Spring naar bijdragen

Twan

Users
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

2 Volgers

Over Twan

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  TwannYT

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1071 profielweergaven
 1. Twan

  weer terug

  Welkom terug kerel. ^_^ Ik zelf zit ook te denken om weer terug te komen. Ben een lange tijd gestopt met minecraft, het lijkt mij echt super leuk om weer terug te komen in deze community. Iedereen hier is positief en dat heb ik hard nodig, want met mij gaat het nogal slecht. Hoop je te zien in game kerel! ❤️
 2. Zal ik terug komen, op deze awsome server? Het is al een tijd geleden.

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. Twan

   Twan

   Klopt helemaal, maar dat was voor even, ik ben van plan om weer te nolifen op skyblock. Maar ik weet het niet zeker daarom mijn vraag! ?

  3. Estrulta

   Estrulta

   Gewoon komen, heb ik ook iemand om mee te praten ☺️

  4. Twan

   Twan

   Haha super leuk, ik kom er straks aan! 

 3. Heyy Kaii! Echt waar man super tof dat je er nog 1 winnaar bij doet, je doet ons er echt een plezier mee en daarvoor is het wachten zeker waard! Ik ben heel eeg benieuwd we de winnaars zijn ik gun het iedereen! Vriendelijke groeten, Twan!
 4. Ik ga je echt missen man! Echt waar bedankt voor alles je bent echt een top gozer voor iedereen alles over heel vriendelijk je bent echt een spontane jongen! 

  Zie ik je nog wel eens op skyblock?

 5. Hey Kaii! Wat ik zelf een beetje jammer vind is, je vaagd aan iedereen of ze een reactie achterlaten (Waarom) ze willen winnen! De mensen geven dan hun reactie van daarom wil ik winnen en dan doe je het in een Generator waarom moet wij dan zeggen waarom wij willen winnen als we het toch via een Generator gaat? Maar toch ik ben heel erg hyped en ik hoop dat ik er uit word gestrokken man! Hoop dat er snel 5 mensen mee doen dan word het snel bekend! Bedankt man, geniet jij ook van je avond! Maak er wat moois van! Vriendelijke groeten, Twan!
 6. Hey Hey Burgemeester! Ik vind prison nu juist leuk, iedereen zijn eigen mening maar ik vind het jammer dat je stopt met prison! Ik vind het wel echt super aardig van je, dat je een giveaway doet! De mensen die het spelen doe je er echt een plezier mee, mensen die het nog wel een leuke game vinden om door jou giveaway meer geld te kunnen verdienen! Jammer om te horen dat je waarschijnlijk de hele server gaat verlaten! Ik vind het erg jammer, we zijn met ze allen een hele leuke gezellige community en dan verlaat onze burgemeester de community! Leuk om te horen van de giveaway ik denk dat je er een hele hoop mensen blij mee kan maken! Ik hoop je ook nog te zien op de server man! Vriendelijke groet, Twan!
 7. Yoya

  Eyy Twann! Ken ik jou niet van Cubecraft? 

  1. Twan

   Twan

   Yoyaaaaminnn :love: 

   Ja maatje, bouwen met jou is echt altijd super leuk man! Leuk je hier te zien op Torchcraft! 

   Groetjess Twan! :) 

 8. Heeii Kaii! Doneee Tuurlijk ben ik geabonneerd op jou kanaal, ik vind echt dat je super leuke videos maakt! Er zijn nog genoeg challenges die je kan doen en ik ben van plan ze te kijken! Ik heb op dat belletje gedrukt, en ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe videos! Ook heb ik de video uitteraad een like gegeven niet omdat je het vroeg maar omdat ik vind dat je echt leuke videos maakt! Waarom ik wil winnen? Ik wil heel graag winnen omdat ik nog een beginde survivalaar ben, ik ben een echte fan van goed bouwen en daar kan ik zeker spullen voor gebruiken! Ik ben begonnen met survival omdat het een community is iedereen mag elkaar iedereen gaat met elkaar om en ik wil laten zien aan de community dat iedereen wat kan winnen! Het is voor mij zeker nodig, hier kan ik echt mee opschieten in een lekker tempo door met survival! Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn reactie, laat de vier beste winnen! Ik gun het jullie echt allemaal! Vriendelijke Groet, Twan!
 9. Twan

  Tip voor op de Forum.

  Bedankt voor je reactie! Zoals ik al aan gaf, wist ik dat er een discussie is aangeven waar je kan zien wie waar staff is. Alleen zelf vind ik dat wat minder dat het niet rechtstreeks is aan gegeven! Ik wil je wel bedanken, want wat ik niet wist (Komt omdat ik nog vrijwel nieuw ben) is dat je kan zien wie deze week de meeste likes heeft behaald! Ik weet welke kleur welke ranks is, maar ik vind dat je het me goed verteld heel veel respect naar jou, en heel erg bedankt voor je hulp! Vriendelijke Groeten, Twan
 10. Twan

  Ik stel me even voor

  Heyy Aerntwaerpe! Wat een toffe naam heb jij zeg, komt helemaal goed uit dat je dan uit Antwerpen komt! Kijk dat zie ik niet vaak iemand van 13 dat die al zeker weet dat die al leraar word op een middelbare school! Ik ben 17 en ik weet nog niet wat ik wil worden, ik wens jou echt veel succes in de toekomst! Leuk je te ontmoeten Lander!
 11. Twan

  Tip voor op de Forum.

  Bedankt voor jou reactie Jeroen, ik weet dat er in de TorchCraft lobby skulls staan met naam bordjes van de staffleden! Maar mijn suggestie gaat om de forums, dat er een categorie komt met alle staff leden, en misschien nog categorieën van de top 10 mensen met de meeste berichten de top 10 mensen met de meeste likes. “Stel er komen nieuwe mensen op de forums en die willen heel graag weten wie staffleden zijn dan kunnen ze gemakkelijk op ( Staffleden ) drukken en dan zie je alle staffleden van elke gamemode!” Het is alleen maar een suggestie, dus vind je het niks laat het me weten!
 12. Twan

  Tip voor op de Forum.

  Hallo Community, iedereen alvast een goede nacht toegewenst! Ik heb een tip, misschien niet zo zeer een tip maar meer een leuke toevoeging voor op de forums! Zoals iedereen kan zien zijn er veel categorieën, alleen wat ik mis is een categorie genaamd ( Staffleden ) er is al een discussie aan gemaakt waar je kan zien welke staff bij welke gamemode hoort alleen ik vind het zelf een beetje onduidelijk dat het niet rechtsteeks is aan gegeven het zal vast aan mij liggen! Zelf zou ik het erg tof vinden dat er een categorie komt waar je precies kan zien wie Helpers zijn wie Moderators zijn dat vind ik een stuk duidelijker! Ook zou ik het leuk vinden als er een categorie komt met de top 10 mensen met de meeste berichten en de meeste likes, het is natuurlijk maar een suggestie! Wat vonden jullie van deze suggesties? Laat het weten ben heel erg benieuwd naar jullie meening! Vriendelijke groeten, Twan!
 13. Ik speel nu ongeveer 2 dagen op de server, zelf heb ik in die 2 dagen echt al een leuke tijd achter de rug! Ik probeer ook hier op de forums mijn best te doen voor iedereen! 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...