Spring naar bijdragen

Samichan136

Godlike
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Samichan136

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Samichan136
 1. Samichan136

  Van shop wisselen

  Nee bedankt Pixiio ik heb het al geregeld
 2. Samichan136

  Godlike naam veranderen?

  Bedankt!
 3. Samichan136

  Godlike naam veranderen?

  Ik weet dat het kan alleen hoe is mijn vraag, alvast bedankt! EDIT: voor als een mod dit leest ik heb mijn godlike rang op het forum nog niet, hoort dat?
 4. Samichan136

  Van shop wisselen

  Ik denk niet dat hij verlengt wordt er staat namelijk niks in en is nog maar een paar uur gehuurd. Nu maar hopen dat pixxio mijn shop weg kan halen voor dat iemand anders de shop huurt
 5. Samichan136

  Van shop wisselen

  Normaal kan je een huur afkomen in dit geval heb ik vooruit betaald voor 19 dagen en als het niet anders kan is dat mijn afkoop bedrag.
 6. Samichan136

  Van shop wisselen

  Ik zit op shop 29 en ik wil naar shop 26 die over 1 dag vrij is. Kan alles worden overgezet of moet ik me spullen er uit halen?
 7. Samichan136

  Van shop wisselen

  Sorry ik bedoel het als in ik ben een godlike en heb een shop gehuurd
 8. Samichan136

  Van shop wisselen

  Ik wil van een shop naar een anderen shop wisselen, is het mogelijk om dat te doen? Het maakt niet uit of de dagen verloren gaan. Alvast bedankt!
 9. Samichan136

  Vip++ naar godlike

  De titel zegt het al, als je eerst al 25 betaald hebt voor vip++ en je wilt godlike worden moet je dan 50 of alleen nog een keer 25 euro betalen?
 10. Samichan136

  Lag

  Bedankt voor het reageren, ik heb nu tenminste wat duidelijkheid. Veel succes!
 11. Samichan136

  Lag

  Ik weet niet of meerderen van jullie hier last van hebben maar ik heb de laatste paar dagen dat echt om de 5 min een lag is. Dit heeft me al een paar keer de das om gedaan en ik begin me nu toch wel zwaar te irriteren. Ik heb een flinke internet snelheid en aan mijn pc zal het ook niet liggen, minecraft singleplayer draait ook zonder problemen. Hebben jullie dit ook? Is er al iemand mee bezig? Kort om als iemand meer info heeft graag.
×