Spring naar bijdragen

SpoonHQ

Helper
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Contact Methods

 • Discord
  SpoonHQ
 • Minecraft naam
  SpoonHQ

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

SpoonHQ's Achievements

 1. Aanvullend onderhoud? Login servers liggen plat.
 2. Mooi bericht, ben benieuwd! Succes met de verhuizing
 3. SpoonHQ

  pickle rick

  Wat is het nut hier van?
 4. Ik heb de optie "absoluut niet" geselecteerd want het is met homes gewoon heel makkelijk om aan quartz te blijven komen. Je gaat even de Nether in om te minen en als je geen zin meer hebt, verplaats je je home naar de plek waar je er uit gaat en de volgende keer ga je daar verder. Dit heb ik het afgelopen jaar gedaan en ik kom nog steeds meer dan genoeg quartz tegen. Natuurlijk zal het voor users wat lastiger zijn, maar heb je actieve users dan is de kans zeer aanwezig dat zij uiteindelijk een gift ter sponsering zullen doen om zo ook een rank te krijgen, wat hen ook bovenstaande optie geeft. Daarnaast heb je de Piglins waar op menig lets play al mee wordt gespeeld, spelers zullen dit ook gaan (proberen te) gebruiken zoals Senor reeds aan heeft gegeven.
 5. Woohoo, lekker mannen! Ziet er allemaal goed uit en ik heb er zin in
 6. We weten allemaal wie de Easter Egg master is...
 7. SpoonHQ

  Paasevent 2020

  Super leuk event! Samen met mijn zoontje (3) lekker naar paaseieren gezocht. Was een leuke afleiding voor hem in deze rare tijden. Ga zo door team!
 8. Hey Saint, Ziet er allemaal super uit! Zoals gisteren bij je gemeld is er een probleem met de spawners. Na de switch zijn mijn 36 Cave Spider spawners (2 stacks (1x20 1x16)) veranderd in 2x 1 spawner. Mijn Skeleton spawners (13 van mij, 3 van Bingetje) zijn veranderd in 12 spawners. Deze waren verdeeld over meerdere kamers, de gestackte zijn veranderd in een single spawner. Ik hoop dat je het probleem kan traceren en dat er een manier is om mijn spawners terug te krijgen. Mvg, Edwin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...