Spring naar bijdragen

Pixiio

Admin
 • Aantal bijdragen

  3785
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  243

Over Pixiio

 • Rang
  Eigenaar
 • Verjaardag 13 december

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Pixiio

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

22314 profielweergaven
 1. Deze Held is op mijn verjaardag geregistreerd :D

 2. Vakantie

  Veel plezier!!
 3. Updates

  Website Vanaf nu kun je onder je onder je forum naam een speciale status verdienen. Hoe? Klik hier voor alle informatie! Je hebt geen rang hiervoor nodig. Spelers zonder profielfoto krijgen nu de eerste letter van hun naam in hun profielfoto. Informatie als "Woonplaats" en "speelt vooral" weggehaald aangezien deze weinig toevoegen aan de informatie over een speler.
 4. Saint, Xoezer & Pixiio op vakantie!

  Hej TorchCrafters! De komende tijd zijn Saint, Xoezer en ikzelf op vakantie. Hierdoor is het mogelijk dat je de komende tijd wat minder admins beschikbaar zijn en de tickets wat langzamer worden opgelost. Mocht een ticket alleen behandeld kunnen worden door een specifieke admin dan zal je hierover worden ingelicht. Uiteraard zijn er gewoon andere admins beschikbaar en ben ik zelf maar een weekje op vakantie. Daarnaast heb ik gewoon toegang tot internet indien er zeer grote problemen zijn. Hejdå! Groetjes, De vakantiegangers PS: We gaan allemaal apart op vakantie. Mijn vakantie bestemming kun je al raden...
 5. DDOS aanval

  Edit: problemen lijken voor nu opgelost. Hi TorchCrafters! We hebben zojuist drie keer een DDOS aanval op de servers van TorchCraft ontvangen. Een DDOS aanval is het sturen van onwijs veel verkeer naar een server waardoor deze het niet meer aan kan en uitvalt. De server is niet gehackt en al je bouwwerken, ranks etc etc zijn 100% zeker veilig. Graag willen we benadrukken dat op uitvoeren van een DDOS aanval een celstraf van 6 jaar (klik) staat, inclusief een strafblad. Ook het gebruik (klik) van dergelijke software (indien deze wordt opgerold) kan voor grote problemen zorgen voor je toekomst. Voor de spelers: excuses voor het ongemak! Groetjes, - TorchCraft team
 6. Updates

  Survival 1/2 & Prison & Skyblock De in de winkel gekochte functie ''Elytra Effecten'' werkt nu weer alleen voor de mensen die hem hebben gekocht. Sorry dat iedereen hem tijdelijk kon gebruiken!
 7. Updates

  Survival 1 & 2 De kleuren portals werken weer op Survival, dankzij Chimpgamer (held!). Weet je niet hoe je ze moet maken? Vraag het dan even aan een ervaren speler. Binnenkort komen we met een uitleg tekst/video. Notitie: functie is alleen voor UltraGod en hoger. Altijd al geweest.
 8. Uitslag zomeractie

  Edit: prijzen ophalen kan tot 26/7/2016! Hey TorchCrafters! Hopelijk zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van de vakantie In ieder geval hebben we hierbij de uitslag van de winactie... Aan alle winnaars: gefeliciteerd!! Jullie kunnen via hulp@torchcraft.nl je prijs claimen, vermeld duidelijk je Minecraft naam. 2x 50 euro coupon (menno123, ruben1237) 2x Tony's Chocolony chocolade reep thuisgestuurd! (Spookyninja0, ItzYaGirlMagic) 3x willekeurige skullpack (Skyjade, Megatrost, Sander2606) 1x Je NPC tijdelijk in de lobby (Gigakoos) 1x Een unieke skull die niemand anders heeft (ShadowWolfHunter) 5x 10 euro coupon (Saizis, Spookyninja0, BlackGamingNL, _MagicGirl_, Ikkuhdude, ReznoV_Vazileski) 1x Zelf uitgekozen steam game t.w.v 25 euro (Blizzardshadow) 2x Willekeurige premium steam game (Milou, RONIN_1973) 1x Een unieke symbool voor je ingame naam voor een maand! (werken23) Veel plezier allemaal!!
 9. Random fact: er zijn meer dan 260.000 spelers op Survival 1 geweest.

 10. Updates

  Survival 1 & 2 Vanaf nu kun je met /tools allemaal tools openen, waar je ook bent. Een grote dank aan ChimpGamer die de plugin speciaal voor TorchCraft heeft ontwikkeld. Als alles goed werkt komt het ook naar de andere gamemodes. Thnx Chimp <3 Note: deze functies werken vanaf Godlike++ en hoger. De workbench werkt wel voor Godlike.
 11. Hoi Pixiio,

  Ik heb eergisteren VIP gekocht voor prison en terra, en ik wil nu graag mijn ervaring delen met andere spelers. Het probleem is dat ik dat niet kan omdat ik geen VIP rank heb op het forum en dus niet een nieuwe discussie kan aanmaken bij VIP->Jouw ervaring. Kan je er iets aan doen?

  1. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Helaas kun je vanaf VIP nog geen forum-rank aanvragen, dat gaat pas vanaf Godlike. Je kunt altijd in het vakje Algemeen vast wel even je ervaring delen en erbij vragen of ze je 'discussie' kunnen verplaatsen naar Jouw ervaring. En anders nogmaals proberen een Discussie aan te maken in het stukje! Als je niet weet hoe, kun je altijd iemand even vragen.

   Groetjes, Tim

  2. Gigakoos
 12. Nieuwe moderators!

  Hey TorchCrafters! Vanaf vandaag verwelkomen we 3 nieuwe moderators in het team: ReznoV_Vazileski, troes1 & SirRohan. Na een lange tijd helper geweest te zijn hebben ze deze rank absoluut verdient! Ze hebben allemaal veel liefde voor de server, zijn rechtvaardig, actief en zijn natuurlijk stuk voor stuk heel tof. Geef ze een warm welkom Succes!!
 13. Updates

  Algemeen Binnenkort komen de portabletools weer terug! We testen op dit moment onder de helpers met de plugin van ChimpGamer. Als alles goed werkt dan komt die binnen een aantal dagen voor mensen die de functie in hun rank hebben Survival 2 Logblock werkt weer, thanks voor jullie geduld. We draaien een test met een plugin die gebieden (geen claims!) opnieuw genereert. Als dit naar behoren werkt dan komt dit ook naar Survival 1.
 14. De wondere verhalen van Postbode-juf Compelintje

  Hahhaa, heel vermakelijk dit
 15. pixiio ik kan niet meer op skyblock ik snap er niks van

   

  1. ChimpGamer

   ChimpGamer

   Speel je met 1.12? Zo ja probeer dan eens Vanilla 1.11.2.

×