Spring naar bijdragen

Tyfoon123

Users
 • Aantal bijdragen

  149
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Tyfoon123

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Discord
  Mc-Franske
 • Minecraft naam
  Tyfoon123

Profile Information

 • Interesse's
  Explor

Recente profielbezoeken

850 profielweergaven
 1. @Dangerminer Haha ik kan niet wachten tot 31 december ;D dan lekker afsteken die handel (: @Rubencool10 Ik maak daar zeker geen verlies op. De winst is ontzettend hoog maar hoeveel euro is privé sorry.
 2. Goedendag TorchCrafters!, Hierbij show ik jullie mijn 2 vuurwerk collecties, mijn eerste collectie staat ook op dit forum maar dat is een tijdje geleden hier weer splinternieuwe collecties! Nouja, laten we maar beginnen met Deel 2. Dit is mijn 2de bestelling dat binnen is gekomen helaas kan ik mijn foto's niet van mijn camera tot hier naar de computer uploaden dus heb ik het maar met mijn mobiel gefotografeert. Een beetje wazig, ( die zwarte strepen zijn barsten in mijn camera omdat m'n camera eerst gevallen was ): ) Dat was mijn 2de collectie ;p. En hier is de 3de collectie ( ook de grootste ) deze 3 pakketten heb ik vandaag binnen gekregen! Deze foto hieronder was een deel om te verkopen. Niet alles staat erop van mij uiteindelijke vuurwerk collectie. En deze foto is mijn uiteindelijke collectie van alles bij elkaar wat ik met oud en nieuw ga afsteken Zijn er nog vragen van bijvoorbeeld wat voor vuurwerk dit en dat is vraag dan maar gerust (: Foto's zijn gemaakt met een Samsung Galaxy s4. Als je nu online vuurwerk wilt bestellen is dat waarschijnlijk niet meer veilig! In verband met extra controle van vuurwerk, maar er is nog altijd kans dat het aankomt. Vuurwerk bestellen is eigenlijk nooit veilig maar ik neem toch de risico's Zijn er nog vragen stel ze maar. ( Site's geef ik niet weg wat ik bestelt heb, ik heb liever dat jullie hier ook geen vuurwerk site's opnoemen die jullie wel kennen )
 3. ?? 'ik deed /fly uit'. Haha, je bent niet eens godlike op survival omdat er staat Member op het forum. Waren het hacks...? //edit Haha, laatmaar vip++ kan ook vliegen in survival.
 4. Tyfoon123

  Gezocht - Region namen

  Region Spawn, waar mijn kleine shopje staat =)
 5. Hahaha, wel leuk om zoiets te plaatsen Maar ik ben het baasje niet, jammer dan een echte dierenvriend ;P
 6. Ik wil een ghast, gewoon... ze zijn tenminste groot om te gebruiken als hoofdkuusen en kunnen ook nog vliegen.
 7. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Nee nee Jaari, je begrijpt me volgens mij verkeerd (; Aluminium poeder is opzich zelf niet explosief, behalve als je het mengt. Ik weet het, veiligheid voorop, vooral met het maken van aluminium poeder. Daarbij draag ik een mondkapje voor dat aluminium poeder dat de lucht in zweeft tijdens het maken ervan. Als je flashpoeder gewoon los op de tafel aansteekt ontbrandt het tot een hoopje rook maar als je het in een buisje stopt staat het onder druk waardoor er een harde knal ontstaat. Ik weet het precies veilig te maken en het toevoegen ervan, geen reden tot gevaar (; Daarbij vind ik het leuk en interresant om het te maken.
 8. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Ik maak nu zelf flashkruit doormiddel van aluminiumpoeder te maken en dan mengen met Kaliumperchloraat
 9. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Verkopen duh... Dacht je dat ik al die nitraten in mijn eentje zou afsteken? ;d
 10. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Beter als unboxing video's of illegaal op Youtube plaatsen haha (; maar bedankt linkforsoad.
 11. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Bedankt, alleen nu nog 2 maanden wachten D:
 12. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Hahaha, van mijn moeder MOEST ik wat afsteken, toch maar gedaan... Hele harde knal ;p. Ik had wel de schrik want ik dacht dat mensen de politie gingen bellen door geluidsoverlast of vuurwerk. Daarna had ik het pakketje goed verstopt stel dat de politie komt, dan kunnen ze het niet kunnen vinden...
 13. Tyfoon123

  Mijn vuurwerk collectie :D

  Ik heb zojuist een pakketje vanuit Polen gekregen. Daar zat in..... vuurwerk Ik heb al wat aangestoken, het zijn echte knallers! Hier nog een paar foto's van mijn collectie (: Inhoud: 35 pakken nitraten (Colour Salute) horen bij de catogorie zwaardere nitraten. 4 pakjes Cobra 6 2 pakjes Cobra 7 1 pakje BOMB BON 1 pakje Explosive II 10 pakjes Piccolo Corsair (Poolse strijkers)
 14. Tyfoon123

  Grand Theft Auto 5

  Op naar GTA VI ;P
×
×
 • Nieuwe aanmaken...