Spring naar bijdragen

Graseter (troes1)

Moderators
 • Aantal bijdragen

  339
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over Graseter (troes1)

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 13-07-2000

Contact Methods

 • Minecraft naam
  troes1

Profile Information

 • Interesse's
  Geld
 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

2601 profielweergaven
 1. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Die wil je niet zien haha
 2. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Het is wel leuk die oude map maar de server moet soms vernieuwen ;). Als je nu de allereerste lobby van Torchcraft zou zien zou je overgeven :P.
 3. Fancy shots van spelers

  PapaTheBoss EXPOSED!
 4. Z-Squad op prison!

  Echt een noob squad
 5. Olaahhh

  Welkom op het forum
 6. Armor stand poses

  Op prison proberen we entities te verminderen om lagg te verminderen, voor een reden dat we nog niet weten is prison gevoeliger voor deze entities waardoor er meer lagg komt.
 7. Armor stand poses

  We hebben hier al over nagedacht maar we denken dat dit te veel lagg zou veroorzaken op prison.
 8. Heyy ik ben Isa

  Welkom op het forum Isa
 9. Advent idee

  Leuk idee!, we zijn bezig met dagelijkse beloningen op prison in te voeren. Dit zal nog een tijdje duren want alle beloningen moeten "balanced" zijn. Dit wilt zeggen dat je niet te veel beloningen mag krijgen want anders word je te sterk maar ook niet te weining.
 10. Woordslang

  Lachduif ( @josken15 )
 11. Prison Gedichtenwedstrijd 2017 De Uitslag!!!

  @Spaghettisliert3is de tryharder van tc .
 12. Coole meisjes skins

  We zien vaak jongens hun skin veranderen naar meisjes skins. Omdat @Skycrypt, @xR0B en ik mee willen blijven met die trend hebben we besloten om onze skins wat vrouwelijker te maken. Hier is de screenshot:
 13. Haii ik ben Jale

  Ieuwl
 14. Prestige mode in prison

  Het ziet er opzich wel een goed idee uit. Het probleem is dat we op prison ook gangs gebruiken. Leden van die gangs kunnen geld op hun gang bank account zetten. Mensen zullen dus via hun gang het geld weg sluizen zodat het niet wordt gereset. Ook doordat we op prison gangs gebruiken i.p.v. factions zal dit vgm niet goed met elkaar werken en het lijkt me heel onlogisch. Je wilt mensen ook terug aanzetten om terug in de beginnende mines te gaan minen. Maar veel van de mensen die rank z zijn, zijn ug's en zullen dus in de ug mine gaan minen. Mijn oplossingen: Ik vind een freeworld die vanilla is een goed idee (ik wil het ook al meer dan een jaar :p) maar dan wel met gangs. Je zal dan geen claims kunnen maken maar dit houdt het vgm wel spannend. Er kom ook ranks na z dus je zal verder dan z kunnen gaan. Het is misschien wel leuk om dan bij de eerste rank na z er een mogelijkheid is om in een freeworld te kunnen gaan. Het is wel belangrijk dat we bepaalde items die in de prison waardevol zijn dat ook blijven. Je zal dan sowieso met 2 verschillende inventories moeten werken waardoor het ingewikkelder wordt en er meer kans is op buggs etc. Maar als het technisch mogelijk is om een freeworld te hebben dan sta ik er helemaal achter :).
×