Spring naar bijdragen

age111

Godlike
 • Aantal bijdragen

  1582
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Over age111

 • Rang
  Veteraan
 • Verjaardag 14-01-2001

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3639 profielweergaven
 1. End Reset Skyblock

  Je kunt ook instellen dat eerst alle enderdragons vermoord worden en er dan een nieuwe spawnt. Lijkt me geen probleem.
 2. Winterspelen 2018!

  Die actie is gister verlopen.
 3. Winterspelen 2018!

  Zou iedereen nog even deze enquete willen invullen? We zouden graag de zomerspelen nog toffer willen maken en het is ook handig voor event in het algemeen. Het kost ongeveer 4 minuten en is dus makkelijk even te doen. Alvast Bedankt! Link: https://goo.gl/forms/Yk9gcUM02pAa5HeN2
 4. Winterspelen 2018!

  Vandaag Vandaag is de allerlaatste dag van de Torchlympische Spelen. We beginnen vandaag weer om 16:30 en gaan biatlon spelen. Dit is ongetwijfeld het ingewikkeldste event dus ik zou proberen het goed uit te leggen. Bij dit event krijg je een stenen zwaard en een boog. De pijlen van de boog zijn power 100 dus je gaat er in een keer van dood. Je begint met 1 pijl en je houd ook een pijl. Zodra je een keer mist moet je dus met je zwaard gaan vechten waardoor je een stuk minder succes zult hebben. Als je dan weer een kill weet te maken zal je weer een pijl krijgen. Ook is elke keer dat je dood gaat een pijl. Dus: -Elke kill = een pijl. -Dood gaan = weer een pijl. Deze krijg je als je weer naar beneden springt niet direct na je dood. Het doel is om zoveel mogelijk kills te maken. Dit event staat garant voor choas en hopelijk ook voor een hoop plezier. Laatste dag Natuurlijk is vandaag ook de laatste dag. Dus vandaag zullen de winnaars bekend worden. @CasBrother gaat de allerlaatste stream van deze Spelen doen op het kanaal https://www.twitch.tv/casbrother Het is nog ontzettend spannend en alles is nog mogelijk! Na het Event is de prijsuitreiking. Veel plezier! -Het Torchlympische Winterspelen team.
 5. Winterspelen 2018!

  Events vandaag: Vandaag is het natuurlijk Valentijns dag! Dus ik heb mijn Valentijn uitgenodigd om lekker mee te doen op met de Torchlympische winterspelen. Helaas kreeg ik toen een deur in mijn gezicht. Dus hebben we vandaag tijd voor twee events! We beginnen met spleef om 16:30. Waarbij als je het nog niet wist je blokjes onder elkaar moet weghakken. Degene die het laatst over blijft wint. Om 19:30 begint curling. Of eigenlijk SlapStick. Bij dit Event krijg je een stok met een hele hoge knockback. En moet je elkaar van de map slaan. Ook hier wint de laatste die over is weer. Puntenverdeling De punten worden vandaag op de vaste manier verdeeld. 1ste: 4 punten.2de: 3 punten.3de: 2 punten.4 t/m 10: 1 punt. Ook is de foto-wedstrijd nog steeds bezig. Dus heb je nog steeds niet je foto met Willy en Maxima gemaakt. Is vandaag nog je kans! Meer info vind je hier https://torchcraft.nl/forums/topic/6684-winterspelen-foto-wedstrijd/ De stream Vandaag zal er dus ook 2x gestreamd worden. Om 16:30 zal het event gestreamd worden door Cas op het kanaal https://www.twitch.tv/casbrother In de avond om 19:30 zal troes het stokje weer overnemen en op de officele TorchCraft twitch live gaan. Link: https://www.twitch.tv/torchcraft Hopelijk zien we je vandaag weer! Groet, Het Olympisch Event-Team
 6. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  De inzending van Cas en Mij! (111age en Craisze)
 7. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Zoals in de originele winterspelen topic al vermeld is hebben we een selfie-wedstrijd gestart. De winnaar krijgt 3 bonuspunten en dat staat eigenlijk gewoon gelijk aan 2de worden op een event! Dus sla je slag en post je selfie met het Nederlandse koningspaar die in de spawn van de winterspelen staat! Deze actie sluit op 14 feb 2018 om 23:59 (Ideale deadline voor scholieren) Een jury zal vervolgens de leukste kiezen (misschien wel meerdere) en deze hun punten geven! LET OP: Zet je Minecraft-Naam er wel bij! Veel succes! -Het winterspelen team.
 8. Winterspelen 2018!

  Het event van vandaag: Vandaag gaan we ijshockey spelen. Dit event is eigenlijk gewoon een PvP event met als doel het meeste kills. Maar let op! Je hebt maar één leven. Dus er is de mogelijkheid om 10 kills te maken, dood te gaan en dan alsnog het hele potje bovenaan te staan. Het event begint om 16:30 De kit bestaat uit: -Sharpness 5 en unbreaking 3 sword. -Power 5, flame 1 en unbreaking 3 bow. -Protection 3: Boots en leggings. -Protection 4: Chestplate en helm. -16 golden apples. -64 steak. De punten verdeling is als volgt: 1ste: 4 punten. 2de: 3 punten. 3de: 2 punten. 4 t/m 10: 1 punt. Ook zijn er deze keer weer bonuspunten te verdienen. Dit keer hebben we een kleine selfie contest. Maak een leuk screenshot met Willy en Maxima in de spawn van de winterspelen en stuur in het volgende topic: https://torchcraft.nl/forums/topic/6684-winterspelen-foto-wedstrijd/ De stream. De stream wordt vandaag gehouden door @CasBrother op het volgende twitchkanaal: https://www.twitch.tv/casbrother. Hopelijk zien we je daar! Groet, Het olympisch team.
 9. Winterspelen 2018!

  Over het event van vandaag: Vandaag gaan we schaatsen. Dit event spreekt vrij voor zich denk ik. Gewoon een race door een parkour. De tijden van de events zijn echter wel veranderd door de grote vraag hiernaar. De nieuwe tijd is nu 16:30. Het event zal dan ook gestreamd worden door onze grote AFKer @Graseter (troes1) op het TorchCraft twitch kanaal (Link: https://www.twitch.tv/torchcraft ) De punten verdeling is als volgt: 1ste: 4 punten. 2de: 3 punten. 3de: 2 punten. 4 t/m 10: 1 punt. Verder gaat er vandaag minstens 1 bonuspunt uit! Hopelijk zien we jullie vanmiddag! Groet, Het Olympische Event-Team.
 10. Winterspelen 2018!

  Misschien leuk voor de wat oudere spelers. Wat uit de oude doos: https://torchcraft.nl/forums/topic/4575-aankondiging-tls-winter-2015/?tab=comments#comment-55502 https://www.youtube.com/watch?v=-NUR-pMqDnI https://www.youtube.com/watch?v=9S1PpvGBBjw https://www.youtube.com/watch?v=e0ogXcR2Bnc https://torchcraft.nl/forums/topic/4670-torchlympische-winterspelen-2015-uitleg/?tab=comments#comment-56286
 11. Project Cobra

  Ziet er inderdaad echt goed uit. Ga zo door!
 12. Voorstellen: Ik ben esthersemmie

  Welkom op het forum!
 13. Prison Gedichtenwedstrijd 2017 De Uitslag!!!

  Altijd weer die spaghetti..... Ze moeten hem verbieden mee te doen.
 14. Slecht ticket systeem

  Ik vind het persoonlijk niet eens z'n slecht idee hoor. Als je nou gewoon zorgt dat helpers en mods die online zijn de reports kunnen zien, kunnen ze die checken en misschien een hacker vangen ofzo. Maar dit is dan alleen in-game. Voor andere problemen is een ticket dan gewoon de beste oplossing. Maar moderators die online zijn kunnen niet op elke gamemode tegelijkertijd zijn, dus misschien helpt dit daarbij wel. Overzichterlijkheid is dan minder een probleem, want alleen de staff online krijgt een melding in z'n chat. Hoeft niet nog nagecheckt te worden in logs ofzo. Nadeel blijft natuurlijk dat er nog steeds veel reports zullen binnenkomen en ook reports die nergens op slaan.
 15. MineCon Earth 2017

  Kun je misschien niet beter een bericht plaatsen en die steeds bewerken? Dan hoef je niet het hele forum onder te spammen.
×