Spring naar bijdragen

Tibo

Moderator
 • Aantal bijdragen

  350
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  74

Over Tibo

Contact Methods

 • Discord
  Tibo#7136
 • Minecraft naam
  TiboDP

Profile Information

 • Interesse's
  Survival 2 ❤
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

16695 profielweergaven
 1. Tibo

  Storage Wars 2023!

  Persoonlijk vond ik het ook fijn wanneer nieuws op de voorpagina stond. Tegenwoordig was dat alsnog wel vrij beperkt tot kortingen en andere grote aankondigingen waarbij al de rest een aparte forumpost kreeg. Nu is het nieuws er niet meer op de voorpagina net als de chatbox omdat dit (als ik het goed heb) een soortvan extensie was voor het forum dat extra kostte en zorgde voor problemen met het oude forum dat we hier hebben. Maar alsnog werd dit event wel redelijk lang op voorhand aangekondigd op het forum naar mijn mening (is tegelijk met de discord natuur) en post ik ze bovendien ook op de Torchcraft Instagram en Facebook waardoor je ook daar op de hoogte maken blijven. Verdere feedback over het forum kan je opzich altijd aan @P2Paul doorgeven die aan het forum werkt nu zoals vast wel te zien is.
 2. Dat weten we momenteel echt nog niet. De developer van de hopperplugin heeft de bug nog altijd niet opgelost. Jeroen heeft al 1001 andere manieren geprobeerd om het te fixen maar nog geen resultaat. We hopen binnenkort wel met een oplossing te komen.
 3. Tibo

  Richt- en minimumprijzen

  Spullen zoals hout en zand hebben trouwens geen minimumprijzen. Deze items hebben richtprijzen waaraan je je niet perse hoeft te houden maar je wel inzicht geven in welke prijs je bijvoorbeeld kan gebruiken. Deze zijn te vinden in /rp ingame en de minimumprijzen kan je ingame vinden bij /mp.
 4. Tibo

  Richt- en minimumprijzen

  Chorus fruit en popped chorus fruit zijn zover ik weet niet eens te verkrijgen op survival.
 5. Tibo

  Topvoters Mei 2023

  Online zijn voor de items te krijgen is niet nodig. Gewoon rustig afwachten en dan krijg je al je dingen
 6. Tibo

  Drop Party 30/04

  Ik ben er al zin in!!! Ik pak weer al die prachtige items zoals in 2020! 😝
 7. Nieuwe profielfoto en banner na lange tijd! 👀

  (over mij is ook een beetje aangepast na lange tijd)

 8. Tibo

  Nou wie ben ik?

  Heyyy!
 9. Tibo

  Topvoters is terug! (nieuws)

  Topvoters van de maand zijn via Torchie in de TC Discord te zien (is natuurlijk moeilijk in jouw geval). Beloning claimen kan waarschijnlijk via een ticket.
 10. Welkom terug UberCuteKippetje! Veel plezier op de server en bij vragen kan je gerust een berichtje sturen Je kan trouwens je tekeningen in de TorchCraft Discord posten zodat anderen het kunnen zien 😉
 11. Tibo

  Storage Wars Event - Survival

  Beste Survival spelers, Storage Wars komt terug naar survival! Het populaire event zal plaatsvinden op 5 maart 2023 om 20:00 Er worden 14 verschillende storages geveild met vooralsnog onbekende inhoud bij /warp storagewars. Nu is deze warp nog niet bereikbaar, de storages gaan namelijk pas open zodra de veiling begint. Elke box heeft een eigen startbod van 100 coins. Als je een veiling gewonnen hebt noteren we je naam en de storage die je gekocht hebt. Je mag maximaal 2 storages kopen (boxen kopen op je alt account of via iemand anders is niet toegestaan). Dit limiet is toegepast zodat iedereen een kans heeft er een te kopen. Aan het einde van het event zal iedereen zijn storage mogen looten. Er zijn wel een paar kleine regels. Die kun je bekijken op de stickers bij de warp. Net zoals de commands die je nodig zult hebben. Ook zijn er een aantal Storage-Wars skulls aanwezig, weet jij ze in handen te krijgen? Groetjes, Het Survival-team Wat houdt Storage Wars in? Het is een event waarbij er verschillende storages (garages) vol met spullen zitten maar je kan niet zien wat. Dus je moet van te voren raden welke waarde er verstopt zit in de kisten, deze waarde kan verschillen van weinig tot veel. Dan zal er een veiling gestart worden waarmee je kan proberen de box in bezit te krijgen. Na het event krijg je dan trust en kan je de inhoud van je box meenemen.
 12. Hey Torchcrafters! Vanavond is het tijd voor de vuurwerkshow op survival bij /pw vuurwerkshow. Tijdens de show is er ook een screenshotwedstrijd van het vuurwerk, wie de mooiste screenshot maakt en op het forum post wint deze shulker met regenboog broek!
 13. Hey Torchcrafters! Na de vuurwerkshow kan je bij de afterparty ook gratis diamonds krijgen. De dispensers zullen na de show na elkaar telkens een item droppen waarbij de kans 1/9 op diamonds is en 8/9 op glass, als je snel bent kan je het glass ook oppakken maar dit zal daarna door de hoppers van de grond worden opgepakt zodat het niet blijft liggen. Alle 48 dispensers zitten gevuld en zullen doorgaan tot de volgende ochtend (30/12 9:00). De activiteiten voor de afterparty zijn: dansvloer, parkour, muziekspeelhoekje (met alle klanken), trampoline, vuurwerk schieten met crossbows, gezellig campfire hoekje, bordjes plaatsen muur, fotomuur, basketbal, kippen schieten, boogschieten, pijl op pressureplate, tafels om samen te zitten, podium (te gebruiken na toespraak), 4 op een rij, dripleaf spleef en natuurlijk het zwembad! Ohja... en giveaways 😉
 14. Hey Torchcrafters! Ook dit jaar is het weer tijd voor de vuurwerkshow op survival om samen oud & nieuw te vieren. Dus maak je maar al klaar voor de beste editie tot nu toe! Programma: 29/12 19:30 Inloop terrein vuurwerkshow (/pw vuurwerkshow) 19:40 Exclusieve oliebollen, appelflappen en krentenbollen zullen te verkrijgen zijn aan het kraam bij de NPC 19:55 Toespraak door @duncan1612 20:00 Vuurwerkshow start 20:10 Tijd voor de afterparty! Dit jaar zijn er veel verschillende activiteiten voorzien die je kan doen van dansen op de dansvloer tot boogschieten tot 4 op een rij. Zeker de moeite waard! Winactie: Er valt ook wat te winnen bij de vuurwerkshow! Win een volledig regenboog setje bij een giveaway tijdens de afterparty of door de mooiste screenshot te maken tijdens de vuurwerkshow. Wat moet je daarvoor doen? De screenshot moet hieronder in de reactie gepost worden. Je mag maximaal 1 screenshot per persoon posten (kies dus je beste!). Je hebt tijd tot 3 januari voor je screenshot te posten hieronder (de winnaar wordt later bekend gemaakt). De winnaar kan zijn prijs ophalen bij @alwaysrobin. Veel succes! Wij hopen jullie dan te zien op 29/12 bij /pw vuurwerkshow voor een gezellig oud en nieuw! -Het Always evenementen team Dit is geen officieel event vanuit Torchcraft maar vanuit een groep spelers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...