Spring naar bijdragen

Spaghettisliert3

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  2887
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  158

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van ItzKateLynn in Pumpkincitynieuws Juni   
  Hup, Pumpkincity hup! Laat het schaap niet in zijn wol staan!¬†ūüá≥ūüáĪūüĒ∂
  (Excuus voor alle Belgen)¬†ūüáßūüá™
   
 2. Haha
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Tibo in Pumpkincitynieuws Juni   
  Hup, Pumpkincity hup! Laat het schaap niet in zijn wol staan!¬†ūüá≥ūüáĪūüĒ∂
  (Excuus voor alle Belgen)¬†ūüáßūüá™
   
 3. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws Juni   
  Hey en welkom bij een gloednieuw Pumpkincitynieuws! De vakantie is voor velen begonnen, ook voor mij. In het begin van de maand is er niet veel gebeurt omdat ik examens had maar afgelopen week is er extreem veel gebeurt. Laten we maar direct beginnen!
   
  Schapen bij Spawn
  Waarschijnlijk weten velen van jullie het niet of speelden toen nog niet maar ongeveer 2 jaar terug. Toen had ik een tijd lang veel gele wol nodig dus had ik een heleboel schapen. Toen ik geen wol meer nodig had had ik toen alle schapen met leads bij spawn gezet ūüėĚ. Dat leek mij zeer leuk om nog een keer opnieuw te doen dus heb ik voor wat schapen gezorgd en die dan met @ItzKateLynn¬†bij spawn gezet. (De kleur oranje was niet perse voor Nederland maar eigenlijk voor Pumpkincity ūüėā)

   
  YouTube plannen
  Nu de vakantie is begonnen heb ik weer heel wat tijd om video‚Äôs te maken. Ik heb een heel lijstje met idee√ęn voor video‚Äôs, natuurlijk niet allemaal voor deze vakantie te maken. Wat er al zeker zal komen is een Timelapse van het platform bouwen, een video over claimen en trusten, Pumpkincity na 2 jaar, Opnieuw verdergaan met 10 survival 2 bases, de evolutie van de Torchcraft site en meer! Ik heb al voor verschillende video‚Äôs voorbereidingen gedaan en zal ze beginnen maken als ik mijn nieuwe computer heb want zoals sommige wel merken heb ik soms een beetje lag ūüėĎ.¬†
   
  Claimen
  Bij de stad zijn er extra plekken geclaimd om ervoor te zorgen dat er geen andere mensen bouwen of zelfs claimen. Zelf heb ik niet extreem veel claimblocks dus heb ik hulp gekregen van lieve @Dubbeh_ die met zijn alt een heel groot stuk heeft kunnen claimen voor mij!
   
  Pumpkincity
  Timelapse
  Zoals al gezegd eerder in het Pumpkincitynieuws zal er weer een nieuwe Timelapse komen. Deze keer zal het gaan over het platform bouwen bij het nieuwe deel bij Pumpkincity. Voor al dat stone is er al een platform gemaakt met wat kisten. Meer info zal je waarschijnlijk een van de komende weken op het forum en in de discord te zien krijgen. Kan jij herkennen waarop het gebaseerd is?


   
  Minen
  Rond de stad heb ik de afgelopen tijd heel wat gemined. Zo zie je heel wat meer water, is er minder aantrekkelijk om er te bouwen en is het handiger voor de toekomst als ik de zijkanten ga bouwen. Op de foto zal je niet alles zien omdat er op veel verschillende plekken gemined is geweest.

   
  Nieuw gebouw 1
  Afgelopen tijd heb ik heel wat nieuwe gebouwen gemaakt. Het eerste gebouw is een klein gebouw met een groot raam in het raam zijn verschillende kleine vierhoek in het blauw, geel en rood. 

   
  Nieuw gebouw 2
  Het tweede gebouw dat ik gemaakt heb is een klein wit gebouw met verschillende vierkanten ramen. Het gebouw is vanbinnen nog helemaal leeg en naar keuze in te richten. Alle gebouwen die nu nog voor niets of niemand gebruikt worden zullen binnenkort in een nieuw forumtopic verschijnen waarin alle gebouwen staan die nog verkocht moeten worden.

   
  Nieuw gebouw 3
  Het derde gebouw is een winkelgebouw in het zwart achter de kledingwinkel en de busplaats. Het gebouw bevat 5 verdiepingen met er rond veel ramen. Er is vanbinnen een vloer van andesiet en een plafond van spruce trapdoors. 

   
  Nieuw gebouw 4
  Het vierde en laatste gebouw is een rood gebouw met schuine strepen. Het gebouw staat vlakbij de brug. Het gebouw is voorlopig nog niet af omdat ik nog aan het denken ben wat ik er anders aan zou willen doen.

   
  Zomer
  Omdat de zomer is aangekomen zijn er natuurlijk dingen veranderd. Bij de bomen op het plein is er nu zand. Deze keer geen ijsjes omdat ik het niet aandurf om de mooie bomen van @Drber te slopen. Ook is er natuurlijk het hele mooie zandkasteel in het midden van het plein. Deze keer zal het stuk tussen de straten niet veranderen omdat dat verloren tijd is.
   
  Dieren (stelen)
  Tja‚Ķ Tibo had weer eens een idee‚Ķ Ik had gezien dat je dus honden/wolven van andere mensen kon meenemen door ze in een bootje te duwen. Zo kan je ze naar je eigen plek varen en ze daar zetten. Ik heb dus daarvoor op 2 plekken in de stad een lift gemaakt waarin je die boten kan zetten waardoor de honden naar boven gaan. De honden die ik in de stad heb gebracht zijn van mensen die echt actief zijn dus ze zullen er denk ik niet van merken ūüėõ.

   
  Dit was het redelijk lange Pumpkincitynieuws van Juni. Volgende maand komen er nog meer dingen in Pumpkincity en een aantal video’s.
 4. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Uitslag Speler enqu√™te & Feedback groep (nieuws)   
  In dit topic kan je discussi√ęren over het nieuwsitem: Uitslag Speler enqu√™te & Feedback groep.


  Hey allemaal,
  Een poosje geleden hebben we een spelersenquête gehouden en deze is door veel  van jullie ingevuld. Heel erg bedankt hiervoor!  We hebben veel nuttige, eerlijke en soms ook wel harde feedback ontvangen! Over het algemeen zien we gelukkig een positief beeld van de server en het staffteam terug in de enquête. Natuurlijk zijn er ook een hoop verbeterpunten en andere dingen uitgekomen. 
  Zo zouden veel van jullie graag meer mogelijkheden willen hebben om feedback te leveren of mogelijkheden hebben om bij te dragen aan de ontwikkeling van TorchCraft. Daarnaast zien we ook verschillende reacties over het ticketsysteem en of dit bijvoorbeeld niet via Discord kan. Verder zouden jullie graag een staffteam hebben dat wat minder op afstand staat.
  We hebben een aantal van deze feedback punten samengevoegd en hebben dat samengevat met een groot actiepunt, namelijk de: ‚ÄúTorchCraft Feedback Discord groep‚ÄĚ. Deze server is voor iedereen toegankelijk. Als je joint kan je alles lezen, maar alleen via een ticket aanvraag kan je er in meepraten. Hier is er ruimte voor discussie, feedback en pro-actief meedenken met idee√ęn van de staff.¬†Hier zullen dus zowel idee√ęn van ons gepitcht worden als de ruimte worden gegeven aan jullie om dit ook te doen.¬†We zijn heel benieuwd wat jullie hier van vinden en hoe het gaat lopen! Deze Discord server zal dan ook echt bedoeld zijn voor serieuze zaken. De link is:¬†https://discord.gg/Y8Bb4tPh4w

  Daarnaast hebben we gekeken naar een alternatief voor het ticketsysteem, helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat Discord hier echt geen oplossing voor is. Discord bied helaas niet de mogelijkheid om overzichtelijk tickets te archiveren en mist een hoop functionaliteit die we nu wel hebben. We zijn wel bezig om te kijken of we een soort Discord-bot kunnen maken waarmee een normale e-mail ticket gegenereerd kan worden. Dit is echter nog Work In Progress. 
  Graag willen we jullie allemaal enorm bedanken voor alle feedback die we hebben ontvangen, we halen hier veel waardevolle dingen uit. Het is ook top om te zien dat jullie ons nog altijd een ruime voldoende geven. Binnenkort zullen wij de resultaten in nog wat meer detail publiceren (Link als het zover is: ....)
   
  Groeten,
  Het staffteam 

  PS, de hele maand JULI is er 30% zomerkorting!

   
 5. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan duncan1612 in EK Wedstrijden voorspellen   
  Hey Hoi, ūüĎč
  het is weer is tijd voor een Survival event. Deze keer een langdradig event. Zoals idereen wel weet is het EK nu bezig. De voorrondes zijn bijna voorbij en dan beginnen de achtste finales. Je hebt nu de mogelijkheid om de Wedstrijden te voorspellen.
  Wanneer begint het?
  Het zal op 23 Juni beginnen zodra deze Forumpost openbaar is. Het zal tot 11 Juli 20:59 duren omdat dan de Finale begint.
  Hoe gaat het in zijn werking?
  Je kunt vanaf 23 Juni je voorspelling afgeven op spawn. Er zal dan een Hopper staan waar jij je Boek met je voorspelling in kunt gooien. Geen zorgen de Boekjes krijg je van ons (/kit EKBoek). Het is mogelijk om uiterlijk 1 minuut voor het begin van de Wedstrijd je Boek in de Hopper gooien, daarna is het niet meer mogelijk je voorspelling voor die Wedstrijd aftegeven. Als voorbeeld: 'Nederland speelt tegen Portugal in de eerste achtste Finale. Die begint p√ľ 26 Juni op 18u'. Dan heb jij de mogelijkheid om tot 26 Juni om 17:59 je Boek in de Hopper te gooien. Het is niet mogelijk om Voorspellingen van Wedstrijden aftegeven die niet op die dag zijn. Dit event geldt natuurlijk niet alleen voor de achtste finales maar ook voor de Kwart-, Halve,- en de Finale zelf. Het event zal duren tot de Finale. Dus dat houdt in dat je voor elke Wedstrijd een voorspelling kunt afgeven en zo meer kans maakt om te winnen.
  Hoe moet mijn voorspelling eruit zien?
  Het is belangrijk dat je duidelijk erin zet wie er gaat winnen. Dus stel je zet alleen 'Nederland' in het Boek telt je voorspelling NIET! Zet duidelijk '... gaat winnen' in het Boek. Als je klaar bent sign dan je Boek, dat is erg belangrijk zodat wij kunnen zien van wie de voorspelling is.
  Hoe weet ik, wie tegen wie moet?
  Op spawn bij de Hopper zullen signs staan met de Landen en de tijden van de Wedstrijden. Je kunt dus of op spawn kijken of zelf opzoeken.
  Wat kan je winnen?
  Wat je precies kan winnen houden we nog even achter maar je zal per wedstrijd die je goed voorspeld hebt een kleinigheidje krijgen. Dus je mag voor ELKE wedstrijd een voorspelling afgeven en niet alleen voor de Oranje wedstrijden. Aan het einde zullen we alles bekijken en wie de meeste punten heeft zal een grote Prijs winnen.
   
  Wij hebben er erg veel zin in, hopelijk jullie ook. Good Luck ūüćÄ
  -Het Survival Team ‚öĹ
   
 6. Haha
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws mei!   
  Ja ik probeer vaak om wat video's te maken als er tijd voor is. Heb ook nog ene hele lijst met video idee√ęn ūüėõ. Wat pumpkins betreft zijn er niet zo veel maar daar kunnen we verandering in brengen in de toekomst ūüėČ.
 7. Bedankt
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Tibo in Pumpkincitynieuws mei!   
  Super leuk dat je je YouTube kanaal ook zo actief onderhoudt! Ik vroeg me wel nog af: staan er eigenlijk al veel pumpkins¬†in Pumpkincity?¬†ūüéÉ
 8. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws mei!   
  Welkom bij het Pumpkincitynieuws van mei! Deze maand waren er heel wat nieuws dingen en veranderingen. Op YouTube zijn bijvoorbeeld al mijn beschrijvingen, kanaalnaam etc. veranderd en in de stad zijn er heel wat nieuwe gebouwen en zelfs uitbreidingen ūüĎÄ. Laten we beginnen!
   
  YouTube veranderingen
  Op het YouTube kanaal zijn ook een aantal dingen veranderd. Ik heb mijn naam veranderd naar Tibo - Torchcraft in plaats van Tibo. Ook heb ik ALLE beschrijvingen onder de video's aangepast. In de nieuwe beschrijving kan je nog meer terugvinden zoals fotoalbum links die bij de video horen, bedankjes, korte inhoud en meer! En natuurlijk heb ik @Mappors¬†zijn kanaal bij de aangeraden kanalen gezet ūüėČ.

   
  Pumpkincity
  Zandkasteel
  Als¬†voorbereiding voor de zomer dacht ik om gewoon nu al te zorgen voor een leuke versiering in het midden van het plein. Bij het zandkasteel speelt een gevecht af tussen team gold en team iron. Zal team iron het kasteel kunnen veroveren ūü§Ē.

   
  Vloer gebouw
  In het nieuwe gebouw van vorige maand is nu ook al de vloer gelegd. De vloer is redelijk normaal maar gewoon prima ūüėÜ.

   
  AET gebouw
  Er waren al plannen voor het AET gebouw op een andere plaats maar die is er toen niet gekomen. Nu is er rond het plein wel een AET gebouw gekomen. Het gebouw staat op de hoek van de straat. 

   
  Claims in de buurt
  Rond de stad waren een aantal claims. Voor die claims heb ik een ticket aangemaakt voor toekomstige uitbreidingen. Ook waren er weer random bouwwerken net buiten mijn claim die ik heb gesloopt.
   
  Uitbreidingen ūüĎÄ
  Misschien heb je het al op de dynmap gezien dat er lijnen van Stone rond het gebied bij de stad zijn gemaakt. Die lijnen zijn er om het gebied van de stad uit te gaan breiden deze zomer. Niet dat dat nodig was maar is gewoon leuk ūüėõ. Ook heb ik het idee om deze zomer van het platform maken daar een timelapse te gaan maken. Zoals het liken bij Pumpkincity dat mijn eerste video was (Video: ). Dat zullen we dan allemaal zien ūüėČ.¬†

   
  Ramengebouw af!
  Het ramengebouw of hoe je het moet noemen is af. Je kan het gebouw nu ook kopen om er iets leuks in de maken. Het gebouw is niet extreem groot maar er is zeker voldoende plaats. Deze zomer zal ik ook het topic met alle gebouwen die je kunt kopen vernieuwen. 

   
  Bedankt voor het lezen van het Pumpkincitynieuws mei! Eind volgende maand zal ook het pumpkincity overzicht worden bijgewerkt en onder elke video op YouTube het Pumpkincitynieuws ook komen te staan.
 9. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Updates   
  Algemeen: 
  Er zijn wat antibot dingen toegevoegd op de server om vrij vanzelfsprekende redenen.  SkyBlock 
  Skyblock helpers kunnen weer per 1 laag terug doen bij de spleef (Niet meer twee. Voor de zoveelste keer.)  Skywars 
  Je kan nu maps opslaan als je favoriet in het join menu.  De bug bij het wensput menu is verholpen.  Survival 
  Sommige NPCs hadden menuutjes doordat de IDs waren aangepast.  Quests stonden soms nog bij de verkeerde NPC (Mijn fout)  Skins van sommige NPCs waren nog niet goed (Saint z'n fout)  Bedden exploderen niet meer in de nether.  Prison (Bedankt @Jeroen123)  
  Op spawn is nu een portaal naar de shops om hier wat meer mensen heen te krijgen.  Er is nu een heal region in het ziekenhuis.  De rioolshop is nu een NPC.  De bankrente is nu verdubbelt bij online zijn naar 0,04 voor zowel xp als geld, offline rente werkte niet dus dat is de vervanging.    /Disg was nog niet geblokkeerd in de PvP (Nu wel)  /quests toont nu een overzichtsmenu.  Ultragod mine percentage is beter gemaakt gezien Godlike++ betere mine ha d (Graag hoor ik hier feedback over, bedankt iedereen voor het opmerken) Craftingtables doen niet irritant meer in de PvP.  Kansberekening casino heeft weer kleine aanpassing gehad waardoor het meer random is.  Op veler verzoek uit de enquete /plot chat toegevoegd (Nog meer chats dus).  De escape is haalbaarder gemaakt met meer hints (Thx @SlamBam140)  De challenges plugin een broodnodige update gegeven: Dit houd in dat als het goed smelt challenges nu niet meer per 1 gaan en enchant quests zouden moeten werken. 
 10. Bedankt
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Prison Event & Resultaten enquete   
  Hey allemaal,
  Sorry voor het late berichtje (Weet dat ik deze paar weken geleden al beloofd had) maar hier is ie alsnog, al is het veelste laat. Voordat ik over de enquête begin wil ik echter eerst nog even een event aankondigen op prison. 
  Zaterdag 22 mei om 16:30 zal @JustHusky de PvP ingaan met haar enorme bounty van 15 miljoen en speciaal armor. De eerste die haar weet te killen zal dit enorme bedrag ontvangen. Enorm bedankt voor Husky voor het sponseren hiervan. Bovendien zullen we tijdens het event nog wat meer weggeven dus hopelijk zie ik jullie allemaal snel.  Mocht je als speler zelf wat willen organiseren staat mijn DM ook zeker open.
   
  De enquête 
  Dan daarnaast over de enquête. 34 mensen hebben hem ingevuld en ik zal hieronder per vraag even de resultaten samenvatten en wat we ermee doen. Mijn verhaal zal nogal rommelig zijn dus als je vragen hebt hoor ik het graag, ik heb hieronder een paar grafiekjes geplaatst maar niet alle. Mochten jullie zelf alle resultaten willen zien kunnen jullie deze wel eventueel aanvragen. 
  Hieronder staat hoe tevreden de gemiddelde speler was, zoals jullie kunnen zien zijn mensen gemiddeld redelijk tevreden met paar hele positieve en paar negatieve uitschieters. 

  Suggesties en toevoegingen.
  Daarna kwamen de vragen over nieuwe idee√ęn die wij bedacht hadden. Algemeen kunnen wij hier concluderen dat jullie al deze idee√ęn eigenlijk redelijk steunde. Alleen over costum enchants was wat verdeeldheid en hierom hebben wij besloten voornamelijk naar enchants te kijken die geen echte game impact hadden (Zoals sommigen van jullie al aangeven als voorstel) echter staat dit idee ook niet bovenaan ons lijstje om door te voeren. Het idee van de bank was al door de enqu√™te ingevoerd maar het plan is om meer van deze idee√ęn te gaan realiseren, aan de resultaten konden wij echter concluderen dat wat nieuw was niet persee uitmaakte, wel zouden jullie ook graag wat meer kleine veranderingen willen zien om de economie wat te stimuleren (Warp shops was volgens velen te onbereikbaar) en de stad wat meer te zien. Deze kleine veranderingen kunnen jullie wel ergens komende weken verwachten.¬†

  Dingen zoals meer farms van mobs over andere dieren werden ook benoemd en hiervoor hebben wij wat plannen gemaakt. 
  Ook zouden jullie gewoon simpelweg meer events willen zien, jullie zijn allang wel bang dat wekelijkse events zoals de partymine en koth iets te normaal worden en wij delen dat een beetje met jullie. Ook is de vraag naar PvP events onder de spelers die de lijst hebben ingevuld realitief laag. Als Prison team hebben wij dit met elkaar besproken en we zullen proberen vaker events te houden (Vooral @RAIS13 zal zich hiervoor wat meer gaan inzetten), event hierboven is mooie start. Ook zouden jullie wat meer parkours hier en daar willen zien voor de leuk dus hier zullen we ook naar kijken.
  Verdere suggesties kwamen voornamelijk neer op meer quests en hier is onze @Mappors uiteraard mee bezig. En meer variatie in challenges, wat ik ook probeer te bereiken. 
  Tevredenheid challenges, quests en bouwblokken
  Hierna kwamen de vragen over tevredenheid hoe bepaalde dingen werkten. Jullie waren hier redelijk tevreden over de quests en challenges maar de challenges werkte te vaak niet volgens jullie (Daarom zou ik ze voortaan testen en kwaliteit boven kwantiteit stellen) en meer quests. Ook vonden jullie de rewards van challenges wat slecht, hieraan zou ik langzaam wat proberen te doen en mijn veranderingen met jullie bespreken. Jullie hadden echter wel bar weinig idee√ęn voor nieuwe challenges dus heb weer niks aan jullie.¬†
  De bouwblokken waren jullie ook gematigd positief over al was dit volgens velen van jullie te beperkt. Vooral dingen zoals bepaalde leaves miste. We hebben dit besproken en hebben besloten om de inhoud van deze shop wat meer te laten vari√ęren. Zodat je niet altijd dezelfde dingen kan kopen, maar soms bijvoorbeeld oak leaves en op andere momenten weer spruce leaves, ik zal binnenkort wel eens vragen hoe dat bevalt ingame.¬†
  De PvP
  De PvP vonden jullie opzich wel redelijk maar ook niet goed ofzo. Een aantal van jullie heeft ook opgegeven dat ik voor wat vragen erover naar jullie toe kon komen dus dat zou ik binnenkort eens keertje doen en hopelijk komt daar wat meer uit. Niemand op 1 persoon na wil echter drops in de PvP dus dat zal zeker niet komen maar dingen zoals de KB aanpassen is zeker mogelijk. Ook zal ik de netherite armor KB goedzetten. Er was wel de consensus dat 1.8 PvP moest blijven.

  Mines en rankups
  De mines en rankup kosten waren prima (Zie hieronder), behalve dan de ultragod mine maar hier komt binnenkort verandering in en zal de nieuwe mine percentages hiervoor erin zetten. Een enkeling benoemde ook dat de server te P2W was en hier waren wij het deels mee eens maar wij vinden wel dat hier al een flinke verbetering in is gekomen niet zo lang geleden had ultragod++ met gemak de beste mine op prison en was er als user nieteens een mogelijkheid hier te komen. Ja E+ is nog steeds veel geld maar ook niet onhaalbaar (Er zijn al users zelf in de buurt) en echt al ongeloofelijke verbetering vergeleken de vorige prison. Ook vonden sommige het iets te duur, wij hebben dit besproken en gaan proberen dat quests langzaam wat meer gaan opleveren. 

  Het staffteam
  Over het algemeen waren jullie ook redelijk tevreden met de staffteam bezetting (Ookal merk ik dat dit de laatste weken wat minder is), jullie zouden wel graag een nieuwe moderator op prison zien en dat is begrijpelijk. Ook missen jullie oude staffleden zoals Monk, comp, troes en Saizis maarja daar kunnen wij natuurlijk niet echt iets aan doen.

  Dus wat zijn onze plannen?
  De komende weken zullen we ons weer wat meer inzetten voor de kleine veranderingen die jullie hebben aangevraagd (Events, dynmap markers etc) om hierna weereens een wat grotere update te doen. Houd daarom de updates goed in de gaten want er zullen komende weken wat kleinere veranderingen doorgevoerd worden. Jullie hadden over het algemeen aangegeven dat de basis van prison goed was zo, maar het kan altijd beter natuurlijk. Qua welke grotere update we willen doen moeten we nog even denken maar dat zien jullie vanzelf wel. 
  Mochten jullie nog vragen hebben over de enquete of de volledige resultaten willen zien hoor ik het graag.
  Vriendelijke groeten,
  Prison-team
   
   
   

 11. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws april   
  Welkom bij het het Pumpkincitynieuws van april! Een week later dan normaal maar het is er toch ūüėČ. In dit Pumpkincitynieuws zie je heel wat toffe video's en wat aanpassingen in de stad.¬†
   
  Buildbattle survival
  Aan het einde van de maand is er op survival een bouwwedstrijd begonnen. Het thema ervan is een gebied bouwen dat in Minecraft zit of wat je heel graag in Minecraft zou hebben. De screenshot was nog van eind april dus toen was het nog leeg haha.

   
  Alle rankfuncties op survival
  Afgelopen maand heb ik een video gemaakt waarin je alle rankfuncties van survival ziet. De video duurt bijna een half uur maar je kan via de hoofdstukken gaan naar de rank die je wilt bekijken.
   
  Paasevent 2021
  In het begin van de maand was er een zeer tof Paasevent! Net als de vorige jaren moest je eitjes zoeken in een prachtige map. Ik heb van het Paasevent een video gemaakt en een screenshots video.
   
  Pumpkincity
  Nieuw zandsteengebouw
  Natuurlijk heb ik weer een nieuwe gebouw gemaakt! Deze keer weer een gebouw uit zandsteen wat geleden is sinds het appartementsgebouw met kledingwinkel dat één van de eerste gebouwen was in de stad. Dit gebouw wordt eigenlijk een beetje hetzelfde onderaan is er plek voor een kledingwinkel en bij de rest van de verdiepingen is er plek voor toffe appartementen. Het gebouw geeft een etalage langs beide kanten.

   
  Nieuw glasgebouw
  Ook is er nog een nieuw gebouw. Het is een redelijk klein gebouw aan de rand van de stad waar ook de nieuwe gebouwen van vorige maand staan. Je kan er een klein winkeltje maken om dingen te verkopen als het gebouw van een speler wordt. Het gebouw is nog niet helemaal af dus dat zie je binnenkort.

   
  Extra bankjes
  Op het plein was er nog een leeg stukje naast de bushalte. Dus ik dacht laten we die opvullen met wat leuke tafeltjes en bankjes! Waarschijnlijk komt er later nog wat anders in de plaats maar dat weet ik nog niet meteen.

   
  Dit was het dan voor het Pumpkincitynieuws van april! Sorry dat het te laat was de volgende keer zal het wel gewoon op tijd zijn ūüėČ
 12. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan ChimpGamer in Updates   
  Algemeen 
  Op alle gamemodes, incl. lobby onze join motd aangepast. Creative 
  Schematics maken en laden werkt weer met /schematics Je ziet nu de selectie die je maakt met worldedit d.m.v. Particles. Godlike++ kan de omvang van een furniture nu zie als ze die willen plaatsen d.m.v. Particles. Meer informatie m.b.t. Deze functies volgt. SkyBlock 
  Alle mobcoin commands geherprogrammeerd. We hebben ook 3 nieuwe commands toegevoegd aan de mobcoin commands. /mobcoins pay (hiermee kan je andere spelers betalen met mobcoins), /mobcoins top en /mobcoins grindtop. Een bug met /trade opgelost.
 13. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan framber in Friet of patat?   
  ha patat staat voor
 14. Haha
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan WendyWeird in Sokken!   
  Kijk nou toch!! Waarom heb ik geen kindermaat? ūü§ď Ik wil deze!¬†
  Klik
   
 15. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Updates   
  Prison
  Om de enquête & sale niet onder te sneeuwen even hier. Maar prison heeft z'n eerste weer wat grotere update gehad. Deze update is de bank update, we waren hier al tijdje mee bezig en uit de prison enquête bleek dat grote deel van jullie vooral deze update zag zitten. Morgen zal ik ook op t forum berichtje plaatsen over wat we nog meer met de enquête gaan doen maar dit was dus het eerste. Dan de inhoud: Er is nu een /warp bank. Hier kun je cheques uitschrijven. Geld storten op je bankrekening of opnemen. Xp storten op je bankrekening of opnemen. Geld storten op je gang bank. Dit kan vanaf nu alleen nog maar hier. Op geld of XP dat op je bankrekening staat zul je zowel online of offline rente ontvangen. Dit is nu per uur: 
  XP: Online: 0,01 Offline: 0,001.
  Geld: Online: 0,0002 Offline: 0,00002 
  (Als je uur online bent en er staat 1 miljoen op bank je 200 krijgt en offline 20 per uur.) Offline ontvang je max 3 dagen deze rente. Verder zijn er nieuwe quests! Deze zijn top gemaakt door @Mappors en bouwen voort op de verhaallijn, deze laten bovendien meer van de map zien en zijn ook beetje bank gerelateerd.  Verder nog wat kleine updates op prison:
  Mensen met Z kregen niet juiste permissies. Armorstands bij leaderheads hebben nu kleren aan. Wool kan je nu verkopen bij de dierenwinkel. Challenge update: vanaf nu bestaan er tiers voor elk mogelijk punt (Dit kwam ook uit de enquête), echter zijn de meeste goede rewards nog steeds op dezelfde plek, hoogste tier is dus echt voor de diehards.) Museum is open (Dankje @RAIS13) Problemen met de kits zijn verholpen. /c werkt nu voor challenges. /b werkt nu voor bouwblokken. Alltime online sinds reset zijn nu te zien bij stats.
 16. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan framber in De paashaas zit in.... PINKJAIL!?!   
  Hey jij daar!
  Zoals elk jaar is er natuurlijk weer een paas event! De Paashaas dacht dat hij vandaag even kon spieken op Event vandaag! maar hij wist niet dat er een middagklok was!
  @111age heeft hem natuurlijk een fixe boete gegeven en in pinkjail gestopt omdat hij tussen 13:00 en 18:00 op de server was!
  Door dit alles zal het paas event niet op 4 april beginnen maar op 9 april om 13:30. Het event zal open blijven tot 11 april 20:00.
  Hopelijk vinden jullie dit niet erg! 
  we gaan zoals gewoonlijk weer eitjes zoeken!
  Het gaat als volgt! als je een paasei hebt gevonden moet je met je rechter muisknop erop klikken.  Wanneer je ze allemaal hebt gevonden zouden we graag willen dat je hieronder een screenshot stuurt waar jijzelf op staat en rechts in beeld de aantal gevonden eieren. Daarna verloten wij onder alle spelers die screens hebben ingestuurd 3 prijzen
  1. Eventwinaartag + Unieke paas skull+ coupon van 15 euro
  2. Unieke paas skull + Skullpakket naar keuze op een gamemode naar keuze
  3. Unieke paas skull + Lobby gadgets
  De bouwers/ instellers hebben heel hard gewerkt aan deze map dus hierbij alvast een bedankje aan iedereen die heeft meegeholpen! 
  Hopelijk zien we jullie dan!
  Alvast fijn pasen gewenst en stay safe!
  Het event team
   
 17. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws maart!   
  Het Pumpkincitynieuws van maart is aangekomen. Er zijn heel wat dingen veranderd in de stad zoals een heleboel armorstands, de brug is af en meer.
   
  Video buildbattle
  Deze maand heb ik een video over buildbattle gemaakt. In de korte video kom je te weten hoe de nieuwe toevoeging van creative werkt. Zeker de moeite om eens te kijken ūüėČ.
   
  Project van creeperbaltus
  Op creative heeft @creeperbaltus heel wat moois gemaakt! Dus daar ben ik een kijkje gaan nemen. Hij heeft er een heel prachtig bouwwerk neergezet! Een grote woestijn met een verouderde piramide waar je zelfs binnen een kijkje kan gaan nemen. Als je zelf eens zou willen langs gaan kan dat bij /plot visit creeperbaltus.

   
  Pumpkincity
  Nieuw gebouw 1
  In het Oosten van de stad zijn er 2 nieuwe gebouwen bijgekomen die zelf ingericht kunnen worden door een koper. Het eerste gebouw is een gezellig winkeltje waar je spullen kunt gaan verkopen.

   
  Nieuw gebouw 2
  Naast dat gebouw staat er nog een gebouw. Het is een gebouw gemaakt uit hout waarin een kledingwinkel kan komen. Dus als je interesse hebt kan je mij een berichtje sturen op Discord naar Tibo#7136. 

   
  Veranderingen brug
  De¬†onderkant van de brug is helemaal gezet. Er kunnen boten onder maar geen grote ūüėā. Het is zelfs mogelijk om in de brug te gaan maar dat is heel eng ūüĎĽ. De brug heeft langs de zijkant versiering met lijnen.

   
  Brug is af
  De brug is helemaal af! De structuur staat er volledig en de straat en paden liggen er. Ook is er een ladder te vinden en heel wat armorstands waarover straks meer ūüėČ.¬†

   
  Armorstands
  Voor de gezelligheid in de stad zijn er heel veel armorstands toegevoegd in de stad. Alle armorstands hebben een uitrusting aan en als hoofd een wolblok want echte skulls kosten te berl ūüėõ. Je vind ze voorlopig vooral in het centrum van de stad en soms aan de buitenkant.¬†

   
  Paas ei
  Sinds de verjaardag van Torchcraft stond er in het midden van het plein een fakkel. Maar nu met Pasen is het vervangen door een groot paasei! Hoe zou hij smaken ūü§Ē?

   
  Gebouw mat_321
  Het gebouw van @Mat_321 is helemaal veranderd! Langs de buitenkant zie je momenteel een grote stelling en een kraan. De buitenkant gaat er helemaal anders uitzien en de binnenkant wordt heel wat hoger. 

   
  Dit was het Pumpkincitynieuws van maart. Binnenkort kan je nog een video over de rankfuncties op survival verwachten op YouTube (link: ).
 18. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Prison enquete   
  Hoi allemaal,
  De prison update is alweer een tijdje geleden en inmiddels zijn de meeste bugs wel verholpen. Vandaar is het weer eens tijd om wat grotere updates te doen en daarvoor willen we graag jullie input hebben. Wat jullie vinden is namelijk veel belangrijker dan wat wij vinden en vandaar hebben we een kleine enqu√™te opgezet. Hieruit hopen we jullie mening / idee√ęn te horen (Zodat wij die kunnen stelen.)
  Omdat we ontzettend graag jullie input willen zijn er ook paar kleine prijsjes te winnen zoals een legendarische sleutel en nog wat meer. Dus als je prison wilt helpen en jezelf wilt helpen vul dan even die vragenlijst in.
   
  De enquête is in te vullen via de volgende link:
   https://forms.gle/wfxrR48JY5KUdWZ68
 19. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Tibo in Pumpkincitynieuws februari   
  Er is weer een nieuw Pumpkincitynieuws. Er zijn een heleboel toffe dingen gebeurt dus laten we beginnen!
   
  Video prison
  Deze maand heb ik een video gemaakt over prison. In de video zie je de 25 belangrijkste plekken op prison. Je ziet er bijvoorbeeld de houtmine, de makelaar, de Zandline, lamafarm en meer!
   
  Valentijn event
  Met Valentijn deze maand was er een leuk event. Eerst was er een toffe spleet waar je niet mocht campen ūüėĎ. Daarna viel je tot bij de pvp waar ik niet lang kon blijven ūüėā. Ook is er een video over mijn screenshots van het event en die van andere spelers.¬†
   
   
  Buildbattle
  Er is weer wat nieuws op creative, buildbattle! Een ontzettend leuke toevoeging voor creative. Je krijgt er 10 minuten om het mooiste bouwwerk te maken in een bepaald thema tegen andere spelers. 

   
  Pumpkincity
  Bankjes
  Om de stad wat gezelliger te maken zijn er op verschillende plaatsen in de stad bankjes toegevoegd. Bijvoorbeeld bij de bushalte aan het water zijn er een heleboel banken toegevoegd. Je kan er even gezellig gaan samenzitten met een paar andere spelers of een toffe screenshot samen maken.

   
  Verderwerken eerste gebouw
  Het eerste gebouw is buiten vrijwel klaar. De buitenste muren zijn gezet en de voorkant is helemaal af. Binnenkort wordt het helemaal afgewerkt en verkocht aan een speler!

   
  Verderwerken zomerspelen gebouw
  Het zomerspelen gebouw is bijna af. Je kan hem binnenkort kopen om jouw wat kleinere maar gezellige gebouw van te maken. Je kan hem al reserveren door een bericht naar Tibo#7136 op discord te sturen.

   
  klaproos winkel
  Er is weer een nieuwe winkel in de stad! @klaproos heeft ook in Pumpkincity een vestiging van zijn Bannershops. De winkel is aan de rand van het plein op de hoek van de straat. 

   
  Straat afgezet
  Er is wat aan de hand op de weg! Op het einde van de weg is de straat kapot maar, dat is niet alles. Ook wordt er gewerkt aan een brug! 

   
  Brug
  Een brug dus! Maar waarom? Geen idee ūüėā. Het idee van een brug dateert al van het begin van Pumpkincity. Ik wou al lang een brug maken maar nu ben ik er echt aan begonnen. De brug komt uit aan de overkant waar momenteel niets is maar dat kan nog veranderen.¬†

  Datum: 23/04/2019

   
  Winkel Divinaaa
  Divinaa wou heel graag wat doen in de stad dus heeft een winkel gemaakt. Je kan er van alle handige dingen kopen zoals: stenen, hout, quartz en meer. Het gebouw is 1 van de 3 stenen shopgebouwen aan de rand van de stad dus neem zeker een kijkje!


  Dit was het Pumpkincitynieuws van februari voor deze keer! Er is ook een video online gekomen van het 9 jaar event.
   
   
 20. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan 111age in Updates   
  Prison
  Belangrijk: Mensen die voor UltraGod ooit preorder gekocht hebben kunnen via ticket hun extra rechten terug vragen. ([email protected]). UltraGod++ preorders kunnen hun limited edition uggs terugvragen via ticket. Nieuwe challenge seizoen is gestart, weeklijkse challenges zijn nu 100 punten waard maar kan je weer alleen in de week zelf voltooien.¬†De rewards zijn ongeveer zelfde gebleven maar er zit nu mythische kist bij. Ook zijn de tierpunten nu beter verspreid, dus niet ineens heel veel punten meer bij tier 11. Rankup broadcasts gemaakt. Challenges menu duidelijker gemaakt. Challenges reward blokcoin was de verkeerde. Je kon buiten de mine glitchen. Je geld staat nu niet meer afgekort in /bal en in je scoreboard. Shops die langer dan 1 week leeg zijn worden nu verwijderd. Netherhout is niet meer te koop in bouwblokken gezien je dit ook kan groeien op Nylium. De hoover in de chat staat weer goed. Er is een min bounty limiet van 10 ingesteld. Er is nu 50% kans dat als je iemand killt er een bounty van 10 op je geplaatst wordt. Nieuwe daily challenges toegevoegd (Dit blijven we doen). Apples zijn vanaf nu te koop zodat je golden apples kunt craften voor de PvP (Graag hoor ik jullie feedback over prijs/healing in PvP.) De nacht kan niet meer versneld worden door in bed te gaan liggen. Je kan niet meer je spawnpoint veranderen doormiddel van bedden. Bounty geluiden vermindert, je krijgt deze nu alleen nog als je een bounty claimd of als er een bounty op jou gezet wordt. Niet ook als iemand anders bounty ontvangt/claimt. Tridents geblokkeerd in plotwereld gezien deze verdwijnen daar. Casino zou minder lag moeten veroorzaken. [Broadcast] weggehaald voor de rankup messages. Quests/Challenges hulppagina gemaakt (Thx @Mappors) Aantal dingen die rond 20:00 lag veroorzaakte aangepast (Hopelijk is het zo beter). Deathmessages die ik zogenaamd al had toegevoegd daadwerkelijk toegevoegd (Ik was vergeten op opslaan te klikken.) Message van "Je kan nu rankup naar" zou minder moeten spammen nu. Anvils op spawn gaan niet meer stuk. Enkele fixes aan de challenges plugin waardoor meer challenges zouden moeten werken (En de telling beter zou moeten werken.) Bounties kunnen niet meer verwijderd worden. Skyblock
  Je kan weer warps zetten. Diverse foutjes mbt gebruik van pressureplates etc. op spawn gefixed. Plugins beter geconfigureerd voor betere performance. Je kan weer op signs typen in je shop op /warp shops. Bij het spleefcontrolpanel kunnen staffleden nu ook lagen verwijderen/vullen per laag. Creative
  De spawn heeft een make over gehad (Bedankt @Drber) BuildBattle geintroduceerd! Gebruik de bordjes op spawn om een game te joinen. Hopelijk vinden jullie dit een goede toevoeging. Survival
  Enkele icoontjes toegevoegd aan hologrammen voor duidelijkheid en fancyheid. Hopper plugin geupdate voor betere performance. Nieuwe deathmessages toegevoegd (Bedankt @Tobjas!)  Scoreboard werkt weer. Tobjas in jail gestopt zoals altijd.  
 21. Leuk
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van SaintSDevastatoR in Build Battle! (nieuws)   
  Dit is precies wat creative nodig had¬†ūüíö¬†Ik weet zeker dat veel mensen hier veel plezier aan gaan beleven. Ik ben heel benieuwd naar de release! ūüôą
 22. Bedankt
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Maleficum in Warp Warps!   
  Heel leuk initiatief @Maleficum¬†@Tibo¬†@jorg_033¬†@Nosaa¬†en Ghoas_T! ūüĆü¬†Zo blijft de warplijst kort en kunnen mensen zonder 10k ook relatief makkelijk mensen naar hun plek krijgen
 23. Bedankt
  Spaghettisliert3 ontving een terugkoppeling van Tibo in Warp Warps!   
  Heel leuk initiatief @Maleficum¬†@Tibo¬†@jorg_033¬†@Nosaa¬†en Ghoas_T! ūüĆü¬†Zo blijft de warplijst kort en kunnen mensen zonder 10k ook relatief makkelijk mensen naar hun plek krijgen
 24. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan Maleficum in Warp Warps!   
  Vanaf vandaag, 11-02-2021, is /warp warps open op Survival! Wat houd /warp waprs in? Simpel, in deze warp kan je een woolportal naar jouw winkel, build etc neerzetten. Dit doe je door bijvoorbeeld Jorg_033, TiboDP, Nosaa, Ghoas_T of Maleficum een mailtje of een /msg te sturen ingame!

 25. Leuk
  Spaghettisliert3 koppelde terug aan SaintSDevastatoR in Endstone mine   
  Hey allemaal!
  Zoals de meesten van jullie zullen weten hebben we een poosje geleden aangekaart dat we graag endstone in de game willen brengen door middel van een mine! Aan de hand van jullie pol hebben we een leuk vervangend item gemaakt! Dit item zal de huidige waarde als Endstone nu heeft bewaren.
  Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar hoe je aan dit item kunt komen..... en alle andere informatie daar om heen. Ik zal het voor jullie opsommen:
  - Je kunt het item krijgen door /endstone te typen! Er zal ook een NPC op spawn komen waar je deze kunt inruilen.
  - We geven jullie 2 weken om dit te doen! Daarna is ONMOGELIJK om nog aan dit item te komen! Vertel het dus vooral aan de spelers waarvan jij weet dat ze endstone hebben! Er is na deze weken GEEN mogelijkheid om nog te controleren of je een endstone van voor of na de mine hebt!
  Maar.... wat is het item! Hier een screenshot!
  We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden en we kijken uit naar de end stone mine!
  Groetjes!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...