen horen. (Tip: Je kunt maar ongeveer 10 likes per dag geven op het forum, dus gebruik ze verstandig!)
   
  Voor eventuele vragen over verzoeknummers zijn wij alle 3 te bereiken via Discord of ingame. We kijken uit naar jullie verzoeknummers!
  xoxo,
  The BunnyBabez 😘
  Spaghettisliert3, eviepevie & Amiraa
  -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
  Contactgevens Discord:
  Bunny Spagh: Spaghettisliert3#3369
  Babe Eva: Eva#5663
  Babe Amira: Amira#7438
 11. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan atrejoe06 in mob-arena event: krijgers vs wither   
  sommigen van jullie hebben het al gezien maar er is een nieuwe arena gebouw in survival... de mob-arena! hier kan je dappere krijgers zien vechten tegen woeste mobs! dit event is dat de wither! dun dun duuuun! natuurlijk is er ook een activiteit voor de kijkers... als kijker kan je stemmen en inzetten op de partij waarvan jij denkt dat zal winnen. bij dit mob-arena event zijn dat de "wither" en de "strijders". Je kan een bepaalt aantal coins inzetten op de partij waarvan jij denkt die zal winnen (max 50 coins) dit doe je door een paper te renamen met jouw naam, de partij waarop je stemt en het aantal coins dat je inzet, dit kan je bij het event doen. Als je dat gedaan hebt gooi je jouw renamed paper in een hopper die bij het event staat en /pay je jouw aantal ingezette coins aan atrejoe06 (de host van het event). dit doe je ingame met /pay atrejoe06 {bedrag dat je inzet}. als de partij waarop jij stemt wint, krijg je het dubbele bedrag terug wat je hebt ingezet! als jouw gestemde partij verliest verlies je al je ingezette coins. En niet zeuren want het hoort erbij... vel succes met stemmen.
                                                          
  je kunt je ook aanmelden als krijger om de machtige wither aan te gaan in een bloederig gevecht zonder bloed omdat dit minecraft is... dit doe je door ingame met /mail een bericht te sturen naar atrejoe06 of rebelpixel123. je kunt jezelf aanmelden voor 3 dingen... solo, teams van 2, en teams van 3. je kan met een vriend aanmelden voor teams van 2 of 3 maar als je ergens wilt aansluiten kan dat natuurlijk ook. BELANGRIJK: als je voor team van 3 of 2 kiest beslissen wij ( ik en rebelpixel) in welk team je komt waar je bij komt. als het ons niet lukt vragen we jouw om solo te gaan wat jij natuurlijk nog altijd kan weigeren en dan doe je gewoon niet mee maar kan je wel nog kijken en stemmen. natuurlijk moet je ook coins betalen om de wither aan te gaan... ja... 300 coins voor solo (alleen), 150 coins voor duos (team van 2) per persoon en 100 coins voor trios (team van 3) per persoon. Maar vrees niet, als je de wither verslaat krijg je natuurlijk een beloning! Als je solo de wither verslaat mag je de nether star die de wither dropt houden dus je wint 900 coins! Als je in teams de wither verslaat worden de 900 coins verdeeld of jullie kunnen de nether star houden en die delen op de een-of-andere manier...
                                                         
  er zijn natuurlijk ook regels voor de kijkers en de krijgers.
  De regels voor de kijkers zijn: regel 1, geen /thru. regel 2, geen /dis. regel 3, geen /fly (geen /fly geld alleen voor de wachtrij.
  De regels voor de krijgers zijn: regel 1, geen /thru. regel 2. geen /dis. regel 3, geen /fly en regel 4, geen /god.
  overtreed je een van deze regels mag je niet meer mee doen en krijg je je geld NIET terug.
   
  sommige dingen zijn nog niet bekent zoals de datum en het programma. het programma word voor het event bekent gemaakt en de datum word waarschijnlijk zondag avond 3 mei of maandag avond 4 mei.
  snap je het nog steeds niet? dan kan je vragen stellen onder deze post of via discord naar mijn discord Atrejoe#3707 . je kunt ook nog een beetje informatie lezen bij de warp /w mob-arena, dit is ook de warp waar het event plaats vind.
  groeten de host atrejoe06 mede host rebelpixel123.
                                                        
 12. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan atrejoe06 in mob-arena event: krijgers vs wither   
  update over het event! zoals ik al zij hadden we een aantal dingen nog niet besloten zoals de datum en tijd. die zijn nu bekent! het event vind plaats op maandag 4 mei om 8:45 s' avonds. je kan wel al om 8:30 naar binnen als je krijger bent. ook hebben we een aantal nieuwe features... namelijk je kunt nu als je in de arena bent (dus de ruimte waar het gevecht plaats vind) geen /fly /god en /thru doen zodat niemand cheat. Dit is te danken aan Saint. Ook het staff lid Tobjas heeft een beetje mee geholpen. 
  dan hebben we ook nog een investeerder die 2000 coins aan dit event heeft geinvesteerd. dankjewel jcornelissen26
  ook hebben we een aantal music discs van papagaaitje_ gekregen, jij ook bedankt. 
  we hebben ook nog een nieuw iemand in de event staff, hrududu. hij zal de gevechten presenteren en muziek draaien!
  je kan je vanaf nu ook nog maar voor een limited time aanmelden... namelijk nog tot maandag 4 mei om 12:00! dus als je nog wil mee vechten als krijger dan moet je er snel bij zijn!
  het programma van het event word maandag om 12 uur s'ochtends bekent gemaakt.
  groetjes atrejoe06, rebelpixel123 en hrududu
   
 13. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws april!   
  Het welkom bij dit quarentaine pumpkincity nieuws in april 🙃. Er was veel tijd om vanalles te doen. Ik heb ook veel plezier gehad met de basketmomenten op het monbellieplein (rebel je bent te goed 😜)
   
  Koningsdag torchcraft 2020
  Koningsdag voor veel nederlanders een zeer speciale dag. De survival spawn werd mooi versierd met allemaal oranje en in de avond was er ook nog een giveaway met 6 winnaars. Bij de giveaway kon je ook skulls kopen alleen is er een kleine fout gemaakt hoorde ik… Dankzij @SenorFlamingo en @Rebelpixel123 heb ik ook zo een skulls kunnen krijgen 😁.

   
  Compelintje base
  Comp zoals de meeste mensen zeggen 😜 heeft deze week hard gewerkt aan een nieuwe base voor meer opslagruimte want de 1.15 update voor survival komt alsmaar dichter bij. Zelf heb ik niet echt is gedaan behalve een beetje geminet 😅 maar het belooft zeer mooi te worden met weer een spiegelvloer 😮. Op de foto zie je hoe @compelintje haar base er nu uit ziet.

   
  Paasevenement
  Het is weer Pasen geweest en er was weer zoals vele jaren een mooi event om paaseieren te zoeken! Ik ben natuurlijk weer op pad geweest naar deze mooie eieren. Dit jaar heb ik ze allemaal gevonden met behulp van @Daansy 😝.
   
  Link:https://photos.app.goo.gl/T8zULHtRWEZSmNXU6
   
  Pumpkincity
  Minen
  We gingen deze maand weer verder met minen. Ik hebben een heel stukje gemunt met behulp van een paar anderen. Ik heb daarna nog een stuk gedaan  zodat nu als je op de dynmap kijkt het meest rechtse stukje al klaar is.

   
  Oude opslag te klein
  Met al dat minen werd mijn mineopslag veel te klein. Er was al veel plek maar nog niet genoeg voor al het stone, dirt, graniet, cobble… En bovendien staat de oude opslag midden op een stuk voetpad 😅. 
   
  Nieuwe opslag
  Doordat de vorige opslag te klein werd heb ik besloten een nieuwe te maken onder het Jeroenstraatje 😝. Hier heb ik veel meer plek voor alles en is het ondergronds. 

   
  Werken gemeentegebouw
  Wow het is even geleden dat we hieraan hebben gewerkt maar we gaan weer aan de slag dankzij dat Jeroen mij heel wat inkt sacs heeft gegeven ❤️. Er is verder gewerkt aan de benedenverdieping en.

   
  Verderwerken voetpaden
  Die moesten ook nog gebeuren dus deze maand heb ik daar ook weer een stuk van afgewerkt. Mon heeft weer goed geholpen met het onderste Grootte stuk. 

   
  Daansy bus
  De was nog een blauwe bus op het plein vrij dus dachten we misschien kunnen we een bus verbinden naar duckcity. Zo kan je nu vanaf het monbellieplein naar duckcity.

   
  Buswinkeltje 
  Ik had zin in nog een bus te maken deze keer is het een donkergroene geworden. Bij de bushalte is er ook een klein winkeltje die verhuurt kan worden. Naar waar de bus zal rijden heb ik nog geen idee van, als jij wel een idee hebt laat achter in de reacties of stuur het mij op Discord.

   
  Overzicht
  Deze maand was het weer veel dus er is een overzicht waar alles genummerd staat per stukje van de pumpkincity veranderingen. Hier beneden op de kaart kan je dus alles terugvinden.

   
  We mogen nu terug als maar meer binnenkort ook weer les volgen etc. Zorg goed voor elkaar en tot op torchcraft 😉. 

   
  Als je een probleem ondervindt met de afbeeldingen in het pumpkincity nieuws stuur het naar Tibo#7136 op discord
 14. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van eviepevie in BunnyBabez Event | "Under The Sea"   
  Voor herhaling vatbaar (Ja sorry geen screen maar wou het toch even kwijt)
 15. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan KhadaTom in Petitie   
  eens
 16. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van Spaghettisliert3 in BunnyBabez Event | "Under The Sea"   
  Voor herhaling vatbaar (Ja sorry geen screen maar wou het toch even kwijt)
 17. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tobjas in BunnyBabez Event | "Under The Sea"   
  Ik word hier bang van
 18. Leuk
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van xEefster in Paasevent 2020   
  Yeet
  Met dank aan @xEefster voor de laatste paar eieren

 19. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan KhadaTom in Petitie om [BIEM] te veranderen naar bobba   
  Geachte mr / mvr,
   
  Elk jaar veranderd het censuur woord (op het moment BIEM) in iets anders. Vaak word dit gekozen door de community. Nou valt het op dat ''BIEM'' er al een tijdje is en dit toch echt begint te dateren. Hierbij komen wij vanuit de survival community met een voorstel. Verander het woord naar BOBBA. Waarom het woord bobba zullen jullie wel denken! De jeugd van tegenwoordig zal niet eens meer weten wat bobba zal betekenen en dit is erg zonde. Bobba is het beste woord op aarde! ben je boos op je mede speler? BOBBA, ben je onverwacht dood gegaan? wat zeg je dan? Precies. BOBBA. Mochten jullie nog niet om zijn is hiet nog een visuele representatie waarom bobba zoveel beter is. 
  Dit is ons voorstel en wij verwachten dat dit ingevoerd word met een termijn van 1 week. Het was prettig zaken met jullie te doen.

  mvg,
  Survival
   
   
   
   
   
 20. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws Januari   
  Hey, torchertjes hierbij het eerste pumpkincity nieuws van 2020. Veel gebeurt in pumpkincity deze maand en torchcraft viert hun 8 jarige verjaardag 🎉. Er staat dus veel nieuws klaar dus we vliegen erin!
   
  AET vuurwerkshow succes
  Einde vorig jaar was de AET vuurwerkshow waar heel wat mensen naartoe kwamen. Volgens er kwamen heel wat leuke reacties over. Er komen nieuwe veranderingen voor de volgende vuurwerkshow. 1 van de doelstellingen is dat de vuurwerkshow langer duurt maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig, jullie kunnen bij de leeuw van /w vuurwerkshow materialen voor vuurwerk doneren zodat we voor meer vuurwerk kunnen joinen.

  De stream kan je jammer genoeg na 14 dagen niet meer te bekijken op twitch maar via deze link kan het wel.
  Discord: https://discord.gg/mtVffY5
  Vuurwerkshow stream: https://drive.google.com/file/d/1Ad_cltA78E5gipScT64U-1Vj-5pbndhW/view?usp=sharing
   
  Excel prijslijst
  Om zo weinig mogelijk te betalen voor iets heb ik een prijslijst gemaakt met alle shopwarps. Je kan er zien welke warp het is, item, verkoopaantal, coins, stukprijs (word berekent), stackprijs (word berekent) en inkoop of verkoop. Dus als ik wat nodig heb kan ik zo de prijs vergelijken om de laagste prijs te hebben.

  Link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YkHSJVS9_40GbJIOWUc3Vqh-CFVxnx1Fd9FNpQvDwRU/edit?usp=sharing
  Google TC account
  voor alles makkelijk op 1 plek te hebben heb ik een apart Google account waar ik mijn screenshots bewaar en mijn documenten bewerk. Zo bespaar ik plek op mijn pc en heb ik alles op al mijn apparaten. En hoef ik gene imgur te gebruiken (of werkt toch niet 😂)

  Pumpkincity
  Straatstrepen afgewerkt
  het had al lang gebeurt moeten zijn maar nu is het ook echt klaar! De stratenstrepen staan er dus nu zijn er ook tijdvakken voor de auto's die er niet zijn 🤪.
   
  Pizza restaurant met appartement 
  mmmm… pizza 🍕 super lekker. Dus wou ik ook een pizza restaurant in mijn stad. Dat gebouw staat er nu ook maar wel nog zonder pizza 😔. Boven het restaurant zijn appartementen die ingericht kunnen worden.

   
  Mijn gebouw
  Aan mijn eigen toekomstige gebouw is niet veel veranderd. De voorkant is klaar en er staat een buitenmuur rond 🏠.

   
  Appartement kledingwinkel
  Het appartement bij de eerste kledingwinkel is ingericht. Het moet alleen nog op de andere verdiepingen worden nagemaakt. De kledingwinkel beneden is ook af alleen nog de kleding laten leveren 🙃. Daarna moet het dak op het gebouw.

   
  Nieuwe kledingwinkel
  1 kledingwinkel is wat we nog dus wou ik er nog 1 maken. Het gebouw staat dicht bij mijn gebouw en het gemeentegebouw. Het is iets hoger dan het andere voor mooier te kunnen verlichten 💡.

  Monbellieplein
  De vloer van het plein licht er met behulp van monbellie. Het plein had natuurlijk een naam nodig dus word het het monbellieplein 🎉! Er komt nog extra versiering op het plein anders is het wat saai. (bushokje is nu wel herstelt en er zijn al 2 bussen)

   
  bushokje monbellieplein 
  Eerste ding bij het monbellieplein is een bushokje voor het vervoer dat je van de ene plek naar de andere kan met het openbaar vervoer van pumpkincity. Zoals je in het echt met de bus gaat kan dat dan in pumpkincity ook dus er komen later nog bushokjes.

   
   
  Totaaloverzicht
  Er is heel wat veranderd deze maand hier is een plaatje waar je per deel in het stukje pumpkincity kan vinden waar het gebeurt.

  Dit was het eerste pumpkincity nieuws van 2020. Veel plezier op torchcraft die 8 kaarsjes mag uitblazen 🎊.
 21. Bedankt
  SenorFlamingo koppelde terug aan Kamiel in Griefing   
  Omdat dit onderwerp nogal wat teweeg bracht hebben we het binnen het survivalteam erover gehad. Wij zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we de regel niet gaan aanpassen, hieronder een paar redenen.

  Users worden laks Als we grieven met trust verboden wordt gaan (beginnende) users niet meer echt opletten met wie ze wel of niet trust geven. Want het maakt uiteindelijk toch niet uit wie er wel of niet trust heeft, want grieven mag niet. Dat zorgt er weer voor dat er méér griefincidenten voorkomen wat weer meer werk levert voor staff.   Kost veel tijd & fraudegevoelig Het inspecteren van griefgevallen kost enorm veel tijd én is zeer fraudegevoelig. Hoe weet je of iemand met opzet iemand gegrieft is of gewoon door de eigenaar gevraagd is om een huis weg te halen of kluis te verplaatsen. Chatlogs nakijken zou kunnen, maar daar kunnen de admins alleen bij. Om de admins nog meer taken te geven die heel tijdrovend zijn is ook niet heel handig. Daarnaast is chatlogs bekijken niet waterdicht, misschien communiceren ze wel via een platform waar wij niet bij kunnen. Hoe controleer je dan of iemand erin is geluisd?

  Wij willen ook geen regel doorvoeren waar heel veel bewijs voor nodig is en bij elk geval weer een hele zoektocht nodig is in de logs en op survival zelf. De voordelen wegen simpelweg niet op tegen de nadelen.

  Maar iemand wil mij helpen aan mijn base, maar moet ik nu bang zijn dat hij mijn kostbare spullen afpakt? Voor dit soort gevallen hebben we /subdivideclaims, waar later ook nog een betere uitleg voor komt. Nu kan je altijd ook nog hulp vragen aan één van onze helpers.   Waar we wél voor gaan zorgen is betere voorlichting voor (beginnende) users. Om zo te proberen voorkomen dat ze iedereen trusten en beroofd achtergelaten worden.
    Waarom mag je niet rondom een claim vernielen met als doel om de eigenaar te pesten en in een claim wel?
  Dit komt doordat je niks eraan kan doen dat er iemand rondom je claim zit te vernielen, je zult nou eenmaal randen van je claim hebben. We kunnen moeilijk straffen voor iets waar je zelf geen invloed op hebt.
  Waar je wel invloed op hebt is iemand trust geven, waardoor in je claim dingen vernield worden.

  Dus conclusie van het verhaal is: Let op wie je wel of niet trust geeft!
 22. Haha
  SenorFlamingo ontving een terugkoppeling van Tibo in gooi voorwerpen   
  *gooit een pizza hawaii naar @TiboDP*
  Pineapple goes on pizza
 23. Haha
  SenorFlamingo koppelde terug aan Daansy in Nationale Torchcraft vuurwerkshow 2019-2020   
  De haring was zuur
 24. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Tibo in pumpkincitynieuws november   
  Welkom bij het pumpkincitynieuws van november. Deze maand heb ik onder andere mijn eerste huisje op s1 weg gedaan.
   

  Toen ik toekwam van s2 naar s1 had ik op een plek een beginhuisje gemaakt met een paar kisten en een bomenfarm. Nu (en ook al langer gelden) heeft spagettislier3 mij gevraagd om mijn huis daar weg te doen omdat hij daar eigenlijk graag zijn project wou. Eerst wou ik het niet doen maar achteraf wel. Dus heb ik wat screens gemaakt en gesloopt.

   

  Nu pumpkincity al een beetje vorm begint te krijgen heb ik de warp gemaakt zodat andere de stad kunnen bezoeken. Je komt op het park terecht die nog niet af is en kan zo de rest van de stad bezoeken.
   

  Er zijn deze maand een paar dingen verderderd zodat de stad al wat mooier is.
  ·        Lantaarpalen
  Straatverlichting natuurlijk belangrijk dus heb je tussen de grote weg of aan de zijkant van een kleine weg een lantaarnpaal <lamp>.

  ·        Gemeente terrasje
  Het geemeentegebouw is heel groot dus heb ik aan de zijkant met advies van bingetje een terrasje gemaakt waar later aan de binnenkant nog een café deeltje komt. Maar voorlopig word het binnen niet ingericht omdat bepaalde bouwmaterialen voorlopig nog te duur zijn

  ·        Stratenstrepen
  Een straat heeft tussenstrepen en dat hebben we natuurlijk geregeld voor een mooie weg.
  Dit was het korte pumpkincitynieuws van november. Nog een fijne sinterklaas!
   
 25. Leuk
  SenorFlamingo koppelde terug aan Raoulh in dorpje   
  hallow torchcrafters
  mijn naam is Raoulh ik bouw nu al sinds 15-12-2015 aan een dorpje, hier onder staan screenshots van update's van het dorpje. Ik wil via deze weg ook iedereen bedanken die op wat van manier heeft geholpen met het dorpje.
   
  (Dit is een kopie van de originele topic, De nieuwste update is #15)
   
   
   
  1. screenshots  http://imgur.com/a/W1cxf  De haven
  2. screenshots http://imgur.com/a/tFT91  Het begin van de straat
  3. screenshots http://imgur.com/a/FdH8E Het einde van de straat
  4. screenshots http://imgur.com/a/tfffT het stadhuis
  5. screenshots http://imgur.com/a/WKuef het station
  6. screenshots http://imgur.com/a/NaFCI wheat farm+muur+parkje
  7. screenshots http://imgur.com/a/BtCs0 wheat farm klaar met dank aan: @jale1 en @ghostwarrior1104
  8. screenshots http://imgur.com/a/nzsB4 Boven kant van de muur/berg wat ik al heb gebouwd
  9. screenshots http://imgur.com/a/AHykW de wortel farm + boerderij
  10. screenshots  https://imgur.com/a/Jo0fF  gerenoveerde haven + fabriek
  11. screenshots https://imgur.com/a/0EdYa natuur gebied/groeve en nieuwe huizen
  12. screenshots http://imgur.com/a/ECK4n vliegveld en paar nieuwe huisjes
  13. screenshots https://imgur.com/a/gDsbS het bos en de kerk
  14. screenshots https://imgur.com/a/Xk6Y4DT  redelijk grote update dit keer: heel stuk dorp nieuw, het ''oude'' deel van me dorpje de straten opgeknapt/opgeleukt, haven wederom gerenoveerd,dorpje tegen de bergrand, grote brug over de canyon
  15. screenshots https://imgur.com/a/MtBkFfA  paar nieuwe huisjes, een boulevard met grachtenpandjes, strandje, grote costum zee met cliff.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...