Spring naar bijdragen

Graseter (troes1)

Moderators
 • Aantal bijdragen

  326
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over Graseter (troes1)

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 13-07-00

Contact Methods

 • Minecraft naam
  troes1

Profile Information

 • Interesse's
  Geld
 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

2302 profielweergaven
 1. Vertrouw X. Niet!

  Deze post is niet erg jonges, Hij valt niet direct een persoon aan en noemt hij/haar gewoon een scammer. Zoals ik al veel eerder heb verteld op prison: Scammen mag, maar als je te veel scamt of de foute persoon scamt kan het zijn dat je reputatie op prison verslechterd. Dat is dan zijn eigen schuld. Als hij/zij onschuldig blijk te zijn zal hij/zij dit moeten aan tonen aan de spelers waar hij/zij later mee wilt handelen :). Zoals ik al zei moest het netjes gehouden worden en zoals ik deze post nu lees vind ik dat het netjes is dus mag hij blijven staan van mij.
 2. Coole meisjes skins

  We zien vaak jongens hun skin veranderen naar meisjes skins. Omdat @Skycrypt, @xR0B en ik mee willen blijven met die trend hebben we besloten om onze skins wat vrouwelijker te maken. Hier is de screenshot:
 3. Haii ik ben Jale

  Ieuwl
 4. Prestige mode in prison

  Het ziet er opzich wel een goed idee uit. Het probleem is dat we op prison ook gangs gebruiken. Leden van die gangs kunnen geld op hun gang bank account zetten. Mensen zullen dus via hun gang het geld weg sluizen zodat het niet wordt gereset. Ook doordat we op prison gangs gebruiken i.p.v. factions zal dit vgm niet goed met elkaar werken en het lijkt me heel onlogisch. Je wilt mensen ook terug aanzetten om terug in de beginnende mines te gaan minen. Maar veel van de mensen die rank z zijn, zijn ug's en zullen dus in de ug mine gaan minen. Mijn oplossingen: Ik vind een freeworld die vanilla is een goed idee (ik wil het ook al meer dan een jaar :p) maar dan wel met gangs. Je zal dan geen claims kunnen maken maar dit houdt het vgm wel spannend. Er kom ook ranks na z dus je zal verder dan z kunnen gaan. Het is misschien wel leuk om dan bij de eerste rank na z er een mogelijkheid is om in een freeworld te kunnen gaan. Het is wel belangrijk dat we bepaalde items die in de prison waardevol zijn dat ook blijven. Je zal dan sowieso met 2 verschillende inventories moeten werken waardoor het ingewikkelder wordt en er meer kans is op buggs etc. Maar als het technisch mogelijk is om een freeworld te hebben dan sta ik er helemaal achter :).
 5. Nieuw op Torchcraft

  Gent is toch de hoofdstad van west-vlaanderen?
 6. Nieuw op Torchcraft

  Oei Antwerpen, dan kunnen wij geen vrienden zijn. West-Vlaanderen is nog altijd the best
 7. Hallo troes weet jij waneer het museum in prison open gaat.

  museum is tussen parkour toren en /warp shops

   

  1. Graseter (troes1)

   Graseter (troes1)

   Nupe dat weet ik niet, ik zal er anders wel eens over vragen :)

 8. Tutorial: ''Farmhuis''

  Nice! Psst waar wordt de hooi opgeslagen?
 9. Bouw Tutorial Gezellig knus huisje (Exl Inrichting)

  Aangepast nu staan de afbeeldingen er mooi in.
 10. Tutorial: ''Simpel Huisje''

  Handig nu kan ik mijn eerste huis op survival 2 gaan bouwen.
 11. Zeg iets leuks over de persoon boven je!

  Saizis is de beste helper van Prison! (Ookal is er maar 1) psst alles helpers op tc zijn de beste.
 12. Help!? Ik kan mijn gang spelers niet kicken.

  Het gebeurd soms dat je een speler wilt kicken in prison maar het niet lukt. Je krijgt dan een berichtje: "Speler niet gevonden" maar hij zit wel in je gang. Er is een hele simpele oplossing om je spelers alsnog te kicken zonder hulp van een staff lid. Stap 1: Doe /g list en kijk welke speler(s) je wilt kicken. In ons geval is dat MyrLadir. Als we /g kick MyrLadir doen dan krijg we een bericht dat de speler niet is gevonden. Stap 2: Wat we nu doen is naar https://nl.namemc.com/ gaan. Hier voer je de naam van de speler in die je wilt kicken. In dit geval MyrLadir. We kunnen zien dat zijn nieuwe naam Empelite is. Stap 3: Als je nu /g kick Empelite doet zal de speler gekicked worden van je gang. Als je het nog altijd niet snapt kan je het in-game vragen aan een helper of moderator op prison.
 13. Mijn ''kleine'' Projectje

  Ik zou van die Monk_NL duiven verschrikkers kopen, naar het schijnt zijn ze heel effectief
 14. Mijn ''kleine'' Projectje

  Awesome boom ik denk dat @josken15 een nieuw huis heeft gevonden
×