Spring naar bijdragen

Pixiio

Admin
 • Aantal bijdragen

  3843
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  252

Over Pixiio

 • Rang
  Veteraan
 • Verjaardag 13 december

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Pixiio

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

26725 profielweergaven
 1. Mistakes Were Made

  Het is je vergeven! Tof dat je het post
 2. Mijn mening over TorchCraft.

  Leuk om te horen!
 3. Godlike op Survival

  Thanks voor je mening 5VR !
 4. Wisseling van de wacht

  Hier ben ik 200% mee eens! Je merkte dat je het altijd vol passie deed om het beste uit iedereen te krijgen en iedereen zo goed mogelijk te helpen Thnx Xoez!
 5. Als jij je studie afgerond hebt en Torchcraft bestaat dan nog zou jij dan weer owner willen worden?

   

  1. Pixiio

   Pixiio

   Dat gaat nog wel even duren.. En ben begint het werken :relieved:
   Maar ik ben altijd vol plezier eigenaar geweest maar na 6 jaar is wat meer rust ook wel fijn.

  2. Gigakoos
 6. Beste Pixiio,

  ik ben de laatste tijd veel aan het opnemen voor TorchCraft..

  En heb redelijke goede kwaliteit!Aangezien er geen STAFF meer streamt voor TorchCraft, zou ik dan mogen streamen ?Dat er dan ergens in de server een bordje staat wie bijv. Streamt/ opneemt voor TC.

  Ik wacht gerust af.

   

  m.v.g Finet

  1. Pixiio

   Pixiio

   Zou dit even mailen, ik ga hier niet over ;)

  2. FinetNell05

   FinetNell05

   Okee zal ik doen!

    

   😀😀

 7. Mensen belachelijk maken

  "Hallo, in dit topic gaan we elkaar niet allemaal belachelijk maken" Denk niet dat iedereen dit even veel kan waarderen Spiro!
 8. Slecht ticket systeem

  Ik snap deze even niet..
 9. Slecht ticket systeem

  Geen probleem!
 10. Slecht ticket systeem

  Dit. Daarnaast krijgen we waarschijnlijk 200 reports per dag (ook al is het van verschillende mensen) omdat het zó makkelijk is en mensen niet meer nadenken voordat ze reporten. Je kan er geen afbeeldingen toevoegen en dat zou beteken dat we alles via de logs moeten gaan controleren en dat is onbegonnen werk.. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat we ze niet allemaal behandelen -> boze spelers. Er is overigens wel eens over nagedacht ;)
 11. Updates

  Donaties Kleine notitie: ik ga niet meer over de betalingen van TorchCraft. Ik kan ook zelf niet meer in het systeem, vragen heeft dus weinig zin. Bij problemen etc etc graag bij Tendonsie Thank youuu
 12. UltraGod++ release!

  Hey TorchCrafters! Vandaag is eindelijk de dag dat UltraGod++ uitkomt We hebben er hard ons best op gedaan en hopen dat jullie de functies leuk vinden. Dus... de functies! Je bent toegang tot het /afk commando waarmee je kan laten zien dat je weg bent van je computer. Als je weer beweegt zal de afk laten zien dat je weer terug bent. Je kan /hat gebruiken om een blok op je hoofd zetten, bijvoorbeeld glas of hout! Je krijgt toegang tot de unieke UltraGod++ kit met daarin: -> Diamond sword met sharpness 3 -> Diamond helmet met protection 3 -> Diamond chestplate met protection 3 -> Diamond leggings met protection 3 -> Diamond boots met protection 3 -> Bow met power 2 en punch 2 en infinity. Je hebt toegang tot het meeste aantal plots van alle ranks: 8. Je hebt de mogelijkheid om een shop te maken. Maak je eigen shop op je plot, handel met andere en word rijk! Je kan 50 shops maken. Ook hier heb je de meeste aantal shops van alle ranks. Je hebt toegang tot de unieke ''shop display'' functie. Je kan op signs alle kleuren van de regenboog gebruiken! Zie hier alle kleuren: http://ess.khhq.net/mc/ Je kan het /sit commando gebruiken om te gaan zitten. Je hebt toegang tot nieuwe /dis monsters! Je kan vanaf nu verkleden als Llama (dubbel l), Polar Bear, Vindicator, Illusioner en Evoker. Je hebt natuurlijk toegang tot de allertofste mine: de UltraGod++ mine. (/warp is het commando) Je hebt toegang tot autoblock, hierdoor worden alle ingots automatisch omgezet naar blokken. Bovenstaande functies komen bovenop je huidige pre-order functies. We wensen jullie veel plezier
 13. Belangrijk nieuws

  Hey TorchCrafters! Waarschijnlijk komt dit even onverwacht maar na 6 jaar heb ik besloten TorchCraft over te dragen naar een nieuwe eigenaar. Geen zorgen, er veranderd weinig! In dit bericht vertel ik jullie hier graag meer over. Huh, waarom dit? De afgelopen maanden ben ik onwijs druk geweest met mijn privéleven en studie. Dit combineren met TorchCraft is voor mij een zware taak, zo zwaar dat het mij wat teveel wordt. Daarom ben ik de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een vervanger voor TorchCraft. Ik wil TorchCraft niet overdragen aan iemand die ik niet ken of niet vertrouw. Juist vandaar dat dit zo’n moeilijke opgave is. En wie is dit? De nieuwe eigenaar wordt Tendonsie, de eigenaar van Minecraftserverlijst.nl (grootste serverlijst van Nederland). De reden dat gekozen is voor Tendonsie is dat ik hem al jaren ken en er volle vertrouwen in heb dat hij de server goed kan overnemen. Alle admins waren hier mee eens, overigens hebben ze zelf aangekaart op dit moment geen tijd te hebben voor de rol als eigenaar. Hij zit al heel lang in de Minecraft scene, heeft 5 jaar lang een server gedraaid en is dus ook de eigenaar van Minecraftserverlijst. Rein is betrouwbaar, heeft veel Minecraft ervaring en heeft veel technische ervaring. De reden dat hij TorchCraft wil overnemen is dat hij het een leuke uitdaging vindt en niet voor de winst (deze is sowieso gering). Daarnaast zal Compelintje de functie van co-owner gaan vervullen. Ze beslist mee met alles en zal vooral het aanspreekpunt voor jullie worden aangezien Tendonsie alles achter de schermen gaat regelen. De meeste van jullie kennen Compelintje wel en weten dat ze lief, gemotiveerd en betrouwbaar is. Wat gebeurt er nu met TorchCraft? Er gaat vrij weinig veranderen voor jullie, iedereen behoudt zijn ranks, zijn bouwwerken en alle gamemodes blijven hetzelfde. Tendonsie wil geen ingrijpende veranderingen doorvoeren aangezien alles al prima loopt. Daarnaast wordt alles overlegd met het Compelintje en het admin team. Er komen natuurlijk wel leuke updates zoals jullie die gewend zijn. En jij dan? Ik blijf gewoon in het admin team. Ik beslis dus mee met beslissingen en zal uiteraard ook mijn advies geven. Ik zal dus alleen wel wat minder actief zijn dan voorheen. Ik maak me zorgen! Er gaat weinig veranderen en Tendonsie garandeert dat TorchCraft online blijft. Juist omdat Tendonsie en Compelintje erg gemotiveerd zijn ben ik er zeker van dat het alleen maar positief kan uitpakken. Ben je benieuwd naar hun visie? Morgen komen ze met een bericht over hun visie voor de toekomst. De echte overgang zal woensdag 22 november doorgaan. Liefs, Pixiio
 14. UltraGod++ voor Prison!

  Let op! De functies die hier staan is maar een klein deel! De rest zie je op 17 november, na de release. Hey TorchCrafters! Het heeft even geduurd maar het eindelijk tijd: de UltraGod++ Prison pre-orders starten! Je kan vanaf nu dus UltraGod++ pre-orderen, je krijgt dan vrijdag (17 nov) alle functies. De rank staat al klaar en hij is in ieder geval mega super duper awesome! Net zoals elke keer krijg je ook leuke extra's als je de rank pre-orderd. Na de release krijg je onderstaande functies dus niet meer bij je rank, mensen die pre-orderen natuurlijk wel. Je krijgt alle onderstaande functies (inclusief je tag) gelijk na het betalen. 20% korting op de rank! (gebruik coupon: PRE-ORDER-KORTING) Sign formatting (schuin, dik gedrukt, doorgestreept, etc.) 10 plots (maximaal aantal plots) Lay (liggen) Disguises: Vex, Parrot (papegaai) Kit pre-order (eenmalig 5x netherstar die je kan inruilen voor music discs bij speciale shops in de UG++ mine) 1e Uniek pre-order item: Limited Edition Uggs 2017 (onbreekbaar, unieke UG++ kleur en met o.a. featherfalling 2) 2e Unieke pre-order item: Grapplinghook met 1000 uses Op de 17'de komen alle functies uit en kan je alles gebruiken Gelijk naar de winkel? Klik hierrr!
×