Spring naar bijdragen

¶FreedomFighterNL™

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  676
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

1 Volger

Over ¶FreedomFighterNL™

 • Rang
  Trouw lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  FreedomFighter

Profile Information

 • Interesse's
  Roti

Recente profielbezoeken

5933 profielweergaven
 1. Oef dat is een tijdje geleden dat ik op de forums ben geweest 

 2. ¶FreedomFighterNL™

  Kirov Airship

  Had dit een tijdje terug gezien toen ik een beetje aan het roamen was over de map. Echt super tof.
 3. Zojuist UltraGod++ gekocht terwijl ik eigenlijk nooit meer minecraft speel xD

 4. Doe mij maar de volledige VIP kleur.
 5. Ik zou graag zien: goedkopere versie van ranks, global donator. Maandelijks/eenmalig betaling van een rank over de gehele server. Deze rank zal goedkoper zijn dan apart per server te betalen. Global rank geeft een speciale tag op het forum en ingame. En natuurlijk hoop ik op een nieuwe populaire gamemode met een betaalde ranks.
 6. Exactly, zoals /travel ofzo. Dan behoud je gewoon nog de /warp command voor je eigen projecten en heb je een /travel voor de echte erkende projecten.
 7. Kan je niet gewoon de oude naam "warp" (verdiende warps) een andere naam geven om te tpen?
 8. ¶FreedomFighterNL™

  Nieuwe prison ranks

  Ik ken eigenlijk geen server die niet aan prison resets doet. Het hoort er naar mijn mening bij. Netzoals je pvp reset.
 9. Abortus --- Je krijgt in de avond, een dag voor de toets, te horen dat je een toets krijgt. Wat ga je doen? Die hard leren of niet?
 10. Keihard door blijven hacken en proberen iedereen boos te maken. --- Je betrapt een admin op hacken, wat ga je doen?
 11. Idd, af en toe was hij een beetje te laat met zijn commands xD
 12. Nee xD Het is de hololens wat het toont voor je ogen. Waarom anderen het konden zien was omdat er een cameraman met een dikke camera (speciaal gemaakt) het filmde. En wat hij filmde werd getoont op een scherm. Maar zonder die hololens of camera kan je het dus ook niet zien.
 13. ¶FreedomFighterNL™

  Nieuwe prison ranks

  Ik zou de prijzen baseren op de verkoopprijzen. Dus kijk je naar hoeveel je ongeveer ophaalt per full inventory en hoeveel inventories je ongeveer nodig heb om te ranken. Hoe hoger je komt moet ook meer moeite gedaan worden dus ook vaker een full inventory sellen. Bijvoorbeeld: A - ongeveer 5 full inventories = $..... B - ongeveer 7 full inventories = $..... c - enz... Je kan de aantal full inventories verhogen met bijvoorbeeld: - percentages, ik wil ...% meer full inventories dan de vorige (of eerste) rank - plus, ik wil per rank steeds +5 full inventories erbij - enz.. Je moet wel rekening houden met percentages van (blok)soorten die voorkomen in een mijn en de verkoopprijs per soort. Wat ik nu bij andere zie is dat ze steeds verhogen met een bedrag als 250 en 4 ranks later verhogen ze steeds met 500. Maar is het niet per rank verder als in steeds makkelijker om te ranken (hogere percentage voorkomen van soort blok/nieuwe soort blok met hogere verkoopprijs)? Dus hoe hoger je komt in de 250 segment hoe makkelijker het wordt? Of zit ik nu verkeerd? Ps. Ik speelde wel een tijdje geleden vaak. Ps2. Ik typ dit effe snel op mijn mobiel dus let niet op de fouten xD Ps3. Vind je dit idioot of klopt er niks van, negeer het dan/verwijder mijn post.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...