Spring naar bijdragen

troes1

Moderator
 • Aantal bijdragen

  358
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

Over troes1

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  troes1

Profile Information

 • Interesse's
  Geld
 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

4089 profielweergaven
 1. troes1

  Updates

  Prison: De gang update is succesvol doorgevoerd. Alle nieuwe features staan hier: http://help.torchcraft.nl/prison/gangs Je kan je geld van je gang level terug krijgen door een mail te sturen naar [email protected] Enchanted golden apples en golden apples zijn nu uitgeschakeld. Grapplinghooks werken niet meer in de pvp wereld. Warp a reset nu om de 3 uur of als 25% van de mine gemined is. Nieuwe hologrammen toegevoegd aan de mines.
 2. troes1

  ban

  Als je het oneens bent met je ban moet je een mail sturen naar [email protected] Daar kunnen we je verder helpen. Groetjes, Troes1
 3. troes1

  Updates

  Prison: User mines tot en met rank z geupdate. Elke mine is nu meer waard dan de vorige mine. Users verdienen dus nu sneller geld. Elke mine heeft nu een hologram dat aangeeft wanneer de mine reset. Mines B tot K zijn terug gezet naar de oude map. (Dit zijn de oude mines) Mines resetten als 25% van de blokken zijn gemined. NightVision toegevoegd in de User mines, dit komt later in de donator mines ook. /nv voor donators wordt vervangen door een nieuwe feature. /nv blijft voor gebruik buiten de mines. Gang update is bijna klaar meer informatie volgt op het forum. Een aantal kleine exploits/buggs gefixed.
 4. troes1

  Updates

  Prison Als user, vip en vip++ kan je nu shops huren in /warp usershops. Dit kost 250 coins per week. Dit is dus alleen voor spelers tot en met vip++. Het aantal shops dat je kan aanmaken is verhoogd als gevolg van de nieuwe warp usershops. Users kunnen nu 3 shops i.p.v. 1 shop maken. Zie in-game voor de donator ranks. Ultragod++ mine is helemaal veranderd. Het is nu zoals de ultragod mine dus geen nether mine meer. In deze mine kan je nu het meeste geld verdienen op Prison.
 5. troes1

  Ik ban jou omdat... (Deel 2)

  Ik ban @TDP06 omdat ik mod ben ez rekt
 6. troes1

  random steam game giveaway

  Hehe heb je weer je geld uitgegeven aan die 50 keys voor 10 euro acties
 7. troes1

  Updates

  Prison Nieuwe shops toegevoegd op spawn naast de /warp a mine. Deze kosten 1000 coins per 7 dagen alleen beschikbaar vanaf godlike en hoger. (Deze prijzen kunnen in de toekomst veranderen) Gravel uit de sandmine gehaald omdat we voor de nieuwe mines concrete zullen gebruiken.
 8. troes1

  Wild beest gespot

  Mhhh Ik herinner me deze ook nog:
 9. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  https://www.sciencealert.com/people-who-pick-up-grammar-mistakes-jerks-scientists-find
 10. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  Minecraft heeft altijd al een battle royale gehad. Dit heet "Hunger Games", dus alle nieuwe battle royales zijn gewoon gestolenen van Minecraft!
 11. Jammer man! Kan je er ook voor zorgen dat bart de wever Antwerpen verlaat zou zoveel beter zijn
 12. troes1

  Ideeën voor Prison update!

  Ik sta in voor de huidige pvp arena een item drop arena te maken. Spelers maken nu al geen kans meer in de pvp doordat pvp niks te maken heeft met de spelers zelf maar de gang waar die speler in zit. Als je 1 goede pvper hebt tegen 10 mensen zullen die 10 mensen winnen. Dus om een user meer kansen te geven in de pvp arena hangt af van de gang leiders. Voor spelers zou het juist gemakkelijker worden om te pvpen doordat ze geen mending meer nodig zullen hebben als ze een paar uur willen pvpen. Als ze een paar spelers killen met goede gear kunnen ze al weer verder. Het brengt ook meer spanning in de pvp en je krijgt er iets voor terug als je wint. Voor spelers met een donator rang in een gang is het ook gemakkelijker om nieuwe spelers die geen rank hebben te helpen door hun gear te geven. Gang leden die niet kunnen pvpen zullen dan de pvpers kunnen helpen wat nu dus niet kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...