Pixiio

Admin
 • Aantal bijdragen

  3744
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  231

Over Pixiio

 • Rang
  Eigenaar

Contact Methods

 • Minecraft naam Pixiio

Profile Information

 • Geslacht Man

Recente profielbezoeken

20440 profielweergaven
 1. Dan voten ook vaak mensen die helemaal niet spelen, liever dus niet
 2. Hey TorchCrafters! De afgelopen tijd heeft Cees lang gewerkt aan de speciale TorchCraft Discord, met een mooi resultaat! Op de Discord kan je gezellig praten met mede TorchCrafters, wordt je automatisch op de hoogte gehouden van updates en krijg je ook alerts die ingame komen. Het enige wat je nodig hebt is het Discord programma, een Discord account en je moet op TorchCraft kunnen inloggen. Uiteraard gelden er verder de normale TorchCraft regels. We testen het de komende tijd en beslissen dan of we ermee door gaan. Kom je ook? Surf naar www.TorchCraft.nl/discord of klik hier. Veel plezier!!
 3. pixiio, zou ik een info mogen maken over villagers ???

   

  groetjes RoodVuurtje_02

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Als je hierdoor mensen informatie kan geven over villagers op het forum, dan lijkt mij dat dit kan. Is verder alleen formatief bedoelt , je kunt ook informatie vinden over potions maken dus zou vast ook wel mogen over villagers.

 4. Hey TorchCrafters! De afgelopen dagen is Games nogal instabiel en dit komt helaas doordat we nog 1.8 supporten op Games. Een aantal plugins reageert niet goed op mensen met de versie 1.8, bijvoorbeeld de shops. Eventjes een aantal voor en tegens opgesomd: Voor: Minder lagg, bevorderd de PvP en de algemene gameplay Meer mogelijkheden tot uitbreiden van games (veel minigames ondersteunen geen 1.8 of werken er niet lekker mee) Minder vaak onderhoud nodig om plugins stabiel te houden Ook voor nieuwe minecrafters goed speelbaar, deze hebben nooit gespeeld met de pvp van 1.8 Geeft meer mogelijkheden om toffe maps te maken (1.8 clienten buggen vast op sommige blokken) Het spel wordt eerlijker, spelers hebben gelijke kansen tegen elkaar (voorbeeld: 1.9 clienten kunnen niet blockhitten) Minder cheat clienten beschikbaar Skywars mogelijk eerder online Tegen: Eigenlijk alleen nadelig voor de old-skool pvpers (niet dat jullie niet belangrijk zijn <3) Je kunt niet meer blockhitten Combo's maken wordt wat lastiger Nu is onze vraag aan jullie wat jullie er van zouden vinden als we ook hier 1.8 weghalen. Dit zorgt voor een grote stabiliteit boost en daarnaast houden we wel gewoon de 1.8 combat via een externe plugin. Graag jullie mening!
 5. Algemeen Ter info: de reden dat iedereen zijn online tijd is gereset doordat we een tijd geleden server problemen hadden. Normaal maken we altijd van alles goede backups maar helaas stond de online tijd database daar buiten, deze wordt nu wel goed mee genomen. In ieder geval blijft de online tijd zoals die nu is. Mogen de beste winnen!
 6. Hey TorchCrafters! Onwijs bedankt voor al jullie toffe feedback via onze vragenlijst. In totaal zijn er 196 vragenlijsten ingevuld met vele toffe suggesties, tips en lieve berichten. We hebben echt wat aan jullie feedback en gaan deze nu evalueren. We zijn van plan om later ook de resultaten hiervan te posten.. In ieder geval hebben we wel al de uitslag van de vragenlijst! De winnaars zijn... SoldierNotReal, Tyfoon123 en ReznoV_Vazileski. Gefeliciteerd!! Jullie kunnen via de mail jullie prijs ophalen. Nogmaals bedankt iedereen Met vriendelijke groet, - TorchCraft team
 7. Hey TorchCrafters! Sommige spelers hadden het al vernomen maar we gaan wat veranderingen doorbrengen betreffende versies op TorchCraft. We merken de afgelopen tijd veel problemen met 1.8 op TorchCraft. Zo heeft 1.8 al meerdere malen voor server crashes gezorgd, updaten developers plugins niet meer voor 1.8 en kunnen we ook niet met alle blokken bouwen omdat die voor problemen zorgen. En met 1.12 verwachten we nóg meer problemen. We snappen dat veel PvP'ers graag willen spelen met 1.8 en om deze reden blijft 1.8 wél werken in de volgende gamemodes: Lobby, Terra, Games. We hopen hiermee de PvP spelers van TorchCraft tegemoet te komen. We hopen op jullie begrip. - TorchCraft team
 8. kan je me unmute

  ps ik ben joostsas

  gegroet

 9. Hi all! We hebben een vragenlijst opgesteld met verschillende vragen waarin je jouw mening kan uiten over TorchCraft. Met deze mening kunnen we TorchCraft blijven verbeteren en jouw inbreng erin verwerken. Daarnaast verloten we onder alle inzendingen 3x een 10 euro coupon. Het invullen duurt ongeveer 2 minuten. Ready? Klik hier. Alvast bedankt! - TorchCraft team PS: werkt de link niet? Klik dan hier.
 10. Hi all! Het was het plan om i.v.m. de dodenherdenking om 20:00 de gamemodes op ''mute'' te zetten waardoor niemand kon praten. Door een technisch probleempje was die om 20:00 helaas niet ingegaan.. Maar tot het team zijn vreugde nam iedereen de stilte en bleven sommige mensen zelfs stil staan. Dit zegt wat over de community, jullie zijn de beste <3 Met vriendelijke groet, - Jullie team
 11. Zal ik je dag goed maken? Dat Parkour even niet meer werkte was eigenlijk een foutje . Hij is weer online!
 12. hai, ik ben UG++ op survival1  ik heb paar dingetjes gekocht pas geleden en ik ontvang het niet? 

  ik denk toen ik het gekocht had dat ik mijn naam niet had ingevuld ik weet verder niet hoe ik het kan krijgen?

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Als je bewijs hebt van de gekochte items zou je met je een ticket kunnen sturen naar: [email protected] . Vertel even je verhaal erbij samen met bewijs dat je het wel gekocht (dus ook betaald) hebt, daar kunnen ze je verder helpen. Hoop dat alles lukt! :D

  2. GamerKneus

   GamerKneus

   dankuu

    

 13. Hey TorchCrafters! Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe items in de winkel: een helikopter en het Vepoker huisdieren pakket! Met het helikopter pakket kan je als UltraGod++ helikopters kopen, zoveel als je wil. In het Vepoker pakket zitten 3 huisdieren: Vex, Polarbear en een Evoker. Voor meer informatie... hier voor de helikopter en hier voor het huisdieren pakket. De eerste 10 mensen krijgen met de coupon: 2AH3-RGZR-K46V 25% korting op bovenstaande items. De coupon is alleen op die items geldig. Veel plezier en geniet van de lekkere lente dag PS.. we hebben een Facebook actie waar je een 50 euro coupon kan winnen!
 14. Welkom het forum Ringo! ;)
 15. youtube

  Leuk! Veel plezier