Spring naar bijdragen

Estrulta

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

1 Volger

Over Estrulta

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 22-05-1997

Contact Methods

 • Discord
  esthersemmie
 • Minecraft naam
  Estrulta

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

150 profielweergaven
 1. Ik help jou!

  Hey @Mathias_Plays_MC, Ziet er netjes uit! Kan je toevallig ook een volautomatische farm maken voor mijn plantjes? Met een villager die alles plant etcetera? Let me know als je dat kan, het is op S2 en de prijs komen we vast wel uit! Groetjes @Estrulta
 2. Dieren die niet mee tp-en ?

  Ik heb destijds hetzelfde gehad met mijn honden. Ze stonden wel, maar ze kwamen niet mee. Heb ze uiteindelijk in een woolportal geduwd. Weet niet of je een rang hebt en anders kan je misschien vragen of een UG++ je helpen wilt?
 3. Een Baantje

  Hoi @iIDreamingGirlIi Ik heb misschien wel een baantje voor je. Ik heb onlangs een bericht geplaatst in survival 2, want ik zoek namelijk iemand die een automatische farm voor mijn groente kan maken. Als je geïnteresseerd bent hoor ik het graag en over de prijs komen we vast wel uit.
 4. Dipsy, laat ik maar een verhaaltje schrijven!

  Welkom Dipsy! Bij ons op survival 2 is het niet al te druk en super gezellig!
 5. Voorstellen

  Welkom, dat je maar een leuke tijd mag hebben!
 6. Voorstellen?

  Welkom op het forum en natuurlijk bij mij in het dorp op survival 2. Veel plezier en als je vragen hebt kan je altijd stellen!
 7. Hallo allemaal, Ik wil een mooie (semi)automatische farm hebben in mijn dorpje voor mijn graan, wortels, aardappels en bietjes. Het liefst wil ik een geheel automatische farm met de farmer villager, maar wat redstone betreft heb ik twee linker handen. De villager heb ik op voorraad, verder kan ik verstrekken wat je nodig hebt om te bouwen, of ik betaal je er voor. Het is op survival 2, als je interesse hebt reageer hieronder of stuur even een priveberichtje op S2 met daarin de prijs waarvoor je aan de slag wilt. Ik hoor graag van jullie Groetjes Esther
 8. Weer terug!

  Welkom terug! Op welke gamemode ben je te vinden?
 9. Gevonden!

  Wat fijn dat Wollie in goede handen is bij jou. Ik heb ook ergens een hondje lopen die ik kwijt geraakt ben, maar speel niet op skyblock dus van mij is die niet. Succes met je zoektocht!!
 10. Leuke Feitjes leren met Juf Comp

  en weet je wat hier dan ook een leuk feitje van is? Het Wilhelmus bestaat inderdaad uit 15 completten, maar het bijzondere hieraan: Elk eerste woord van een couplet begint met een letter en als je die 15 letters van de coupletten achter elkaar zou zetten zou je Willem van Oranje krijgen ;)
 11. Tutorial: ''Kleine Kerk''

  Dat heb je snel gedaan en wat is hij mooi geworden! Ga hem snel zelf in mijn eigen dorp proberen na te bouwen! Mijn enige vraag: 11+5 is toch 16? En ik heb echt ruzie met citeren, lol Wederom een top tutorial, thanks
 12. Winterspelen 2018!

  Op de laatste dag alsnog een puntje bij elkaar gesprokkeld. Ben helemaal trots op mezelf nu. Bedankt voor deze winterspelen, heb genoten. Tot de volgende (zomer)spelen!!
 13. Heyy, Ik ben Nikitje

  Welkom Nikitje, je bent mijn buurvrouw op S2 toch? Als je hulp nodig hebt met iets moet je het maar vragen!
 14. Ik ben Silversurfergio

  Welkom @Silversurfergio, Veel plezier op Torchcraft! Op welke survivalserver ben je te vinden? Als je een keer zin hebt om te PVP-en moet je het maar zeggen, ik wil het graag leren
 15. Tutorial: ''Simpel Huisje''

  Goede uitleg! ik ben erg benieuwd naar andere tutorials van je. Zou ik je mogen vragen welk texture pack je gebruikt?
×