Spring naar bijdragen

Lobkestar

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  478
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  25

7 Volgers

Over Lobkestar

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Lobkestar

Recente profielbezoeken

4027 profielweergaven
 1. Lobkestar

  Reunie?

  Het gaat hier over een oud clubje van het eerste half jaar op Mfok
 2. Lobkestar

  Reunie?

  Misschien kunnen we Pixiio de oude map afhandig maken Ps, lees je mail.
 3. Wat heb je weer een mooi project uit de grond gestampt zeg
 4. Lobkestar

  Helpers op Survival

  Automatisch gegenereerd bericht. Dit topic is gesloten door een moderator of admin. Reden: Wij zijn altijd open voor suggesties van leden maar niet op deze manier, maak een ticket. Van allemaal ben ik het felst tegen helpers op survival. Ik zal ook even toelichten waarom: Om te beginnen zijn er al op survival meer moderators dan op de andere servers en ze zijn ook echt vaak online. Soms houden ze in vanish de chat in de gaten zodat ze wat rustiger kunnen spelen. "Er is nooit iemand online als ik een vraag heb" Daar is het ticket systeem voor. "Er is niet altijd iemand online" Er zijn meer moderators in de avond en overdag hebben minderjarige leerplicht. Er zullen altijd mensen zijn die het voor andere proberen te verzieken door te schelden dat is nou eenmaal zo. Maar over het algemeen is er minder snel onrust op survival dan bijvoorbeeld op factions en is er ook meer toezicht. Ik geef zelf veel om survival en zie de server niet graag in de handen van een wat jongeren groep om twee redenen. Een daarvan is omdat volwassenen toch net wat verantwoordelijker zijn. En als tweede reden ben ik bang dat ze zich verheven voelen boven de andere users. Jezelf aanwijzen als helper is haast een voorbeeld ook al was dat misschien niet zo bedoeld. Zolang ik hier ben hoop ik dat er geen helpers op survival komen. Als je het er niet mee eens bent dat dit topic gesloten is, maak dan een ticket. Groeten, TorchCraft forum Staff
 5. Rechtdoor lopen is nog nooit zo moeilijk geweest
 6. Doe /warp shops Loop rechtdoor (trap omlaag) Neem van de twee oranje shops de linker (1) Loop tot helemaal achterin en koop een sapling Waar is het probleem?
 7. Lobkestar

  Korte strip door Jonko1991

  Dit heb je gewoon gemaakt in die 5 minuten dat je verplicht moest stilstaan
 8. Lobkestar

  ArcheAge

  Verwacht dat het binnen twee weken rustiger is.
 9. Lobkestar

  ArcheAge

  De game is nog nieuw in europa dus het is erg druk. Ik wacht vaak langer dan 12 uur.
 10. Lobkestar

  ArcheAge

  Linkje: http://lmgtfy.com/?q=ArcheAge
 11. Lobkestar

  ArcheAge

  ArcheAge is een open-world sandbox game die recent is uitgekomen in Europa. In ArcheAge kan je je eigen dier opvoeden, je weg vechten door dungeons, het besten armour maken, je eigen huis bouwen, een schip varen, land claimen voor je faction en meer! In ArcheAge kun je kiezen uit vier verschillende rassen (binnen kort 6). Elk ras heeft zijn eigen specialiteit, vrienden en vijanden. Er zijn tien verschillende classes waarvan je er drie kan kiezen. Zelf speel ik als Elf op de Shatigon server. Mijn classes zijn Shadowplay, Archery en de derden weet ik nog niet.
 12. Leuk berichtje ChuckBug, Wist je dat ocelots makkelijk te vinden zijn door een jungle biome plat te maken en te wachten tot de server gras met ocelots spawned?
 13. Camelot is af en dankzij SickLittlePuppet is het kasteel erg mooi geworden. Ook het dorp en de omgeving is af. Het claimen rond Medieval is ook gelukt en de komende weken ben ik bezig met de gebieden te herstellen. Hier beneden zie je een voor en na screenshot van de map die in het visserhuis in Lumbridge hangt. Er moet nog wat bos bij komen maar je ziet een duidelijk verschil.
 14. Automatisch gegenereerd bericht. Dit topic is gesloten door een moderator of admin. Reden: Maak een ticket Als je het er niet mee eens bent dat dit topic gesloten is, mail dan een moderator. Groeten, TorchCraft forum Staff
×
×
 • Nieuwe aanmaken...