Spring naar bijdragen

Name_For_Me

Users
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Alles door Name_For_Me geplaatst

 1. Ik was deze avond eens lekker aan het zwemmen in het riool van prison totdat ik opeens iemand tegen kwam...
 2. Vond het weer een super mooie vuurwerkshow! Hopelijk tot volgend jaar. Hier mijn inzending met de groep lekker op het bankje zittend .
 3. Begint er leuk uit te zien Tibo! Ik kom binnenkort weer even langs om overal te kijken ga zo door
 4. Hallo allemaal, Ik en @SenorFlamingo hebben een Torchcraft kampioenschap dammen georganiseerd! Op zondag 28 juni 20:00 zal dit plaats vinden. Om mee te doen moet je het volgende doen: Let op! Inschrijven is nu helaas niet meer mogelijk. 1: De regels van dammen weten (Deze kun je ook opzoeken als je ze nog niet weet) 2: Geef aan of je mee wil doen door op dit bericht te reageren of 1 van ons ingame aanspreken. Als je wilt oefenen kan dat op vrijdag 27 juni vanaf 15:00 tot 20:00 We hopen jullie ingame te zien! Groetjes @SenorFlamingo en Name_For_Me Update: De winnaars van deze editie zijnnn! Nummer 1: Xx_njfhejnd_xX Nummer 2: smileyman03 Nummer 3: spaghettisliert, Rebelpixel321 en Maleficum Erg goed gespeeld allemaal! We hopen jullie de volgende keer weer te zien bij het volgende tournooi. Tot de volgende keer ~xName_For_Me en SenorFlamingo
 5. De paashaas heeft natuurlijk ook eitjes nodig om te verstoppen... Deze kippen zijn gelukkig zo lief geweest om de paashaas te helpen https://imgur.com/a/EIa5sRn
 6. Name_For_Me

  Paasevent 2020

  Een foto met het winnende paasei op de achtergrond ūüėĄ
 7. Name_For_Me, Ik zou graag willen winnen omdat ik claimblokjes nodig heb En die elytra+endrods zijn natuurlijk ook niet verkeerd!
 8. Hallo mensen!

   

   

   

  ·       Het is weer de maand December. Dit betekent dat Sinterklaas er inmiddels is. Ook de kerstman komt er binnenkort weer aan. En zelfs 2019 komt er ook weer aan! Dit is de reden dat ik dit jaar een SinterKerst&Nieuw feest houd.

   

   

  ·       Wat is het SinterKerst&Nieuw feest?

   

   

  Het SinterKerst&Nieuw feest is een combinatie van Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw in een. Dit betekend dat je een cadeau kan krijgen. Het cadeau kan in het thema zijn van Sinterklaas, Kerst of oud en nieuw. Je kan zelf een voorkeur aangeven wat jij het leukst vind. Ook kan het zijn dat je een algemeen cadeau krijgt.

   

   

   

   

  ·       Moet je er ook iets terug voor geven?

   

   

  Nee! Het leuke aan dit feest is dat je zelf helemaal niks hoeft te betalen of wat dan ook. Je krijgt dit cadeau van Sinterklaas of van de kerstman!

   

   

  ·       Hoe doe je dan mee?

   

   

  1.       Type een originele reactie met een feitje over Sinterklaas, Kerst of Oud&Nieuw

  2.       Zet in je reactie in welk thema je je cadeau het liefst wilt. Kies uit: Sinterklaas, Kerst of Oud&Nieuw. (Dit betekend niet dat je in dit thema perse een cadeau krijgt! Het kan ook wat anders zijn)

  3.       Zet er bij in welke gamemode je het vaakst speelt

  4.       Vermeld je Minecraft naam en het liefst ook je Discord!

  5.       Welke gamemode je het cadeau wilt

   

   

   

   

   

  https://imgur.com/gallery/IEEQVFS

  Ik wens iedereen veel succes met wat leuke feitjes te vinden!

  ~xName_For_Me

   

   

   

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. Estrulta

   Estrulta

   Waarom 1 feitje doen, als je er meteen 17 kan vertellen?

   Bij deze dus 17 feitjes over de kerst, omdat dat mijn favoriet is.  Vandaar dat ik ook kies voor het kerstcadeau!

    

   Zoals je weet speel ik het meest op Skyblock (hier zou ik dan ook graag het cadeau willen mocht ik winnen), heet ik ingame Estrulta net als op discord.

    

   Ben je er klaar voor? Hier komen ze!

    

   1. De eerste versierde kerstboom dateert uit 1510

   De eerste versierde Kerstboom dateert uit 1510 en wel uit het plaatsje Riga in Letland. De eerste geschiedschrijving over een kerstboom dateert terug naar 1531.

    

   2. Jingle Bells is eigenlijk helemaal geen kerstliedje

   Iedere jaar in December schalt deze gouwe ouwe ‚Äėkerst‚Äôsong meerdere keren door de speakers en vrijwel iedereen kent wel een stukje tekst: Jingle Bells. Maar wist je dat¬†Jingle Bells eigenlijk geschreven is voor Thanksgiving en helemaal niet voor Kerst?

    

   3. Een kunstkerstboom is helemaal niet zo milieuvriendelijk

   Ze zeggen wel eens dat een kunstkerstboom beter is voor het milieu dan een echte, omdat je hem vaker gebruikt. Maar voordat een nepkerstboom echt ‚Äėgroener‚Äô is dan een echte kerstboom, zul je hem ongeveer 10 jaar moeten gebruiken.

   Dat heeft vooral te maken met het hergebruik van de echte kerstboom als compost en de grondstoffen die nodig zijn voor het maken en vervoeren van kunstkerstbomen. Helaas verdwijnen kunstkerstbomen vaak al veel eerder op de vuilnisbelt. Wil je vaker dan eens per tien jaar een nieuwe boom? Dan kun je voor het milieu dus beter ieder jaar een echte kopen!

    

   4. De kerstman stamt af van Sinterklaas

   Een wat meer bekend kerstfeitje:¬†de Kerstman stamt af van Sinterklaas. St. Nicholas erfde veel rijkdom en was vooral bekend omdat hij veel van die rijkdom weer¬†weggaf aan de mensen die het ‚Äėt meest nodig hadden. Toen St. Nicholas heilig werd verklaard, werd hij de beschermheilige van kinderen. Dankzij Coca-Cola en schilder Haddon Sundblom werd de kerstman in de hele wereld bekend.¬†

    

   5. De Christmas Stocking was eerst een schoen

   Je kent het vast wel uit films en series: de Christmas Stocking. Waarom hangen Amerikanen, Britten en mensen in andere landen zo’n sok aan de schouw? Nou, in eerste instantie was het geen sok, maar een schoen voor de open haard.

   Volgens het verhaal liet St. Nicholas een zak met goud door een schoorsteen vallen. De zak viel in een schoen die toevallig bij de open haard aan het drogen was (goh, waar kennen we het zetten van een schoen nog meer van?). De zak met goud was bedoeld voor de vader van drie dochters, zodat zijn dochters konden trouwen. 

    

   6. Engelenhaar verwijst écht naar engelen

   Al decennialang gebruiken mensen Engelenhaar om de boom te versieren. Waarom is die traditie ooit ontstaan? Door Engelenhaar in de boom te hangen, wilden mensen laten zien dat echte Engelen de boom hadden versierd, er waren wat van hun prachtige haren achtergebleven. Later werd het Engelenhaar vervangen door de zilveren en anderkleurige slierten, maar de gedachte erachter is nog steeds hetzelfde. 

    

   7. Zweden kijken eendjes op Kerstavond

   Al sinds de jaren ‚Äô60 kijkt de halve Zweedse bevolking op Kerstavond naar een tekenfilm van Donald Duck. De tekenfilm heet ‚ÄėKalle Anka och hans v√§nner √∂nskar God Jul (Donald Duck en zijn vrienden wensen je een gelukkig Kerstfeest).

    

   8. Kerstcadeaus verwijzen naar de drie wijzen

   Wist je dat het geven van kerstcadeaus aan kinderen, maar ook aan onze vrienden en geliefden, verwijst naar de cadeaus die de drie wijzen op kerstochtend aan kindeke Jezus hebben gegeven?

    

   9. Elektrische kerstlampjes bestaan al sinds 1882

   Je hoort vaker dat men vroeger echte kerstkaarsjes in de boom zette. En dat klopt, al  sinds het midden van de 17de eeuw deed men kleine kaarsjes in de kerstboom. Maar sinds het einde van de 19e eeuw werden die zo langzamerhand vervangen door elektrische kerstlampjes. In 1882 bedacht Edward Johnson, de assistent van Thomas Edison, namelijk het gebruik van elektronische kerstverlichting. 

    

   10. De Kerstman heeft in Canada een eigen postcode

   In Canada heeft de Kerstman zijn eigen postcode, namelijk H0H 0H0. Kinderen in Canada krijgen zelfs antwoord als ze post sturen naar de Kerstman, maar dan moeten ze hun brief wel voor 16 december versturen. Het complete adres is:

   SANTA CLAUS
   NORTH POLE
   H0H 0H0 CANADA

    

   11. Peruanen drinken en vechten op Eerste Kerstdag

   In een dorp in Peru wordt Eerste Kerstdag gebruikt om het nieuwe jaar op een bijzondere manier met een schone lei te beginnen. Eerst wordt er stevig gedronken, waarna mensen een stevig potje met elkaar vechten. Vrede op aarde, zullen we maar zeggen.

    

   12. De kerstboom drinkt een liter per dag

   Tijdens de eerst week dat je een echte Kerstboom in je huis plaatst, heeft deze net iets minder dan een liter water per dag nodig om mooi te blijven. Natuurlijk geven wij de kerstboom allemaal veel te weinig water, waardoor hij veel sneller zijn naalden verliest.

    

   13. Foutje bedankt: kinderen bellen kolonel i.p.v. Kerstman

   In 1955 publiceerde Sears, een warenhuis in de VS, een advertentie waarin kinderen werden gevraagd om de Kerstman te bellen. Helaas werd hierbij het verkeerde telefoonnummer vermeld. Het telefoonnummer was van een kolonel in de Continental Air Defense’s Director of Operations, CONAD. Dus in plaats van een telefoontje over een raket die door Rusland werd afgevuurd, kreeg deze goede meneer telefoontjes van kinderen met hun verlanglijstjes.

   Maar de kinderen afschepen, dat deed Kolonel Harry Shoup niet. Hij en zijn staf gaven de bellende kids de coördinaten van de woonplaats van de Kerstman op de Noordpool. In de jaren daarna is het CONAD veranderd in NORAD en bellen kinderen nog steeds.

   Op dit moment spenderen honderden vrijwilligers een gedeelte van hun kerstavond met het beantwoorden van telefoontjes van kinderen en het doorgeven van de exacte locatie van de Kerstman. Zelfs Michelle Obama heeft al eens telefoontjes beantwoord. 

    

   14. Stille Nacht is het vaakst opgenomen kerstliedje

   Stille Nacht is van alle Kerstliederen het meest opgenomen. 733 verschillende versies zijn al voorzien van een copyright sinds 1978. White Christmas is de best verkochte kerst-single aller tijden. All I want for Christmas (Mariah Carrey) is de meest populaire kerstsingle van deze tijd.

    

   15. De kerstman bezoekt 822 huizen per seconde

   Dat de kerstman op kerstavond heel de wereld rondgaat om kerstcadeautjes af te leveren, wist je natuurlijk al. Maar wist je dat hij, om alle huizen te kunnen bezoeken, maar liefst 822 huizen per seconde afwerkt. Dat betekent dat hij zich moet voortbewegen met een snelheid van 1046 kilometer per seconde. Snelle gast, die kerstman! 

    

   16. Jingle Bells was het eerste kerstliedje in de ruimte

   Jingle Bells is het eerste lied wat ooit vanuit de ruimte te horen was. De Gemini 6 astronauten Tom Stafford en Wally Schirra zongen dit nummer voor Mission Control op de ochtend van 16 december 1965. Maar niet voordat ze mission control eerst flink lieten schrikken!

   ‚ÄúGemini VII, this is Gemini VI. We have an object, looks like a satellite going from north to south, up in a polar orbit. He‚Äôs in a very low trajectory traveling from north to south and has a very high climbing ratio. It looks like it might even be a ‚Ķ Very low. Looks like he might be going to reenter soon. Stand by one ‚Ķ You might just let me try to pick up that thing‚Ķ‚ÄĚ

   Ze hadden het natuuuurlijk over de kerstman, en op dat moment, begonnen ze Jingle Bells te zingen! 

    

   17. De Piek verwijst naar de Ster van Bethlehem

   Ook al zie je hem steeds minder vaak, voor veel gezinnen is het nog steeds een bijzonder momentje als de piek op de kerstboom wordt geplaatst. De Kerstboom is namelijk klaar. Vaak wordt hier gebruik gemaakt van een ster of een engel. Beiden hebben natuurlijk een link met het kerstverhaal.

   De ster is de Ster van Bethelem die de weg aanwees naar de stal (eigenlijk is het een grot) waar kindeke Jezus geboren was. En de Engel is de Engel Gabriel die ervoor zorgde dat de maagd Maria zwanger werd. 

    

   Nu weet je alles over kerst. Fijne feestdagen!

    

  3. Tibo

   Tibo

   Hoi,Name For Me

    

   Dit is om te beginnen een weetje dat ik heb gevonden De Spanjaarden helemaal geen cadeautjes krijgen met Sinterklaas? De Spaanse kinderen moeten wachten tot zes januari, want in Spanje krijgen de kinderen pakjes met Driekoningen

    

   Ik vind persoonlijk sinterklaas het leukste. 

   Ik speel het meeste survival2

   Mijm minecraft naam natuurlijk TDP06 en ook op discord maar normaalgezien heb je me op discord?. En het cadeau zou ik dus ook op survival2 willen. 

    

   Groetjes, TDP06

    

  4. Alex.

   Alex.

   Oké oké ik heb ook iets! :open_mouth:

   Het liedje Jingle Bells was oorspronkelijk helemaal niet voor kerst bedoeld. Het was eigenlijk geschreven voor Thanksgiving.

   IGN: iAlexxxx

   Gm: Prison

   Discord: iAlex#1269

   Ohja iedereen alvast vrolijk Sint,Kerst en Nieuwjaar!! :heart:

   De (kerst) balle!! :yum:

 9. Name_For_Me

  Wie zei dat ook al weer?!

  Hmm hoe weet jij zelfs hoe mijn oksel haar ruikt? iAlexxxx
 10. En de winnaar is.....! @Saizis Gefeliciteerd Saizis! Je kan mij een bericht sturen via forum, Mij ingame spreken of mij een bericht op forum sturen (Tagg: Name_For_Me#4546) Ps Ik eet ook van een chocolade paashaas eerst de oren op x~Name_For_Me
 11. Hallo allemaal, Ik ga een paashaas-ei verloten Ik verloot dit ei op Survival 2 wat heb je er voor nodig? Je hebt 280 claimblocks nodig op survival 2 Om mee te doen bedenk jij een leuk feitje over Pasen Veel succes allemaal!
 12. Name_For_Me

  Laurie hier! :D

  Welkom xLquriee op Torchcraft Als ik denk aan Pvp op Torchcraft moet ik gelijk denken aan 1. Kitpvp 2. Prison Je zult misschien nu wel denken Prison?? Ja! Prison Er zijn op Prison redelijk veel pvpers alleen je moet zelf je spullen voor Pvp verzamelen (/warp pvp) (Ps kom je ook een keer kijken op Survival?) x~Name_For_Me
 13. Naja, Ik gok dat er ongeveer 14.000 schapen op Texel zijn Hij feitje erbij is dat er ongeveer net zoveel mensen als schapen op Texel leven. En in de lente komen er nog duizenden bij ~Name
 14. Name_For_Me

  Weer terug!

  Hee, ik ken jou nog van vroeger!! welkom terug! maak vast nog wel weer is een praatje met je! Super leuk dat je weer komt spelen
 15. Name_For_Me

  Skins na maken

  Ik zou ook wel mee willen doen
 16. Name_For_Me

  Tijdje Stoppen

  Huiswerk gaat wel voor maar gebruik anders gewoon de smoes die ik ook wel eens gebruik sorry meneer/mevrouw ik heb m'n huiswerk niet gemaakt/geleerd wat gamen was toch echt wat leuker dan huiswerk ?
 17. Name_For_Me

  Russian Knuckles

  @ReznoV_Vazileski Ben jij dit toevallig in je vrijetijd? ?? kon de grap niet laten
 18. Interssant verhaal is wel leuk als je dit vaker doet!
 19. Heb hopelijk een leuk genoege foto om te winnen! Veel succes iedereen met de foto wedstrijd! mijn MC naam is Name_For_Me
×
×
 • Nieuwe aanmaken...