Spring naar bijdragen

Tibo

Helper
 • Aantal bijdragen

  335
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

Contact Methods

 • Discord
  Tibo#7136
 • Minecraft naam
  TiboDP

Profile Information

 • Interesse's
  survival2❀
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

14156 profielweergaven
 1. Tibo

  1.19 update

  Er wordt altijd gewerkt aan het updaten van de gamemodes zoals survival naar de nieuwste Minecraft versie alleen vraagt dit wel tijd. Er moeten veel plugins geupdate worden, dingen getest worden etc. wat het niet zo gemakkelijk maakt terwijl het maken van een nieuwe survival al die moeilijkheden niet heeft (of toch minder) daarom duurt het altijd even op Torchcraft.
 2. Ik kan al verklappen dat het heel leuk gaat worden @Chill4Skillz. 😯
 3. Tibo

  Survival Zomer 2022 Bouwwedstrijd!

  50x50 is toch redelijk voor een bouwwedstrijd als je het vol wilt krijgen πŸ˜› (Vorige plots waren kleiner)
 4. Het was moeilijk kiezen tussen de prachtige screenshots maar de winnaar is.... @Tails! Gefeliciteerd 🎊 Je kan mij een berichtje sturen op discord (Tibo#7136) of hier via het forum om je prijs eens op te halen.
 5. Tibo

  ban

  Stuur hiervoor best een mail naar [email protected]
 6. Nu valt er ook een regenboog broek te winnen gesponsord door het staffteam!
 7. Hey Torchcrafters! 3 jaar geleden had ik een screenshotwedstrijd gedaan op survival en ik dacht waarom doen we het niet nog eens. Deze keer is er een mooie prijs van 10000 coins en een regenboog broek gesponsord door het staffteam die je kan winnen. Het enige wat je moet doen is ergens op Torchcraft survival een screenshot maken die te linken is met de zomer (strand, zon, vakantie…) en die hieronder in de reacties plaatsen en dan zal ik tegen 10 juli een winnaar uitkiezen; Dingen waarop je kan letten voor het maken van een mooiere screenshot: Β· Maak gebruik van je FOV of een zoom mod om beter in beeld te brengen wat je wilt tonen. Β· Doe een mooie zomerse skin aan om een nog meer zomers gevoel te krijgen! Β· Gebruik shaders om je screenshot nog mooier te maken (bv. Complementary shaders: https://www.curseforge.com/minecraft/customization/complementary-shaders ) Β· Zorg dat je render distance hoog genoeg staat, de server zelf geeft maar 8 chunks als view distance maar dit kan je visueel verhogen door een mod die al verkende chunks opslaat (bv. Bobby: https://modrinth.com/mod/bobby ) Β· Zorg dat je screenshot niet te druk is. Β· Let op welke resourcepacks je gebruikt! Bepaalde resourcepacks kunnen je screenshot nog mooier maken in een situatie maar anderen juist niet. Β· Extra: Je kan een camera mod zoals camera utils gebruiken om je camera los te maken van jou als speler en andere trucs om je screenshot nog cooler te maken. (camera utils: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/camera-utils ) Ik wens jullie allemaal veel succes, de winnaar zal bekent worden gemaakt op 10 juli.
 8. Tibo

  Server resets

  Er is hier meer info over gegeven in de discord www.torchcraft.nl/discord Ook kan je zoals @Chill4Skillz al zei je spullen terugkrijgen door een bericht te sturen naar @DanceGirlAmbie op discord of in-game.
 9. Tibo

  Nieuwe admin! (nieuws)

  Veel succes als admin! πŸŽ‰
 10. Hier hebben we dus lang naar mogen uitkijken! Ik ben ontzettend benieuwd! Maar over map 1 weet ik niet zo want er zijn enorm veel spelers daar die er iets gebouwd hebben met grote gebouwen zoals de stad van @afcawormer. Ook staan er een deel van de bouwwerken die overgezet zijn van survival 2 zoals het zandkasteel van name en Teddy en als dat nu wel weg is zou dat toch pijnlijk zijn. Ook is map1 de oudste plek op Torchcraft die al 10 jaar bestaat rond het midden van de map wat wel cool is. Dus ik denk dat er wel moet bekeken worden wat de voor en nadelen van map1 wegdoen zijn op verschillende vlakken voor allemaal spelers daar. mij zal je wel komende dagen wel even niet zien en zal pas vanaf 30/04 de nieuwe map gaan kunnen bekijken πŸ˜‰
 11. Tibo

  Friet of patat?

  Jij ook al wakker Maar ik ben Belg dus dan heb je misschien wel gelijk.
 12. Ik snap ook wat je bedoelt en gewoon het beste voor de server wilt maar misschien kan je best over zo een dingen rustig een discussie voeren in de feedback discord (als je daar nog in zit) en dan begrijpen anderen je ook en zullen ze op een andere manier terugreageren denk ik tegenover wanneer ze een bericht zien dan "leuk maar te laat".
 13. Ik denk meer dat het probleem bij skywars was dat het echt iets nieuws is en skyblock is al lang op TC. Ook kan je skywars niet alleen doen bijvoorbeeld in e ochtend wanneer er weinig mensen online zijn. Volgens wat ik ook heb ondervonden op slyblocktest zit het allemaal wel zeer goed en zal het zeker beter zijn als skywars πŸ˜›
 14. Tibo

  Friet of patat?

  Maar niet omdat het patatje oorlog is dat het patat is he! Iedereen weet toch dat het friet is!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...