Spring naar bijdragen

N1cknamed

Godlike
 • Aantal bijdragen

  774
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Alles door N1cknamed geplaatst

 1. N1cknamed

  Uitslag vragenlijst

  Dankjulliewel! En ook @Pixiio en de rest van het team bedankt. Niet alleen voor de coupon, maar ook voor het feit dat jullie echt goed je best doen om je spelers tevreden te houden. Het wordt zeer gewaardeerd .
 2. N1cknamed

  1.10

  Dat is alleen voor de Windows 10 edition en de Pocket edition.
 3. Respiration is voor langer adem inhouden ja maar het heeft als bijeffect dat je onderwater kan zien. Aqua affinty laat je sneller blokken breken onderwater. Dit is alleen nuttig als je een keer iets niet met een pickaxe kan breken voor wat voor reden dan ook.
 4. Alles wat ik nodig heb is een helm met respiration 3 (zodat je onderwater kan zien) en af en toe frost walker. Aqua affinity op de helm kan ook heel af en toe van pas komen maar vrijwel nooit.
 5. N1cknamed

  1.10

  Ik hoop dat ze na de update de Survival 1 nether weer aan doen (van de oude wereld). Momenteel werken portals daar niet en op die manier krijg je ook gelijk de nieuwe magma blokken in de omloop.
 6. N1cknamed

  He pixiio

  Op zich is het mogelijk aangezien je met die plugin de mod niet perse hoeft te hebben. Maar of het het ook waard is? Hoeveel spelers gebruiken dat nou? En met die mod kun je in minecraft beesten veranderen, dus wordt /dis vrijwel nutteloos.
 7. Hallo beste TCers. In de laatste update zitten een heleboel gave nieuwe dingen. Hiervan zou iedereen graag gebruik van willen maken maar helaas is een groot deel van de nieuwe voorwerpen niet beschikbaar, door meerdere redenen. Daarom wou ik daar wat aan doen. De nieuwe voorwerpen die momenteel niet beschikbaar zijn (met uitzondering van een paar die je in de winkel kunt kopen): Elytra Purpur blocks End rods Chorus fruit/flower Dragon breath Dragon head End stone brick Beetroot Hoe lossen we dat op?: Elytra: beschikbaar in de
 8. Momenteel is in de end niks breekbaars. Ik en 2 anderen hebben een heleboel Dragons Breath verzameld en daarna de draak vermoord. Hierdoor zijn wij nu de enige met dragons breath in de gehele server, wat ons de mogelijkheid geeft zelf een prijs te bepalen. Hoewel dit gaaf is, is het natuurlijk niet helemaal eerlijk. Dus mijn vraag is, wordt de end binnenkort opengezet voor iedereen? Hoe wordt dat gedaan met claims? Ik heb inmiddels al een aantal kisten gevonden waarvan ik zeer graag de inhoud tot mijn beschikking zou willen hebben
 9. 39 op mn hoofdmonitor en 31 op mn 2de monitor. En dat terwijl ik veel mappen gebruik (alle games in 1 map en alle office dingen in 1 map etc etc)
 10. Coordinated toegevoegd aan het einde. Dank jullie wel
 11. Hallo beste torchcrafters. Na lang afwezig zijn was mijn oude project vernield. Dus ben ik een nieuw project begonnen. Dit project is nog lang niet af maar hij wordt al steeds groter. Dit is niet een topic met verhalen en dat soort onzin dit is gewoon om jullie up to date te houden met waar ik mee bezig ben . De brug naar het dorp. Het project zelf is een groot kasteel met een dorp in de bergen. Het ligt aan de oceaan en het is een vrij groot gebied. -Het kasteel. Het kasteel is het belangrijkste onderdeel. Deze is geheel naar eigen bouwstijl hoewel ik wel wat inspiratie van internet
 12. N1cknamed

  Hoe oud ben jij?

  volgens de site ben ik 34, maar ik ben toch echt 15
 13. ik vond deze zowaar. Leuk om terug te lezen
 14. Hallo beste torchcrafters. Ik ga mezelf nog maar weer eens voorstellen, aangezien ik lang niet meer online ben geweest en ik heel veel nieuwe mensen niet ken. Mijn naam is Robbie, in-game N1cknamed, maar velen van jullie zullen mij kennen van mijn oude naam RAMBOtheKILLER. Ik gebruikte rambo al heel lang niet meer en nu kon ik hem eindelijk veranderen naar mijn actuele nickname. Ik ben inmiddels 15 en een half jaar oud. Ik heb hiervoor niks anders dan torchcraft gespeeld totdat ik er op een gegeven moment helemaal zat van was. Een poosje terug verveelde ik me en startte ik minecraft weer een
 15. battlefield (4), Arma III, DayZ, CS:GO, League of Legends (gratis), Payday 2, Far cry 4, Skyrim. Allemaal leuke spellen die ik regelmatig speel. Voor de meeste heb je wel een sterke pc nodig.
 16. Bedankt allemaal, het lezen van de reacties zet een grijns op mn gezicht . En wie weet, misschien raak ik weer eens geinterreseerd in minecraft en kom ik terug.
 17. Hallo beste tcers. Ik ben dan toch weer flauw van torchcraft, of beter gezegd, van minecraft. Ik heb besloten afscheid te nemen. Ik probeerde steeds terug te komen en het leuk te vinden, maar eigenlijk hou ik mezelf een beetje voor de gek. Ik heb geen plezier meer in minecraft, tenminste voor nu. Dus wil ik jullie bedanken voor de geweldige tijd die ik hier heb gehad. Ik heb veel vrienden gemaakt, leuke dingen gebouwd, maar ik heb het wel een beetje gezien. Dus ga ik mezelf nu lekker bezighouden met andere games en nieuwe dingen ontdekken. Daar komt bij dat school weer begint en ik ook nog e
 18. sure. Zou jij voor 5000 euro een jaar in een gevangenis gaan zitten (in de cel dan he)
 19. Nee Zou jij je voor 5000 euro afsluiten van het internet?
 20. misschien met een low caliber maar anders niet. Ik ga mezelf niet met een 50cal in het been schieten, want dan ligt m'n been eraf maar een 9mm zou ik misschien nog wel doen. Zou je voor 5000 euro een verrot stuk fruit eten (vraag niet waarom)
 21. N1cknamed

  Verhaaltjes vertellen

  Hallo beste tcers. Ik heb een leuk spel voor jullie dat ik heb bedacht met mijn zusje op de terugweg van vakantie. Het is best wel simpel. We zeggen allemaal 1 woord en dat word dan een verhaal. En nou moet het grammaticaal kloppen maar verder mag het zo gestoord mogelijk worden. Het leuke is dat de volgende misschien wel iets heel anders zegt dan jij in gedachten had. Ik zal eens een voorbeeldje geven: A:Er B:was c:eens b:een a:dronken c:lantaarnpaal. Hierbij had a waarschijnlijk in gedachten dat de volgende "man" ofzo ging zeggen. Maar hij wordt verrast en hij zegt lantaarnpaal. Nu m
×
×
 • Nieuwe aanmaken...