Spring naar bijdragen

ShalloaII

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  135
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over ShalloaII

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Notylady

Recente profielbezoeken

1675 profielweergaven

ShalloaII's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

32

Waardering in de gemeenschap

 1. GEFELICITEERD !!!

 2. gefeliciteerd met je verjaardag

  hartelijk-gefeliciteerd-met-je-verjaardag.jpg

 3. ShalloaII

  Shop verbouwing [BACKSTAGE]

  wow nice!! Echt heeel goed gedaan het opnemen er van is geweldig top bedacht ook! wel jammer dat t laaste deel een andere taxture pack had. Anders had je gezien hoe de meesten spelers t zullen zien. buiten dat ziet het er heel gaaf uit!
 4. ShalloaII

  Onlinetime reset

  Ik zie t nut er niet zo van in.. Het totaal aantal uren zullen dan niet meer t Totaal aantal uren zijn.. Dat is mijn idee er over
 5. ShalloaII

  teamspeak?

  Goedemorgen Fire. Ik neem aan dat de meesten teamspeak kennen. Helaas heeft torchcraft geen teamspeak server. De meesten gebruiken skype.
 6. ShalloaII

  TorchMall Project

  Update: Het blijkt fat dit project redelijk overbodig is geworden. Het project was bedoelt voor survival2. Bij t maken was er nog onderscheidt tussen de topic's. Lees de updates die boven staan en de strepen worden duidelijk waarom die er staan. mvg Noty
 7. Dus heb ik ( haha Tegelijk )
 8. Jordy supper idee man echt heel gaaf dat je dit doet! Ben benieuwd naar a.s maand
 9. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  zou zomaar kunnen. waren op een momen best veel mensen haha
 10. ShalloaII

  Notylady / Shalloa

  Hallo allemaal Ik ben Stephan 28 jaar oud. ik woon samen met me vriendin en ons hondje. Ik ben al een tijd op de server ben alleen de laatste weken weer actief. ben nu vooral bezig op survival 2 okal ik een grote claim op s1 heb wou ik toch liever met 1.8 aan de gang. Nu dat ook s1 naar 1.8 is gegaan zal ook daar weer wat vaker komen. Mijn nickname 'Notylady' is ontstaan bij een clan die een spel speelde die bestaat uit politie en criminelen die elkaar tijdens missies tegen het lijf gaan. Notylady was mijn criminal naam en met deze was ik een stuk bekender dan met me politie naam. Waarneer de clan ook minecraft begon te spelen was t voor de hand liggend dat Notylady mijn name werd. Zo is notylady onstaan op Minecraft. Deze naam wil ik veranderen zo dra alles veilig is. Ik wil niet Godlike++ kwijt raken Ik heb nu 2 filmpjes gemaakt en op youtube gezet. De reacties die ik tot zo ver heb gekregen hebben mij gemotiveerd om te gaan proberen om per week 1 of 2 filmpjes te maken van Torchcraft. Ik werk in de beveiliging en heb hierdoor wisselende diensten, hierdoor zal mij dit niet altijd lukken. Dit is niet om de server te promoten maar omdat ik het zelf leuk vind om te doen. Torchcraft heb ik zien groeien tot een echt volwassenen en Goed gerunde Mc Server! dit door Pixiio en zijn mods die uitstekend werk leveren! Ik hoop dat we nog velen jaren mogen geniet van alles wat hun bouwen en voor ons regelen! Shalloa is de naam die ik het meesten gebruik voor games. Ik heb ook een extra account met deze naam. Sta niet versteld als Shalloa reageerd als je iets aan Notylady vraagt. Vragen zijn altijd welkom.
 11. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  Net opgezocht maar inderdaad! Echt grappig. Dit was overigens niet bedoelt als twerken.
 12. ShalloaII

  Torchcraft Fun!

  PoolParty bij Ducksteef!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...