Spring naar bijdragen

Schorpioen68

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waarderingsactiviteit

 1. Bedankt
  Schorpioen68 koppelde terug aan Wooglut voor Nieuws, Nieuwe Eigenaren op TorchCraft!   
  Dag Beste Spelers van TC!

  Ik kijk er al weken naar uit om dit berichtje te mogen plaatsen en hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik!
  Mijn naam is Wooglut, en ik ben al een tijdje bezig in de MineCraft Scene op het gebied van Servers, het beheren ervan en vette dingen te doen met de Nederlandse Minecraft community!
  Dit heb ik tot nu toe alleen maar op mijn eigen server gedaan genaamd KikkerCraft! Dit doe ik samen met donvdp!
  Een aantal weken geleden kwam Tendonsie (De Vorige Owner) bij ons in de Discord met het bericht dat hij gaat stoppen als Eigenaar van TC. Hij was opzoek naar iemand die het stokje wou en kon overnemen die met een enorme passie de toekomst van TC kon verbeteren. Hij zag in en aan ons dat we een aantal jaar met een grote passie voor de community van KC dag en nacht aan het werk waren. Hij vond dat er veel gelijkenissen waren tussen onze communities dus gaf ons een kans om het wellicht over te nemen.
  Na lange gesprekken met de Admin en Tendonsie was eigenlijk iedereen erg enthousiast over onze ideeën, manier van aansturen en over ons community gevoel. 
  Binnenkort zullen jij dus mij en mijn Compagnon Don aka donvdp online zien als eigenaar!
  Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen. Ik heb door de jaren heen veel passie vanuit de spelers , maar ook de staffleden van TC gezien, doormiddel van de forums en de Discord. Kan niet wachten om vette events op te zetten en de gehele community draaiende te houden in ere van wat het geworden is.
  Tijd voor leven in de brouwerij en op naar hele vette nieuwe gamemodes en nieuwe dingen!
  Als jullie vraagjes hebben of andere dingen, mijn pm’s staat altijd open!
  Groetjes Wooglut! 💗🦦

   
 2. Verward
  Schorpioen68 koppelde terug aan 111age voor Nieuws, Afscheid van Back   
  Hey allemaal,
  Helaas moeten we jullie mededelen dat Backslide999 heeft besloten te stoppen als admin. Backslide had helaas het gevoel dat hij niet helemaal kon betekenen wat hij zou willen betekenen en het avontuur van admin zijn is daarom ook niet helemaal geworden wat hij hoopte. Back zal misschien nog wat dingetjes oppakken dus helaas voor jullie zijn jullie nog niet volledig van hem af! Hopelijk zeggen jullie wat lieve woordjes tegen hem als jullie hem in-game zien.

  Vriendelijke groet,
  Het staffteam
×
×
 • Nieuwe aanmaken...