Spring naar bijdragen

Spaghettisliert3

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  2752
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  116

Over Spaghettisliert3

 • Rang
  Noedelig Aanhangsel
 • Verjaardag 1 november

Contact Methods

 • Discord
  spaghettisliert3#3369
 • Minecraft naam
  spaghettisliert3

Profile Information

 • Interesse's
  Italiaanse pasta bolognese
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

7519 profielweergaven
 1. Winterspelen 2018!

  u back?
 2. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Hierbij mijn foto voor de wedstrijd. Toelichting: Dit is glashard bewijs dat Maxima vandaag is vreemdgegaan met Gigakoos. De twee stonden te smakken terwijl arme Willem toekeek. Binnenkort ook te zien in tijdschrift Privé.
 3. Winterspelen 2018!

  Super tof dat jullie het weer doorzetten, al is voor mij 16:00 best vroeg. Ik snap dat jullie het liever niet te laat willen maken, maar om deze tijd ben ik meestal nog niet thuis en ik ben bang dat anderen dat ook niet zijn.
 4. Project Cobra

  Alleen een beetje jammer dat je jezelf daarmee alsnog verraadt, armor en invisible zijn is niet echt een handige combinatie
 5. Nieuwe ideeën

  Die cooldown op commando's is vreselijk irritant voor mensen zoals ik die snel typen en er mag inderdaad wel gekeken worden naar stickerpacks. Het was de keuze van staff om de nieuwe UltraGod++ mine zo te maken en ik zou het niet eerlijk vinden als ze dit uit het niets zouden omwisselen. Ik neem ook niet aan dat dit idee echt uitgevoerd wordt hoor.
 6. [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  Als oude Prison speler heb ik ook leuke herinneringen aan die map, maar ik sluit me toch aan bij troes1. Die map was gewoon echt lelijk (haha) en de map van nu is veel uitgebreider. Ik heb dan toch een stuk liever de map van nu dan de map van vroeger. De map van nu is ook overzichtelijker voor nieuwe spelers.
 7. Nieuwe gamemode: LostWorld

  mooi gezegd hoor
 8. Project Cobra

  Er komt misschien ook een base onder waar de CobraClan zijn headquarters heeft Credits voor de naam gaan naar mij Oke haha gaaf hoor ga zo door
 9. Staff selfies!

  Je wordt geen helper met al dat gespam.
 10. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Evi dit is een screenshotwedstrijd van oud en nieuw hè, niet de sinterklaas dichtwedstrijd van Prison
 11. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  -_-
 12. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Super leuk initiatief Het was (is!) super gezellig! Hieronder de leukste screenshots die ik heb gemaakt: 1. Niet alleen spelers, maar ook dieren kwamen kijken tijdens het vuurwerk. IJsberen, wolven en achterin nog een monster.. vermomd als.. een varken? 2. Een perfecte selfie van het evenement kan natuurlijk niet ontbreken :') 3. En een groepsselfie ook natuurlijk! (De ijsbeer wilde ook op de selfie staan)
 13. TorchCraft Tekening

  Cute <3
 14. Fancy shots van spelers

  Love naar onze trouwe fans ♡
 15. Helpersollicitatie vereisten

  Hi mede-forumbezoekers, om Helper te worden is één van de vereisten op dit moment dat je (in ieder geval) 25 berichten op het forum geplaatst moet hebben met het account waarmee je solliciteert. Ik heb zelf het idee dat nog niet ieder lid dit even goed snapt (gaan spammen in de chatbox, etc.). Daarnaast wordt het forum regelmatig getroffen (zo ook 10 minuten geleden alweer) door leden die niet langer kunnen wachten om zich te presenteren aan de staff, maar erachter komen dat ze nog geen 25 berichten hebben op het forum. Onzinnige berichten posten of gewoon 25 berichten in een random topic hameren is vaak de snelste oplossing, en hier wordt dan ook fanatiek gebruik van gemaakt. Ik weet ook wel dat dit niet extreem vaak gebeurt en dat de admins die berichten over het algemeen snel verwijderen nadat ze zijn geplaatst. ('k Ben wel bang dat vaak de sollicitant zijn sollicitatie dan al heeft verstuurd). Daarnaast snap ik ook best dat mensen die dit doen vrijwel geen kans meer maken om Helper te worden aangezien moderators en admins ook ogen hebben en zien dat iemand op deze manier de vereisten probeert te omzeilen. Ik vind het echter wel ontzettend irritant, en ben hier niet de enige in. Opzich is de regel van 25 berichten op het forum slim en als je het slim speelt goed te behalen: als je regelmatig het forum in de gaten houdt heb je zo 5 à 10 berichten per dag. Ik mag dan geen inzicht hebben in de sollicitaties die binnen komen, maar heb het idee dat die regel de laatste tijd toch wel erg vaak omzeild wordt. De vraag is dus: Is het wel slim om deze regel te behouden? Misschien is het beter om de vereiste van 25 forumposts gedag te zeggen en dit gewoon als 'tip' neer te zetten. Zoals ik al eerder zei, admins kunnen zelf ook zien of iemand (regelmatig) actief is op het forum. Dit bespaart ons en hen in ieder geval wel de wekelijkse portie spam van helperkandidaten. Laat maar weten wat jullie hiervan vinden. Reacties met 'dit moet in een ticket' hoef ik overigens niet te zien want ik wil ook de mening van spelers zelf (Er zou echt een verbod moeten komen op die reacties poeh).
×