Spring naar bijdragen

Drber

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Drber geplaatst

 1. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Ah helaas. Dan sla ik dit keer maar over.
 2. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Dat was snel, ik dacht ik stuur nog even een bouwwerkje mee die ik vanochtend ff snel in elkaar heb gezet. Is zoiets dan wel goed genoeg?
 3. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Lijkt me hartstikke leuk om een keer te doen!
 4. Ik zie ook niets, was wel benieuwd eigenlijk.
 5. Drber

  Waarom is skyblock dood :(

  Ik ben wel benieuwd of er inmiddels al plannen zijn gemaakt voor een nieuwe Skyblock, het is tenslotte al een half jaar verder!
 6. Drber

  Instagram screenshot wedstrijd

  💧🍃Hier is mijn inzending!🔥⚡
 7. Drber

  Nieuwe moderators (nieuws)

  Gefeliciteerd beiden!
 8. Drber

  Zomerspelen 2021

  Megavet!!
 9. Drber

  Eventbouwers gezocht!?!

  Succes mensen! Het is oprecht heel leuk om die maps te bouwen
 10. Lijkt me een hele goede ontwikkeling top!
 11. Drber

  Waarom is skyblock dood :(

  Ik denk zelf dat het wel weer eens tijd is voor een reset op skyblock Iedereen weer in die beginfase van farms opbouwen en challenges completen etc. Na een tijdje is die nieuwigheid eraf, hebben spelers miljoenen en alle farms mogelijk zo groot mogelijk en dan ja.. dan heb je het eigenlijk uitgespeeld. Dus ik ben voor reset Sterker nog, ik denk dat het wel een vet idee is om in bepaalde tijd restricties te gaan werken. Bijv in 'seizoenen' werken. Wie haalt de top in een bepaalde tijd restrictie? Dat idee.
 12. Drber

  Ik Heb een Peiling!!

  Wat elke gamemode boven alles leuk maakt zijn de spelers. Ik denk dat we dat allemaal wel gemeen hebben, omdat we anders wel gewoon single player zouden spelen. Skywars is een minigame, dat zie ik meer iets als wat je af en toe even speelt. Prison en Skyblock zijn de echte game modes waarbij je echt volgens de modus moet spelen en verder te komen en dat vind ik van tijd tot tijd echt leuk, maar je wordt ook erg gelimiteerd in wat je kunt doen en daarmee kakt die interesse een beetje in na een bepaalde tijd. In survival ben je meer vrij om te doen wat je wilt al zijn er wel meer restricties dan in een gewone minecraft single player, maar ook plugins die het weer interessanter maken en dat samen met dat je met andere spelers samen speelt maakt het voor mij leuk. Ik dacht ik beargumenteer mijn keuze even. Je bent wel Creative vergeten in je lijstje, wat ook erg leuk kan zijn. Alle blokken tot je beschikking en dingen als world edit, met een leeg canvas waar je op kan bouwen wat je wilt. Vaak wordt deze gamemode gebruikt om dingen te proberen voor andere gamemodes, maar je kan ook prima een heel project op creative zelf neer zetten! (Zo heb ik een pretpark)
 13. Top, ik heb er genoeg plek voor Bij wie moet je dan zijn?
 14. Gefeliciteerd! En we kunnen de plots op onze claim geplaatst krijgen toch?
 15. Drber

  Prison Event & Resultaten enquete

  Ik vergelijk nu met skyblock omdat dat de enige echte andere 'gamemode' is, maar daar is het concept voor de spelers veel duidelijker vind ik zelf.
 16. Drber

  Prison Event & Resultaten enquete

  Wat ik hier meer mee bedoel te zeggen is dat ik persoonlijk wel begrijp wat de gamemode prison is, maar over het algemeen vind ik het voor nieuwe spelers niet duidelijk genoeg. Ik mis een beetje de communicatie en aankleding van wat nou eigenlijk de bedoeling is. Als het vooral om levels grinden gaat zou ik dat graag meer uitgelegd zien. Meer een duidelijk doel waarom je al die levels haalt. Is het competitief? Dus dat je hoger moet komen dan al de andere spelers? Of doe je het voor jezelf? Is het de bedoeling nu je ontsnapt bent uit de prison dat je op je plot onderdeel bent van de vrije wereld en zo je leven weer probeert op te bouwen? Als ik bijvoorbeeld de vergelijking maak met Skyblock, daar is het doel geld verdienen zodat je blocks e.d kunt kopen om je eiland uit te breiden. Des te groter je eiland des te grotere farms je kan neerzetten die op z'n beurt weer meer geld genereren om je eiland op te bouwen etc. Van de challenges kun je unieke items krijgen om op je eiland te gebruiken zoals spawn eggs e.d. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is wat ik bedoel!
 17. Drber

  Prison Event & Resultaten enquete

  Dat er naar de spelers geluisterd wordt is zeer fijn om te zien. Goed bezig! Ik vind zelf de quests en challenges heel vet aan prison. Wat ik zelf vooral nog te weinig zie is een duidelijk concept van prison als gamemode van Torchcraft. Wat is prison nou eigenlijk? Wat is het doel in prison? Ik zou graag zien dat daar meer aan gewerkt wordt. Je wordt vooral veel gelimiteerd maar wat staat daar tegenover als gamemode? Je kan veel minen om rank h te halen, dan kun je quests halen en naar de plotwereld. Vanaf daar kun je aan je plot werken, nog veel meer minen om geld verzamelen voor je plot waarbij je veel blocks niet kunt krijgen I guess. Snap je dat het concept van een gamemode daar een beetje mist?
 18. Drber

  Rainbow road 5 mei 2021

  Gegroet! Even een puntje van kritiek (niet aanvallend)! Ik merk op dat de events nogal veel draaien om racen, om in de top 3 te komen enzovoort. Wanneer je dat als enige doel zet, betekent dit dat je hele korte events met een paar rondes krijgt waarbij een relatief klein aantal spelers die op dat moment mee kunnen doen er nog iets aan zal overhouden in de vorm van prijzen na een 15 minuten event o.i.d., als ze winnen, wat ook weer beïnvloed wordt door bijv. puur geluk, stabiliteit van de server e.d. Ik snap dat als je de opdracht krijgt om een event te verzinnen het al snel richting een competitie gaat, en dat binnen het event-team de mening bestaat dat mensen een competitie nodig hebben om een event interessant te vinden, maar dat is beslist niet waar. Events zouden naar mijn mening over het algemeen moeten draaien om het overgrote deel. Dus iets waar iedereen aan mee kan doen en een plezierig gevoel aan overhoudt. Meer inhoud in het event zelf, waarbij je meerdere dagen hebt om aan mee te doen. Bijvoorbeeld een event van een heel weekend lang, waarbij nieuwe spelers Torchcraft kunnen leren kennen gedurende het event in bijv. een quest-gerelateerd event of iets dergelijks waardoor zij eerder zullen blijven hangen als vaste speler. (Niet dat je persé een quest-gerelateerd event moet houden; er zullen vast meerdere concepten te bedenken zijn.) Wat ik een goed voorbeeld vind zijn de zoek-events binnen de gamemodes in TC, en vond ik vooral de server-wijde zoektocht erg succesvol. Probeer iets in deze richting te denken. Wat mij als eerste te binnen schiet is een quest-event verspreid over de hele server maar nogmaals, daar zijn vast talloze concepten op te verzinnen. Als reward kun je denken aan items met een speciale naam/beschrijving die iedereen krijgt na het voltooien van het event. Ik denk dat het goed is om na te denken waarbij het bij events eigenlijk om draait en hoe je een zo goed mogelijk event neer kunt zetten waar zowel de speler als de server baat bij heeft. Natuurlijk is er ruimte voor de competitieve events die relatief makkelijk zijn om in elkaar te zetten, maar zijn dit wel de meest impactvolle en plezierige events? Groetjes! -Drber
 19. Voor degenen die geen afbeelding kunnen toevoegen via 'kies bestanden', hier een korte uitleg hoe je dat wel kunt doen: Discord manier: Heb je discord? Upload je screenshot ergens op discord en rechtermuisklik erop. Doe dan /copy link of /kopieer link als je het in het Nederlands hebt staan. Dan klik je hieronder op 'Andere media invoegen' en 'Voeg afbeelding uit URL in" dan plak je dat in het balkje Tadaa! Alternatieve manier: Heb je geen discord? Download het dan, hartstikke gezellig! Maar terzijde: Ga naar een uploadsite als imgur.com en upload daar je plaatje. Klik vervolgens met je rechtermuisknop op het plaatje en klik: 'Adres van afbeelding kopiëren ' Plak de link dan in het balkje en toevoegen maar!
 20. Willem! Wie er nou meer Koning dan Mappors?
 21. Drber

  Koningsdag 2021

  Het zijn dus 2 woorden en het is hebt* haha maar leuk!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...