Reszs

Members
 • Aantal bijdragen

  133
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Over Reszs

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag April 17

Profile Information

 • Woonplaats Zonnedael
 • Interesse's Beschermer in hart en nieren!
 • Geslacht

Contact Methods

 • Skype Discord: Reszs#9626
 • Speelt vooral Survival 1
  Survival 2
  Factions
  Games
  KitPvP
  Prison
  Skyblock
  Hungergames
  Skywars
 • Minecraft naam Reszs

Recente profielbezoeken

856 profielweergaven
 1. leuke foto's rotzooi! ik moet helaas langer zitten omdat ik me cel maatje heb vermoord..
 2. ik zie die hond al naar dat lekkere eten kijken wat compelintje bijna laat vallen
 3. Give away whoehoeeee! IK DOE MEE! Een Survival speler gaat met /tp naar een skyblocker met een schapenboerderij, hij komt er aan en loopt naar de skyblocker toe en vraagt of hij een schaap mag, de skyblocker met schapen zegt dat het mag als de survival speler raad hoeveel schapen hij heeft. De survival speler kijkt een keer naar het weiland en ziet iets van 100 schapen, hij geeft als antwoord 100 schapen en hij heeft nog gelijk ook. De survival speler krijgt een schaap en loopt met het schaap weg, de skyblocker rent hem achterna en vraagt het volgende: 'Als ik raad van welke gamemode jij komt, mag ik dan mijn hond terug?'
 4. Terra <3
 5. Lees de zin "Af en toe leuke gevechten met gelijk aantal spelers tegen elkaar dat het een eerlijk gevecht is!"
 6. Zie je binnenkort in de /warp pvp hopelijk!
 7. Hey Prison spelers! Zoals velen weten houd ik heel veel van Pvpen alleen nu zoeken we op prison een nieuwe vijand die durft te pvpen want de vijanden die we nu hebben durven niet echt te pvpen! Ben jij nou een goede pvper? Een speler die van een uitdaging houd? Schrijf dan nu in de comments hoe je heet in game en hoe je eventuele gang heet! Dan word jij onze nieuwe vijand! Wat krijg je als je een vijand word van UltraKRYM? Als vijand van UltraKRYM heb je de kans om UltraKRYM spelers in de /warp pvp te killen! (item drops staan aan) Een leuke competitie tussen de gangs wie het sterkste is! Af en toe leuke gevechten met gelijk aantal spelers tegen elkaar dat het een eerlijk gevecht is! Groepsgevechten Gang vs Gang! Alleen voor de mensen die in de item drop arena durven te pvpen!
 8. ik ken jou zeker nog mij ken je toch ook wel ?
 9. Leuk dat je het naar je zin hebt op TorchCraft eenmaal op TorchCraft kom je er niet meer weg door de gezellige community
 10. Leuke bijnamen Soundbar!
 11. I like trains!
 12. Zwart de kleur van mijn ziel
 13. Er is geen YT rank op TorchCraft Zoals @TheIdiotManiac al zei wel word het gewaardeerd als je video's op en over TorchCraft maakt heel veel mensen vinden het wel leuk om te zien!
 14. Uhhh mien pa en ma stemmen er elk jaar op hoe heet die partij ook alweer? ik weet wel CDA is christenunie... Zelf zou ik op 50+ stemmen!
 15. Vet idee age! -Reszs -Iets wat met terra heeft te maken bijvoorbeeld middelleeuwachtig lijkt me wel vet met de naam Calydon en Reszs of Terra! - Middelmatig grootte -Wil je je skin erop? Ja graag!