Spring naar bijdragen

troes1

Moderator
 • Aantal bijdragen

  354
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Alles door troes1 geplaatst

 1. troes1

  Updates

  Prison Als user, vip en vip++ kan je nu shops huren in /warp usershops. Dit kost 250 coins per week. Dit is dus alleen voor spelers tot en met vip++. Het aantal shops dat je kan aanmaken is verhoogd als gevolg van de nieuwe warp usershops. Users kunnen nu 3 shops i.p.v. 1 shop maken. Zie in-game voor de donator ranks. Ultragod++ mine is helemaal veranderd. Het is nu zoals de ultragod mine dus geen nether mine meer. In deze mine kan je nu het meeste geld verdienen op Prison.
 2. troes1

  Ik ban jou omdat... (Deel 2)

  Ik ban @TDP06 omdat ik mod ben ez rekt
 3. troes1

  random steam game giveaway

  Hehe heb je weer je geld uitgegeven aan die 50 keys voor 10 euro acties
 4. troes1

  Updates

  Prison Nieuwe shops toegevoegd op spawn naast de /warp a mine. Deze kosten 1000 coins per 7 dagen alleen beschikbaar vanaf godlike en hoger. (Deze prijzen kunnen in de toekomst veranderen) Gravel uit de sandmine gehaald omdat we voor de nieuwe mines concrete zullen gebruiken.
 5. troes1

  Wild beest gespot

  Mhhh Ik herinner me deze ook nog:
 6. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  Nooit
 7. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  https://www.sciencealert.com/people-who-pick-up-grammar-mistakes-jerks-scientists-find
 8. troes1

  Hoe ik TC nu zie.....

  Minecraft heeft altijd al een battle royale gehad. Dit heet "Hunger Games", dus alle nieuwe battle royales zijn gewoon gestolenen van Minecraft!
 9. troes1

  Vandaag is het mijn laaste dag op Torchcraft ik ga torchcraft verlaten

  Jammer man! Kan je er ook voor zorgen dat bart de wever Antwerpen verlaat zou zoveel beter zijn
 10. troes1

  UK neemt Torchcraft over

  UK NEEMT TORCHCRAFT OVER!!!!
 11. troes1

  Idee├źn voor Prison update!

  Ik sta in voor de huidige pvp arena een item drop arena te maken. Spelers maken nu al geen kans meer in de pvp doordat pvp niks te maken heeft met de spelers zelf maar de gang waar die speler in zit. Als je 1 goede pvper hebt tegen 10 mensen zullen die 10 mensen winnen. Dus om een user meer kansen te geven in de pvp arena hangt af van de gang leiders. Voor spelers zou het juist gemakkelijker worden om te pvpen doordat ze geen mending meer nodig zullen hebben als ze een paar uur willen pvpen. Als ze een paar spelers killen met goede gear kunnen ze al weer verder. Het brengt ook meer spanning in de pvp en je krijgt er iets voor terug als je wint. Voor spelers met een donator rang in een gang is het ook gemakkelijker om nieuwe spelers die geen rank hebben te helpen door hun gear te geven. Gang leden die niet kunnen pvpen zullen dan de pvpers kunnen helpen wat nu dus niet kan.
 12. troes1

  Stel je voor

  Welkom op de server! Veel plezier
 13. troes1

  Autistic Edgelord

  Autisme is altijd welkom op torchcraft!!!
 14. troes1

  Shop Te koop!

  Beste mede spelers, Doordat ik niet zoveel actief ben zou ik graag mijn shop willen verkopen. Jullie kunnen een prijs msgen/mailen in-game en dan zal ik beslissen of je het mag hebben. Het is Shop-3 in de /warp shops. mvg, Troes1
 15. troes1

  Hoe een hacker rapporten

  Opgelet Alleen voor Windows Computers! Hallo mensjes, Zoals jullie wel hebben gemerkt zijn er af en toe wat hackers op Torchcraft. Dit kan op Kit-PvP zijn maar ook op Prison. Doordat er niet altijd een staflid op een bepaalde gamemode is, is het soms moeilijk om een hacker te bannen. Meestal gaan spelers in andere gamemodes aan helpers van die gamemode vragen om eens te komen kijken. Een helper van Prison kan niet veel doen tegen hackers op Kit-PvP wij kunnen eigenlijk evenveel doen als jullie spelers. Wat wij meestal doen als helper zijn hackers recorden en die opsturen naar een moderator of een andere stafflid. Doordat helpers soms druk zijn op hun eigen gamemode hebben wij dus niet altijd de tijd om hackers te recorden (op te nemen) op andere gamemodes. Dus daarom maak ik een korte uitleg over hoe jullie een hacker kunnen recorden! Stap 1: Om je Minecraft op te nemen hebben we natuurlijk een apart programma nodig. Hiervoor gaan we Bandicam gebruiken dit is het simpel op neem programma. (Pro's kunnen OBS gebruiken dit is wat moeilijker) Download dus Bandicam van de officiele site: https://www.bandicam.com/downloads/. Druk op downloaden en er zal automatisch een bdcamsetup.exe file worden gedownload. Stap 2: Dubbel klik op bdcamsetup.exe. Windows zal vragen voor toestemming om Bandicam te installeren. Druk op Ok en ga verder. Selecteer je taal (nederlands in ons geval) en dan kom je op de installatiewizard. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden daarna druk je constant op volgende. Op het einde druk je op Installeren dit zal even duren. Druk daarna op voltooien. Stap 3: Normaal gezien zal Bandicam automatisch opstarten als dit niet het geval is kan je in Windows zelf zoeken naar Bandicam. Als het eenmaal opgestart is kan je beginnen met opnemen. Je klikt dus nu op je Minecraft eenmaal je terug bent in Minecraft en dan terug gaat naar Bandicam kan je zien dat de Rec knop rood is. Druk op deze knop en je zal beginnen met opnemen. Door terug op de knop te drukken stop je de opname. Opgepast! Je kan maar Max. 10 minuten recorden met de gratis versie! Stap 4: Je kan je video's vinden door op het mapje (de groene pijl) die naast de Rec knop staat te drukken. Eenmaal je je videos hebt gevonden kan je ze uploaden naar youtube of vimeo. Stuur de link op naar [email protected] Het uploaden van je video duurt wel enkele minuten. Ik hoop dat dit voor jullie hulpzaam is :). En hoe meer mensen het doen hoe minder hackers!
 16. troes1

  [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Die wil je niet zien haha
 17. troes1

  [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Het is wel leuk die oude map maar de server moet soms vernieuwen ;). Als je nu de allereerste lobby van Torchcraft zou zien zou je overgeven :P.
 18. troes1

  Fancy shots van spelers

  PapaTheBoss EXPOSED!
 19. troes1

  Z-Squad op prison!

  Echt een noob squad
 20. troes1

  Olaahhh

  Welkom op het forum
 21. troes1

  Heyy ik ben Isa

  Welkom op het forum Isa
 22. troes1

  Advent idee

  Leuk idee!, we zijn bezig met dagelijkse beloningen op prison in te voeren. Dit zal nog een tijdje duren want alle beloningen moeten "balanced" zijn. Dit wilt zeggen dat je niet te veel beloningen mag krijgen want anders word je te sterk maar ook niet te weining.
 23. troes1

  Woordslang

  Lachduif ( @josken15 )
 24. troes1

  Prison Gedichtenwedstrijd 2017 De Uitslag!!!

  @Spaghettisliert3is de tryharder van tc .
×