Spring naar bijdragen

CrossfireLR99

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  351
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

1 Volger

Over CrossfireLR99

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Discord
  CrossfireLR99
 • Minecraft naam
  CrossfireLR99

Profile Information

 • Interesse's
  Golden carrots, Photoshop, Cinema 4D, Sony Vegas Pro, HKSTN <3

Recente profielbezoeken

2540 profielweergaven
 1. Ik vind dit topic eigenlijk wel een goed idee. Dan is dit gewoon een topic waar alle plots die verwijderd moeten worden - en waarvan de eigenaars verbannen moeten worden - aangegeven kunnen worden. Dit kan natuurlijk ook via een ticket, maar ik vermoed dat het wel overzichtelijker, makkelijker en sneller gaat via dit topic.
 2. CrossfireLR99

  Reunie?

  Ik zie dit topic nu pas, maar zeker een leuk initiatief! Ik kom sowieso ook wel ff langs Heb goeie herinneringen aan mijn tijd op mFok!
 3. He Crossfire, ten eerste bedankt dat je me hebt geholpen hebt met het crash report. Als de nieuwe map komt he gaat mijn huis van obsidian dan ook weg ? :o alvast bedankt gr. pricequitter

 4. CrossfireLR99

  Creative reset

  Na het even te bespreken zijn we inderdaad tot de conclusie gekomen dat de reset noodzakelijk is. Ik heb al heel wat onderzoek gedaan naar wat nu de oorzaak kon zijn, maar uiteindelijk nog steeds niet gevonden hoe we het konden oplossen zonder reset. Nog dagelijks crasht de creative server wel eens, waardoor de speelervaring uiteraard minder leuk wordt. Met deze reset kunnen we meteen starten met een map zonder crashes waarbij er ook nog is wat extra voordelen bijkomen.
 5. CrossfireLR99

  helpers

  Automatisch gegenereerd bericht. Dit topic is gesloten door een moderator of admin. Reden: Dit hoort niet thuis in een topic. Bij klachten over een Helper(s) kun je altijd een ticket aanmaken. Als je het er niet mee eens bent dat dit topic gesloten is, mail dan een moderator. Groeten, TorchCraft forum Staff
 6. CrossfireLR99

  Wat kreeg jij deze Kerst?

  No way! Eindelijk die Godlike++ rank op Factions? Nice!
 7. CrossfireLR99

  ben weer terug! (ongeveer)

  Welkom terug op TC Mervin!
 8. Technisch gezien vraag je er wel naar, en bijna iedereen doet het ook om meer kans te maken (dat weet je zelf ook), maar inderdaad moet je niet subscriben om mee te doen, gaan we er dus maar vanuit dat dat niet het hoofddoel is en dient het enkel als steun. Ook vind ik het wel een beetje raar dat je zegt van; "als ik het wil stoppen doe ik dat", terwijl je hebt gezegd dat je het ging doen en mensen hier dus naar uitkijken, maar dat is inderdaad ook weer je eigen beslissing. Ten laatste is het logisch dat dit van je eigen geld is en is het ook heel mooi en aardig dat je dit doet, maar je hoeft nu ook weer niet te doen alsof iemand anders zo'n giveaway niet zou kunnen doen. Hoe dan ook, dit is wederom niet slecht bedoeld, deze discussie is compleet zinloos en ik wens je veel succes met de livestream straks!
 9. Sorry maar de bedoeling van een giveaway is toch juist het niet weten (random) aan wie je het weggeeft? Anders kan je even goed op voorhand al beslissen aan wie je het gaat weggeven, iedereen laten meedoen en laten subscriben, om dan vervolgens het aan één van je vrienden weg te geven. Wat ik wel snap is dat wanneer je mensen je bijvoorbeeld gaan uitschelden je die uit de lijst haalt. Dit was SimonRoHond dan waarschijnlijk ook gewoon van plan (en als bewijs het te livestreamen.) Het is dan weliswaar ook weer logisch dat hij wat afgekraakt wordt wanneer hij niet veel van zich laat horen; het lijkt alsof de giveaway niet doorgaat en hij scamt. Wat ik dan nog het ergste vond is dat Simon zelf mensen een soort van gaat uitschelden en zegt dat Ruben faalt vanwege zijn PvP skills? Hij is overigens ook alweer veel te laat met de uitslag, maar daar kan je natuurlijk niet over klagen aangezien het al mooi is dat hij überhaupt 10 euro weggeeft, dus geduld is een schone zaak! Ps. Begrijp me niet verkeerd, no hate simon, vind het wel zeer nice dat je dit doet!
 10. @FreedomFighter Held! Is kijken of ik ook wat kan maken.
 11. Wat is dat nu weer voor reden? Dus omdat ik geen killaura kan gebruiken ga ik jou laten bannen voor het gebruik van killaura? Er zullen vast wel bewijzen geweest zijn als je voor xray gebanned bent he...? Btw nogmaals welkom spag, leuk dat je je voorstelde!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...