Spring naar bijdragen

Drber

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  97
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Alles door Drber geplaatst

 1. Drber

  Het afscheid van prison (nieuws)

  Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben. Zal de prison map downloadbaar worden? De stad is toch een jaar aan gewerkt oid. Gaat Creative ook sluiten?
 2. Mochten jullie er trouwens iets aan hebben; Ik heb TC van zowel binnen als buiten meegemaakt en ik ben momenteel moderator op 1 van de grootste Minecraft bouw-servers in de wereld. Als ik iets kan betekenen hoor ik dat graag.
 3. Dat is geweldig goed nieuws! Ik hoop dat het jullie lukt Torchcraft nieuw leven in te blazen als vooral actieve owners!
 4. Ik begrijp wat je zegt, echt waar, maar dat is al jaren lang gedaan door zo veel mensen. Ik ga me er ook echt niet meer voor inzetten, die tijd is voorbij. Nu deel ik gewoon mijn mening zonder het te hoeven verbloemen, en die is voor Torchcraft helaas veel negatief. Maar ik vind ook niet dat je scheve gezichten hoeft te trekken wanneer een bericht eens niet positief is. Lachend en alles verbloemend ten onder gaan vind ik niet beter dan een realistische uitkijk bijvoorbeeld. Maar misschien is dat gewoon mijn visie qua mening uiten.
 5. Waarom niet? Ik hoop nog altijd dat de server weer kan opkrabbelen, ondanks alle foute en niet gemaakte maar nodige beslissingen. Ik heb hier zelf toch ook gespeeld en meer? Lijkt me vrij logisch dat ik er dan nog interesse in heb. Dat Torchcraft zo achteruit is gegaan is niet door mijn doen. 😉
 6. Zo geweldig is de server al heel lang niet meer 😆 Maar dat mag ik vast niet zeggen zeker? Wordt vast net zo succesvol als Skywars!!
 7. Leuk, maar te laat. Het is al anderhalf jaar geleden dat Skyblock compleet dood is en die spelers hebben allang nieuwe servers gevonden of andere bezigheden. Wat je gaat zien is dat het het 2 weken goed gaat doen waarna het weer afzakt naar 3 spelers per dag o.i.d. Er heeft simpelweg te veel tijd tussen gezeten.
 8. Een theateruitvoering in MineCraft.. wat ontzettend leuk! Hoe zit zoiets in elkaar qua rechten?
 9. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Ah helaas. Dan sla ik dit keer maar over.
 10. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Dat was snel, ik dacht ik stuur nog even een bouwwerkje mee die ik vanochtend ff snel in elkaar heb gezet. Is zoiets dan wel goed genoeg?
 11. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Lijkt me hartstikke leuk om een keer te doen!
 12. Ik zie ook niets, was wel benieuwd eigenlijk.
 13. Drber

  Waarom is skyblock dood :(

  Ik ben wel benieuwd of er inmiddels al plannen zijn gemaakt voor een nieuwe Skyblock, het is tenslotte al een half jaar verder!
 14. Drber

  Instagram screenshot wedstrijd

  💧🍃Hier is mijn inzending!🔥⚡
 15. Drber

  Nieuwe moderators (nieuws)

  Gefeliciteerd beiden!
 16. Drber

  Zomerspelen 2021

  Megavet!!
 17. Drber

  Eventbouwers gezocht!?!

  Succes mensen! Het is oprecht heel leuk om die maps te bouwen
 18. Lijkt me een hele goede ontwikkeling top!
 19. Drber

  Waarom is skyblock dood :(

  Ik denk zelf dat het wel weer eens tijd is voor een reset op skyblock Iedereen weer in die beginfase van farms opbouwen en challenges completen etc. Na een tijdje is die nieuwigheid eraf, hebben spelers miljoenen en alle farms mogelijk zo groot mogelijk en dan ja.. dan heb je het eigenlijk uitgespeeld. Dus ik ben voor reset Sterker nog, ik denk dat het wel een vet idee is om in bepaalde tijd restricties te gaan werken. Bijv in 'seizoenen' werken. Wie haalt de top in een bepaalde tijd restrictie? Dat idee.
 20. Drber

  Ik Heb een Peiling!!

  Wat elke gamemode boven alles leuk maakt zijn de spelers. Ik denk dat we dat allemaal wel gemeen hebben, omdat we anders wel gewoon single player zouden spelen. Skywars is een minigame, dat zie ik meer iets als wat je af en toe even speelt. Prison en Skyblock zijn de echte game modes waarbij je echt volgens de modus moet spelen en verder te komen en dat vind ik van tijd tot tijd echt leuk, maar je wordt ook erg gelimiteerd in wat je kunt doen en daarmee kakt die interesse een beetje in na een bepaalde tijd. In survival ben je meer vrij om te doen wat je wilt al zijn er wel meer restricties dan in een gewone minecraft single player, maar ook plugins die het weer interessanter maken en dat samen met dat je met andere spelers samen speelt maakt het voor mij leuk. Ik dacht ik beargumenteer mijn keuze even. Je bent wel Creative vergeten in je lijstje, wat ook erg leuk kan zijn. Alle blokken tot je beschikking en dingen als world edit, met een leeg canvas waar je op kan bouwen wat je wilt. Vaak wordt deze gamemode gebruikt om dingen te proberen voor andere gamemodes, maar je kan ook prima een heel project op creative zelf neer zetten! (Zo heb ik een pretpark)
 21. Top, ik heb er genoeg plek voor Bij wie moet je dan zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...