Spring naar bijdragen

HPoets

Godlike
 • Aantal bijdragen

  197
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over HPoets

 • Rang
  Vast lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. HPoets

  Handsomepoets is terug!

  Ja zeker, dat ken ik nog wel ja! Was de naam vergeten, maar dat heb je nog goed onthouden
 2. HPoets

  Handsomepoets is terug!

  Dag mensen! Het is alweer een tijdje geleden dat ik actief ben op Torchcraft, laat staan 'Minecraft'.. aangezien Torchcraft voor mij deze enige server is die er toe doet! Maar bij deze wil ik even laten weten dat ik er weer ben na zo'n 2 jaar van afwezigheid. Ik ben sinds 2 weken weer begonnen met het spelen van Minecraft, en ik kan merken dat er een hoop wijzigingen hebben plaatsgevonden. Natuurlijk zijn er ook een hoop mensen van de 'vroegere tijd' gestopt, en bij deze een poging om weer nieuwe spelers te leren kennen! Hieronder een aantal oude topics waarvan je me zou kunnen kennnen: http://torchcraft.nl/forums/topic/415-handsomepoets/#comment-2629 http://torchcraft.nl/forums/topic/655-vip/?page=1 http://torchcraft.nl/forums/topic/795-€10-give-away/?page=1 Mijn ingame name is nu 'HPoets', voorheen dus 'handsomepoets' .. maar in korte tijd zal ik deze veranderen naar 'Laidtorest'. Ik heb altijd op Survival 1 gespeeld, wat voorheen ook de enigste map was.. maar bij deze dus, ik speel op Survival 1 ;-) Ik hoop jullie allemaal in-game weer te zien!
 3. HPoets

  €10,- Give-away

  De winnaar van het evenement is geworden: Jinxii Gefeliciteerd, je wint een bedrag van 10€ + 3 stacks diamanten en 500$ in-game geld. Hier een aantal screenshots van het winnende huis. Hierbij sluit ik dit evenement.
 4. HPoets

  €10,- Give-away

  Inderdaad, die van "coensteven" en "jinxi" zijn bekeken. Naar mijn weten zijn er nog 3 deelnemers. Dus de enige die ik nog moet bekijken is "debowie". Daarna zal de uitslag snel bekend zijn.
 5. HPoets

  €10,- Give-away

  Sorry voor het oponthoud mensen. Ik kreeg het onverwachts heel druk, vandaar mijn afwezigheid zondag. Bij deze beloof ik jullie dat ik dinsdagavond en woensdagavond online zal zijn zodat jullie mij kunnen rondleiden! Natuurlijk krijgt de winnaar een bedrag van 10€, maar zoals eerder gezegd krijgt de winnaar ook een extra prijs. En die is zeker niet mis. Ik zie jullie vanzelf verschijnen! Groet, Handsomepoets
 6. HPoets

  €10,- Give-away

  Akkoord. Ik heb besloten dit evenement 24 maart te sluiten. Dus Sjors, als je nog wilt deelnemen. Doe het dan snel en laat het even weten!
 7. HPoets

  Banners & Avatars

  Hoelang ben je nu met Photoshop bezig? Een paar dagen?;p Kijk, aller begin is lastig. Maar om nu al banners in opdracht te maken is een beetje vroeg denk ik. Ik heb vroeger ook altijd banners gemaakt, kijk daar is naar en zie het verschil!
 8. HPoets

  gestoorde (achter)buren

  Volgens mij was het 3 max?
 9. HPoets

  gestoorde (achter)buren

  Achja, wietplantages zitten overal! Heb er zelf ook één gehad, wel een kleintje dan. (8 plantjes) Zelfs zo een klein aantal leverde al een mooi bedrag op!
 10. HPoets

  gestoorde (achter)buren

  Netjes, ik wil ook crimineel worden.. Maar ik kan er helaas nog geen opleiding voor vinden. Iemand tips/suggesties?
 11. HPoets

  €10,- Give-away

  Ik zou zeggen, laat het eens zien. Of post wat screenshot's
 12. HPoets

  Single player-avonturen

  Slechte zaak, je begint verslavings verschijnselen te tonen. Maar je hebt iid gelijk, de server is de laatste tijd altijd vol!
 13. HPoets

  €10,- Give-away

  Het event eindigt als ik een tevreden keuze kan maken tussen de gebouwen. Iedereen die nog mee doet, geef hier gelijk even aan hoelang je nog denkt nodig te hebben!
 14. HPoets

  €10,- Give-away

  Ziet er goed uit, ga zo door!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...