Spring naar bijdragen

Tendonsie

Admin
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door Tendonsie geplaatst

 1. Tendonsie

  Torchcraft zomersale!

  Hey Torchcrafters! Onze zomersale is gestart! 30% korting op ALLES! Dit de volledige maand juli. Shop vandaag nog op http://www.winkel.torchcraft.nl/ ! Via elke aankoop steun je Torchcraft! We hebben nog meer leuk nieuws! Want..... morgen (vrijdag 12-07) komen de creative ranks online! Ze zijn weer terug van weg geweest en hebben hier en daar een update gehad Profiteer dus van de korting en geniet van je creative rank! van VIP tot UltraGod zijn weer zoals altijd verkrijgbaar, wil je weten wat er bij elke rank hoort? Kijk dan op de onze hulp pagina: http://help.torchcraft.nl/creative/creative-ranks Binnenkort meer update in de Torchcraft shop, houdt het goed in de gaten dus. Veel plezier op de server en geniet van jullie zomer!
 2. Tendonsie

  Kerstsale

  Beste Torchcrafters De gezelligste periode van het jaar is terug aangekomen: Kerst! Ons team wenst alle spelers prettige feesten en een gezond 2019 toe! Dit vieren we met 30% KORTING op ALLES in onze eindejaarsshop! Actie loopt twee weken en is automatisch toegepast. Open snel onze webshop & steun de server. Hou zeker ons forum in de gaten voor de kerstevents!
 3. Tendonsie

  Sinterklaas is in het land!

  Beste brave Torchcrafters Zwarte piet en Sinterklaas zijn aangekomen op onze server! Dit vieren we met 20% KORTING op ALLES in onze Sinterklaasshop! Actie loopt van 5 t.e.m. 10 december en is automatisch toegepast. Open snel onze webshop & steun de server. PS: de Sint raad je zeker aan om ons verrassingspakket te bekijken!
 4. Tendonsie

  Black Friday

  Beste Torchcrafters Dit weekend viert Torchcraft Black Friday & Cyber Monday! Tot en met maandagnacht 15% korting op ALLES in onze webshop! Open vandaag nog onze webshop. Het ideale moment om Torchraft te steunen! Denk ook zeker aan het nieuwe verrassingspakket die nu 15% afgeprijst is!
 5. Tendonsie

  Verrassingspakket

  Beste Torchcrafters De eindejaarsperiode zetten we in met een nieuw pakket in onze shop! Welkom aan ons verrassingspakket! Dit pakket geeft je cadeautjes op Survival Server 1, Survival Server 2, Prison Server en de Skyblock server! Je kunt dit pakket meerdere keren kopen, om de cadeautjes meerdere keren te ontvangen! En dit voor de lage prijs van 9.99 EUR. Steun onze server vandaag nog. Open onze webshop.
 6. Tendonsie

  Torchcraft summersale

  Beste TorchCrafters, De Sale en zomermaanden zijn gestart. Torchcraft start deze zomer met een gigantische Saleactie! 30 % KORTING OP ALLES in onze winkel. Op deze manier steun je onze prachtige server. De korting wordt automatisch op alles toegepast. Het ideale moment om je rang te upgraden, of enkele leuke opties te kopen in onze shop. Het volledige Team Torchcraft wenst je een spetterende zomer, met veel Minecraft plezier! Torchcraft steunen? Open nu onze Salewinkel. ACTIE: 30% korting op ALLES t/m. eind juli!
 7. Tendonsie

  Torchcraft Winkel update

  Beste Torchcrafters De afgelopen weken heeft het adminteam druk gewerkt om onze Torchcraft winkel een update te geven om overeen te stemmen met de huidige beperkingen die Mojang aan servers gaat opleggen. Je zult zien dat hierdoor enkele zaken uit de winkel niet meer beschikbaar zijn. Aankopen uit het verleden blijven we respecteren en alle ranks blijven bestaan. Bemerk dat aankopen in onze winkel, onze enigste vorm van inkomsten zijn om de server en alle randkosten te bekostigen. Jouw aankoop is dus zeer belangrijk om blijvend te kunnen investeren in deze prachtige server. Torchraft is niet verbonden met Mojang. Torchcraft steunen? Open onze vernieuwde winkel. ACTIE: 20% korting op alles t.e.m. zondag 20 mei!
 8. Tendonsie

  Torchcraft blijft investeren en groeien!

  Beste Torchcrafters De drukke eindejaars en kerstperiode is voorbij, een periode waar we naast dankbare donaties, eveneens een grote groei kenden in het spelersaantal. Een deel van deze donaties is reeds gebruikt om bestaande servers met zes tot twaalf maanden te verlengen! Maar er is meer! We gaan investeren in een derde fysieke spelersnode voor Torchcraft om de groei aan te kunnen. Tendonsie is momenteel druk deze server aan het installeren, en deze zal klaar zijn voor gebruik tegen eind januari. Het volledige team is zeer blij, dat de spelers zo tevreden en loyaal zijn aan Torchcraft, en bedankt jullie hiervoor!
 9. Beste Torchcrafters. Op maandag 29 Januari viert Torchcraft zijn 6de verjaardag. Om dat gezellig met zijn allen te vieren houden we op zondag 28 januari om 16 uur een uniek verjaardagsevent, met grote prijzen!! 1ste prijs: coupon ter waarde van 60 euro! 2de prijs: coupon ter waarde van 6 euro en 6% extra korting in de winkel. 3de prijs: coupon ter waarde van 6 euro. De Winnaars! 1ste plaats: GamingJob 2de plaats: Mike0403 3de plaats: Coolemous De winnaars mogen een mail sturen naar [email protected] voor het ontvangen van hun prijs. Naast dit event zal er nu zondag van 18u tot 24u 60 % korting zijn in de winkel. Maar liefst 60 % KORTING OP ALLES! => http://www.winkel.torchcraft.nl/ We hopen je te zien op het event. we gaan er een feestje van maken! Wie komt morgen? Laat het weten in de comments! Geniet ook van deze indrukwekkende korting in onze shop! Korting zal automatisch op alles toegepast zijn!
 10. Tendonsie

  Updates

  Survival 1 & Survival 2: Skull pakket sociale media toegevoegd Skull pakket mobs toegevoegd (Zelfde inhoud als de skull pakketten die er reeds waren op Prison)
 11. Tendonsie

  Pre-Order UltraGod op de games server

  Beste Torchcrafters, Na veel speculaties is het dan eindelijk zo ver! De games ranks zijn uit! En naast dat alle Games ranks nu beschikbaar zijn gaan we met een nieuwe rank, het nieuwe jaar in. UltraGod is NU beschikbaar op Games! Je kan dus nu UltraGod pre-orderen. Je krijgt dan na de pre-order alle functies. De rank staat klaar en is echt super vet geworden. Zoals altijd krijg je leuke extra's als je de rank pre-orderd. Als je de UltraGod koopt NA de pre-order krijg je deze functies dus niet meer! De pre-order functies krijg je direct na je betaling net als je ingame tag! Je kan pre-orderen tot en met 21 December 2017. Dit zijn de pre-order functies: 20% korting op de UltraGod rank 16 Normale en Godlike plots /lay in Creative en spawn Unieke troll kit in Kitpvp 20 Block particles om je plot te versieren (Bijv. regendruppels!) Disquises Parrot en Llama in Creative en de spawn //Overlay worldedit commando in Creative, Met 1 commando kun je heel makkelijk een laag toevoegen op je selectie! Handig voor bijvoorbeeld snel bergen te maken. Je skull op de Exclusieve pre-order muur op /warp Godlike (Dit wordt handig matig door de staff gedaan) Haal dus snel de pre-order om nog meer uit je nieuwe rank te halen! Tot snel op Torchcraft!
 12. Tendonsie

  Kerstmis sale: 30% KORTING!

  Beste Torchcrafters Het einde van een fantastisch jaar op Torchcraft is in zicht! Het volledige Team van Torchcraft wenst al zijn spelers een zalig kerstfeest toe, fijne eindejaarsfeesten, en vooral een gezond 2018 met vele Minecraft uurtjes! Om al onze trouwe leden te bedanken, organiseren we nog een laatste kortingsactie voor dit jaar. Tijdens de kerstsale krijgt u 30 % KORTING OP ALLES van onze winkel! Deze korting wordt automatisch geactiveerd. Deze kortingsactie loopt van zaterdag 23 december t.e.m. zondag 7 januari. => Open onze kerstwinkel
 13. Tendonsie

  Nieuw: Skull pakket: owner & comp

  Beste spelers van Torchcraft Velen onder jullie vroegen aan Compelintje en mezelf, om signs te plaatsen op de servers, maar een andere vaak terugkerende vraag was, of we onze skull wilden toevoegen aan de donatiewinkel. Voor deze spelers van survival 1, survival 2, Skyblock en Prison hebben we nu deze optie toegevoegd. => SALE: 40% korting t.e.m. zondag
 14. Tendonsie

  Updates

  Algemeen Kerstsale is gestart!
 15. Tendonsie

  Updates

  Games Pre-Orders zijn nu verwerkt met de definitieve ingame rank. Veel plezier en bedankt voor de steun!
 16. Tendonsie

  winkel gebuggt?

  Hey iedereen. We hadden inderdaad "voorbereidingen" genomen. Momenteel staat alles al live. Lees er meer over in:
 17. Tendonsie

  TC Instagram account!

  Hey FinetNell05, leuk dat je posts wilt maken over Torchcraft op Instagram. We vinden het net zoals Bert aangeeft, netjes als je duidelijk aangeeft dat het om een fan account gaat, en de term officiële Instagram nergens gebruikt. Laat ons zeker weten wanneer je dit aangepast hebt. Bedankt
 18. Tendonsie

  Sinterklaas Sale!

  Beste brave spelers! Sinterklaas is terug in het land, en dat vieren we met een gigantische Sinterklaas sale! Van dinsdag 5 december tot en met middernacht zondag 10 december geven we 20 % korting op ALLES in onze donatiewinkel. Het ideale moment om Torchcraft te steunen. De korting is automatisch toegepast in Buycraft. => Open de winkel van de Sint En wees er vanavond (5 december) bij, bij het speciale sinterklaas event en win leuke prijzen.
 19. Tendonsie

  Nieuw: Skull pakket: owner & comp

  Beste spelers Velen onder jullie vroegen aan Compelintje en mezelf, om signs te plaatsen op de servers, maar een andere vaak terugkerende vraag was, of we onze skull wilden toevoegen aan de donatiewinkel. Voor deze spelers van survival 1, survival 2, Skyblock en Prison hebben we nu deze optie toegevoegd. => SALE: 40% korting t.e.m. zondag
 20. Tendonsie

  Hallo Torchcrafters!

  Hallo Torchcrafters! Na het eerdere bericht van Pixiio, is het nu de tijd om het nieuwe owner team voor te stellen. Alvast bedankt allemaal voor jullie warm onthaal! Ik ben Rein (Nickname: Tendonsie), jullie nieuwe gemotiveerde eigenaar samen met compelintje die mijn ingame rechterhand zal zijn. Samen met het huidige team, gaan we Torchcraft besturen op dezelfde manier als jullie het al die jaren gewend waren van Pixiio. Er zullen geen drastische wijzigingen komen, alle game modes en ranks blijven behouden. De overdracht van deze gezellige server zal rond woensdag 22 november gebeuren. Daarna zal Pixiio lid worden van het admin team. Wie is Rein (Tendonsie)? Rein is ondertussen 25 jaar oud, en zit al jarenlang in de Minecraft wereld. Mijn Minecraft avontuur begon met mijn vroegere World of Minecraft server. Daarnaast ben ik eigenaar van MinecraftServerLijst.nl, de grootste en oudste Minecraft Vote Site van de Benelux die pieken kent van meer dan één miljoen bezoekers per maand. Om het rijtje af te sluiten, ben ik eveneens Minecraft-Ondernemer, met een eigen Minecraft hosting bedrijf en enkele Minecraft websites zoals een Wiki enz. Wat doet Rein buiten Minecraft? Naast mijn onderneming, ben ik ook werkzaam als DevOps Engineer bij het grootste webhostingbedrijf van België, Nederland en Denenmarken. Buiten het werken om, kun je mij vaak in het vliegtuig zien, want ik ga graag veel op reis. De wereld ontdekken! Als ik eens in België ben, kun je mij zien koken voor vrienden, of ga je mij terugvinden in de manege (paardrijden). Als je mij terug kan vinden in de kroeg, zal dit met een Gin & Tonic zijn, santé! Wie is Compelintje De meeste spelers kennen mij al langere tijd. Sommige hebben mij nog als speler gekend. Twee jaar geleden ben ik begonnen met spelen op Torchcraft. Al vrij snel sloot ik mij bij het staffteam aan als helper. Niet lang daarna werd ik gepromoveerd tot Mod voor Prison. Dat ben ik nu zo’n anderhalf jaar. Naast mijn Moderator taken hield ik ook de helpdesk bij. In overleg met Pixiio en Rein hebben we besloten dat ik de ingame rechterhand zal gaan worden van Rein. Dit zal inhouden dat jullie met de problemen waar je eerst Pixiio voor nodig had bij mij terecht kunnen. Wat doet Compelintje buiten Minecraft? Sommige weten al dat ik momenteel bezig ben met mijn laatste jaar van de Lerarenopleiding. En ook een aantal dagen in de week voor de klas sta. Ik geef les in het basisonderwijs. Ik maak bij het lesgeven wel eens gebruik van Minecraft. Mochten jullie dus de bijnaam Juf voorbij zien komen zal dat niet zo gek zijn. Naast lesgeven heb ik meerdere creatieve hobby’s. Veel liefs en speelplezier! Samen hebben we er zin! Rein & Compelintje
 21. Tendonsie

  Nieuw: Skull pakket: owner & comp

  Wou het zo noemen, maar compelintje is nog iets te verlegen hihi
 22. Tendonsie

  Updates

  Pets Pets (huisdieren) op Buycraft hebben enkele fixen gekregen en zijn terug up-to-date. http://www.winkel.torchcraft.nl/category/227133
 23. Tendonsie

  Welkom terug Rein

  Veel speelplezier op deze prachtige gezellige Torchcraft server! Het is een eer u te mogen verwelkomen
 24. Tendonsie

  Updates

  Pets Pets die aangekocht worden werken vanaf nu ook op games. Mensen die in het verleden pets kochten, van een pets pack die nog altijd in de store zit, hebben deze nu terug geactiveerd gezien. (Zodat ze de pets kunnen gebruiken op de games server)
×