Spring naar bijdragen

Spaghettisliert3

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  2758
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  118

Over Spaghettisliert3

 • Rang
  Noedelig Aanhangsel
 • Verjaardag 1 november

Contact Methods

 • Discord
  spaghettisliert3#3369
 • Minecraft naam
  spaghettisliert3

Profile Information

 • Interesse's
  Italiaanse pasta bolognese
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

8083 profielweergaven
 1. Mistakes Were Made

  Wow uit de oude doos dit haha Apple kijkt heel soms nog op het forum maar niet vaak zover ik weet. Ze ziet haar tag vanzelf wel een keer gok ik.
 2. Middag of avond ?

  Pff 25 berichten, makkie toch. Dat heb ik al meer dan 100 keer
 3. Winterspelen 2018!

  u back?
 4. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Hierbij mijn foto voor de wedstrijd. Toelichting: Dit is glashard bewijs dat Maxima vandaag is vreemdgegaan met Gigakoos. De twee stonden te smakken terwijl arme Willem toekeek. Binnenkort ook te zien in tijdschrift Privé.
 5. Winterspelen 2018!

  Super tof dat jullie het weer doorzetten, al is voor mij 16:00 best vroeg. Ik snap dat jullie het liever niet te laat willen maken, maar om deze tijd ben ik meestal nog niet thuis en ik ben bang dat anderen dat ook niet zijn.
 6. Project Cobra

  Alleen een beetje jammer dat je jezelf daarmee alsnog verraadt, armor en invisible zijn is niet echt een handige combinatie
 7. Nieuwe ideeën

  Die cooldown op commando's is vreselijk irritant voor mensen zoals ik die snel typen en er mag inderdaad wel gekeken worden naar stickerpacks. Het was de keuze van staff om de nieuwe UltraGod++ mine zo te maken en ik zou het niet eerlijk vinden als ze dit uit het niets zouden omwisselen. Ik neem ook niet aan dat dit idee echt uitgevoerd wordt hoor.
 8. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Als oude Prison speler heb ik ook leuke herinneringen aan die map, maar ik sluit me toch aan bij troes1. Die map was gewoon echt lelijk (haha) en de map van nu is veel uitgebreider. Ik heb dan toch een stuk liever de map van nu dan de map van vroeger. De map van nu is ook overzichtelijker voor nieuwe spelers.
 9. Nieuwe gamemode: LostWorld

  mooi gezegd hoor
 10. Project Cobra

  Er komt misschien ook een base onder waar de CobraClan zijn headquarters heeft Credits voor de naam gaan naar mij Oke haha gaaf hoor ga zo door
 11. Staff selfies!

  Je wordt geen helper met al dat gespam.
 12. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Evi dit is een screenshotwedstrijd van oud en nieuw hè, niet de sinterklaas dichtwedstrijd van Prison
 13. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  -_-
 14. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Super leuk initiatief Het was (is!) super gezellig! Hieronder de leukste screenshots die ik heb gemaakt: 1. Niet alleen spelers, maar ook dieren kwamen kijken tijdens het vuurwerk. IJsberen, wolven en achterin nog een monster.. vermomd als.. een varken? 2. Een perfecte selfie van het evenement kan natuurlijk niet ontbreken :') 3. En een groepsselfie ook natuurlijk! (De ijsbeer wilde ook op de selfie staan)
 15. TorchCraft Tekening

  Cute <3
×