Spring naar bijdragen

age111

Moderator
 • Aantal bijdragen

  1627
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  38

Over age111

 • Rang
  Veteraan

Contact Methods

 • Discord
  Privé
 • Minecraft naam
  111age

Profile Information

 • Interesse's
  .
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

6392 profielweergaven
 1. age111

  Prison Herinneringen

  Alles wordt gereset, dus ook de plots. Dit betekend dat je idd je plot opnieuw moet bouwen. --- Sidenote voor iedereen: Ik laat deze lijst nog even wat meer vullen en dan zullen we contact met jullie opnemen voor de items. Staan al paar goede ideeën tussen denk ik.
 2. age111

  Prison Herinneringen

  Hey allemaal, Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaat prison resetten. (Zo niet: klik hier) Dit is natuurlijk jammer en daarom zouden we ook graag even stil staan bij de afgelopen 8 jaar van prison. Vandaar hebben wij besloten in de nieuwe map een museum te maken over de huidige prison. Hierin willen wij bijzondere items hangen die of heel zeldzaam zijn of een mooi verhaal hebben (Bijvoorbeeld dat je het item nog van Monk hebt gekregen.) Zo kunnen deze items toch nog een beetje mee in de huidige map. Wij zouden hiervoor graag jullie items en verhalen willen hebben en daarvoor is deze topic. Mocht je een item hebben stuur in deze topic dit even en vertel eventueel het verhaal erbij, wat maakt het item voor jou zo bijzonder? Was dit item verbonden met je favoriete prison moment? Of was het gewoon heel zeldzaam? Was het een pre-order item? Gebeurde er wat leuks toen je het item kreeg? Dit kan ook via PM op discord als je dat liever hebt (111age#0610). Wij zijn enorm benieuwd. Groeten, Prison Team
 3. Hoe zie je dit dan precies voor je? Gewoon een soort verstopt parkour of bedoel je echt meer?
 4. Op prison kan je gelukkig altijd dammen voor degene die t gemist hebben.
 5. age111

  Introductie - Schonelap

  Welkom op het forum!
 6. age111

  Studio MAP

  Heel nice gemaakt filmpje. Ook lekker muziekje.
 7. Hey allemaal, Sinds vandaag kan je met /boardgames play spellen spelen op Prison. Het leek ons als prison-staff een ontzettend goed idee om aan deze spellen ook hards against humanity toe te voegen. Voor wie dit spel niet kent: Een van de spelers is steeds een jury die een kaart met een scenario deelt. De rest kiest een kaart met een antwoord op dit scenario en de jury bebaald welke kaart het leukste is. Echter hebben we nog leuke kaarten nodig. Hiervoor zouden wij graag jullie suggesties willen. Vandaar deze topic. Denk een beetje in het thema TC maar dingen daarbuiten kan zeker ook! Groet, Prison-Staff
 8. age111

  Updates

  Algemeen Vriendenlijst heeft nu pagina's! Skyblock Belangrijk (Herhaalde waarschuwing): 31-5 verdwijnt de multitool, haal je tools eruit voordat ze verdwijnen! De shop is volledig aangepast! Warp visvijver is toegevoegd. Kom gezellig vissen op spawn! De eerste zee challenges zijn nu beschikbaar. Zondag verschijnen er weer 5 gloednieuwe! Er is nu een limiet van maximaal 50 vossen per eiland. Prison De mogelijkheid om je oude elytra om te ruilen voor een nieuwe is toegevoegd aan de dailyshop. Gang ally limiet is nu naar 3 gezet. Problemen met de gang buffs verholpen. Enkele problemen met de chestshops verholpen. /bal kan je vanaf nu ook gebruiken om balance van iemand anders te bekijken. Shout opmaak mooier gemaakt. Survival Tobjas zit weer eens in de jail. Creative < 3 veranderd nu weer in een hartje. ❤️ Bepaalde blokken toegevoegd aan blacklist tegen lag. Plot chat werkt weer.
 9. age111

  Wie is HaastigeHaas?

  Welkom op t forum.
 10. age111

  Updates

  Prison Boneblock uit koekiemonster shop gehaald. We hebben nu de auctionplugin van skyblock gejat. Deze is te vinden in de dailyshop op spawn. Kit boek is weggehaald. Enkele fixes waardoor de server (hopelijk) niet meer crasht. Enkele fouten uit de crates gehaald. HD's zijn weer gefixed. (Dankje @ChimpGamer) Een koekiemonster op spawn toegevoegd. Fly staat nu aan in de mines voor mensen die /fly kunnen. /shout is toegevoegd aan godlike++ en hoger! Skyblock Spawners houden geen water meer tegen. Community chest op spawn toegevoegd, hier kan je items achterlaten die je niet meer nodig hebt voor spelers die het beter kunnen gebruiken. 5 nieuwe biomes toegevoegd, /is biomes. Parkour toegevoegd op spawn. Fishing loot verbeterd. Vanaf nu zullen er elke zondag 5 nieuwe challenges verschijnen op skyblock! Dus houd dit in de gaten. Creative Voteparty is vanaf nu uitgeschakeld. Survival Tobjas in de jail gestopt.
 11. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  Je moet even geduld hebben maar het uitgebreider maken van /warp ores staat sws op de planning.
 12. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  Gangs hebben nu al zulke "Boosters". Alleen nog geen haste 2 gezien dat blijkbaar nogal OP was.
 13. age111

  Minen voor user rankup Q --> R

  We weten dat het soms als user een beetje demotiverend kan zijn en het mine te lang duurt. In principe is de opzet nu al dat je met een max pickaxe een bepaalde tijd moet mine tot rankup. Maar wat we merken is dat iedereen anders mined en daardoor de resultaten van het testen nogal afwijken van wat de werkelijkheid is. We hebben daarom al enkele ideeën bedacht over hoe we dat willen aanpakken maar dit zit nog voornamelijk in de idee fase en dus duurt het nog wel even voordat het af is. Denk persoonlijk en volgens mij deelt iedereen die mening wel dat het verschil tussen rank en user gewoon te groot is en dat daar best wat aan mag veranderen. Als jullie hier dus ideeën over hebben hoor ik het graag. Maar ik vind 5 uur persoonlijk wel erg weinig bij de laatste ranks en dat zullen de spelers die al de hoogste rank zijn ook niet echt waarderen.
 14. age111

  ik ben amira

  Zo leer ik je toch beter kennen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...