Spring naar bijdragen

Peloq

Godlike
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Peloq geplaatst

 1. Peloq

  LisaRaveleijn

  Welkom! Vooral blijven spelen op S1! Maybe ontmoet je me daar! ?
 2. Is het al bijna weekend? 

  1. A0E

   A0E

   Voor mij is het al weekend, maar voor de meeste mensen ik neem aan ook voor jou moet je nog 3 dagen wachten! Ga er tegen bro! :)

 3. Sorry voor de afwezigheden, me examens geknalt nu een lekker relax weekendje in stappen. Wat doen jullie zowel in de wekenden? ?

  1. Estrulta

   Estrulta

   Werken :sweat_smile:

   Hoe zijn je examens gegaan?

  2. Peloq

   Peloq

   @Estrulta Me examens gingen lekker, heb denk ik niks te klagen!

 4. Peloq

  Stel je voor

  Voornamelijk op de Survival maar al hoor ik dat ergens anders ‘t ook lekker vol begint te lopen ben ik zeker van de partij! ?
 5. Peloq

  Stel je voor

  Heyo iedereen! Ik zal me even snel voorstellen ik ben Kerr-Joe je mag me ook gewoon Kerr noemen natuurlijk. Ik ben van een Amerikaanse afkomst dus 50/50, ben 18 jaar oud en zit al een lange tijd in 't Minecraft leventje. Kom uit 't onderste landje van Nederland Limburg dus heb uiteraard een accentje qua me stem maar daar ga je vanzelf aan wennen! Verder ben ik een hele lange tijd op Dodocraft / TeVeelGevraagd staff geweest, en daar bij weg gegaan door tijd te kort nu heb ik me zelf terug gevonden en me tijd kunnen inplannen voor weer een nieuw avontuur! Communicatie is voor mij een middel om 't leuk te houden dus dat wil ik er dan natuurlijk ook in houden! Voor vragen kun je die natuurlijk stelen hier beneden of gewoon op de server! Ingame name: Peloq Met vriendelijke groet, Kerr / Peloq
×
×
 • Nieuwe aanmaken...