Spring naar bijdragen

Tibo

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  47

Over Tibo

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Discord
  Tibo#7136
 • Minecraft naam
  TiboDP

Profile Information

 • Interesse's
  survival2❀
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

6778 profielweergaven
 1. Wow! Supertoffe update. Ik ga dit zeker heel wat spelen want ik ben natuurlijk MEGA goed in bouwen *kuch*
 2. Het heeft lang geduurd maar daar is hij dan eindelijk! De nieuwe video over 25 belangrijke plekjes in de nieuwe Torchcraft prison:

  Β 

 3. Tibo

  pickle rick

  Alles πŸ€”
 4. Tibo

  Warp update survival

  Langs de ene kant vind ik het jammer dat de prijs omhoog gaat naar 10k maar langs de andere kant begrijp ik het wel dat warps eigenlijk niet echt "speelgoed" zijn. Persoonlijk vind ik 10k erg veel voor mij (33k heb ik) maar, er zijn ook wel spelers waarbij 10k hetzelfde neerkomt als vroeger bij mij 2.5k. Alsnog vind ik dit wel een goede beslissing om de warps op te ruimen en de prijs te verhogen. Zelf ga ik daarom alleen mijn warp Pumpkincity terugzetten en ergens gewoon een wool portal naar Userdorp πŸ˜‰. TiboDP
 5. Tibo

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  Ik ben erbij!
 6. Zo groot! Hoelang heb je er over gedaan?
 7. Tibo

  Snerf_Steenwijk

  Ziet er leuk uit. Ik kom binnenkort eens op bezoek πŸ˜‰
 8. Hey! Het heeft even geduurd maar het Pumpkincitynieuws is er! De eerste maand van het jaar is weer voorbijgegaan. Er zijn veel dingen gebeurd op Torchcraft en in Pumpkincity. Dus laten we beginnen! Prison opening Na heel wat werk door veel mensen is na het lange wachten de nieuwe prison eindelijk open. Er is ontzettend veel anders tegenover de oude prison! Er is een zeer grote stad, heleboel toffe mines en zo veel meer. Zelf heb ik nog niet veel vooruitgang gemaakt maar wel al de volledige stad gezien zover ik weet πŸ˜…. Survival 1.16 Midden deze maand hebben we ook een grote update op survival gehad. We hebben een geheel nieuwe nether door 1.16 en nog wat andere leuke functies en verbeteringen. Er was niet zo veel om een video over te maken dus daarom is er geen video over. Voor wie wilt kan altijd nog de video van de 1.15 update kijken als je dat leuk vindt. 9 jaar event Alsof dat allemaal niet genoeg was hadden we ook een super tof 9 jaar event. Je kon een parkour afleggen door verschillende dingen uit het verleden van torchcraft zoals de zomerspelen 2019, oude survival Spawn, survival 2, games, terra, kitpvp en meer. Ik heb zelf heel wat screenshots gemaakt en het event opgenomen dus als ik eens extra tijd heb zal ik nog een fotoalbum maken πŸ˜‰. ; Pumpkincity: Kerstboom weg Tja, kerst is voorbij dus moest de kerstboom van Pumpkincity worden weggehaald. De hele kerstboom is opgeruimd alleen is hij nog niet opgehaald op het plein. Binnenkort zal hij worden opgehaald en opgeslagen voor het einde van het jaar. Ziekenhuis Koos1 Stel je breekt opeens je been in de stad (je zou het maar voorhebben πŸ˜‚), waar moet je dan heen? Sinds kort wordt er gewerkt aan een ziekenhuis door @Gigakoos waar je terecht kan. Gevel gebouw Het gebouw naast het event gebouw heeft nu een mooie gevel gekregen. Binnenkort wordt het afgemaakt met vloeren, muren etc. Zodat het daarna kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een andere speler. Nieuw gebouw πŸ˜‚ Natuurlijk wou Tibo weer eens aan een nieuw gebouw werken in de plaats van andere af te werken πŸ˜†. Deze keer wordt het waarschijnlijk een shopgebouw waar iemand wat zou kunnen verkopen. Nieuwe straat Ook is er een nieuwe straat waardoor er meer variatie is in straten. Langs de straatkant is er ook nog plek voor andere gebouwen. Gebouw Nathan Nathan_03 heeft nu ook een gebouw in de stad. In het gebouw komt een SPA. De eerste verdieping is al af. Dit was het Pumpkincitynieuws van januari, binnenkort komt er nog een video over de hele prison map online en misschien meer πŸ˜‰.
 9. DzSnQ7yPDkXHTUPP-Wl-aqYLcOldDXoT7onWTPTO

  Hey!

  Normaalgezien hadden jullie dit weekend een Pumpkincitynieuws kunnen verwachten. Maar door een aantal problemen zoals gebrek aan tijd lukt dat niet πŸ˜₯. Ik probeer zo snel mogelijk te zorgen voor het Pumpkincitynieuws!

  Sinds vandaagΒ is de nieuwe prison er, ik heb al even kunnen spelenΒ  heb een bezoekje gebracht in de IKEA. Toen kreeg ik wel wat honger dus ging ik naar het restaurant om wat te eten, maar wat? Wat zouden jullie nemen in het IKEA restaurant πŸ€”

 10. Gefeliciteerd πŸŽ‰ Dat torchcraft nog vele jaren mag blijven bestaan πŸ₯³
 11. Tibo

  Friet of patat?

  #teamfriet sws
 12. Tibo

  Ketchup of Curry

  Ik kies sws ketchup! Curry BAH!
 13. Wanneer kunnen we torchcraft volgen op tiktok 😜
 14. Tibo

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Ik ben benieuwd πŸ₯³
 15. Dat zal onder de post dat @Tobjas admin wordt wel zo zijn πŸ˜‰.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...