Spring naar bijdragen

Pixiio

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  3853
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  266

Over Pixiio

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Pixiio

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

67530 profielweergaven

Pixiio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

2,8k

Waardering in de gemeenschap

 1. Pixiio

  Overlijden Pouky

  Wat een vreselijk nieuws ūüė• Pouky was altijd zeer vriendelijk en een behulpzame speler voor ieder. Gecondoleerd met het verlies. Hopelijk kunnen we binnenkort een herinnering ergens plaatsen. Jij bedankt voor je bericht en veel sterkte.
 2. Pixiio

  Forum update (nieuws)

  Dank je, we gaan er naar kijken!
 3. Pixiio

  Forum update (nieuws)

  In dit topic kan je discussi√ęren over het nieuwsitem: Forum update. Hi TorchCrafters, Ten eerste: long time no see! Jullie zien mij tegenwoordig weinig meer online, maar in de achtergrond kijk ik nog met een knipoog mee. Hopelijk gaat het met iedereen goed, in ieder geval fijn om te zien dat alles nog zo goed gaat met TorchCraft! Zojuist heb ik met Cees het forum weer ge√ľpdate naar de nieuwste waardoor jullie een aantal vernieuwingen kunnen zien. Een andere verandering is dat je nu moet reageren via het fora ''Nieuws discussie'' (klik) op een nieuwsbericht en niet meer direct onder het bericht zelf. Veel plezier en we houden contact! Groetjes, Pixiio, namens het TorchCraft Team
 4. Jammer dat je geen owner meer bent! Zou je wel kunnen zorgen dat skywars terug komt? Alvast bedankt!

 5. Pixiio

  DDoS aanval

  Hoi allemaal! Ik heb helaas vernomen dat er op dit moment een aantal spelers zijn die het nodig vinden om andere spelers te DDOS'en. Daarom wil ik dit topic toch even bumpen om hier aandacht voor te vragen. Het platleggen van andere netwerken is - zoals eerder beschreven - streng verboden bij de wet en ook niet licht bestraft, ook niet voor jongeren. En wat sommige spelers niet bedenken is dat ook medeplichtigheid illegaal is. Stel je bijvoorbeeld voor dat je in een groeps-gesprek zit met de dader(s) en erover mee praat en iemand in de call record het en deelt het? Dan ligt er dus gewoon hard bewijs op tafel. Met het bewijs kan een ouder (die je ook internetten onmogelijk maakt!) aangiften doen en dan kan je vrij de pineut zijn. Daarnaast kan bij het aanhouden van een dader ook de PC onderzocht worden waardoor je als medeplichtige ook aan het licht kan komen. Je speelt met je toekomst, als dader maar óók als medeplichtige. Mocht je een (groeps)gesprek hebben opgenomen waarin de dader(s) hierover praten dan ben je vrij om deze naar ons ticket systeem te sturen. Wij sturen deze dan naar de personen die dit aan ons hebben gemeld.
 6. Pixiio

  Mistakes Were Made

  Het is je vergeven! Tof dat je het post
 7. Pixiio

  Mijn mening over TorchCraft.

  Leuk om te horen!
 8. Pixiio

  Godlike op Survival

  Thanks voor je mening 5VR !
 9. Pixiio

  Wisseling van de wacht

  Hier ben ik 200% mee eens! Je merkte dat je het altijd vol passie deed om het beste uit iedereen te krijgen en iedereen zo goed mogelijk te helpen Thnx Xoez!
 10. Hoi pixiio zou je is me forum discussie willen zien en ben je geen owner meer? namelijk heb 1 jaar mc rustpauze genomen :P 

   

 11. Als jij je studie afgerond hebt en Torchcraft bestaat dan nog zou jij dan weer owner willen worden?

   

  1. Pixiio

   Pixiio

   Dat gaat nog wel even duren.. En ben begint het werken :relieved:
   Maar ik ben altijd vol plezier eigenaar geweest maar na 6 jaar is wat meer rust ook wel fijn.

  2. Koos1

   Koos1

   Jammer pixiio

 12. Beste Pixiio,

  ik ben de laatste tijd veel aan het opnemen voor TorchCraft..

  En heb redelijke goede kwaliteit!Aangezien er geen STAFF meer streamt voor TorchCraft, zou ik dan mogen streamen ?Dat er dan ergens in de server een bordje staat wie bijv. Streamt/ opneemt voor TC.

  Ik wacht gerust af.

   

  m.v.g Finet

  1. Pixiio

   Pixiio

   Zou dit even mailen, ik ga hier niet over ;)

  2. FinetNell05

   FinetNell05

   Okee zal ik doen!

    

   ??

 13. happy Birthday

   

×
×
 • Nieuwe aanmaken...