Spring naar bijdragen

Tibo

Helper
 • Aantal bijdragen

  342
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  71

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  Tibo koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Topvoters is terug!   
  Hey allemaal,
  We hebben geregeld het verzoek gehad om topvoters terug te brengen. Hierbij is het dus terug! Oudere spelers zullen het vast nog wel kennen maar voor de wat nieuwere mensjes (Al snappen die het waarschijnlijk ook wel): Topvoters is eigenlijk gewoon heel simpel, elke maand zal elke keer dat je stemt op de server via torchcraft.nl/vote zullen we deze tellen. De spelers die aan het eind van de maand de meeste votes hebben zullen dan prijzen kunnen claimen via een ticket. 
  De prijzen zullen niet elke maand hetzelfde zijn. Voor Maart zijn de volgende prijzen te verdienen:
  Een coupon van 20 euro, supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, skullpakket naar keuze, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull.  Vriendelijke groet,
  Het staffteam.
 2. Leuk
  Tibo koppelde terug aan DanceGirlAmbie voor Nieuws, Torchcraft 11 jaar!   
  Lang zal die leven, lang zal die leven in de gloria….. Hieperdepiep… Hoera!
  Torchcraft bestaat op 28 januari alweer 11 jaar! Dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Op bijna elke gamemode is er wel iets leuks te doen in dit weekend. Daarnaast is er in de winkel ook nog is een korting van 10% op alles! 
  Event
  Allereerst is er op de event server een 2-daags event!
  Op 28 januari wordt er TNT-Run en een Parkour georganiseerd.
  Kom gezellig lang op event vanaf 14:30. Om 15:00 zal het event starten!
  Op 29 januari gaan we daarna verder met iets van heel lang geleden, namelijk…… Kitpvp! Test je beste PvP skills en wordt de winnaar! Vanaf ongeveer 20:00 kan je gezellig naar de event server komen.
  Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen, doe dus zeker mee!
   
  Skyblock
  Torchcraft wordt 11 jaar! Was dat al gezegd? Om dit op Skyblock te vieren zal er een speciale set verjaardag challenges uitkomen! Behaal ze allemaal en verdien leuke prijzen….
  Naast nieuwe challenges is er een nieuwe mobarena die gespeelt kan worden, compleet in TC 11 jaar style! Extra informatie hierover komt snel….
  Ben je niet zo van het vechten? Vind je de challenges toch iets te moeilijk? Op 28 januari zullen er een aantal taarten verstopt worden op de spawn. Kan jij ze allemaal vinden? Misschien verdien je wel een leuke prijs!
   
  Survival
  Binnenkort bestaat Torchcraft dus alweer elf jaar! Om dit te vieren, pakt survival dit jaar weer uit. Zo zullen wij in het weekend van 28 januari onze nieuwe survival spawn onthullen! En als dat al niet genoeg reden is om erbij te zijn, wordt er ook zaterdag 28 januari om 20:00 een giveaway op survival gehouden! We kijken er naar uit om ons elfjarig bestaan met jullie te vieren!
  Heb jij de nieuwe spawn trailer al gezien? Bekijk het snel hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=ITonwXmpr_Y
 3. Leuk
  Tibo koppelde terug aan DanceGirlAmbie voor Nieuws, Kerst sale 2022   
  Kerst sale 2022
  Hallo allemaal!
  Na alle lange nachtjes aftellen is het dan eindelijk zo ver. Het is Kerst! Natuurlijk horen daar cadeautjes bij, de kerstman is zo gul geweest om een aantal dingen achter te laten in de TC winkel!
  Allereerst is er een sale van 35% op alles in de winkel! Daarnaast krijg je ook nog een extra cadeautje bij besteding van 15, 25, 50 & 75 euro. Als dit bij jou het geval is, claim dan je cadeautjes door het versturen van een screenshot waarmee je je aankoop bevestigd (bijv. bankafschrift(streep gevoelige info door)) in een mail naar [email protected]! Vermeld hierbij ook je ingame naam en op welke gamemode je het wil ontvangen.
  Voor Survival zijn dit de cadeautjes:
  15 euro: regenboog armor stuk naar keuze
  25 euro: sneeuwman pet (globaal)
  50 euro: sneeuwman pet + stray spawnegg + chestplate die per biome van kleur veranderd
  75 euro: sneeuwman pet + stray spawnegg + chestplate die per biome van kleur veranderd + verrassingspakket + donator badge (1 maand)
  Disclaimer: Het is NIET uitgesloten dat het Stray Spawn Egg in de toekomst in kleine oplage terugkeert als verkrijgbaar item bij nieuwe/andere acties!
  Voor Skyblock zijn dit de cadeautjes:
  15 euro: regenboog armor stuk naar keuze
  25 euro: sneeuwman pet (globaal)
  50 euro: sneeuwman pet + sellwand 150 uses + zombie horse spawn egg
  75 euro: sneeuwman pet + sellwand 150 uses + zombie horse spawn egg + verrassingspakket + donator badge (1 maand)
   
  Ook heeft de kerstman een leuk cadeautje achtergelaten. In de winkel kan je deze helemaal gratis claimen!
  Deze leuke sale en cadeautjes zijn verkrijgbaar vanaf 24 december tot en met 4 januari!
  Daarna moet de kerstman toch echt weer met zijn rendieren terug naar de noordpool.....
  -- De kerstman en het Torchcraft team –
   
 4. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Jeroen123 voor Nieuws, Nieuwe Admins   
  Hey allemaal!
  Om de kerstvakantie goed te beginnen hebben we erg leuk nieuws! DanceGirlAmbie en SlamBam140 hebben zich al een lange periode ingezet als Helper en daarna als Moderator in ons team. Daarom hebben wij als Admins besloten deze 2 toppers te verwelkomen in ons Admin team.
  Ambie gaat zich focussen op het aansturen van het Skyblock team, Slam zal zich richten op de technische zaken rondom Skyblock.
  We wensen hun veel plezier succes toe met hun nieuwe functie!
   
  Groeten,
  Het Admin Team
   
   
 5. Leuk
  Tibo koppelde terug aan jale1 voor Nieuws, Sinterklaas sale, shop update en nog meer cadeautjes!   
  Hey iedereen,
  Sinterklaas is weer aangekomen op onze Torchcraft server! Dit vieren we met een grote sinterklaas sale! Van 4 tot en met 7 december is er dan ook 30% korting op alles in de winkel! 
  Daarnaast heeft Sinterklaas ook wat extraatjes meegebracht, namelijk verschillende nieuwe items in de shop! Vanaf 4 december zal je al deze items dan ook in de shop terug kunnen vinden. Denk hierbij aan twee volledig nieuwe spawnegg pakketen, verassingspakketten, een skullpack en nog veel meer! 
  Ook geeft Sinterklaas tijdens deze sale ook nog cadeautjes, je krijgt namelijk wat extra als je 25, 50, 75 euro of meer spendeert in de TorchCraft winkel. Als dit bij jou het geval is, claim dan je cadeautjes door het versturen van een screenshot waarmee je je aankoop bevestigd (bijv. bankafschrift(streep gevoelige info door)) in een mail naar [email protected]! Vermeld hierbij ook je ingame naam en op welke gamemode je het wil ontvangen. 

  Voor Survival zijn dit de cadeautjes:
  25 euro: sneeuwman pet (globaal)
  50 euro: sneeuwman pet + stray spawnegg + chestplate die per biome van kleur veranderd 
  75 euro: sneeuwman pet + stray spawnegg + chestplate die per biome van kleur veranderd + verrassingspakket + donator badge (1 maand)
  Disclaimer: Het is NIET uitgesloten dat het Stray Spawn Egg in de toekomst in kleine oplage terugkeert als verkrijgbaar item bij nieuwe/andere acties!
  Voor Skyblock zijn dit de cadeautjes: 
  25 euro: sneeuwman pet (globaal)
  50 euro: sneeuwman pet + sellwand 150 uses + zombie horse spawn egg
  75 euro: sneeuwman pet + sellwand 150 uses + zombie horse spawn egg + verrassingspakket + donator badge (1 maand)
   
  Wij vinden het in ieder geval super leuk dat Sinterklaas al dit leuks heeft voorzien, dus hopelijk jullie ook!
  - Sinterklaas en het TorchCraft team - 
   
 6. Leuk
  Tibo koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Ticketbot + Nieuwe moderators!   
  Hallo allemaal,
  Na tijden mag ik eindelijk dit nieuws bericht eruit gooien. Ondanks dat zojuist de Engelse koningin is overleden is dit gelukkig wat goed nieuws. We hebben namelijk eindelijk de mogelijkheid om tickets te maken via discord! Deze functie is misschien wel de meest aangevraagde functie ooit op TC en dit project loopt al ongeveer een jaar of misschien zelfs langer. Voordat ik het verder uitleg zou ik eerst even @Backslidewillen bedanken, Back heeft namelijk het meeste werk gedaan en verdiend alle credits. Dus applausje voor back! (En een kleintje voor Chimp.)

  Dus de nieuwe bot werkt als volgt:
  - Je stuurt naar Torchie of in een kanaal /nieuwticket. 
  - Torchie stuurt je een DM met knoppen die je kunt indrukken.
  - De rest zou voor zich moeten spreken.

  Belangrijk: De bot kan zeker nog tekortkomingen bevatten en zit 100% in de testfase. Mochten jullie bugs of problemen ervaren, laat het weten dan proberen we het te verhelpen!

  Dan nog meer goed nieuws voor de mensen die het nog niet gelezen hebben. We hebben twee nieuwe moderators. Namelijk @alococa en @engeltjuuh! Wij wensen ze veel succes! 

  - Het staffteam.
   
 7. Leuk
  Tibo koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Zomerkorting!   
  Hey allemaal,
  Het zonnetje schijnt, de hemel is blauw en het is dus tijd om wat korting te geven. Deze zomer is deze korting 25% op alles in onze winkel. De actie loopt tot 8 Augustus. Namens het hele TC team wensen wij jullie ook een hele fijne zomer! 
 8. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Jeroen123 voor Nieuws, Pasen – Evenementen en meer…   
  Hey iedereen,
  Het is weer zover; het is bijna Pasen! Dat betekent dat er weer heel wat leuke dingen voor jullie klaar staan!
  Event
  Heb jij een goed oog? Dan is het eerste event op zaterdag 16/04 om 15u zeker iets voor jou! Test je skills met het paintball event en dans er daarna op los met blockparty! EN je kan ook nog eens in de prijzen vallen, beter kan niet toch?
  Survival
  Ben jij een echte reiziger? Reis dan snel af naar Paaseiland bij /warp Pasen, want de paashaas is al zijn eitjes daar verloren. Vind jij ze alle 40 terug? Zoek goed, want ze liggen verspreid over de hele eilandengroep! Tip: Gebruik /hb me om te zien hoeveel je er al gevonden hebt. Ze worden genoteerd bij je naam als je erop geklikt hebt!
  Iedereen die ze allemaal gevonden heeft kan iets leuks verwachten! Succes!
  Jullie hebben tot 20/04 de tijd! 
  Aankomend weekend is er ook een skull te koop op de survival spawn!
  Prison
  Alle gevangenen hebben natuurlijk ook zin in chocolade eitjes, maar de paashaas heeft ze daar wel héél moeilijk verstopt! Zoek ze snel en behaal zo de challenge van de week!
   
  Natuurlijk is hier ook een leuke prijs aan verbonden!
   
  Tot snel en veel succes!
  Het TorchCraft Team
 9. Leuk
  Tibo koppelde terug aan jale1 voor Nieuws, Belle en het Beest: 26 Maart   
  Hey Torchcrafters,
  Na twee zeer succesvolle theater shows, is het ondertussen tijd voor de 3de en laatste voorstelling van Belle en het Beest! Deze gaat door op 26/03 om 20u. 
  Wil je er graag bij zijn? Een kaartje kan je reserveren via deze link: Klik hier!
  Het is natuurlijk na Belle en het Beest nog niet genoeg! Het theater is al volop aan het repeteren aan hun volgende show!
  Tot zaterdag!
  Het Staffteam
 10. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Backslide voor Nieuws, Belle en het Beest: 12 Maart   
  Beste spelers,
  Vorige maand hebben jullie kennis mogen maken met het succes van Theatercraft en hun mooie optreden van de prachtige voorstelling van Belle & het Beest. Nu weten wij dat niet iedereen hier bij kon zijn, en hebben we positieve feedback mogen ontvangen over deze show. Daarom hebben we besloten om 12 Maart om 20:00 het gewoon over te doen! Heb je de show gemist? Of wil je er graag nog een keer bij zijn? Via deze link kan je je kaartje reserveren. Ook nu geldt weer dat het aantal plaatsen beperkt is, wees er dus op tijd bij!
  We zien jullie dan!
  Het staffteam
 11. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Tendonsie voor Nieuws, Carnavalskorting op Torchcraft   
  Tijdens de carnavalsperiode en voorjaarsvakantie (krokusvakantie in België), heten we alle spelers welkom op Torchcraft! Voor wie nieuw is houden we een sale van 30% korting op ALLES in onze shop. Voor wie graag extra korting heeft, kan coupon CARNAVAL gebruiken in onze shop! Enjoy!
  We hebben verder nog wat nieuwtjes te vertellen!
  De eerste voorstelling van Torchcraft Theater was een groot succes! Hou onze Discord zeker in de gaten voor nieuwe voorstellingen. Torchcraft 2.0: nu Torchcraft 10 jaar bestaat, gaan we in het adminteam kijken hoe we Torchcraft nog beter kunnen maken voor de komende jaren!
 12. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Tendonsie voor Nieuws, Kerstgroeten Team Torchcraft & Kerstsale shop   
  Beste spelers
  Namens het voltallige Team Torchcraft wensen we alle spelers een zalig kerstfeest & goede eindejaarsfeesten toe! Met een gezond & gelukkig 2022 met veel speeluurtjes op onze server!
  Naar traditie hebben we de volledige kerstvakantie een sale in onze shop met 30% korting op ALLES! 
  Extra in de kijker! De supporter rank. 50% korting & een leuk extra geschenkje als je deze tijdens de kerstvakantie koopt.
  (Supporter rank extra geschenkjes: drie vleugels (ijsvleugel & twee kerstvleugels), kerstboom icon (Bij /particles), 10 nieuwe join/leave messages)
  We bedanken alle spelers en staffleden voor het voorbije jaar!
  Groetjes,
  Team Torchcraft

 13. Leuk
  Tibo koppelde terug aan Tendonsie voor Nieuws, Sinterklaas bij Torchcraft | Korting in onze shop   
  Sinterklaas is vanochtend aangekomen op onze Torchcraft server! Dit vieren we met een grote sinterklaas sale!
  Alle items en ranks hebben 20% KORTING in onze shop! Koop vandaag je sintcadeautjes!
  Dit kan van zaterdag 4 december t.e.m. vrijdag 10 december.
  Volgende zaken werden bijgewerkt in onze shop:
  Admin skull pakket: nieuwe admins toegevoegd. (Zorg voor een lege inventory) Sinterklaas verrassingspakket is vernieuwd met meer inhoud! (Dit ga je écht willen hebben!!) Alle ranks op alle gamemodes zijn in sale! Volg Torchcraft op Instagram of Facebook. We posten steeds vaker nieuwtjes en zullen extra content plaatsen tijdens de eindejaarsperiode!
  Met veel Sinterklaasgroetjes,
  Team Torchcraft
   

   
 14. Leuk
  Tibo koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Nieuwe moderator + Veranderingen staffteam.   
  Hey allemaal,
  Een klein nieuwsbericht want de afgelopen weken hebben we een beetje gereorganiseerd binnen het staffteam. Mocht je de discord gevolgd hebben weet je het meeste waarschijnlijk wel maar voor de mensen die dat niet doen, hierbij even kort nieuwsberichtje.
  Ten eerste kunnen wij @Mappors feliciteren met zijn nieuwe mod tag. Mappors heeft zich ontzettend hard ingezet voor het content team van de server en het prisonteam en vandaar heeft hij deze (Ietwat snelle) promotie gekregen. Wij wensen hem veel succes.

  Ten tweede zijn xRobert010 en SlamBam van skyblock verhuist naar prison. In ruil daarvoor zal ik de komende tijd als skyblock admin Ambie wat ondersteunen. Jeroen123 zal mijn technische taken op prison overnemen, ookal blijf ik wel achter de schermen hier nog wat hangen. 

  Ten derde hebben wij de sollicitaties voor skyblock geopend dus mocht je ons team willen versterken: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden 
  Dat was het weer, fijne middag allemaal!
   
 15. Haha
  Tibo koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Maatregelen omtrent corona   
  Beste spelers,
  Als de verwachting uitkomt dat aan het begin van de zomer iedereen in ons land die dat wil minstens 1 keer is gevaccineerd, dan is dat het moment waarop we eindelijk weer grote stappen kunnen zetten in de richting van het normale leven. Dan kan en mag misschien nog niet alles, maar wel veel. Het klinkt na een jaar corona bijna onwerkelijk, maar daar mogen we zo langzamerhand van uitgaan. Dan is corona nog steeds onder ons, maar niet meer allesbepalend voor ons leven. 
  Afgelopen weken zijn de besmettingen in zowel Nederland en België wederom opgelopen en neemt de druk op de zorg weer toe. Vandaar hebben wij besloten de maatregelen omtrent corona aan te scherpen. Vandaar is er besloten, in overleg met het RIVM & OMT om tussen 13:00 en 18:00 een middagklok in te voeren. Deze klok houd in dat tussen deze tijden het aanwezig zijn op de server verboden is. Mocht je toch online komen kan er door een moderator of admin een boete gegeven worden. Dit is nodig om de verspreiding van het corona virus via de digitale omgeving een halt toe te roepen.
  Deze beslissing is helaas nodig, maar natuurlijk wel een enorme tegenvaller. En voor veel mensen ook een ongelooflijk lastige boodschap. Voor jongeren die hun sociale leven nog langer in de pauzestand moeten zetten en lekker op TorchCraft willen spelen is dit vooral lastig en dit snappen wij echt. Maar het blijft nodig om de gezondheid van de bevolking te verzekeren.
  Wij hopen dat jullie onze beslissing begrijpen.
  Met vriendelijke groet,
  Het staffteam
   
  Kamiel: functie elders. Jale1 admin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...