Spring naar bijdragen

Ragnarok1973

Users
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ragnarok1973

Contact Methods

 • Discord
  Ragnarok#8237
 • Minecraft naam
  ThomasV0312

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ragnarok1973's Achievements

 1. Ragnarok1973

  Overlijden Pouky

  Bedankt allemaal voor deze fijne reacties. Het doet me veel plezier te horen dat hij geliefd was en altijd bereid te helpen en behulpzaam was. Zo heb heb ik hem ook altijd gekend. Als het mogelijk is en iemand die wil doen. Zou er dan een filmpje kunnen gemaakt worden dat zijn creaties laat zien? Een beetje zoals een drone dat zou doen, er langs vliegen, details laten zien en zo meer. Heel "zijn" wereld op deze manier vereeuwigen. Ik weet niet welk zijn gebied was, maar ik denk dat de admin van deze server dit wel kan opzoeken. Ik ben zelf geen MineCraft expert en ik zou het heel hard appreciƫren als iemand dit zou willen doen. Ik zou graag zijn ouders hiermee verrassen want zij kennen MineCraft uiteraard niet, maar ik zou ze hiermee een enorm plezier doen denk ik. Kan iemand mij hier mee helpen?
 2. Ragnarok1973

  Overlijden Pouky

  Ik ben blij dat te horen. Ik ben al op zoek gegaan naar zijn bouwwerken maar vond niets dat ik herkende. Kan je me zeggen op welke coordinaten hij bouwwerken had staan? Ik zie wel een zone met een icoon vab Pouky maar daar vind ik geen bouwwerken die ik herken. Mss is dat van iemand anders. Kan je mss aan de hand van zijn email opzoeken waar zijn gebouwen stonden?
 3. Ragnarok1973

  Overlijden Pouky

  Hallo Ik ben een tijdje geleden mijn beste vriend verloren. Hij speelde Minecraft en ik ben bijna zeker dat hij een account had op jullie server onder de naam __Pouky__ Misschien kennen enkelen onder jullie hem wel of vroegen jullie je af waarom hij niet meer speelde. Hij heeft me dikwijls zijn creaties laten zien waaronder een kathedraal, middeleeuwse stad en het kasteel van Harry Potter en nog veel meer. Allemaal met veel oog voor detail en ongelooflijk knap. Nu hij er niet meer is, weet ik niet wat er nu mee zal gebeuren. Het zou heel leuk zijn als zijn creaties op 1 of andere manier bewaard zouden kunnen blijven. Ik heb zelf een Minecraft account en mss kan er op die manier iets gedaan worden. Mvg Ragnarok1973
×
×
 • Nieuwe aanmaken...