Spring naar bijdragen

Spaghettisliert3

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  2887
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  158

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo voor een statusupdate, Weer status op korte tijd 👻 Vandaag even een berichtje voor de "lol" omdat het 1 half   
  Weer status op korte tijd 👻
  Vandaag even een berichtje voor de "lol" omdat het 1 half jaar geleden is dat we het bericht kregen dat s2 ging sluiten (de gamemode die ik eerst spoelde). Nu zal ik even een kort stukje over toen vertellen. 
  Voor het bericht
  Nieuws is wel altijd leuk om te zien toch? Er was al een lange tijd geen nieuws gepost dus ik zat altijd maar wat elke keer ik keek te herladen of er nieuws was en toen kwam het. Ik dacht dat het een te laat aprilgrap was maar nee... 
  Daarna
  Toen ik dat zag was het echt een ramp! Ik had het zo naar mijn zin op s2 en toen zagen we dat. Ik las, een stukje maar vond hef zo jammer dat ik het die dag niet eens volledig had gelezen. 
  De dag ernaa
  Waf wel echt balen was het was tijdens de tijd dat ik examens had. Gulukkig was 3 april de dag ernaa mijn laatste examen. Daarna had ik vrij de dagen erna en bedacht ik wat zodat s2 niet ging sluiten maar dat kon natuurlijk niet meer. 
  Achteraf
  Achteraf zag ik wel in dat het toch wel beter was om op s1 te gaan spelen. Daar leerde ik nieuwe spelers kennen en maakte ik ook wel mijn lol🙂. Ik ging zelfs een nieuwe stad maken. 
  En hier staan we dan een half jaar later als ultragod++ zelfs dat had ik toen niet gedacht. En ik zal niet weg gaan ik blijf mooi spelen op de gezelligste server van heel MC. 
  Hopelijk vonden jullie is leuk om zo iets te lezen laat zeker weten of jullie het een leuk verhaaltje vonden? 
  TDP06 
   
   
   
   
 2. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Cees voor een statusupdate, Nieuwe server installeren 😀 Op naar een lagvrij survival!   
  Nieuwe server installeren 😀
  Op naar een lagvrij survival!
 3. Verward
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan MowglyxTessa voor een statusupdate, hey, mensen! zoals jullie misschien wel weten ga ik wss helaas stoppen met deze serve   
  hey, mensen! zoals jullie misschien wel weten ga ik wss helaas stoppen met deze server... ik ga namelijk naar een server waar ik WEL helper kan worden.. ik kom af en toe nog wel een kijkje nemen denk ik maar het duurt niet meer lang voordat ik ga stoppen. Sorry hier voor, maar ik vind het leuker als ik mensen kan helpen op een server (als vorm van helper/mod) ik ga de server wel missen! hopelijk zie ik jullie nog in de tijd dat ik nog ff speel!
   
 4. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan darrenflavio voor een statusupdate, Iemand die deze lobby nog kent? (2013)   
  Iemand die deze lobby nog kent? (2013)

 5. Bedankt
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan AppleBel voor een statusupdate, Ja, beetje laat van me, maar gefeliciteerd met je verjaardag, stukje pasta ;)   
  Ja, beetje laat van me, maar gefeliciteerd met je verjaardag, stukje pasta ;)
 6. Verward
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Mats010 voor een statusupdate, hoi Pixiio ik wil graag admin woorden is dat mogelijk ik ben alleen wat weinig online   
  hoi Pixiio
   
  ik wil graag admin woorden is dat mogelijk
  ik ben alleen wat weinig online maar als ik online ben dan doe ik wel goeden dingen als iemand ruzie heb dan help ik ze om het optelossen
  dank u
  gr mats010
 7. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Koos1 voor een statusupdate, Monk die de dab doet   
  Monk die de dab doet 

 8. Leuk
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Leonarda9 voor een statusupdate, Op vakantie, tot over 1,5 week!   
  Op vakantie, tot over 1,5 week! 
 9. Leuk
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Monk_NL voor een statusupdate, Op vakantie, tot over 1,5 week!   
  Op vakantie, tot over 1,5 week! 
 10. Leuk
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Leonarda9 voor een statusupdate, Land.. ik bedoel zomervakantie in zicht!   
  Land.. ik bedoel zomervakantie in zicht! 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...