Spring naar bijdragen

Edwinus_B

Users
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Edwinus_B geplaatst

 1. Edwinus_B

  Zomerspelen 2019!

  @TDP06 WesRefresh, een helper van Skyblock, streamt het op Twitch.
 2. Mijn molen: https://gyazo.com/937f9baea3e3a7c1b24f317047e192b8
 3. Ik doe mee! Of ik me ook aan die regels houdt... In ieder geval doe ik mee!
 4. https://gyazo.com/c7001599a6479d060eae1b6d065cc557 De windmolen van mij! https://gyazo.com/01a0db875fb1d1560ae79ac3a2448c6d De molen van PikaCath! https://gyazo.com/e37a519e6281be50a8f21020cbe668a0 De molen van FakeCookie! Zij hebben inmiddels hun 10 diamanten ontvangen. Doe jij ook mee?
 5. Hallo, allemaal! Omdat creative drukker wordt, vervelen meer mensen zich daar ook. Wat moet je nu eigenlijk bouwen? Ik daag je uit om een zwevend eiland met daarop een molen te bouwen. Doe wat je wil, bouw veel tierelantijnen eromheen, het maakt allemaal niet uit, bouw! Het is geen wedstrijdje, maar de winnaar krijgt van mij 10 (!) diamanten op de creative server. Daar kun je twee diamanten helmen van maken, of een chestplate en een zwaard! 😉 Inzendingen kun je hieronder sturen of via de discord server van Torchcraft, bij de creative chat. (Iedereen die meedoet, krijgt tien diamonds op de creative server, als je dat wil tenminste. Winnaars bestaan niet in bouwen in Minecraft, want iedere smaak en stijl is anders. Het is een kunst.) Zelf doe ik ook mee, maar mijn molen is nog niet af, hoor!
 6. Edwinus_B

  Edwinus_B

  Hallo, Ik ben Edwinus_B en speel al een tijdje op deze server, maar ben nooit zo actief geweest op het forum of op de discord server. Nu het vakantie is, rond ik projecten af en begin ik nieuwe projecten voor mezelf. Ik bouw veel op servers, waaronder Torchcraft. Creative is de gamemode waar ik me in interesseer. Survival of prison niet. Het kost te veel tijd en is verslavend, terwijl creative niet verslavend is, maar een plek waar je je creativiteit kwijt kunt. Door mijn vrije tijd heb ik de ambitie om helper te worden. Ik weet hoe je moet solliciteren, maar ik wacht er mee. Dat is ook een reden waarom ik op dit forum rondloop, staffleden moeten ook actief zijn op het forum en daar begin ik alvast mee. Creative kan wel wat meer staffleden gebruiken. Groetjes, Edwinus_B
 7. Ik zie het nu pas. Ik ben net nieuw op het forum. Echter staat er niet in de regels dat dat niet mag.
 8. 'Mede users pesten door bijvoorbeeld de omgeving rond zijn/haar huis met opzet te vernielen,' staat in de regels. Het is dus een beetje pesten. Grieven moet verboden blijven, vind ik, omdat het pesten is. Bewijs via ingewikkelde plugins krijgen, duurt lang, maar je kunt voortaan ook screenshots maken of een video-opname maken om vervolgens een mail te sturen naar [email protected]
 9. Edwinus_B

  KitPVP plot

  Hallo, Ik wil je graag helpen. Op mijn plot (/plot visit Edwinus_B) vind je veel middeleeuwse bouwwerken. Wat wordt het thema van de map?
 10. Edwinus_B

  Extra plots in creative

  Dat gaat toch niet automatisch. Ik bedoel dat staffleden je plot bekijken en beoordelen of het vol is, daarna mag je een nieuw plot, als beloning en zodat je je plot niet hoeft te clearen als je opnieuw wil beginnen.
 11. Edwinus_B

  Extra plots in creative

  Misschien is het een leuk idee dat als je plot vol is, ook in de hoogte, je nog een plot mag.
 12. Edwinus_B

  geen ideeën meer D:

  Maak dingen uit real life na, zoals de Notre Dame.
 13. Edwinus_B

  Dieren

  Helemaal mee eens. Misschien is het een idee om het aantal dieren per plot te begrenzen? Zo voorkom je lag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...