Spring naar bijdragen

ShalloaII

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  135
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door ShalloaII geplaatst

 1. ShalloaII

  Shop verbouwing [BACKSTAGE]

  wow nice!! Echt heeel goed gedaan het opnemen er van is geweldig top bedacht ook! wel jammer dat t laaste deel een andere taxture pack had. Anders had je gezien hoe de meesten spelers t zullen zien. buiten dat ziet het er heel gaaf uit!
 2. ShalloaII

  Onlinetime reset

  Ik zie t nut er niet zo van in.. Het totaal aantal uren zullen dan niet meer t Totaal aantal uren zijn.. Dat is mijn idee er over
 3. ShalloaII

  teamspeak?

  Goedemorgen Fire. Ik neem aan dat de meesten teamspeak kennen. Helaas heeft torchcraft geen teamspeak server. De meesten gebruiken skype.
 4. ShalloaII

  TorchMall Project

  Update: Het blijkt fat dit project redelijk overbodig is geworden. Het project was bedoelt voor survival2. Bij t maken was er nog onderscheidt tussen de topic's. Lees de updates die boven staan en de strepen worden duidelijk waarom die er staan. mvg Noty
 5. Dus heb ik ( haha Tegelijk )
 6. Jordy supper idee man echt heel gaaf dat je dit doet! Ben benieuwd naar a.s maand
 7. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  zou zomaar kunnen. waren op een momen best veel mensen haha
 8. ShalloaII

  Notylady / Shalloa

  Hallo allemaal Ik ben Stephan 28 jaar oud. ik woon samen met me vriendin en ons hondje. Ik ben al een tijd op de server ben alleen de laatste weken weer actief. ben nu vooral bezig op survival 2 okal ik een grote claim op s1 heb wou ik toch liever met 1.8 aan de gang. Nu dat ook s1 naar 1.8 is gegaan zal ook daar weer wat vaker komen. Mijn nickname 'Notylady' is ontstaan bij een clan die een spel speelde die bestaat uit politie en criminelen die elkaar tijdens missies tegen het lijf gaan. Notylady was mijn criminal naam en met deze was ik een stuk bekender dan met me politie naam. Waarneer de clan ook minecraft begon te spelen was t voor de hand liggend dat Notylady mijn name werd. Zo is notylady onstaan op Minecraft. Deze naam wil ik veranderen zo dra alles veilig is. Ik wil niet Godlike++ kwijt raken Ik heb nu 2 filmpjes gemaakt en op youtube gezet. De reacties die ik tot zo ver heb gekregen hebben mij gemotiveerd om te gaan proberen om per week 1 of 2 filmpjes te maken van Torchcraft. Ik werk in de beveiliging en heb hierdoor wisselende diensten, hierdoor zal mij dit niet altijd lukken. Dit is niet om de server te promoten maar omdat ik het zelf leuk vind om te doen. Torchcraft heb ik zien groeien tot een echt volwassenen en Goed gerunde Mc Server! dit door Pixiio en zijn mods die uitstekend werk leveren! Ik hoop dat we nog velen jaren mogen geniet van alles wat hun bouwen en voor ons regelen! Shalloa is de naam die ik het meesten gebruik voor games. Ik heb ook een extra account met deze naam. Sta niet versteld als Shalloa reageerd als je iets aan Notylady vraagt. Vragen zijn altijd welkom.
 9. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  Net opgezocht maar inderdaad! Echt grappig. Dit was overigens niet bedoelt als twerken.
 10. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  PoolParty bij Ducksteef!
 11. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  Verveling te groot voor je?
 12. ShalloaII

  Woordenketting

  UitgaansgelegenhedeN
 13. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  Hallo Torchers! heb hij een leuk moment, opnamen, screenshot Share it! Link it! Post it! Have fun Torchcraft Fun! shake that ass: ps: ben niet goed in edite.. ******************************************** update: filmpje wat aangepast. laat me weten wat je van de 'effecten' vind.
 14. ShalloaII

  TorchMall Project

  Hallo allemaal! Ik ben bezig met het bouwen van een shop waar alle godlikes hun winkels kunnen maken. De TorchMall word gebouwd rond -1668, 65, 839. Zie online map. Er word nog aan gebouwd. Ik wil proberen om op ze minst 8 winkels te bouwen op de 1e verdieping. Als het blijkt dat er meer winkels nodig zijn zal ik dit later bij bouwen. Huur: Het huren van de ruimte zal gebeuren door het openzetten van ondergebracht claims. Jij beheerd dan jou eigen stukje land waar jij zelf helemaal bepaald wat en hoe je bouwt. Er zijn wel wat voorwaardens mbt bouw materiaal. Hier later meer over. Huur Kosten: Dit word later bekend. Waarneer is het klaar? Ik ben op t moment druk bezig met een design. ik heb wat ideeën in me hooft die ik eerst moet bouwen om te kunnen zien of dat goed past bij een 'TorchMall' Godlike: heb jij interesse in een winkel? Laat mij dit dan even weten door middel van een reactie hieronder. zo kan ik al rekening mee houden hoeveel mensen interesse hebben. Hoe kan ik helpen? Hulp is altijd welkom. Gezien het bouw project nog onveilige situaties bevat zal ik alleen om godlikes(++) vragen gezien hun kunnen vliegen en niet dood kunnen. Als alle gaten dicht zijn zal ik meer hulp vragen. Ik ben geen werkgever. Ik zal je ook niet betalen voor jou hulp. Ik ben goed in design! Heb jij ervaring met inrichten? Goed gevoel voor design? Werk mee aan dit project laat een reactie achter en wees bereid wat voorbeelden (ingame) te kunnen laten zien. Meer informatie komt gedurende bouw. Kijk met regelmaat op dit topic om ophoogte te blijven van TorchMall! ****************************************************************************** Update: Heb begrepen dat de Sign Shop nog niet werkt. hierdoor kan ik wel het project bouwen maar zal de 'verhuur' nog niet beginnen. Update 28 jan: Gister gesproken met een Mod deze heeft mij kunnrn vertellen dat er als nog een shop komt gebouwt door onze eigen admin "Go pix!" anw. Dit houd in dat het project overbodig word.. voor als nog zal ik de huisjes maken die ik in gedachten had. mochten er mensen willen traden of iets in die geest en hier dan gebruik van maken msg mij dan even ingame of laat een post achter. hoop later meer informatie te kunnen geven.
 15. ShalloaII

  ben jij een redstoner?

  8 van de 10 goed. Redstone pro.. Best makkelijk eigenlijk. Veel van de vragen zijn leuk gemaakt.
 16. ik zou het leuk vinden als GiuliaHolland Godlike wordt!!!
 17. ShalloaII

  1.6 :D

  hallo dit kwam ik tegen. vond ik leuk om met jullie te delen. Let op! Dit is voor Standaard Minecraft. De Torchcraft Server heeft hier zijn eigen regels voor. Minecraft 1.6.1 The Horse Update!Important: In order to get this update, you need the new “Minecraft Launcher". Download it here: https://minecraft.net/download and replace the old launcher.Changes in 1.6:+ Added Horses+ Added Donkeys, Mules+ Added Horse Armor+ Added Leads+ Added Carpets+ Added Hardened Clay, Stained Clay+ Added Block of Coal+ Added Name Tags (item)+ Added Hay Bales* Texture packs are now “resource packs" that also can hold sound etc* Food meter is now drained when healed by full food meter* You can’t destroy blocks with a sword in creative mode - Removed Herobrine
 18. ShalloaII

  GamingNerd02

  he gamer. nice dat je het zp goed inziet. zelf was ik redelijk de oudste van me klas. daar in tegen was ik weer de kleinste.. leuke tijden gehad. 3 gymnasium. . best hoog geloof ik.. mbo 2 stopte het bij mij. vond het wel goed. lekker klote en lol trappen was meer mij ding.
 19. sommige mensen zijn toch zieliger dan je ooit had verwacht.
 20. ShalloaII

  Wat komt er in je op..

  iemand die veel doet tillen
 21. ShalloaII

  vraagje

  http://www.minecraftskins.com/skin-editor/ probeer deze maar eens. die heb ik gebruikt erg leuk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...