Spring naar bijdragen

age111

Helper
 • Aantal bijdragen

  1589
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Over age111

 • Rang
  Veteraan
 • Verjaardag 14-01-2001

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4374 profielweergaven
 1. Torchcraft loopt leeg

  Laten we het erop houden dat toen ik begon bij Event we alles hebben geprobeerd te ordenen. Dit viel echter toch flink tegen en denk dat we beter gewoon schoon kunnen beginnen. Misschien kunnen we de nieuwe events wel netjes ordenen en hergebruiken. Maar ik vind het toch ietsje minder, een nieuw event is toch leuker en als dat kan, wat kan, denk ik dat dat zeker de voorkeur heeft.
 2. Torchcraft loopt leeg

  Leuk dat iedereen nog weet dat ik besta. Doet me goed. --- De laatste tijd zijn de punten van jullie rond event al eens een keer besproken met mij. Hieruit is gekomen dat we inderdaad meer events willen en mijn plan was om minstens 1x per maand als doel te stellen voor na de vakantie. Ik ben zelf echter redelijk tegen het hergebruiken van events omdat dit niet erg origineel is en lastig is om terug te vinden en te snappen hoe alles werkt. Dit kost meer tijd dan een nieuwe maken en instellen. Verder: We zijn nu inderdaad bezig met de zomerspelen en uit de vorige bleek dat we deze wat meer aandacht moesten geven. Vandaar dat we veel tijd ervoor nemen en ons richten op kwaliteit. Ik wou eigenlijk alleen even laten weten dat we over de meeste punten zelf al hadden nagedacht. We zijn er dus mee bezig. Maar als jullie nog feedback hebben horen wat dat natuurlijk graag!
 3. Hey waar is mijn faction rank?

  Gewoon mail van mail niet van het forum. Volgens mij is de deadline al een tijdje verlopen maar je kunt het nog proberen.
 4. Koning Dwergkip de Eerste

  Welkom terug! Ik herken je nog wel.
 5. End Reset Skyblock

  Je kunt ook instellen dat eerst alle enderdragons vermoord worden en er dan een nieuwe spawnt. Lijkt me geen probleem.
 6. Winterspelen 2018!

  Die actie is gister verlopen.
 7. Winterspelen 2018!

  Zou iedereen nog even deze enquete willen invullen? We zouden graag de zomerspelen nog toffer willen maken en het is ook handig voor event in het algemeen. Het kost ongeveer 4 minuten en is dus makkelijk even te doen. Alvast Bedankt! Link: https://goo.gl/forms/Yk9gcUM02pAa5HeN2
 8. Winterspelen 2018!

  Vandaag Vandaag is de allerlaatste dag van de Torchlympische Spelen. We beginnen vandaag weer om 16:30 en gaan biatlon spelen. Dit is ongetwijfeld het ingewikkeldste event dus ik zou proberen het goed uit te leggen. Bij dit event krijg je een stenen zwaard en een boog. De pijlen van de boog zijn power 100 dus je gaat er in een keer van dood. Je begint met 1 pijl en je houd ook een pijl. Zodra je een keer mist moet je dus met je zwaard gaan vechten waardoor je een stuk minder succes zult hebben. Als je dan weer een kill weet te maken zal je weer een pijl krijgen. Ook is elke keer dat je dood gaat een pijl. Dus: -Elke kill = een pijl. -Dood gaan = weer een pijl. Deze krijg je als je weer naar beneden springt niet direct na je dood. Het doel is om zoveel mogelijk kills te maken. Dit event staat garant voor choas en hopelijk ook voor een hoop plezier. Laatste dag Natuurlijk is vandaag ook de laatste dag. Dus vandaag zullen de winnaars bekend worden. @CasBrother gaat de allerlaatste stream van deze Spelen doen op het kanaal https://www.twitch.tv/casbrother Het is nog ontzettend spannend en alles is nog mogelijk! Na het Event is de prijsuitreiking. Veel plezier! -Het Torchlympische Winterspelen team.
 9. Winterspelen 2018!

  Events vandaag: Vandaag is het natuurlijk Valentijns dag! Dus ik heb mijn Valentijn uitgenodigd om lekker mee te doen op met de Torchlympische winterspelen. Helaas kreeg ik toen een deur in mijn gezicht. Dus hebben we vandaag tijd voor twee events! We beginnen met spleef om 16:30. Waarbij als je het nog niet wist je blokjes onder elkaar moet weghakken. Degene die het laatst over blijft wint. Om 19:30 begint curling. Of eigenlijk SlapStick. Bij dit Event krijg je een stok met een hele hoge knockback. En moet je elkaar van de map slaan. Ook hier wint de laatste die over is weer. Puntenverdeling De punten worden vandaag op de vaste manier verdeeld. 1ste: 4 punten.2de: 3 punten.3de: 2 punten.4 t/m 10: 1 punt. Ook is de foto-wedstrijd nog steeds bezig. Dus heb je nog steeds niet je foto met Willy en Maxima gemaakt. Is vandaag nog je kans! Meer info vind je hier https://torchcraft.nl/forums/topic/6684-winterspelen-foto-wedstrijd/ De stream Vandaag zal er dus ook 2x gestreamd worden. Om 16:30 zal het event gestreamd worden door Cas op het kanaal https://www.twitch.tv/casbrother In de avond om 19:30 zal troes het stokje weer overnemen en op de officele TorchCraft twitch live gaan. Link: https://www.twitch.tv/torchcraft Hopelijk zien we je vandaag weer! Groet, Het Olympisch Event-Team
 10. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  De inzending van Cas en Mij! (111age en Craisze)
 11. Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Zoals in de originele winterspelen topic al vermeld is hebben we een selfie-wedstrijd gestart. De winnaar krijgt 3 bonuspunten en dat staat eigenlijk gewoon gelijk aan 2de worden op een event! Dus sla je slag en post je selfie met het Nederlandse koningspaar die in de spawn van de winterspelen staat! Deze actie sluit op 14 feb 2018 om 23:59 (Ideale deadline voor scholieren) Een jury zal vervolgens de leukste kiezen (misschien wel meerdere) en deze hun punten geven! LET OP: Zet je Minecraft-Naam er wel bij! Veel succes! -Het winterspelen team.
 12. Winterspelen 2018!

  Het event van vandaag: Vandaag gaan we ijshockey spelen. Dit event is eigenlijk gewoon een PvP event met als doel het meeste kills. Maar let op! Je hebt maar één leven. Dus er is de mogelijkheid om 10 kills te maken, dood te gaan en dan alsnog het hele potje bovenaan te staan. Het event begint om 16:30 De kit bestaat uit: -Sharpness 5 en unbreaking 3 sword. -Power 5, flame 1 en unbreaking 3 bow. -Protection 3: Boots en leggings. -Protection 4: Chestplate en helm. -16 golden apples. -64 steak. De punten verdeling is als volgt: 1ste: 4 punten. 2de: 3 punten. 3de: 2 punten. 4 t/m 10: 1 punt. Ook zijn er deze keer weer bonuspunten te verdienen. Dit keer hebben we een kleine selfie contest. Maak een leuk screenshot met Willy en Maxima in de spawn van de winterspelen en stuur in het volgende topic: https://torchcraft.nl/forums/topic/6684-winterspelen-foto-wedstrijd/ De stream. De stream wordt vandaag gehouden door @CasBrother op het volgende twitchkanaal: https://www.twitch.tv/casbrother. Hopelijk zien we je daar! Groet, Het olympisch team.
 13. Winterspelen 2018!

  Over het event van vandaag: Vandaag gaan we schaatsen. Dit event spreekt vrij voor zich denk ik. Gewoon een race door een parkour. De tijden van de events zijn echter wel veranderd door de grote vraag hiernaar. De nieuwe tijd is nu 16:30. Het event zal dan ook gestreamd worden door onze grote AFKer @Graseter (troes1) op het TorchCraft twitch kanaal (Link: https://www.twitch.tv/torchcraft ) De punten verdeling is als volgt: 1ste: 4 punten. 2de: 3 punten. 3de: 2 punten. 4 t/m 10: 1 punt. Verder gaat er vandaag minstens 1 bonuspunt uit! Hopelijk zien we jullie vanmiddag! Groet, Het Olympische Event-Team.
 14. Winterspelen 2018!

  Misschien leuk voor de wat oudere spelers. Wat uit de oude doos: https://torchcraft.nl/forums/topic/4575-aankondiging-tls-winter-2015/?tab=comments#comment-55502 https://www.youtube.com/watch?v=-NUR-pMqDnI https://www.youtube.com/watch?v=9S1PpvGBBjw https://www.youtube.com/watch?v=e0ogXcR2Bnc https://torchcraft.nl/forums/topic/4670-torchlympische-winterspelen-2015-uitleg/?tab=comments#comment-56286
 15. Project Cobra

  Ziet er inderdaad echt goed uit. Ga zo door!
×