Spring naar bijdragen

engeltjuuh

Moderator
 • Aantal bijdragen

  197
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

6 Volgers

Over engeltjuuh

Contact Methods

 • Discord
  Vraag maar in Torchcraft
 • Minecraft naam
  engeltjuuh

Profile Information

 • Interesse's
  Sims & Minecraft :D
 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Beste Survival spelers, Het moment is dan eindelijk aangebroken; de gloednieuwe Survival spawn staat er! Het kan zijn dat sommige onderdelen nog niet volledig werken. De adminshop wordt later toegevoegd en het leeghalen van de oude shops zal ook nog volgen. We houden jullie op de hoogte, maar voor nu, kunnen jullie de nieuwe Survival spawn in al haar geuren en kleuren bewonderen! Mocht jij buggs ontdekken of iets van die aard, zouden wij het op prijs stellen als dit wordt gemeld in #survival-spawn-bug-kanaal op Discord of met een ticket. Wees bedacht op het feit dat bug abuse verboden is en dat daar dus consequenties aan verbonden zijn. Veel plezier toegewenst, Groetjes het Survival team!
 2. engeltjuuh

  oh... oh... Cees toch...

  Cees uit Fryslan
 3. engeltjuuh

  Vote veranderingen

  Bubbeltjes plastic
 4. Ha die Age!

  Ik heb even een vraagje over een claim op Survival1 aan jou! Ik weet niet wanneer jij eventueel te bereiken valt op de server. Maar ik zag je naam voorbij komen op het forum en ik dacht laat ik het is even vragen! Ik ben in de zomervakantie weer een beetje actief op survival1 dus daar kun je me vinden!

  Ik hoor graag nog van je,

  Engeltjuuh

  1. 111age

   111age

   Ok, ik zoek je zo snel mogelijk op! Leuk dat je weer wat speelt trouwens :)

 5. engeltjuuh

  Boomplantdag

  Dit is al langer een probleem geweest. Vooral in Survival aangezien, mensen hele bossen omkappen voor hem/haar shop of project etc. Je kan gwn wat je omkapt gewoon terug planten, daar hoeven niet eens saplings voor gedoneerd te worden. Je kan het gewoon terug planten na het kappen. Btw als je dit regelt, word het na een maand vergeten en kapt iedereen het weer om. Sommige mensen zijn ook niet actief op het forum en lezen dit niet. Nouja tis altijd te proberen. Je hebt in ieder geval mijn steun...
 6. Hallo, Ik ga gelijk abboneren op je kanaal. Alleen heb ik geen rede, lekker eerlijk Zou 't wel tof vinden om 10,- te doneren aan ranks of another shit... Maar als ik deze prijs in vangst krijg deel ik het natuurlijk wel met mijn vrienden Groetjes Konijnenoor (Engeltjuuh)
 7. engeltjuuh

  Mooiste nickname

  Duhhh.. Engeltjuuh >.> Lekker origineel en #HaatAanCorrecteGrammatica
 8. engeltjuuh

  hoi, ik ben Mervin :)

  Jij bent drukker dan mij! Hoe kan dit?!!! WTF?!!!
 9. Nee wel als ik vans aandeed en daarna zou racen. Zou jij een kip willen likken met een modderige tong en daarna yoghurt eten ? Voor 5000.- @Link. Moet Kimberly zich aangesproken voelen ;P ? @Midrag jij bent niet lief
 10. engeltjuuh

  Secret project

  Het is gewoon een schildpad gebouw, gwn een yolo thing. En dan kun je daar allemaal dingetjes doen. Of het is een gebouw voor de Torchgraaf of hoe die krant ook mag heetten. Of het is een droppartyhuis? of een partyhuis? Of een opslag of een Ska-gebouw! Of iets!
 11. Doe ik al. Nee grapje >.< Nee dat wil niet xd Zou jij voor 5000 een panda likken? die modderig is en wormen en vlooien in z'n vacht heeft
 12. Ja, die zijn lekker.. Zou jij voor 5000 een spin opeten?
 13. In 80 jaar wel ja ( met 10 emmers!) Hoop ik xd.. als ik dat nog redt xd Zou jij voor 5000,- voor je hele leven nooit meer minecraften?
 14. Hmm... Wel met een emmer erbij. Zou jij voor in de tarantula willen voor 5000,-?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...