Spring naar bijdragen

troes1

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  362
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Alles door troes1 geplaatst

 1. troes1

  Torchcraft 10jaar jubileumblad

  Leuk initiatief!
 2. troes1

  Updates

  Prison: Nieuwe 1.8 combat plugin! Hierdoor zullen je tools en zwaarden evenveel damage doen als in 1.8. Deze plugin zou normaal beter moeten werken dan de vorige. Laat me iets weten als iets niet werkt.
 3. troes1

  Updates

  Prison: De hit delay van 1.9+ combat is weg gehaald. Hierdoor kan je terug spam klikken. Gang buffs zijn toegevoegd! Je kan de gang buffs 1x per 24 uur activeren. Iedereen die online is van je gang krijgt deze buff. Alleen de gangleader of de gangsters kunnen deze bufff activeren. Met /gang buff kan je alle buffs zien en ze ook activeren. Meer informatie volgt op de wiki. We maken nu ook gebruik van een nieuw pvp systeem. Je kan je pvp stats bekijken met /pvp stats
 4. troes1

  Paasevent 2020

 5. troes1

  Updates

  Prison: De gang update is succesvol doorgevoerd. Alle nieuwe features staan hier: http://help.torchcraft.nl/prison/gangs Je kan je geld van je gang level terug krijgen door een mail te sturen naar [email protected] Enchanted golden apples en golden apples zijn nu uitgeschakeld. Grapplinghooks werken niet meer in de pvp wereld. Warp a reset nu om de 3 uur of als 25% van de mine gemined is. Nieuwe hologrammen toegevoegd aan de mines.
 6. troes1

  ban

  Als je het oneens bent met je ban moet je een mail sturen naar [email protected] Daar kunnen we je verder helpen. Groetjes, Troes1
 7. troes1

  Updates

  Prison: User mines tot en met rank z geupdate. Elke mine is nu meer waard dan de vorige mine. Users verdienen dus nu sneller geld. Elke mine heeft nu een hologram dat aangeeft wanneer de mine reset. Mines B tot K zijn terug gezet naar de oude map. (Dit zijn de oude mines) Mines resetten als 25% van de blokken zijn gemined. NightVision toegevoegd in de User mines, dit komt later in de donator mines ook. /nv voor donators wordt vervangen door een nieuwe feature. /nv blijft voor gebruik buiten de mines. Gang update is bijna klaar meer informatie volgt op het forum. Een aantal kleine exploits/buggs gefixed.
 8. troes1

  Updates

  Prison Als user, vip en vip++ kan je nu shops huren in /warp usershops. Dit kost 250 coins per week. Dit is dus alleen voor spelers tot en met vip++. Het aantal shops dat je kan aanmaken is verhoogd als gevolg van de nieuwe warp usershops. Users kunnen nu 3 shops i.p.v. 1 shop maken. Zie in-game voor de donator ranks. Ultragod++ mine is helemaal veranderd. Het is nu zoals de ultragod mine dus geen nether mine meer. In deze mine kan je nu het meeste geld verdienen op Prison.
 9. Ik ban @TDP06 omdat ik mod ben ez rekt
 10. Hehe heb je weer je geld uitgegeven aan die 50 keys voor 10 euro acties
 11. troes1

  Updates

  Prison Nieuwe shops toegevoegd op spawn naast de /warp a mine. Deze kosten 1000 coins per 7 dagen alleen beschikbaar vanaf godlike en hoger. (Deze prijzen kunnen in de toekomst veranderen) Gravel uit de sandmine gehaald omdat we voor de nieuwe mines concrete zullen gebruiken.
 12. troes1

  Wild beest gespot

  Mhhh Ik herinner me deze ook nog:
 13. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  https://www.sciencealert.com/people-who-pick-up-grammar-mistakes-jerks-scientists-find
 14. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  Minecraft heeft altijd al een battle royale gehad. Dit heet "Hunger Games", dus alle nieuwe battle royales zijn gewoon gestolenen van Minecraft!
 15. Jammer man! Kan je er ook voor zorgen dat bart de wever Antwerpen verlaat zou zoveel beter zijn
 16. troes1

  Idee├źn voor Prison update!

  Ik sta in voor de huidige pvp arena een item drop arena te maken. Spelers maken nu al geen kans meer in de pvp doordat pvp niks te maken heeft met de spelers zelf maar de gang waar die speler in zit. Als je 1 goede pvper hebt tegen 10 mensen zullen die 10 mensen winnen. Dus om een user meer kansen te geven in de pvp arena hangt af van de gang leiders. Voor spelers zou het juist gemakkelijker worden om te pvpen doordat ze geen mending meer nodig zullen hebben als ze een paar uur willen pvpen. Als ze een paar spelers killen met goede gear kunnen ze al weer verder. Het brengt ook meer spanning in de pvp en je krijgt er iets voor terug als je wint. Voor spelers met een donator rang in een gang is het ook gemakkelijker om nieuwe spelers die geen rank hebben te helpen door hun gear te geven. Gang leden die niet kunnen pvpen zullen dan de pvpers kunnen helpen wat nu dus niet kan.
 17. troes1

  Stel je voor

  Welkom op de server! Veel plezier
 18. troes1

  Autistic Edgelord

  Autisme is altijd welkom op torchcraft!!!
 19. troes1

  UK neemt Torchcraft over

  UK NEEMT TORCHCRAFT OVER!!!!
 20. troes1

  Shop Te koop!

  Beste mede spelers, Doordat ik niet zoveel actief ben zou ik graag mijn shop willen verkopen. Jullie kunnen een prijs msgen/mailen in-game en dan zal ik beslissen of je het mag hebben. Het is Shop-3 in de /warp shops. mvg, Troes1
 21. Het is wel leuk die oude map maar de server moet soms vernieuwen ;). Als je nu de allereerste lobby van Torchcraft zou zien zou je overgeven :P.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...