Spring naar bijdragen

SvenDutch

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  1098
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Alles door SvenDutch geplaatst

 1. Nou Cees we houden van je jongen
 2. SvenDutch

  OTF irl!

  lol assshock heeft spag opgegeten
 3. SvenDutch

  Het beste moment op torchcraft?

  DarkWolf op factions natuurlijk. Is alweer zo'n twee of drie jaar terug denk ik
 4. SvenDutch

  Review hier films

  Star Wars gaat dood.
 5. SvenDutch

  DDoS aanval

  Goede tips, maar het beste kan je altijd nog in eerste instantie alleen mensen op skype accepteren die je werkelijk vertrouwt.
 6. SvenDutch

  DDoS aanval

  Verbazingwekkend hoe makkelijk het tegenwoordig is inderdaad. Gelukkig zijn er nog VPNs.
 7. SvenDutch

  Post je random Screenshots!

  De spawn van survival: Mijn eerste project op de server (ruim 3 jaar oud): Vanilla singleplayer wereld van me (bezig met boomhuis): Base op factions: /warp fish:
 8. SvenDutch

  Asus

  • Rechtermuisknop op je bureaublad • Nieuw > Snelkoppeling • Typ in de balk: C:\Users\jouw_username\AppData\Roaming\.minecraft\screenshots • Klik op volgende • Geef de snelkoppeling een naam • Voltooien Done
 9. Beste excuus ooit. Heel origineel. +1
 10. SvenDutch

  Game PC!

  *kuch* Aftermarket CPU cooler is verplicht *kuch* moederbord oververhit *kuch* Ja..... AMD... Achja, gelukkig zijn de GPUs goed. En het zorgt natuurlijk voor wat competitie, zodat Intel en Nvidia geen monopoly zijn En inderdaad, met een i5 2500k/4690k/6600k kan je meer dan Core i3. Maar een i5 4440/4460/4690/6400/6500/6600 is het extra geld niet waard. i5 4670k is ook poep trouwens, overheating issues
 11. SvenDutch

  Game PC!

  Ahem! Sorry, daar komt de azijnzeikert weer Ontopic: Voor video rendering en photshop is alles vanaf een i5 2500k inderdaad beter dan alle Core i3's. Maar wat league of legends betreft, kan je met de onboard graphics van een i3 4130 al prima spelen zonder dedicated gpu. Ook een G3258 + een GTX 740 zal al genoeg zijn. Ook maken alle Core i3's gebruik van hyperthreading. Sinds bijna alle spelletjes tegenwoordig niet meer dan 4 threads utilizen, hebben 4 'physical' cores dus weinig improvement met gamen. Prestaties in games wordt vooral beïnvloed door de kwaliteit van de cores, niet de kwantiteit. Daarom moet je ook altijd voor intel kiezen als je voor gamen gaat. "Ja, maar een FX 6300 van AMD heeft wel 6 cores!!!!!!!!!". Dat klopt. Alleen zijn de cores crappy als wat. Ik heb niks tegen AMD, hun GPUs zijn prima, maar wat CPUs betreft is het het echt niet waard om een 3-4 jaar oude chip te kopen met weinig upgrademogelijkheden. Waarvan akte.
 12. SvenDutch

  Game PC!

  Dus jij vind het geen 'kopen' als je een legale versie koopt van Windows via G2A terwijl Microsoft gewoon het volle geld ervoor krijgt? Beetje apart standpunt
 13. SvenDutch

  Game PC!

  Je hebt nog nooit Windows getorrent? Als je gewoon common sense gebruikt krijg je niet zo heel snel malware. 100 euro voor een 'legale' versie van windows is pure onzin. Als je van sites zoals G2A windows keys koopt, ben je niet meer dan 30 euro kwijt. Deze keys zijn volkomen legaal en als je 1 euro extra betaald krijg je al je geld terug/een nieuwe key mocht die om 1 of andere speciale reden niet werken. Deze keys zijn zo goedkoop omdat ze in hele grote aantallen worden gekocht in het buitenland, waar ze veel minder kosten.
 14. SvenDutch

  Game PC!

  Ga nooit meer naar gamepc.nl. De grootste afzetters van heel Nederland. Probeer pre-built pc's zoveel mogelijk te vermijden, bouw je eigen pc. Als je écht, écht een pre-built pc wil, koop dan bij sites als compustunt.nl. Wacht nog even tot Skylake available is in Nederland, en koop dan iets als een i3-6100 of een i5-6400 samen met een R9 380 4gb. Mini ITX pc's zijn leuk, maar zeker niet aan te raden om te bouwen als het je eerste computer wordt. Pre-built mini ITX systemen zie je bijna nooit, en als je ze ziet, is het één groot drama. Bespaar ook veel geld op je OS. Torrent je Windows of koop het voor +-30 euro op G2A.com (niet de OEM versie)
 15. SvenDutch

  Dit of Dat

  @Everttwix Karakter: Notch Coding skills: EA --- FPS of indie?
 16. SvenDutch

  Dit of Dat

  Frikandel --- Dat of dit?
 17. Misschien helpt dit een beetje: https://www.youtube.com/watch?v=bpXVuRulSHw
 18. Nu nog hopen dat dit geen Xbox-exclusive wordt, aangezien dit ook veel PC-gamers aanspreekt
 19. Bron: http://tweakers.net/nieuws/103689/microsoft-toont-hololens-uitvoering-van-minecraft.html Microsoft heeft tijdens zijn E3-keynote een speciale versie van Minecraft laten zien waarbij de virtuele spelwereld in augmented reality via de HoloLens zichtbaar wordt gemaakt. De beelden kunnen niet alleen op een muur worden getoond maar bijvoorbeeld ook op een tafel. De aangepaste Minecraft-versie voor de HoloLens is door Microsoft samen met Mojang ontwikkeld. De 3d-wereld van Minecraft kan met de holografische bril op vrijwel elke ondergrond geprojecteerd worden. Tijdens een demo kon de drager van de HoloLens door middel van gebaren en spraakherkenning door de spelwereld bewegen en commando's geven. Het is onduidelijk of, en zo ja wanneer, de HoloLens-versie van Minecraft voor het publiek beschikbaar komt. Microsoft heeft tot nu toe nog geen introductiedatum voor zijn futuristische bril genoemd. Wel belooft de softwarefabrikant in juli tijdens de Minecraft-bijeenkomst Minecon meer details uit de doeken te doen. Fragment uit de E3-keynote van maandag waar Microsoft Minecraft op de HoloLens toont (Engels): https://www.youtube.com/watch?v=6yg6ljnASxw Denken jullie dat dit een succes gaat worden? Zouden jullie het kopen als de HoloLens een betaalbare prijs krijgt? Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit product, vooral als het compatibel is met multiplayer servers. Moet je nagaan hoe TorchCraft survival eruit zou zien op je eigen keukentafel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...