Spring naar bijdragen

DanceGirlAmbie

Moderator
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

4 Volgers

Over DanceGirlAmbie

Contact Methods

 • Discord
  JustAmbie#7136
 • Minecraft naam
  DanceGirlAmbie

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. DanceGirlAmbie

  Skyblock Reset!

  Hallo Torchcrafters! Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat de spelersaantallen van Skyblock de afgelopen tijd vrij laag zijn. Om deze reden hebben we een tijdje terug gevraagd of jullie een reset zien zitten. De antwoorden hierop waren vrij duidelijk en hebben ons tot dit besluit geleid. Skyblock krijgt een reset! Wat houdt dit precies in? Wat betekend dit voor Skyblock? Deze reset betekend dat alles wat er nu gebouwd en gemaakt is weg gaat. Iedereen begint dus weer helemaal opnieuw. Op deze manier maakt iedereen weer kans om bovenaan de top lijsten te staan, het meeste geld te verdienen of leuke bouwwerken bouwen. Natuurlijk krijgen de mensen die items uit de Torchcraft winkel hebben gekocht dit na de reset weer terug, hier komt later nog een bericht over. Ook de gekochte ranks blijven gewoon nog geldig. Wat gaat er veranderen? Tijdens de reset zal niet alles hetzelfde blijven. Om een nog leukere gamemode op te zetten wordt er hard gewerkt aan een gloednieuwe shop, nog leukere en uitdagendere challenges en nieuwe bouwwerken! Dit is dan ook de reden dat de reset niet zo 1 2 3 klaar is. Wanneer wordt dit gedaan? Aangezien de keuze voor een reset nog niet erg lang vaststaat moet er nog een hoop gedaan worden. Om deze reden hebben we dan ook nog geen vaste datum wanneer het vernieuwde Skyblock helemaal klaar is om te spelen. De exacte datum wordt later nog bekend gemaakt, dit zal rond begin 2022 zijn. Kan ik ook meedenken en ideeën bedenken? Natuurlijk willen we ook de ideeën en meningen van de spelers terug laten komen. Uiteindelijk is het doel om een zo leuk mogelijke gamemode te maken voor jullie. Het is mogelijk om ideeën en meningen te geven in de feedback discord onder het kopje Skyblock. We hopen jullie input daar te zien! Jullie horen snel meer van ons! - Het Skyblock team.
 2. DanceGirlAmbie

  Skypvp 26-5-2021

  Hallo allemaal! Het is een beetje kortdag maar we hebben op 26-5-2021 weer een leuk event voor jullie klaar staan! We gaan om 19:30 Skypvp spelen. Een combinatie van skywars en gewoon pvp, meer uitleg volgt in het event zelf. De prijs blijft nog even geheim! Ben jij er bij?
 3. Hallo! Het is inmiddels bijna een week geleden dat het koningsdag event plaatsvond op skyblock! Daarom is er hier de uitslag van de winnaars. Alle inzendingen met het juiste antwoord zijn in een randomizer gestopt en er zijn drie winnaars gekozen. Het juiste woord was.......... Oranje tompouce! er waren een hoop spelers die het goed hadden maar er kunnen er maar 3 winnen. De winnaars zijn...... Creeperbaltus kvsuper Pienterepegasus Gefeliciteerd! Er zit een speciale skull in je inventory als prijs.
 4. DanceGirlAmbie

  Koningsdag 2021

  Oranje boven! Oranje boven! Leve de koning! Het is koningsdag! Natuurlijk staat er een leuk klein event klaar op Skyblock. De koning is langs geweest en heeft een aantal skulls verstopt. Op deze skulls staan letters, kan jij er 2 woorden van maken? Laat je antwoord achter in deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfc36A891X9EqUJNZZpc3YU9v_2jyYBeBwyzPBkF5Bnc5sZkw/viewform Tip: Het zijn 14 letters! Als je het juiste woord gevonden heb en ingestuurd heb maak je kans op een leuke prijs! De prijs wordt pas bij de prijsuitreiking bekend gemaakt! Je heb t/m 28 april de tijd om je antwoord in te sturen.
 5. DanceGirlAmbie

  Koningsdag event

  Haal de vlag maar uit de kast, het is bijna Koningsdag! Voor deze speciale dag staat er een leuk event op de planning, namelijk cactus wars! Dit houdt in dat je elkaar kunt slaan in pvp maar ook cactus kan plaatsen om zo damage te doen naar andere spelers. Het event zal plaatsvinden op Koningsdag 27 april om 19:00 Er zullen 3 rondes gespeeld worden, tijdens de laatste kan je een speciale Koningsdag skull op een gamemode naar keuze te winnen, win jij hem?
 6. DanceGirlAmbie

  Pasen 2021!

  Hallo allemaal! Het is bijna Pasen, een Paasfeest zonder de paashaas kan natuurlijk niet! Maar er is een probleem, de paashaas heeft op 1 April de middagklok overtreden en zit nu vast in de pinkjail op survival! Nu heeft de paashaas geen tijd om paaseieren te versieren en rond te brengen... Het Skyblock team heeft besloten om de paashaas te helpen in deze lastige tijden! Er staat een speciale challenge klaar om te helpen! Help jij ook mee paaseieren te versieren? Misschien krijg je er zelf ook wel eentje! Natuurlijk moeten er ook extra helpers zijn om de paaseieren rond te brengen, koop op de spawn je eigen konijn en help mee Pasen op Torchcraft te redden!
 7. Kijk hoe leukkkk <3333
 8. Hallo! Het is zover, het event is weer afgelopen. De winnaars zijn bekend! De winnaars van de eerste dag zijn...... 1. @Skycrypt 2. @Rick310 3. @rexkel Deze spelers winnen een TC 9 jaar skull en krijgen een tijdelijke NPC in de lobby. De winnaars van de tweede dag zijn...... 1. @Rick310 2. Teddydoo 3. @creeperbaltus Deze spelers winnen: e prijs: 30% kortingscoupon + in-game event winnaars tag + pet pakket 2e prijs: 20% kortingscoupon + gratis lobby gadgets 3e prijs: 10% kortingscoupon Dan was er nog de prijsvraag waarbij iemand een TC 9 jaar skull kon winnen! De winnaar hiervan is geworden...... @klaproos Gefeliciteerd allemaal!! De prijzen kan je innen door een ticket te maken. Hopelijk hebben jullie plezier gehad tijdens de event dagen. Tot het volgende event! Groetjes, Event Team
 9. De TC 9 jaar Prijsvraag! Geen prijs gewonnen in de race? Geen probleem, krijg een nieuwe kans met de speciale Torchcraft 9 jaar prijsvraag! Wat moet je doen om te winnen? Plaats onder dit bericht een screenshot van jezelf met een oud stafflid die jij onderweg tijdens de race tegengekomen bent. De winnaar krijgt een Torchcraft 9 jaar skull op een gamemode naar keuze, je heb tot 30 januari om je screenshot in te sturen!
 10. DanceGirlAmbie

  Petitie

  Mee eens!
 11. DanceGirlAmbie

  Paasevent 2020

  Eindelijk gevonden!
 12. Hii, Misschien is het een idee om crafting tables bij de enchantment table op spawn te zetten, zodat je na het minen gelijk iets kan craften om te enchanten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...