Spring naar bijdragen

age111

Moderator
 • Aantal bijdragen

  1603
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

Over age111

 • Rang
  Veteraan

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

5514 profielweergaven
 1. age111

  Updates

  Prison: Crates toegevoegd. (Basis, Zeldzaam en Legendarisch) Sleutels voor deze crates zitten nu in advent, tokensshop en in de dailyrewards. Disguises toegevoegd. (Zie hulp kopje prison ranks voor welke precies) Vex pet is terug (Bedankt Chimp) Winter sfeer op spawn toegevoegd (Bedankt Jeroen123 en zdog05) Adventboom staat er (https://torchcraft.nl/forums/topic/6995-prison-advent/)
 2. age111

  Prison advent

  Hoi, Voor de mensen die in-game het niet is opgevallen. Er staat nu een grote december advent boom op de prison spawn en dit houd in dat prison weereens advent gaat doen dit jaar. Dus kom langs voor elke dag rewards met onder andere doekoes. Dit kan vanaf 6 december. Kleine tip: doekoeshop wordt komende zondag geupdate, dus misschien is het de moeite waard hierop te wachten. Groet, Staff
 3. age111

  aardappel

  Welkom op het forum!
 4. age111

  Hulpgebouw

  Voor de foto's misschien eens https://imgur.com/ gebruiken?
 5. age111

  Hoe ik TC nu zie.....

  Gun mij nou ook eens een lolletje. Normaal kan ik nooit iemand verbeteren.
 6. age111

  Hoe ik TC nu zie.....

  Gestolenen ja. Eens
 7. age111

  Ideeën voor Prison update!

  Dat is er al geweest.
 8. age111

  LisaRaveleijn

  Gevalletje wachtwoord vergeten
 9. age111

  LisaRaveleijn

  Welkom op het forum. Waarom heet je eigenlijk Lisa terwijl je Marith heet?
 10. age111

  Hey waar is mijn faction rank?

  Gewoon mail van mail niet van het forum. Volgens mij is de deadline al een tijdje verlopen maar je kunt het nog proberen.
 11. age111

  Koning Dwergkip de Eerste

  Welkom terug! Ik herken je nog wel.
 12. age111

  End Reset Skyblock

  Je kunt ook instellen dat eerst alle enderdragons vermoord worden en er dan een nieuwe spawnt. Lijkt me geen probleem.
 13. age111

  Winterspelen 2018!

  Die actie is gister verlopen.
 14. age111

  Winterspelen 2018!

  Zou iedereen nog even deze enquete willen invullen? We zouden graag de zomerspelen nog toffer willen maken en het is ook handig voor event in het algemeen. Het kost ongeveer 4 minuten en is dus makkelijk even te doen. Alvast Bedankt! Link: https://goo.gl/forms/Yk9gcUM02pAa5HeN2
 15. age111

  Winterspelen 2018!

  Vandaag Vandaag is de allerlaatste dag van de Torchlympische Spelen. We beginnen vandaag weer om 16:30 en gaan biatlon spelen. Dit is ongetwijfeld het ingewikkeldste event dus ik zou proberen het goed uit te leggen. Bij dit event krijg je een stenen zwaard en een boog. De pijlen van de boog zijn power 100 dus je gaat er in een keer van dood. Je begint met 1 pijl en je houd ook een pijl. Zodra je een keer mist moet je dus met je zwaard gaan vechten waardoor je een stuk minder succes zult hebben. Als je dan weer een kill weet te maken zal je weer een pijl krijgen. Ook is elke keer dat je dood gaat een pijl. Dus: -Elke kill = een pijl. -Dood gaan = weer een pijl. Deze krijg je als je weer naar beneden springt niet direct na je dood. Het doel is om zoveel mogelijk kills te maken. Dit event staat garant voor choas en hopelijk ook voor een hoop plezier. Laatste dag Natuurlijk is vandaag ook de laatste dag. Dus vandaag zullen de winnaars bekend worden. @CasBrother gaat de allerlaatste stream van deze Spelen doen op het kanaal https://www.twitch.tv/casbrother Het is nog ontzettend spannend en alles is nog mogelijk! Na het Event is de prijsuitreiking. Veel plezier! -Het Torchlympische Winterspelen team.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...