Spring naar bijdragen

Rick310

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Rick310 geplaatst

 1. Erg jammer dat je stopt als staff maar inderdaad wel verstandig. Ik hoop dat wanneer je er bent, je met even veel plezier als vroeger speelt. Het is zeker een server met genoeg mooie herinneringen waardoor mensen er graag aan vast houden en het daarom ook zeker een lastige keuze zal zijn geweest. Veel succes met je opleiding en wat je daarna van plan bent. Het ga je goed.
 2. Rick310

  pickle rick

  Komt er nog een pickle rick item?
 3. Rick310

  pickle rick

  Gigakoos hoe durf je tegen te stemmen
 4. Rick310

  Voorstel | Quartz mine

  Ik denk zelf dat dit wel een goed idee is, vooral met alle nieuwe dingen die je kan minen (netherite enz.) Inderdaad nu veel mensen ook écht in de nether willen bouwen en daardoor liever geen resets meer willen zal dit een hele goeie oplossing zijn. Er zullen altijd wel mensen in de nether blijven minen want dat hoort nou eenmaal bij de ervaring van minecraft, maar zolang het net iets beter loont dan ook echt in de nether minen zullen mensen hier zeker gebruik van maken. Hopelijk wordt er goed gekeken naar deze mogelijke oplossing.
 5. Furnaces op hoppers helpen niet. https://youtu.be/8s7S-xFVZcg
 6. Rick310

  Petitie

  Mijn stem heb je
 7. Anderhalve meter https://imgur.com/a/GoTV5VU
 8. Hoi

  1. Yanick

   Yanick

   hai wat vind je van deze foto's&h=218&w=300&tbnid=IKYBUFi_AjR6fM:&docid&h=239&w=300&tbnid=vfurzvO_dNWQXM:&docid Cute of niet cute-kitten-wallpaper&h=500&w=800&tbnid=&h=232&w=300&tbnid=FbBKYiQl8kmIvM:&docid

×
×
 • Nieuwe aanmaken...