Spring naar bijdragen

Tibo

Helper
 • Aantal bijdragen

  343
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  71

Contact Methods

 • Discord
  Tibo#7136
 • Minecraft naam
  TiboDP

Profile Information

 • Interesse's
  survival2❤
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

14872 profielweergaven
 1. Tibo

  Nou wie ben ik?

  Heyyy!
 2. Topvoters van de maand zijn via Torchie in de TC Discord te zien (is natuurlijk moeilijk in jouw geval). Beloning claimen kan waarschijnlijk via een ticket.
 3. Welkom terug UberCuteKippetje! Veel plezier op de server en bij vragen kan je gerust een berichtje sturen Je kan trouwens je tekeningen in de TorchCraft Discord posten zodat anderen het kunnen zien 😉
 4. Beste Survival spelers, Storage Wars komt terug naar survival! Het populaire event zal plaatsvinden op 5 maart 2023 om 20:00 Er worden 14 verschillende storages geveild met vooralsnog onbekende inhoud bij /warp storagewars. Nu is deze warp nog niet bereikbaar, de storages gaan namelijk pas open zodra de veiling begint. Elke box heeft een eigen startbod van 100 coins. Als je een veiling gewonnen hebt noteren we je naam en de storage die je gekocht hebt. Je mag maximaal 2 storages kopen (boxen kopen op je alt account of via iemand anders is niet toegestaan). Dit limiet is toegepast zodat iedereen een kans heeft er een te kopen. Aan het einde van het event zal iedereen zijn storage mogen looten. Er zijn wel een paar kleine regels. Die kun je bekijken op de stickers bij de warp. Net zoals de commands die je nodig zult hebben. Ook zijn er een aantal Storage-Wars skulls aanwezig, weet jij ze in handen te krijgen? Groetjes, Het Survival-team Wat houdt Storage Wars in? Het is een event waarbij er verschillende storages (garages) vol met spullen zitten maar je kan niet zien wat. Dus je moet van te voren raden welke waarde er verstopt zit in de kisten, deze waarde kan verschillen van weinig tot veel. Dan zal er een veiling gestart worden waarmee je kan proberen de box in bezit te krijgen. Na het event krijg je dan trust en kan je de inhoud van je box meenemen.
 5. Hey Torchcrafters! Vanavond is het tijd voor de vuurwerkshow op survival bij /pw vuurwerkshow. Tijdens de show is er ook een screenshotwedstrijd van het vuurwerk, wie de mooiste screenshot maakt en op het forum post wint deze shulker met regenboog broek!
 6. Hey Torchcrafters! Na de vuurwerkshow kan je bij de afterparty ook gratis diamonds krijgen. De dispensers zullen na de show na elkaar telkens een item droppen waarbij de kans 1/9 op diamonds is en 8/9 op glass, als je snel bent kan je het glass ook oppakken maar dit zal daarna door de hoppers van de grond worden opgepakt zodat het niet blijft liggen. Alle 48 dispensers zitten gevuld en zullen doorgaan tot de volgende ochtend (30/12 9:00). De activiteiten voor de afterparty zijn: dansvloer, parkour, muziekspeelhoekje (met alle klanken), trampoline, vuurwerk schieten met crossbows, gezellig campfire hoekje, bordjes plaatsen muur, fotomuur, basketbal, kippen schieten, boogschieten, pijl op pressureplate, tafels om samen te zitten, podium (te gebruiken na toespraak), 4 op een rij, dripleaf spleef en natuurlijk het zwembad! Ohja... en giveaways 😉
 7. Hey Torchcrafters! Ook dit jaar is het weer tijd voor de vuurwerkshow op survival om samen oud & nieuw te vieren. Dus maak je maar al klaar voor de beste editie tot nu toe! Programma: 29/12 19:30 Inloop terrein vuurwerkshow (/pw vuurwerkshow) 19:40 Exclusieve oliebollen, appelflappen en krentenbollen zullen te verkrijgen zijn aan het kraam bij de NPC 19:55 Toespraak door @duncan1612 20:00 Vuurwerkshow start 20:10 Tijd voor de afterparty! Dit jaar zijn er veel verschillende activiteiten voorzien die je kan doen van dansen op de dansvloer tot boogschieten tot 4 op een rij. Zeker de moeite waard! Winactie: Er valt ook wat te winnen bij de vuurwerkshow! Win een volledig regenboog setje bij een giveaway tijdens de afterparty of door de mooiste screenshot te maken tijdens de vuurwerkshow. Wat moet je daarvoor doen? De screenshot moet hieronder in de reactie gepost worden. Je mag maximaal 1 screenshot per persoon posten (kies dus je beste!). Je hebt tijd tot 3 januari voor je screenshot te posten hieronder (de winnaar wordt later bekend gemaakt). De winnaar kan zijn prijs ophalen bij @alwaysrobin. Veel succes! Wij hopen jullie dan te zien op 29/12 bij /pw vuurwerkshow voor een gezellig oud en nieuw! -Het Always evenementen team Dit is geen officieel event vanuit Torchcraft maar vanuit een groep spelers
 8. Tibo

  1.19 update

  Er wordt altijd gewerkt aan het updaten van de gamemodes zoals survival naar de nieuwste Minecraft versie alleen vraagt dit wel tijd. Er moeten veel plugins geupdate worden, dingen getest worden etc. wat het niet zo gemakkelijk maakt terwijl het maken van een nieuwe survival al die moeilijkheden niet heeft (of toch minder) daarom duurt het altijd even op Torchcraft.
 9. Ik kan al verklappen dat het heel leuk gaat worden @Chill4Skillz. 😯
 10. Tibo

  Survival Zomer 2022 Bouwwedstrijd!

  50x50 is toch redelijk voor een bouwwedstrijd als je het vol wilt krijgen 😛 (Vorige plots waren kleiner)
 11. Het was moeilijk kiezen tussen de prachtige screenshots maar de winnaar is.... @Tails! Gefeliciteerd 🎊 Je kan mij een berichtje sturen op discord (Tibo#7136) of hier via het forum om je prijs eens op te halen.
 12. Tibo

  ban

  Stuur hiervoor best een mail naar [email protected]
 13. Nu valt er ook een regenboog broek te winnen gesponsord door het staffteam!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...