Spring naar bijdragen

age111

Moderator
 • Aantal bijdragen

  1607
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  28

Over age111

 • Rang
  Veteraan

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

5715 profielweergaven
 1. age111

  Prison 1.15.2 update

  Kleine update: Elytras verloren blijkbaar durabillity sinds de update. Op spawn kun je kapotte versies nu omruilen voor werkende.
 2. age111

  Prison 1.15.2 update

  Hey allemaal, Zoals jullie gemerkt hebben heeft Chimp de prison server geupdate naar 1.15.2. Hier ben ik hem heel dankbaar voor en jullie ongetwijfeld ook maar er zijn wel wat dingen veranderd. In deze topic kun je lezen wat. ChestShops: De chestshops draaien nu op een nieuwe plugin, de oude deed t namelijk echt niet meer goed. Dit houd helaas wel in dat alle bordjes vervangen moeten worden. Dit doe je vanaf nu zo: 1ste regel: Leeg 2: aantal 3: B 40 / S 40 / B 40: S40 (buy kan je gebruiken als je iets wilt verkopen en sell kan je gebruiken als je een voorwerp wilt inkopen.) 4: Materiaal (https://hub.spigotmc.org/javadocs/spigot/org/bukkit/Material.html) Ook moet je bij een sellshop het andere muisknopje gebruiken om de shop te gebruiken. (Ja, ik ben hier zeker de mist in gegaan.) PvP: De 1.8 PvP is nu (tijdelijk?) weg. Dit is nog niks permanents maar het hield de update tegen en we gaan even kijken hoe we nog verder willen met PvP. DailyRewards en extra drops van gangs. Deze beide dingen werken tijdelijk niet gezien de plugins hiervoor nog niet geupdate zijn. Kan elk moment terug komen of vervangen worden. Holograms van de mines. Deze zijn weer even weggehaald gezien ze nogal buggie waren. Kunnen ook elk moment terug komen. Als je andere bugs of problemen hebt horen we het graag in-game of via een mailtje naar [email protected] Groet, Prison Team
 3. age111

  Torchcraft 8 jaar (Prison Event)

  Hey allemaal, Hierbij de uitslag van het event. 26 mensen hebben mee gedaan en iedereen heeft het woord goed. Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van de oude spawn. Voor de moeite ontvangt elke deelnemer van mij 10k. Als verjaardagscadeau. Verder hebben we ook nog enkele prijzen verloot, deze zijn te claimen door een mailtje naar [email protected] te sturen. Hieronder staan de winnaars: rexkel: 150k + Skull. SkyCrypt: 150k. Leootje: Skull. Thuutje: Skull. Drber: Skull. ShibuIn: Skull. Slambam140: Legendarische sleutel. Groet, TC staffteam.
 4. age111

  Torchcraft 8 jaar (Prison Event)

  Hey allemaal, Vandaag is TorchCraft 8 jaar geworden. En natuurlijk heeft ons geweldige Prison Team weer eens wat geregeld om dit te vieren, Naast de enorme korting en de global unban hebben @DanceFloor18 en @RAIS13 een speurtocht langs de oude spawn gezet voor de nostalgie. Enorm bedankt hiervoor beide! De speurtocht kun je bereiken door /warp event te doen. Het doel is om een woord te vinden terwijl je verschillende raadsels probeert op te lossen. Dit woord kan je vervolgens in een hopper op het eind gooien en dan maak je kans op fantastische prijzen! Die we nog wel even moeten bedenken. Je komt aan een boek door /kit boek te gebruiken. Hopelijk doen jullie het allemaal beter dan dat ik het deed. Groet, Prison-Team. Edit: Event stopt deze zaterdag. Dus als je vandaag niet kon heb je nog even.
 5. age111

  Updates

  Prison: Crates toegevoegd. (Basis, Zeldzaam en Legendarisch) Sleutels voor deze crates zitten nu in advent, tokensshop en in de dailyrewards. Disguises toegevoegd. (Zie hulp kopje prison ranks voor welke precies) Vex pet is terug (Bedankt Chimp) Winter sfeer op spawn toegevoegd (Bedankt Jeroen123 en zdog05) Adventboom staat er (https://torchcraft.nl/forums/topic/6995-prison-advent/)
 6. age111

  Prison advent

  Hoi, Voor de mensen die in-game het niet is opgevallen. Er staat nu een grote december advent boom op de prison spawn en dit houd in dat prison weereens advent gaat doen dit jaar. Dus kom langs voor elke dag rewards met onder andere doekoes. Dit kan vanaf 6 december. Kleine tip: doekoeshop wordt komende zondag geupdate, dus misschien is het de moeite waard hierop te wachten. Groet, Staff
 7. age111

  aardappel

  Welkom op het forum!
 8. age111

  Hulpgebouw

  Voor de foto's misschien eens https://imgur.com/ gebruiken?
 9. age111

  Hoe ik TC nu zie.....

  Gun mij nou ook eens een lolletje. Normaal kan ik nooit iemand verbeteren.
 10. age111

  Hoe ik TC nu zie.....

  Gestolenen ja. Eens
 11. age111

  Ideeën voor Prison update!

  Dat is er al geweest.
 12. age111

  LisaRaveleijn

  Gevalletje wachtwoord vergeten
 13. age111

  LisaRaveleijn

  Welkom op het forum. Waarom heet je eigenlijk Lisa terwijl je Marith heet?
 14. age111

  Hey waar is mijn faction rank?

  Gewoon mail van mail niet van het forum. Volgens mij is de deadline al een tijdje verlopen maar je kunt het nog proberen.
 15. age111

  Koning Dwergkip de Eerste

  Welkom terug! Ik herken je nog wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...