Spring naar bijdragen

engeltjuuh

Moderator
 • Aantal bijdragen

  203
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over engeltjuuh

Contact Methods

 • Discord
  Vraag maar in Torchcraft
 • Minecraft naam
  engeltjuuh

Profile Information

 • Interesse's
  Sims & Minecraft :D
 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oke, maar wanneer Disney Hercules voorstelling?
 2. Dankjewel voor jullie opkomst bij event! Hopelijk hebben jullie Willy weten te feliciteren met een ferme handdruk en mooi kiekje met hem gemaakt! Stuur graag zsm je ticket op met daarbij de selfie! Je kan je prijs tot en met zondag claimen!
 3. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Survival Event Koningsdag 2023. Beste Survival spelers, Aanstaande donderdag is onze Nederlandse Koning Willem-Alexander weer jarig, onze Majesteit wordt 55 jaar oud! Dat moet natuurlijk gevierd worden, daarom heeft het Survival team een event georganiseerd om Koningsdag te vieren. Dit event zal plaatsvinden op donderdag 27 april om 20:00 op /event. Het belooft een werkelijk spektakel te worden, waarbij ridders het moeten opnemen tegen monsters. Ook staat Koning Willy op event en hij wil maar al te graag met iedereen op de foto op zijn verjaardag. De Koning heeft ons beloofd iedereen een presentje op Survival aan te bieden, die hun memorabele selfie in een ticket naar ons opstuurt! Groet, Het Survival Team
 4. Beste Survival spelers, Het Survival team hoopt dat alle tortelduifjes de liefde goed hebben kunnen vieren of misschien wel eindelijk de liefde hebben gevonden! Alleen gaat het leven niet alleen maar over rozen en zijn er genoeg gebroken harten die ook aandacht en liefde verdienen. We vieren de kunst van het gebroken hart, voor alle hopeloze romantici en singles die hun liefdesverdriet moeten omarmen… Of juist heel tevreden zijn zonder Valentijn! Help daarom Finito Valentino en zijn gebroken hart op de nieuwe Survival spawn! Zijn valentijn heeft hem verlaten voordat hij haar überhaupt kon verrassen. Hij had een geweldige verrassing gepland, het verstoppen van vijftig rozenboeketten op de spawn! Kan jij hem helpen om zijn boeketten terug te krijgen en zijn hart te lijmen? Wie weet staat er je een leuke verrassing te wachten! Een kleine tip van het team: de skulls zullen niet boven de spawn te vinden zijn. Veel plezier en liefs, Het Survival staff team Het gaat om vijftig skulls, we geven jullie daarom tot en met zondag de tijd om alle skulls te vinden en je beloning te ontvangen. Het is dus een tijdelijk event!
 5. Beste Survival spelers, Het moment is dan eindelijk aangebroken; de gloednieuwe Survival spawn staat er! Het kan zijn dat sommige onderdelen nog niet volledig werken. De adminshop wordt later toegevoegd en het leeghalen van de oude shops zal ook nog volgen. We houden jullie op de hoogte, maar voor nu, kunnen jullie de nieuwe Survival spawn in al haar geuren en kleuren bewonderen! Mocht jij buggs ontdekken of iets van die aard, zouden wij het op prijs stellen als dit wordt gemeld in #survival-spawn-bug-kanaal op Discord of met een ticket. Wees bedacht op het feit dat bug abuse verboden is en dat daar dus consequenties aan verbonden zijn. Veel plezier toegewenst, Groetjes het Survival team!
 6. engeltjuuh

  oh... oh... Cees toch...

  Cees uit Fryslan
 7. engeltjuuh

  Vote veranderingen

  Bubbeltjes plastic
 8. Ha die Age!

  Ik heb even een vraagje over een claim op Survival1 aan jou! Ik weet niet wanneer jij eventueel te bereiken valt op de server. Maar ik zag je naam voorbij komen op het forum en ik dacht laat ik het is even vragen! Ik ben in de zomervakantie weer een beetje actief op survival1 dus daar kun je me vinden!

  Ik hoor graag nog van je,

  Engeltjuuh

  1. 111age

   111age

   Ok, ik zoek je zo snel mogelijk op! Leuk dat je weer wat speelt trouwens :)

 9. engeltjuuh

  Boomplantdag

  Dit is al langer een probleem geweest. Vooral in Survival aangezien, mensen hele bossen omkappen voor hem/haar shop of project etc. Je kan gwn wat je omkapt gewoon terug planten, daar hoeven niet eens saplings voor gedoneerd te worden. Je kan het gewoon terug planten na het kappen. Btw als je dit regelt, word het na een maand vergeten en kapt iedereen het weer om. Sommige mensen zijn ook niet actief op het forum en lezen dit niet. Nouja tis altijd te proberen. Je hebt in ieder geval mijn steun...
 10. Hallo, Ik ga gelijk abboneren op je kanaal. Alleen heb ik geen rede, lekker eerlijk Zou 't wel tof vinden om 10,- te doneren aan ranks of another shit... Maar als ik deze prijs in vangst krijg deel ik het natuurlijk wel met mijn vrienden Groetjes Konijnenoor (Engeltjuuh)
 11. engeltjuuh

  Mooiste nickname

  Duhhh.. Engeltjuuh >.> Lekker origineel en #HaatAanCorrecteGrammatica
 12. engeltjuuh

  hoi, ik ben Mervin :)

  Jij bent drukker dan mij! Hoe kan dit?!!! WTF?!!!
 13. Nee wel als ik vans aandeed en daarna zou racen. Zou jij een kip willen likken met een modderige tong en daarna yoghurt eten ? Voor 5000.- @Link. Moet Kimberly zich aangesproken voelen ;P ? @Midrag jij bent niet lief
 14. engeltjuuh

  Secret project

  Het is gewoon een schildpad gebouw, gwn een yolo thing. En dan kun je daar allemaal dingetjes doen. Of het is een gebouw voor de Torchgraaf of hoe die krant ook mag heetten. Of het is een droppartyhuis? of een partyhuis? Of een opslag of een Ska-gebouw! Of iets!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...