Spring naar bijdragen

111age

Admin
 • Aantal bijdragen

  1695
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  73

Berichten geplaatst door 111age

 1. Hey allemaal,
  Vanavond om 20:00 is het kitpvp event. Hopelijk zien we jullie daar nog. Hier kun je nog de volgende aantal punten verdienen, dus iedereen kan nog winnen:

  Top 5 kills: 1e - 5 punten, 2e - 4 punten, 3e - 3 punten, 4e - 2 punten en 5e - 1 punt.
  Top 5: KDR: 1e - 5 punten, 2e - 4 punten, 3e - 3 punten, 4e - 2 punten en 5e - 1 punt.

  De tussenstand na eerste dag events:

  1. WarmePanini: 10 punten.

  2. ItzTommie_: 6 punten.

  3. Bakk3r & jminecraftgamer: 5 punten.

  4. SuperrrHelena: 4 punten.

  5. LANDER_on_fire: 3 punten.

  6. LarsGamerNL & BDP09: 2 punten.

   

  De winnaars krijgen bij een eerste plek op dit klassement 15 euro shoptegoed + event winnaar tag, bij een tweede plek een speciaal tc11 jaar pakket  en bij een derde plek een skullpakket naar keuze. Echter kan je ook gwn komen voor de lol.

 2. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Ticketbot + Nieuwe moderators!.

  Afbeelding

  Hallo allemaal,

  Na tijden mag ik eindelijk dit nieuws bericht eruit gooien. Ondanks dat zojuist de Engelse koningin is overleden is dit gelukkig wat goed nieuws. We hebben namelijk eindelijk de mogelijkheid om tickets te maken via discord! Deze functie is misschien wel de meest aangevraagde functie ooit op TC en dit project loopt al ongeveer een jaar of misschien zelfs langer. Voordat ik het verder uitleg zou ik eerst even @Backslidewillen bedanken, Back heeft namelijk het meeste werk gedaan en verdiend alle credits. Dus applausje voor back! (En een kleintje voor Chimp.)

  Dus de nieuwe bot werkt als volgt:
  - Je stuurt naar Torchie of in een kanaal /nieuwticket. 
  - Torchie stuurt je een DM met knoppen die je kunt indrukken.
  - De rest zou voor zich moeten spreken.

  Belangrijk: De bot kan zeker nog tekortkomingen bevatten en zit 100% in de testfase. Mochten jullie bugs of problemen ervaren, laat het weten dan proberen we het te verhelpen!

  Dan nog meer goed nieuws voor de mensen die het nog niet gelezen hebben. We hebben twee nieuwe moderators. Namelijk @alococa en @engeltjuuh! Wij wensen ze veel succes! 

  - Het staffteam.
   

 3. 21 uur geleden zei _Wakizashi_:

  Hey TC!!

  Ik zit toch al redelijk lang op de server, en heb wat prisons geprobeerd.. niet een zo lekker als TC, oprecht!
  Ik snap de beslissing, en die komt wellicht vanuit kikkercraft? Ik heb de Prison van Kikkercraft geprobeerd maar sorry hoor.. in de paar dagen daar:
  - speel ik alleen (TC is dus helemaal niet zo dood want er is altijd wel een handjevol mensen)
  - de boel zit vol met dingen die niet werken... je gaat er letterlijk dood van de honger (TC werkt echt gelikter)
  - de boel is traag, crasht en lijkt op TC prison van Ver voor de reset.

  Ik mijn opinie, kunnen jullie wellicht het volgende doen:
  1. TC prison is inderdaad HEEL uitgebreid.. draai het dan gewoon wat terug! ik bedoel, die nieuwe legerbasis, het hele casino en al die extra dingen zijn waarschijnlijk wat er zo veel onderhoud veroorzaakt. Kan de kraan dan niet wat dichter in TC prison zodat er minder onderhoud is? TC prison is echt lekker spelen.. (als je er dan toch 1 moet sluiten.. houd dan TC  open!)

  Of! 2. Kunnen er niet wat dingen naar de prison van kikker dan? Vast en zeker kunnen er wat ranks, plots, functionaliteiten en andere dingen een soort "samensmelten" zodat er 1 goeie prison overblijft? iedereen happy zo.
  Het zou best tof zijn de ranks zo te kunnen behouden, en zo denk ik ook aardig wat spelers!

  of wellicht is er iets van een oproep nodig om aan te geven wat er nodig is om TC prison bestaande te houden?

  Cheers 😃

  Ik snap je gedachten gang wel wij hebben ook aantal dingen overwogen van de dingen die je gezegd hebt. Wil ff verduidelijken: de beslissing over prison was al genomen voordat de mensen van kikkercraft kwamen. Als zij eerder waren gekomen hadden we miss juist wel andere beslissing genomen. 

  Dan over je twee voorstellen:
  1. Helemaal mee eens. Terug schalen zou een goede optie zijn. Echter overheerst bij ons toch ook een beetje het gevoel dat we geen half werk willen gaan leveren. Een gamemode waarin we alleen mines zouden draaien is mogelijk maar het zou voor ons niet echt heel motiverend zijn om z'n gamemode nog te onderhouden en te voorzien van events etc. 

  2. Dit idee (Om een gezamenlijke prison te doen) hebben wij ook besproken toen de mensen van kikkercraft kwamen. Echter is het technisch uitdagend met bungees enzo en we zagen t in elk geval niet in de nabije toekomst gebeuren. Je hebt dan ook nog problemen zoals wie naar welke server gaat dan en hun prison is ook echt heel verschillend (Meer OP prison). 
   

 4. 15 uur geleden zei Drber:

  Zal de prison map downloadbaar worden? De stad is toch een jaar aan gewerkt oid.
  Gaat Creative ook sluiten?

   

   

  Het antwoord op beide vragen is nee. De map zal niet downloadbaar worden (Al kun je als je echt een vet plot hebt wel ff ticket maken voor je plot.). 

  En nee Crea gaat niet sluiten (Hier zijn in elk geval geen plannen voor.)

 5. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Het afscheid van prison.

  Beste spelers,

  Helaas hebben we vandaag, na al het goede nieuws afgelopen week, wat minder nieuws, we hebben namelijk besloten om prison te sluiten. Nou begrijpen wij dat jullie enkele vragen hebben en in dit bericht zullen wij de voornaamste vragen proberen te bespreken.

   

  Waarom sluit prison?

  Zoals jullie weten is er ongeveer iets langer dan een jaar geleden een grote prison reset geweest. We hadden destijds goede hoop dat dit weer wat leven in prison zou blazen en dit is ook een tijdje gelukt alleen zijn we nu weer terug bij af. Dit heeft ertoe geleid dat we ons gingen afvragen of er überhaupt nog toekomst in de gamemode zat. Het concept heeft naar ons idee altijd goed gewerkt gezien de community zo geweldig was en inmiddels is deze community grotendeels gestopt. Het binden van nieuwe community is ons niet echt gelukt. We hebben nog een tijdje een nieuwe reset overwogen maar we denken niet dat resetten de kernproblemen zou oplossen.

  Verder waren er naast bovenstaande twijfels ook wat praktische problemen. Prison kost ontzettend veel tijd en energie om te onderhouden en er waren ook enkele andere problemen. Het oplossen van dit alles zou een effort kosten van het krimpende staffteam/adminteam dat we gewoon simpelweg niet meer kunnen bieden en bovendien leken onze updates ook niet echt ergens toe te leiden. 

   

  Wat gebeurt er met mijn rank?

  Iedereen kan zijn rank laten overzetten naar een andere gamemode via een ticket (Een mailtje naar [email protected]). LET OP: DE DEADLINE HIERVOOR IS 1 JULI. HIERNA ZETTEN WE GEEN RANKS MEER OVER. Mocht je dus mensen kennen met een prison rank, stuur ze even een berichtje! Helaas zullen overige aankopen zoals skulls niet worden overgezet.

   

  Wanneer zal prison sluiten?

  Prison zal sluiten op 20 mei. We zullen nog proberen iets van een afscheid te plannen dus houd onze site en discord in de gaten voor meer informatie hierover.  

   

  Hopelijk hebben we jullie met dit bericht voldoende geïnformeerd. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijden die we samen beleefd hebben op prison. Mochten jullie toch meer uitleg willen over waarom prison sluit of als jullie andere vragen hebben horen wij het graag.

  Vriendelijke groet,

  Het staffteam.

 6. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Afscheid van Back.

  Afbeelding

  Hey allemaal,

  Helaas moeten we jullie mededelen dat Backslide999 heeft besloten te stoppen als admin. Backslide had helaas het gevoel dat hij niet helemaal kon betekenen wat hij zou willen betekenen en het avontuur van admin zijn is daarom ook niet helemaal geworden wat hij hoopte. Back zal misschien nog wat dingetjes oppakken dus helaas voor jullie zijn jullie nog niet volledig van hem af! Hopelijk zeggen jullie wat lieve woordjes tegen hem als jullie hem in-game zien.

  Vriendelijke groet,
  Het staffteam

 7. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Nieuwe admins + Skywars + Halloween.

  Afbeelding
  Hey allemaal,

  Zoals jullie misschien wel gelezen/gemerkt hebben lijd de server al een tijdje aan een soort tekort aan admins. Om hier wat aan te doen hebben we besloten niet 1, niet 2, niet 3, niet 4 maar drie nieuwe mensen te promoveren naar de admin rank. Het gaat hier om Jeroen123, Jale1 of 2 en onze eigen Backslide999. Gefeliciteerd! Om ze toch nog ff allemaal wat uit te lichten:

  Jeroen: Jeroen draait al tijdje mee op de server en staat natuurlijk bekend van het bouwteam. Hij werkt bovendien echt ontzettend hard en is zeer productief en wij hopen dat hij deze energie/productiviteit kan gebruiken een nieuwe boost aan de server te geven. Hij zal zich als admin blijven inzetten voor de dingen die hij al doet (Prison en bouwen) maar misschien zo nu en dan ff ergens anders helpen. 

  Jale: Jale heeft misschien wat minder technische vaardigheden maar is al tijden hoofdhelper van de server en heeft aangetoond over meer socialere vaardigheden te bezitten. Nu ze admin is kan ze dit natuurlijk blijven doen maar ze zal ook de leiding van survival en de initiatieven daar eens op te pakken. Bovendien maakt ze ontzettend leuke plaatjes en is actief bezig met het contentteam. 

  Back: Back is een beetje een bijzonder geval gezien hij nog enkel helper (Eventmanager) is maar wij denken dat hij de adminrank volledig verdiend heeft. Back is vroeger al eens mod geweest op TC en bovendien ook developer. Dus hij kan nu naast event ook mooi wat dingen developen als hij zin heeft en misschien wel meer als ie zin heeft. Bovendien is zijn denkkracht zeer welkom.

  Halloween
  Verder wil ik iedereen ff op de halloween bezigheden attenderen want anders sneeuw ik dat nieuws bericht beetje onder (Zie link hieronder):
  https://torchcraft.nl/view-139-torchcraft-halloween-sale-events/

  Skywars:
  Door het weinige aantal spelers en vele bugs hebben we besloten te stoppen met skywars (We zitten nu te denken over een goede vervanging dus we horen het graag). Om jullie toch nog even te laten genieten hebben we besloten de gamemode skywars nog tot 27 december open te laten. We hebben hierbij ook iedereen alle functies gegeven, dus jullie kunnen nu ook alle OP dingen zoals explosive arrows. Iedereen die mee heeft geholpen aan skywars (Testers & Bouwers) bedankt!

  Als jullie nog vragen hebben over bovenstaande dingen hoor ik het graag (PM is ook prima).
  Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend! 

 8. Beste survivalspelers,
  Zoals jullie weten hebben we een tijdje terug de end gereset. Dat ging opzich redelijk goed maar door een grote fout van ons konden mensen gewoon elytras pakken wat niet de bedoeling was. We willen de fout niet goedpraten want het was echt heel stom maar het aantal elytras ingame is echt significant omhoog gegaan en dit is uiteraard een probleem. We zouden dan ook graag onze excuses aanbieden want wij zijn volledig verkeerd omgegaan met de situatie.

  Wij hebben hard zitten brainstormen voor een goede oplossing maar een echt perfecte oplossing is helaas niet mogelijk in onze ogen. We kunnen wel alle elytras gaan innemen maar er zijn dermate veel elytras ingame dat dit een onmogelijke taak wordt en bovendien zijn de legit verkregen elytras niet te onderscheiden van de verkregen elytras door onze fout.

  Om toch wat te doen zouden we iedereen willen vragen de elytras die verkregen zijn door de end reset in te leveren bij of de NPC op spawn waarbij je eerst je eltyra kon omruilen of bij Jale of mij. Een ticket ervoor maken is uiteraard ook mogelijk. In ruil hiervoor zul je 200 coins ontvangen en wij hopen dat jullie in eerlijkheid toch de beslissing nemen gebruik te maken hiervan.

  Mochten jullie nog vragen hebben of betere oplossingen horen wij het graag.

  - Survival team

 9. Hey allemaal,

  Een tijdje geleden (Voor mijn vakantie) had ik beloofd de speler enquête resultaten. Dus hierbij de resultaten. Ik zal per vraag even kort wat benoemen. Totaal waren er precies 100 inzendingen. Voordat ik begin wil ik graag iedereen erop attenderen dat dit de resultaten van de vragenlijst zijn en dat het ingame natuurlijk compleet anders kan liggen. Ik had alles ook zeer complex kunnen analyseren en allemaal ingewikkelde dingen kunnen doen maar zal de analyse proberen simpel te houden, ook omdat ik lui ben.

   

  Verder nieuwsbericht over deze vragenlijst en wat we doen met de resultaten staat hier: 

   

  Vraag 1
  image.png
  Zoals te zien in bovenstaande grafiek zijn de leeftijden op TC (of in elk geval de mensen die de vragenlijst hebben ingevuld) nogal verdeeld. Verder was dit voor ons niet heel interessant.

   

  Vraag 2

  image.png

  Wat intressant was hierbij is dat veel spelers tenminste de mensen die de enquête ingevuld hebben al relatief lang TC spelen. We hebben dus een redelijk trouwe spelerbase of hebben moeite met nieuwe mensen binden.

  Vraag 3

  image.png

  Deze vraag was voor ons relatief interessant. Over het algemeen zijn jullie redelijk tevreden over TC. Al zijn er enkele uitschieters, sommige mensen zijn wel heel erg tevreden en sommige mensen totaal niet. Over het algemeen relatief normaal verdeeld rondom het gemiddelde.  Wij denken ook dat deze servers een beetje vertekenend zijn, mensen die zeer ontevreden zijn zullen waarschijnlijk de vragenlijst eerder invullen en ook waren er enkele individuele gevallen die recentelijk problemen hebben gehad bij de staff (Ik noem geen namen). Kan natuurlijk ook zo zijn dat sommige van de positieve antwoorden recentelijk een event gewonnen hebben maar in elk geval moet je deze cijfers misschien beetje zout nemen. 

  Het gemiddelde een 7,3 was redelijk positief maar betekent het wel dat er nog veel ruimte is voor verbetering. 

  Vraag 4

  image.png

  Wederom geldt hiervoor ongeveer hetzelfde als vraag 3. Over het algemeen zijn jullie redelijk positief met enkele uitschieters naar beneden en naar boven. Verder is alles redelijk normaal verdeeld rond het gemiddelde van een 6,9.

   

  Vraag 5

  image.png

  Bij deze vraag was interessant te zien dat mensen of heel positief waren over het staffteam of heel negatief. Zoals al eerder benoemd kunnen hiervoor enkele individuele verklaringen voor gezocht worden en zijn deze cijfers misschien wat vertekend doordat er al enige selectie plaats vind met mensen die een spelers enquête invullen. 

  Vraag 6

  image.png

  Bij vraag 6 spreken de antwoorden opzich wel redelijk voor zich.

   

  Vraag 7

  image.png

  Bij deze vraag werd aan de antwoorden te zien duidelijk dat het ticket systeem niet altijd even goed beviel. Zoals te zien aan de grote hoeveelheid die soms wel en soms niet voldoende hulp kreeg. Mogelijke verklaringen hiervoor zijn volgens ons voornamelijk de wachttijd (De 2 dagen die geregeld niet gehaald worden) of dat mensen soms een ticket moeten aanmaken voor iets waarvan zei voelen dat het ook prima zonder ticket kan. 

   

  Vraag 8

  Wat kunnen we verbeteren aan de server?

  Om ook beetje individuele privacy te beschermen zal ik bij de open vragen niet elk antwoord delen maar de veel voorkomende of opvallende antwoorden. Bij deze vraag waren dit de volgende:
  - Meer events

  - Enkele gamemode specifieke veranderingen

  - Meer interactie met de spelers

  - Factions (Ik haat jullie)

  - Ander ticket systeem

  - Geen idee (Zeer nuttig)

  - Meer activiteit op YT vannuit TC

   

  Vraag 9

  image.png

  Nou veel mensen zijn dus lid van onze discord wat mooi is.

   

  Vraag 10

  image.png

  Bijna iedereen vote dus dat is ook mooi. 

   

  Vraag 11

  We willen enkele give-aways organiseren. Wat zou je graag winnen?

  Bij deze vraag waren er echt zoveel verschillende antwoorden dat een grafiek niet echt duidelijk is maar feitelijk kwam erop neer dat jullie eigenlijk alles wel leuk zouden vinden van discord nitro tot ingame items.

   

  Vraag 12

  Als je een dag admin zou zijn wat zou je veranderen?

  Bij deze vraag waren jullie allemaal ontzettend grappig maar zal alsnog enkele antwoorden uitlichten, sws was veel vergelijkbaar met vraag 8 wat te verwachten was. Verder was het niet heel nuttig:

  - Er waren enkele staffleden die volgens jullie moesten aangenomen worden of weg moesten of gepromoveerd moesten worden

  - Tobjas jailen (Ik barst bijna in huilen uit)

  - Giveaways houden

  - Meer spelers (En bedankt)

  - Helemaal niks want 1 dag is te weinig (Heel leuk antwoord)

   

  Vraag 13

  image.png

  Zoals te verwachten was survival verreweg de populairste gamemode. Al is mijn eigen trots prison toch tweede (Hier waren jullie ook zeer positief over) 

   

  Vraag 14

  image.png

  Veel mensen hebben ook gedoneerd.

   

  Vraag 15

  Deze vraag ging over de extra toevoegingen. Interessante antwoorden waren: 

  - Vaker een enquête doen. Ook zoals op prison voor een gamemode specifiek.

  - Meer spelers proberen te betrekken.

  - Enkele positieve aanmoedigingen (Fijn om soms ook eens te horen)

  - Meer uitleg opties bij volgende vragenlijst

   

  Dat was het allemaal volgens mij. Om even nog samen te vatten vonden wij algemeen de enquête best nuttig. Sommigen van jullie zeiden best harde dingen die wel beetje pijn deden en daarom hebben wij ook serieus naar de antwoorden gekeken, hieruit is natuurlijk voornamelijk gekomen dat jullie als spelers je soms totaal niet betrokken voelen. Hieruit is de feedback discord gekomen maar ik zou ook iedereen willen vragen als die ergens mee zit en geen zin heeft deze discord te joinen je ook vast wel bij enkele staffleden terecht kunt waar je het wel mee kunt vinden om dingen te bespreken.

  Bovendien gaven jullie ook geregeld aan dat misschien er vaker een enquête moest komen. Misschien is het eens tijd voor een nieuwe? Hoor het graag. 

  Daarnaast wouden jullie ook graag meer giveaways event en dergelijke. TC heeft sinds deze vragenlijst niet volledig de aandacht gekregen die het volledig verdiende maar ik zie al enkele projecten ontstaan om dit op te lossen. Hopelijk zien we dit dus komende tijd meer verschijnen. Mocht iets niet duidelijk zijn over de vragenlijst of hebben jullie nog vragen hoor ik het graag.

   

   

 10. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Nieuwe moderators.

  NieuweModsBanner.png?width=1440&height=3

  Hey allemaal,

  Kort maar krachtig nieuws en voornamelijk rampzalig nieuws. We hebben twee nieuwe moderators! Welkom in het team DanceFloor18 en SlamBam140! Veel succes met de ontzettend zware taak van moderator zijn.

  Ook zal BackSlide999 vanaf nu de nieuwe eventmanager zijn, zover jullie dit nog niet wisten.

 11. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Uitslag Speler enquête & Feedback groep.

  BannerDiscussie.png?width=1025&height=25

  Hey allemaal,

  Een poosje geleden hebben we een spelersenquête gehouden en deze is door veel  van jullie ingevuld. Heel erg bedankt hiervoor!  We hebben veel nuttige, eerlijke en soms ook wel harde feedback ontvangen! Over het algemeen zien we gelukkig een positief beeld van de server en het staffteam terug in de enquête. Natuurlijk zijn er ook een hoop verbeterpunten en andere dingen uitgekomen. 

  Zo zouden veel van jullie graag meer mogelijkheden willen hebben om feedback te leveren of mogelijkheden hebben om bij te dragen aan de ontwikkeling van TorchCraft. Daarnaast zien we ook verschillende reacties over het ticketsysteem en of dit bijvoorbeeld niet via Discord kan. Verder zouden jullie graag een staffteam hebben dat wat minder op afstand staat.

  We hebben een aantal van deze feedback punten samengevoegd en hebben dat samengevat met een groot actiepunt, namelijk de: “TorchCraft Feedback Discord groep”. Deze server is voor iedereen toegankelijk. Als je joint kan je alles lezen, maar alleen via een ticket aanvraag kan je er in meepraten. Hier is er ruimte voor discussie, feedback en pro-actief meedenken met ideeën van de staff. Hier zullen dus zowel ideeën van ons gepitcht worden als de ruimte worden gegeven aan jullie om dit ook te doen. We zijn heel benieuwd wat jullie hier van vinden en hoe het gaat lopen! Deze Discord server zal dan ook echt bedoeld zijn voor serieuze zaken. De link is: https://discord.gg/Y8Bb4tPh4w

  Daarnaast hebben we gekeken naar een alternatief voor het ticketsysteem, helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat Discord hier echt geen oplossing voor is. Discord bied helaas niet de mogelijkheid om overzichtelijk tickets te archiveren en mist een hoop functionaliteit die we nu wel hebben. We zijn wel bezig om te kijken of we een soort Discord-bot kunnen maken waarmee een normale e-mail ticket gegenereerd kan worden. Dit is echter nog Work In Progress. 

  Graag willen we jullie allemaal enorm bedanken voor alle feedback die we hebben ontvangen, we halen hier veel waardevolle dingen uit. Het is ook top om te zien dat jullie ons nog altijd een ruime voldoende geven. Binnenkort zullen wij de resultaten in nog wat meer detail publiceren (Link als het zover is: https://torchcraft.nl/forums/topic/8065-resultaten-enquête/?tab=comments#comment-77232 )

  Groeten,

   

  Het staffteam 


  PS, de hele maand JULI is er 30% zomerkorting!

   

 12. Nog even om hierop in te gaan heeft skyblock op het moment inderdaad een beetje stilte. Dit komt denk ik om verschillende reden natuurlijk gaan oude spelers zo nu en dan weg, meeste mensen gaan vroeg of laat door met het leven of stoppen met minecraft en daar is niet echt wat aan te doen helaas. Andere zitten nu in hun laatste weken voor de vakantie en zijn daardoor een beetje druk of sommige mensen zijn zelfs al op vakantie,


  Dat gezegd te hebben: Ambie, ik en Michel zijn voor skyblock wel begonnen om eens een plan te maken om skyblock wat meer leven te geven en het team dat de afgelopen jaren nogal verzwakt is (Vooral t vertrek van Xoezer) weer wat her op te bouwen. Dus mocht je als oude speler of speler van skyblock nog input hebben zoals Drber hierboven al heeft horen we het graag. 

 13. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Nieuwe moderator + Veranderingen staffteam..

   

  image.png

  Hey allemaal,

  Een klein nieuwsbericht want de afgelopen weken hebben we een beetje gereorganiseerd binnen het staffteam. Mocht je de discord gevolgd hebben weet je het meeste waarschijnlijk wel maar voor de mensen die dat niet doen, hierbij even kort nieuwsberichtje.

  Ten eerste kunnen wij @Mappors feliciteren met zijn nieuwe mod tag. Mappors heeft zich ontzettend hard ingezet voor het content team van de server en het prisonteam en vandaar heeft hij deze (Ietwat snelle) promotie gekregen. Wij wensen hem veel succes.

  Ten tweede zijn xRobert010 en SlamBam van skyblock verhuist naar prison. In ruil daarvoor zal ik de komende tijd als skyblock admin Ambie wat ondersteunen. Jeroen123 zal mijn technische taken op prison overnemen, ookal blijf ik wel achter de schermen hier nog wat hangen. 

  Ten derde hebben wij de sollicitaties voor skyblock geopend dus mocht je ons team willen versterken: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden

  Dat was het weer, fijne middag allemaal!

   

 14. Algemeen: 

  • Er zijn wat antibot dingen toegevoegd op de server om vrij vanzelfsprekende redenen. 

  SkyBlock 

  • Skyblock helpers kunnen weer per 1 laag terug doen bij de spleef (Niet meer twee. Voor de zoveelste keer.) 

  Skywars 

  • Je kan nu maps opslaan als je favoriet in het join menu. 
  • De bug bij het wensput menu is verholpen. 

  Survival 

  • Sommige NPCs hadden menuutjes doordat de IDs waren aangepast. 
  • Quests stonden soms nog bij de verkeerde NPC (Mijn fout) 
  • Skins van sommige NPCs waren nog niet goed (Saint z'n fout) 
  • Bedden exploderen niet meer in de nether. 

  Prison (Bedankt @Jeroen123)  

  • Op spawn is nu een portaal naar de shops om hier wat meer mensen heen te krijgen. 
  • Er is nu een heal region in het ziekenhuis. 
  • De rioolshop is nu een NPC. 
  • De bankrente is nu verdubbelt bij online zijn naar 0,04 voor zowel xp als geld, offline rente werkte niet dus dat is de vervanging.   
  • /Disg was nog niet geblokkeerd in de PvP (Nu wel) 
  • /quests toont nu een overzichtsmenu. 
  • Ultragod mine percentage is beter gemaakt gezien Godlike++ betere mine ha d (Graag hoor ik hier feedback over, bedankt iedereen voor het opmerken)
  • Craftingtables doen niet irritant meer in de PvP. 
  • Kansberekening casino heeft weer kleine aanpassing gehad waardoor het meer random is. 
  • Op veler verzoek uit de enquete /plot chat toegevoegd (Nog meer chats dus). 
  • De escape is haalbaarder gemaakt met meer hints (Thx @SlamBam140
  • De challenges plugin een broodnodige update gegeven: Dit houd in dat als het goed smelt challenges nu niet meer per 1 gaan en enchant quests zouden moeten werken. 
 15. 4 uur geleden zei Spaghettisliert3:

  Iets anders wat me bijvoorbeeld te binnen schiet is een soort van trofeeën in de vorm van een skulls die je om de aantal mines krijgt. Daarmee kunnen spelers die bepaalde schatten 'gevonden' hebben door een bepaalde mine te bereiken flexen op hun plot, maar dit zou je dan ook mooi kunnen verwerken in quests: dat je zegmaar op zoek bent naar verloren schatten (als een soort archeologisch verhaal).

  Hieronder voorbeelden van dat soort 'schatten' om het iets visueler te maken:

  image.png.ceb5a5fd44bb976deaa79aca54b542a9.pngimage.png.1c3ec4a0750bef046c7a7069e31e96eb.pngimage.png.29f047b92359968390350660173331bf.pngimage.png.62701342eac424020b14cacdaf4a07e4.pngimage.png.12ab8ff31e0779665dfabd9831de5713.png

   

   

  Er zijn al wel een paar flex dingen (Zie de helppagina van ranks op prison) maar meer erbij is zeker leuk. Zal t bij de helpers neerleggen. 

 16. Op 16-5-2021 om 22:35 zei Spaghettisliert3:

  1 van die beloningen is dus nieuwe/verbeterde XP farms. Andere dingen waar ik aan denk zijn bijvoorbeeld bepaalde mines voor blocks (een mine waar je andere houtsoorten uit kan halen, etc.) of speciale enchants als dat toegevoegd wordt. In ieder geval allemaal dingen die interessant zijn om door te verkopen aan andere spelers, waardoor het interessant wordt er zelf heen te minen.

  Ik denk dat je onderschat hoeveel dit al het geval is met dingen zoals bricks endstone etc.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...