Spring naar bijdragen

age111

Moderator
 • Aantal bijdragen

  1624
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  35

Over age111

 • Rang
  Veteraan

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

5966 profielweergaven
 1. Op prison kan je gelukkig altijd dammen voor degene die t gemist hebben.
 2. age111

  Introductie - Schonelap

  Welkom op het forum!
 3. age111

  Studio MAP

  Heel nice gemaakt filmpje. Ook lekker muziekje.
 4. Hey allemaal, Sinds vandaag kan je met /boardgames play spellen spelen op Prison. Het leek ons als prison-staff een ontzettend goed idee om aan deze spellen ook hards against humanity toe te voegen. Voor wie dit spel niet kent: Een van de spelers is steeds een jury die een kaart met een scenario deelt. De rest kiest een kaart met een antwoord op dit scenario en de jury bebaald welke kaart het leukste is. Echter hebben we nog leuke kaarten nodig. Hiervoor zouden wij graag jullie suggesties willen. Vandaar deze topic. Denk een beetje in het thema TC maar dingen daarbuiten kan zeker ook! Groet, Prison-Staff
 5. age111

  Updates

  Algemeen Vriendenlijst heeft nu pagina's! Skyblock Belangrijk (Herhaalde waarschuwing): 31-5 verdwijnt de multitool, haal je tools eruit voordat ze verdwijnen! De shop is volledig aangepast! Warp visvijver is toegevoegd. Kom gezellig vissen op spawn! De eerste zee challenges zijn nu beschikbaar. Zondag verschijnen er weer 5 gloednieuwe! Er is nu een limiet van maximaal 50 vossen per eiland. Prison De mogelijkheid om je oude elytra om te ruilen voor een nieuwe is toegevoegd aan de dailyshop. Gang ally limiet is nu naar 3 gezet. Problemen met de gang buffs verholpen. Enkele problemen met de chestshops verholpen. /bal kan je vanaf nu ook gebruiken om balance van iemand anders te bekijken. Shout opmaak mooier gemaakt. Survival Tobjas zit weer eens in de jail. Creative < 3 veranderd nu weer in een hartje. ❤️ Bepaalde blokken toegevoegd aan blacklist tegen lag. Plot chat werkt weer.
 6. age111

  Wie is HaastigeHaas?

  Welkom op t forum.
 7. age111

  Updates

  Prison Boneblock uit koekiemonster shop gehaald. We hebben nu de auctionplugin van skyblock gejat. Deze is te vinden in de dailyshop op spawn. Kit boek is weggehaald. Enkele fixes waardoor de server (hopelijk) niet meer crasht. Enkele fouten uit de crates gehaald. HD's zijn weer gefixed. (Dankje @ChimpGamer) Een koekiemonster op spawn toegevoegd. Fly staat nu aan in de mines voor mensen die /fly kunnen. /shout is toegevoegd aan godlike++ en hoger! Skyblock Spawners houden geen water meer tegen. Community chest op spawn toegevoegd, hier kan je items achterlaten die je niet meer nodig hebt voor spelers die het beter kunnen gebruiken. 5 nieuwe biomes toegevoegd, /is biomes. Parkour toegevoegd op spawn. Fishing loot verbeterd. Vanaf nu zullen er elke zondag 5 nieuwe challenges verschijnen op skyblock! Dus houd dit in de gaten. Creative Voteparty is vanaf nu uitgeschakeld. Survival Tobjas in de jail gestopt.
 8. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  Je moet even geduld hebben maar het uitgebreider maken van /warp ores staat sws op de planning.
 9. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  Gangs hebben nu al zulke "Boosters". Alleen nog geen haste 2 gezien dat blijkbaar nogal OP was.
 10. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  We weten dat het soms als user een beetje demotiverend kan zijn en het mine te lang duurt. In principe is de opzet nu al dat je met een max pickaxe een bepaalde tijd moet mine tot rankup. Maar wat we merken is dat iedereen anders mined en daardoor de resultaten van het testen nogal afwijken van wat de werkelijkheid is. We hebben daarom al enkele ideeën bedacht over hoe we dat willen aanpakken maar dit zit nog voornamelijk in de idee fase en dus duurt het nog wel even voordat het af is. Denk persoonlijk en volgens mij deelt iedereen die mening wel dat het verschil tussen rank en user gewoon te groot is en dat daar best wat aan mag veranderen. Als jullie hier dus ideeën over hebben hoor ik het graag. Maar ik vind 5 uur persoonlijk wel erg weinig bij de laatste ranks en dat zullen de spelers die al de hoogste rank zijn ook niet echt waarderen.
 11. age111

  ik ben amira

  Zo leer ik je toch beter kennen.
 12. age111

  Ik stel me even voor

  Welkom op t forum!
 13. age111

  Petitie

  Denk persoonlijk dat jullie allemaal net zoals spaghettisliert iets meer onderbouwing moeten geven in plaats van "eens" sturen als jullie echt willen dat het veranderd.
 14. age111

  Prison 1.15.2 update

  Kleine update: Elytras verloren blijkbaar durabillity sinds de update. Op spawn kun je kapotte versies nu omruilen voor werkende.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...