Spring naar bijdragen

A0E

Users
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

2 Volgers

Over A0E

 • Rang
  Nieuw

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1680 profielweergaven
 1. A0E

  weer terug

  Welkom terug kerel. ^_^ Ik zelf zit ook te denken om weer terug te komen. Ben een lange tijd gestopt met minecraft, het lijkt mij echt super leuk om weer terug te komen in deze community. Iedereen hier is positief en dat heb ik hard nodig, want met mij gaat het nogal slecht. Hoop je te zien in game kerel! ❤️
 2. Heyy Kaii! Echt waar man super tof dat je er nog 1 winnaar bij doet, je doet ons er echt een plezier mee en daarvoor is het wachten zeker waard! Ik ben heel eeg benieuwd we de winnaars zijn ik gun het iedereen! Vriendelijke groeten, Twan!
 3. A0E

  Ik ga je echt missen man! Echt waar bedankt voor alles je bent echt een top gozer voor iedereen alles over heel vriendelijk je bent echt een spontane jongen! 

  Zie ik je nog wel eens op skyblock?

 4. Hey Kaii! Wat ik zelf een beetje jammer vind is, je vaagd aan iedereen of ze een reactie achterlaten (Waarom) ze willen winnen! De mensen geven dan hun reactie van daarom wil ik winnen en dan doe je het in een Generator waarom moet wij dan zeggen waarom wij willen winnen als we het toch via een Generator gaat? Maar toch ik ben heel erg hyped en ik hoop dat ik er uit word gestrokken man! Hoop dat er snel 5 mensen mee doen dan word het snel bekend! Bedankt man, geniet jij ook van je avond! Maak er wat moois van! Vriendelijke groeten, Twan!
 5. Hey Hey Burgemeester! Ik vind prison nu juist leuk, iedereen zijn eigen mening maar ik vind het jammer dat je stopt met prison! Ik vind het wel echt super aardig van je, dat je een giveaway doet! De mensen die het spelen doe je er echt een plezier mee, mensen die het nog wel een leuke game vinden om door jou giveaway meer geld te kunnen verdienen! Jammer om te horen dat je waarschijnlijk de hele server gaat verlaten! Ik vind het erg jammer, we zijn met ze allen een hele leuke gezellige community en dan verlaat onze burgemeester de community! Leuk om te horen van de giveaway ik denk dat je er een hele hoop mensen blij mee kan maken! Ik hoop je ook nog te zien op de server man! Vriendelijke groet, Twan!
 6. Yoya

  Eyy Twann! Ken ik jou niet van Cubecraft? 

 7. Heeii Kaii! Doneee Tuurlijk ben ik geabonneerd op jou kanaal, ik vind echt dat je super leuke videos maakt! Er zijn nog genoeg challenges die je kan doen en ik ben van plan ze te kijken! Ik heb op dat belletje gedrukt, en ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe videos! Ook heb ik de video uitteraad een like gegeven niet omdat je het vroeg maar omdat ik vind dat je echt leuke videos maakt! Waarom ik wil winnen? Ik wil heel graag winnen omdat ik nog een beginde survivalaar ben, ik ben een echte fan van goed bouwen en daar kan ik zeker spullen voor gebruiken! Ik ben begonnen met survival omdat het een community is iedereen mag elkaar iedereen gaat met elkaar om en ik wil laten zien aan de community dat iedereen wat kan winnen! Het is voor mij zeker nodig, hier kan ik echt mee opschieten in een lekker tempo door met survival! Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn reactie, laat de vier beste winnen! Ik gun het jullie echt allemaal! Vriendelijke Groet, Twan!
 8. A0E

  Tip voor op de Forum.

  Bedankt voor je reactie! Zoals ik al aan gaf, wist ik dat er een discussie is aangeven waar je kan zien wie waar staff is. Alleen zelf vind ik dat wat minder dat het niet rechtstreeks is aan gegeven! Ik wil je wel bedanken, want wat ik niet wist (Komt omdat ik nog vrijwel nieuw ben) is dat je kan zien wie deze week de meeste likes heeft behaald! Ik weet welke kleur welke ranks is, maar ik vind dat je het me goed verteld heel veel respect naar jou, en heel erg bedankt voor je hulp! Vriendelijke Groeten, Twan
 9. A0E

  Ik stel me even voor

  Heyy Aerntwaerpe! Wat een toffe naam heb jij zeg, komt helemaal goed uit dat je dan uit Antwerpen komt! Kijk dat zie ik niet vaak iemand van 13 dat die al zeker weet dat die al leraar word op een middelbare school! Ik ben 17 en ik weet nog niet wat ik wil worden, ik wens jou echt veel succes in de toekomst! Leuk je te ontmoeten Lander!
 10. A0E

  Tip voor op de Forum.

  Bedankt voor jou reactie Jeroen, ik weet dat er in de TorchCraft lobby skulls staan met naam bordjes van de staffleden! Maar mijn suggestie gaat om de forums, dat er een categorie komt met alle staff leden, en misschien nog categorieën van de top 10 mensen met de meeste berichten de top 10 mensen met de meeste likes. “Stel er komen nieuwe mensen op de forums en die willen heel graag weten wie staffleden zijn dan kunnen ze gemakkelijk op ( Staffleden ) drukken en dan zie je alle staffleden van elke gamemode!” Het is alleen maar een suggestie, dus vind je het niks laat het me weten!
 11. A0E

  Tip voor op de Forum.

  Hallo Community, iedereen alvast een goede nacht toegewenst! Ik heb een tip, misschien niet zo zeer een tip maar meer een leuke toevoeging voor op de forums! Zoals iedereen kan zien zijn er veel categorieën, alleen wat ik mis is een categorie genaamd ( Staffleden ) er is al een discussie aan gemaakt waar je kan zien welke staff bij welke gamemode hoort alleen ik vind het zelf een beetje onduidelijk dat het niet rechtsteeks is aan gegeven het zal vast aan mij liggen! Zelf zou ik het erg tof vinden dat er een categorie komt waar je precies kan zien wie Helpers zijn wie Moderators zijn dat vind ik een stuk duidelijker! Ook zou ik het leuk vinden als er een categorie komt met de top 10 mensen met de meeste berichten en de meeste likes, het is natuurlijk maar een suggestie! Wat vonden jullie van deze suggesties? Laat het weten ben heel erg benieuwd naar jullie meening! Vriendelijke groeten, Twan!
 12. A0E

  account

  Hallo Dewriotz! Het is ook niet heel erg slim om een ban te krijgen, maar goed van fouten moet je leren! Ik snap niet helemaal wat je bedoeld, bedoel je je emailadres van Minecraft? Als dat zo is dan lijkt het mij handig om even contact op te nemen met Mojang. Je zegt hier ( was ) heb je, je email adres alweer terug? Laat het me even weten want anders wil ik je graag helpen, dan kan je weer lekker genieten op de server!
 13. A0E

  UK neemt Torchcraft over

  Haha altijd leuk om te zien zulke dingen, we zijn nu 2 maand verder en hebben jullie nog steeds de macht in handen? Je bent goed bezig, ik zal zeggen ga zo door en dan neem ik in mijn eentje de macht van TorchCraft over!! Wat ook een dromen heb ik..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...