Spring naar bijdragen

Drber

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  97
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over Drber

Contact Methods

 • Discord
  drber
 • Minecraft naam
  drber

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1886 profielweergaven
 1. Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben. Zal de prison map downloadbaar worden? De stad is toch een jaar aan gewerkt oid. Gaat Creative ook sluiten?
 2. Mochten jullie er trouwens iets aan hebben; Ik heb TC van zowel binnen als buiten meegemaakt en ik ben momenteel moderator op 1 van de grootste Minecraft bouw-servers in de wereld. Als ik iets kan betekenen hoor ik dat graag.
 3. Dat is geweldig goed nieuws! Ik hoop dat het jullie lukt Torchcraft nieuw leven in te blazen als vooral actieve owners!
 4. Ik begrijp wat je zegt, echt waar, maar dat is al jaren lang gedaan door zo veel mensen. Ik ga me er ook echt niet meer voor inzetten, die tijd is voorbij. Nu deel ik gewoon mijn mening zonder het te hoeven verbloemen, en die is voor Torchcraft helaas veel negatief. Maar ik vind ook niet dat je scheve gezichten hoeft te trekken wanneer een bericht eens niet positief is. Lachend en alles verbloemend ten onder gaan vind ik niet beter dan een realistische uitkijk bijvoorbeeld. Maar misschien is dat gewoon mijn visie qua mening uiten.
 5. Waarom niet? Ik hoop nog altijd dat de server weer kan opkrabbelen, ondanks alle foute en niet gemaakte maar nodige beslissingen. Ik heb hier zelf toch ook gespeeld en meer? Lijkt me vrij logisch dat ik er dan nog interesse in heb. Dat Torchcraft zo achteruit is gegaan is niet door mijn doen. 😉
 6. Zo geweldig is de server al heel lang niet meer 😆 Maar dat mag ik vast niet zeggen zeker? Wordt vast net zo succesvol als Skywars!!
 7. Leuk, maar te laat. Het is al anderhalf jaar geleden dat Skyblock compleet dood is en die spelers hebben allang nieuwe servers gevonden of andere bezigheden. Wat je gaat zien is dat het het 2 weken goed gaat doen waarna het weer afzakt naar 3 spelers per dag o.i.d. Er heeft simpelweg te veel tijd tussen gezeten.
 8. Een theateruitvoering in MineCraft.. wat ontzettend leuk! Hoe zit zoiets in elkaar qua rechten?
 9. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Ah helaas. Dan sla ik dit keer maar over.
 10. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Dat was snel, ik dacht ik stuur nog even een bouwwerkje mee die ik vanochtend ff snel in elkaar heb gezet. Is zoiets dan wel goed genoeg?
 11. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Lijkt me hartstikke leuk om een keer te doen!
 12. Ik zie ook niets, was wel benieuwd eigenlijk.
 13. Drber

  Waarom is skyblock dood :(

  Ik ben wel benieuwd of er inmiddels al plannen zijn gemaakt voor een nieuwe Skyblock, het is tenslotte al een half jaar verder!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...