Spring naar bijdragen

Spaghettisliert3

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  2768
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  122

Over Spaghettisliert3

 • Rang
  Noedelig Aanhangsel
 • Verjaardag 1 november

Contact Methods

 • Discord
  spaghettisliert3#3369
 • Minecraft naam
  spaghettisliert3

Profile Information

 • Interesse's
  Italiaanse pasta bolognese
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

9167 profielweergaven
 1. Torchcraft loopt leeg

  Sorry maar ik heb zo'n vaag vermoeden dat je geen idee hebt waar Reszs het over heeft dus ik snap dit bericht ook niet zo goed..?
 2. Torchcraft loopt leeg

  Ja de prijzen van items moeten dan uiteraard aangepast worden, dat spreekt voor zich. Ligt er helemaal aan hoeveel coins je als reward geeft.
 3. Torchcraft loopt leeg

  Of je mixt ze met votetokens en maakt er één universeel betaalmiddel van (genaamd tokens o.i.d.)?
 4. Torchcraft loopt leeg

  Ik denk dat uren opzich best een goed idee zijn. Als er gewoon een AFK kicker is die mensen na 5 minuten kickt en er wordt gecontroleerd op AFK machines die nu toch al verboden zijn zover ik weet (hoeft daarnaast ook geen extra moeite te kosten aangezien ze toch al langs mensen gaan om te controleren op x-ray, zie topic van Saint van gister of eergister). Missies zijn natuurlijk ook leuk alleen als een missie is verzamel 2 stacks carrots dan zullen rijke spelers met megafarms deze spelers misschien ook gaan helpen aangezien dit voor hun een fluitje van een cent is.
 5. Torchcraft loopt leeg

  Nou ik was er toen al niet meer dus ik kan niet oordelen over hoe lastig het was om alles te ordenen, toch denk ik dat je heus wel een groot deel van de events/bouwwerken in een wereld kan zetten en de warps beter kan indelen. Nogmaals, nieuwe events zijn uiteraard leuker, maar als ze steeds een half jaar duren om gebouwd te worden om er vervolgens 4 dagen ~een kwartiertje hooguit van te genieten, dat is gewoon zonde en daar los je het probleem van te weinig events niet mee op.
 6. Torchcraft loopt leeg

  Ik snap niet zo goed waarom mensen een probleem hebben tegen het hergebruiken van events, ik bedoel... ... uiteraard is het minder origineel dan elke keer weer een ander event gebruiken, maar als je genoeg events hebt (stuk of 10-15) en je doet er elke maand 1 dan doe je elk event misschien eens per jaar. Het is niet alsof je bij het hergebruiken van events opeens elke maand hetzelfde event hebt. Sommige events (zoals een PvP arena) hoef je nooit te veranderen omdat dit altijd hetzelfde is maar toch leuk blijft. ... je zegt dat ze lastig zijn terug te vinden, wat ik een beetje raar vind. Ik weet uit ervaring ook dat er een waslijst aan warps is op de eventserver maar als iemand even een middag de tijd zou nemen om die events in één wereld bij elkaar te zetten dan zou het echt geen probleem moeten zijn om ze terug te vinden. Dat betekent overigens ook dat het juist veel minder tijd kost om gebruikte events weer even opnieuw op te zetten dan dat je harde bouwers als Raoulh en Jeroen123 hele nieuwe events laat bouwen. Voor de meeste oude events is het enige wat je nodig hebt iemand die even kijkt of alles nog goed is en vervolgens het event kan starten (evt. een aantal command blocks kan doen o.i.d.). ... het gebruiken van al eerder ingezette events betekent niet dat er geen nieuwe events meer kunnen komen. Met een actief bouwteam moet het toch wel mogelijk zijn vrij snel een nieuw event neer te zetten, al hangt dat natuurlijk wel af van de grootte en 'schoonheid' (nogmaals: kwantiteit > kwaliteit). Stel je kan met het team iedere 2-3 maanden een nieuw event neerzetten, dan heb je toch 4 nieuwe events per jaar.
 7. Torchcraft loopt leeg

  Tja dit is zegmaar wel precies wat ik zei in mijn bericht. Ik weet uiteraard niet waar jullie mee bezig zijn, vast een erg groot project ofzo, maar het hele punt wat ik probeer te maken is dat mensen liever meer events hebben die er dan maar wat minder uitzien. Je doet net alsof iedereen het liefst een parkour wil waar een hele stad omheen is gebouwd ipv. gewoon muren met een patroon erin dat zich herhaalt, maar dat is niet zo. Ik ben zelf ook een tijdje eventbouwer geweest en weet dat je heel erg kan variëren in de hoeveelheid tijd die je in een event steekt. Bedenk je wel dat zo'n event binnen no time gebeurd is en dat niemand überhaupt de moeite neemt om alle bouwwerken eromheen aandachtig te bestuderen. Het is gewoon zonde van de tijd. Oftewel, kwantiteit > kwaliteit. Een event per maand (inclusief events die al eerder zijn geweest) zou dan heus wel te doen zijn.
 8. Torchcraft loopt leeg

  Alles leuk en aardig maar het jammere is dat het er op lijkt dat deze events vaak maar één of heel soms twee keer gebruikt worden. Op de event server zijn nog genoeg events die ooit eens geweest zijn maar die heus nog wel een keer gebruikt kunnen worden. Om even een paar voorbeelden te noemen: Torchlympische Spelen (Alle jaren bij elkaar zomer + winter toch minimaal 10 events) Paasevent (kunnen varianten op gemaakt worden door simpelweg de pressure plates van plaats te veranderen) Sinterklaasevent met pakjes bezorgen Gedownloade maps (zoals Escape the City oid.) (Deze maps zijn gewoon op internet te vinden). En meer Dit in combinatie met een actieve Helper op event die permissies heeft (of tijdelijk krijgt) om een event op te zetten zou voldoende moeten zijn om toch minimaal iedere maand een event te organiseren. Events hoeven overigens ook echt niet extreem mooi of groot te zijn. Liever een maandelijks spleefevent in een vierkante doos dan een jaarlijks event in een prachtige stad waar je door de stress en adrenaline om te winnen toch maar weinig van ziet.
 9. Torchcraft loopt leeg

  Dat weten we alleen er is 2 berichten terug juist gezegd dat dit niet de oplossing is omdat daar vaak al gebouwd is.. o en als je een commando typt typ het dan wel juist: /randomregion en niet /rendomregion
 10. gegriefd plot op creative

  Veel tijd? Ik denk dat het opsporen van zo'n griefer met /lb tool minder tijd kost dan het beantwoorden van een gemiddelde vraag. Slechts een kwestie van een block vinden die weggehaald is door de griefer en klaar ben je.
 11. Mistakes Were Made

  Wow uit de oude doos dit haha Apple kijkt heel soms nog op het forum maar niet vaak zover ik weet. Ze ziet haar tag vanzelf wel een keer gok ik.
 12. Middag of avond ?

  Pff 25 berichten, makkie toch. Dat heb ik al meer dan 100 keer
 13. Winterspelen 2018!

  u back?
 14. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Hierbij mijn foto voor de wedstrijd. Toelichting: Dit is glashard bewijs dat Maxima vandaag is vreemdgegaan met Gigakoos. De twee stonden te smakken terwijl arme Willem toekeek. Binnenkort ook te zien in tijdschrift Privé.
 15. Winterspelen 2018!

  Super tof dat jullie het weer doorzetten, al is voor mij 16:00 best vroeg. Ik snap dat jullie het liever niet te laat willen maken, maar om deze tijd ben ik meestal nog niet thuis en ik ben bang dat anderen dat ook niet zijn.
×