Spring naar bijdragen

Graseter (troes1)

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  344
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Over Graseter (troes1)

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 13-07-2000

Contact Methods

 • Minecraft naam
  troes1

Profile Information

 • Interesse's
  Geld
 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

3091 profielweergaven
 1. Ideeën voor Prison update!

  Ik sta in voor de huidige pvp arena een item drop arena te maken. Spelers maken nu al geen kans meer in de pvp doordat pvp niks te maken heeft met de spelers zelf maar de gang waar die speler in zit. Als je 1 goede pvper hebt tegen 10 mensen zullen die 10 mensen winnen. Dus om een user meer kansen te geven in de pvp arena hangt af van de gang leiders. Voor spelers zou het juist gemakkelijker worden om te pvpen doordat ze geen mending meer nodig zullen hebben als ze een paar uur willen pvpen. Als ze een paar spelers killen met goede gear kunnen ze al weer verder. Het brengt ook meer spanning in de pvp en je krijgt er iets voor terug als je wint. Voor spelers met een donator rang in een gang is het ook gemakkelijker om nieuwe spelers die geen rank hebben te helpen door hun gear te geven. Gang leden die niet kunnen pvpen zullen dan de pvpers kunnen helpen wat nu dus niet kan.
 2. Stel je voor

  Welkom op de server! Veel plezier
 3. Autistic Edgelord

  Autisme is altijd welkom op torchcraft!!!
 4. UK neemt Torchcraft over

  UK NEEMT TORCHCRAFT OVER!!!!
 5. Shop Te koop!

  Beste mede spelers, Doordat ik niet zoveel actief ben zou ik graag mijn shop willen verkopen. Jullie kunnen een prijs msgen/mailen in-game en dan zal ik beslissen of je het mag hebben. Het is Shop-3 in de /warp shops. mvg, Troes1
 6. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Die wil je niet zien haha
 7. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Het is wel leuk die oude map maar de server moet soms vernieuwen ;). Als je nu de allereerste lobby van Torchcraft zou zien zou je overgeven :P.
 8. Fancy shots van spelers

  PapaTheBoss EXPOSED!
 9. Z-Squad op prison!

  Echt een noob squad
 10. Olaahhh

  Welkom op het forum
 11. Armor stand poses

  Op prison proberen we entities te verminderen om lagg te verminderen, voor een reden dat we nog niet weten is prison gevoeliger voor deze entities waardoor er meer lagg komt.
 12. Armor stand poses

  We hebben hier al over nagedacht maar we denken dat dit te veel lagg zou veroorzaken op prison.
 13. Heyy ik ben Isa

  Welkom op het forum Isa
 14. Advent idee

  Leuk idee!, we zijn bezig met dagelijkse beloningen op prison in te voeren. Dit zal nog een tijdje duren want alle beloningen moeten "balanced" zijn. Dit wilt zeggen dat je niet te veel beloningen mag krijgen want anders word je te sterk maar ook niet te weining.
 15. Woordslang

  Lachduif ( @josken15 )
×