Spring naar bijdragen

DanceGirlAmbie

Moderator
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

4 Volgers

Over DanceGirlAmbie

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Discord
  JustAmbie#7136
 • Minecraft naam
  DanceGirlAmbie

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. DanceGirlAmbie

  Pasen 2021!

  Hallo allemaal! Het is bijna Pasen, een Paasfeest zonder de paashaas kan natuurlijk niet! Maar er is een probleem, de paashaas heeft op 1 April de middagklok overtreden en zit nu vast in de pinkjail op survival! Nu heeft de paashaas geen tijd om paaseieren te versieren en rond te brengen... Het Skyblock team heeft besloten om de paashaas te helpen in deze lastige tijden! Er staat een speciale challenge klaar om te helpen! Help jij ook mee paaseieren te versieren? Misschien krijg je er zelf ook wel eentje! Natuurlijk moeten er ook extra helpers zijn om de paaseieren rond te brengen, k
 2. Kijk hoe leukkkk <3333
 3. Hallo! Het is zover, het event is weer afgelopen. De winnaars zijn bekend! De winnaars van de eerste dag zijn...... 1. @Skycrypt 2. @Rick310 3. @rexkel Deze spelers winnen een TC 9 jaar skull en krijgen een tijdelijke NPC in de lobby. De winnaars van de tweede dag zijn...... 1. @Rick310 2. Teddydoo 3. @creeperbaltus Deze spelers winnen: e prijs: 30% kortingscoupon + in-game event winnaars tag + pet pakket 2e prijs: 20% kortingscoupon + gratis lobby gadgets 3e prijs: 10% kortingscoupon Dan was er nog de prijsvraag waarbij iemand een TC 9 jaar skull kon winnen!
 4. De TC 9 jaar Prijsvraag! Geen prijs gewonnen in de race? Geen probleem, krijg een nieuwe kans met de speciale Torchcraft 9 jaar prijsvraag! Wat moet je doen om te winnen? Plaats onder dit bericht een screenshot van jezelf met een oud stafflid die jij onderweg tijdens de race tegengekomen bent. De winnaar krijgt een Torchcraft 9 jaar skull op een gamemode naar keuze, je heb tot 30 januari om je screenshot in te sturen!
 5. DanceGirlAmbie

  Petitie

  Mee eens!
 6. DanceGirlAmbie

  Paasevent 2020

  Eindelijk gevonden!
 7. Hii, Misschien is het een idee om crafting tables bij de enchantment table op spawn te zetten, zodat je na het minen gelijk iets kan craften om te enchanten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...